vajinal duş çok sağlıksız bir şey hamile olsan da olmasan da, bölgede ki ph değerini değiştiriyor,, vücudun vajinayı zaten kendi kendine temizliyor,,,, normal duşunu al derim her zaman için,,,Kızlar afersiniz ama dr. Kafamı baya karıştırdı... ilişkiden sonra gusül alırken vajinal temizlikte iç dudakların dışı da yıkanmalı mı? Dr. Parmak sokarak temizleyenlerde kanser oluştuğunu söyledi özellikle gebelikte çok hassasmış... sadece dış dudakların üstünden yıkamak mümkün degil gebelikten ötürümü bilmiyorum ???taharette bile el iç dudaklara doğru gidiyor ve sanki iç dudaklar tirtikli gibi geliyor acaba hasar mı görmüş :-(
Benimde idrarda sifir lökosit cikti suda cok onemli ama ben taharetimi genelde sirkeli suyla aliyorum oda cok yardimcicanım ben suyun önemini burada en başından beri söylüyorum ama su için dediiğimde bana kızanlar oldu günde az 3.5 4lt içmen lazım enfeksiyon istemiyorsan ben geçen hafta idrar tahlili vrdim ve doktorum şok geçirdi normalde benim haftalarımda yapılan idrar testindeen iyi hamilede bile olsa idrarda az da olsa lökosit bulunurmuş ama bende lökosit SIFIRdı ve bunun sebebi bol su içmem bol su içmek diyince 2lt filan anlaşılıyor ama 2lt su bizim kışın gebe değilken yani normal bir insanın içmesi gereken sudur hamilelikte bu en az 2lt daha artmalıdır bol su içmek bebeğin amnion suyu değişimine de fayda sağlar sana tavsiyem boooollll boooollllll su içmen su hayattır
Evet cnm ya iyi olsunlar da kipir kipir kipirdansinlar minikler :)Ay ay benimdw öyle kaburga ağrım ve acım varki benimkide kıprak bazen sur artik annem diyorum birisiyle konusuyorum o icimde kiprasiyor ona kulak vermekten karsimdaki ne konusuyo anlamiyorum aman hep boyle olsun birde yemek yesigimde arka arkaya tekmw galiba obur olucaz
evet bende ilk başlarda bol bol su içilmesi, su içilemiyorsa bol bol sıvı alınması gerektiğini söylemiştim,,,bana da kızanlar değilde, o kadar zorunlu değil denmişdi :))))canım ben suyun önemini burada en başından beri söylüyorum ama su için dediiğimde bana kızanlar oldu günde az 3.5 4lt içmen lazım enfeksiyon istemiyorsan ben geçen hafta idrar tahlili vrdim ve doktorum şok geçirdi normalde benim haftalarımda yapılan idrar testindeen iyi hamilede bile olsa idrarda az da olsa lökosit bulunurmuş ama bende lökosit SIFIRdı ve bunun sebebi bol su içmem bol su içmek diyince 2lt filan anlaşılıyor ama 2lt su bizim kışın gebe değilken yani normal bir insanın içmesi gereken sudur hamilelikte bu en az 2lt daha artmalıdır bol su içmek bebeğin amnion suyu değişimine de fayda sağlar sana tavsiyem boooollll boooollllll su içmen su hayattır
çok zevkli bişey herkes konuşuyor bişey diyor bazen ben tekmeleri düşünüyorum dinlemiyorum yüzümde bi gülümseme dün eşim soruyor ben başım ağrıyo diyorum sen gülüyon diyor halbuki benim aklım minnoşumda
bence doktoruna bir sor veyahut bir doktora ebeye görün,,,, artık her sancıda, her ağrıda dikkatli olmak zorundayız,,,,merhaba kızlar yaaa bende adet sancısı gibi arada giriyor karnıma dünden beri sizde oluyor mu böyle çok mu yoruyorum kendimi acaba?
Gözünüz aydın cnm allah tamamına erdirsin inşallah hepimize.Merhaba güzel anneler. Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Allahıma çok şükür her şey yolunda. Henüz eşimle hiç alışveriş yapmamıştık ve iyi ki yapmamışız :) Doktor "Böyle pipili bir kızınız olamaz" dedi :)
Oğluş geliyorrrrr. :)
Eki Görüntüle 1244330
Gözünüz aydın çok sevindim cnm çok güzel bebekler imiz :)Kızlar çok şükür ayrıntılı da geçti gitti. Bir sorun yok her şey normal görünüyor. 727 gr 30 cm civarı olmuş kuzum. Fotomuz da ekte. Bi kaldı şeker testi. darısı güzel haber bekleyen annelerimizin başına.
Darısı başımıza canım :)) maşallah kuzuna çok şeekrr :))Kızlar çok şükür ayrıntılı da geçti gitti. Bir sorun yok her şey normal görünüyor. 727 gr 30 cm civarı olmuş kuzum. Fotomuz da ekte. Bi kaldı şeker testi. darısı güzel haber bekleyen annelerimizin başına.
Ben de ben deKızlar ayrıntılı usg ye giricem bugün kısmet ise. Heyecanlıyım. Dua edin bana da. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum giyerim evde şıkır şıkır hastaneye götürmem süslüyü bi dahaki bebişe de kullanırım Allah nasip ederseCanim bende bir süslü bir normal pijama takimi alaçam.
İlk bebeğim tüm Hevesimi almak istiyorum.
2. De boyle masraflarimiz olmaz
su hayatımızın bir parçası günde 1 bardak su ile yaşayan arkadaşlarım var benim çevremde en yakınımda görüyorum günde 1bardak su içiyorlarevet bende ilk başlarda bol
bol su içilmesi, su içilemiyorsa bol bol sıvı alınması gerektiğini söylemiştim,,,bana da kızanlar değilde, o kadar zorunlu değil denmişdi :))))
ben hiç sirkeli suyla temizlik yapmadım nasıl yapılıyor?Benimde idrarda sifir lökosit cikti suda cok onemli ama ben taharetimi genelde sirkeli suyla aliyorum oda cok yardimci
MERHABA, GEBELİK ŞEKERİ YÜKSEK ÇIKANLAR VAR MI?
ben varım ilk ölçüm 82 1 saatte ki ölçüm 175
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?