2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
vajinal duş çok sağlıksız bir şey hamile olsan da olmasan da, bölgede ki ph değerini değiştiriyor,, vücudun vajinayı zaten kendi kendine temizliyor,,,, normal duşunu al derim her zaman için,,,

Benimde idrarda sifir lökosit cikti suda cok onemli ama ben taharetimi genelde sirkeli suyla aliyorum oda cok yardimci

Evet cnm ya iyi olsunlar da kipir kipir kipirdansinlar minikler :)

evet bende ilk başlarda bol bol su içilmesi, su içilemiyorsa bol bol sıvı alınması gerektiğini söylemiştim,,,bana da kızanlar değilde, o kadar zorunlu değil denmişdi :))))

aynen kızlar bana da ço oluyor bu durum şükürler ediyorum rabbime bin kere

Gözünüz aydın cnm allah tamamına erdirsin inşallah hepimize.

Darısı başımıza canım :)) maşallah kuzuna çok şeekrr :))

evet bende ilk başlarda bol
bol su içilmesi, su içilemiyorsa bol bol sıvı alınması gerektiğini söylemiştim,,,bana da kızanlar değilde, o kadar zorunlu değil denmişdi :))))
su hayatımızın bir parçası günde 1 bardak su ile yaşayan arkadaşlarım var benim çevremde en yakınımda görüyorum günde 1bardak su içiyorlar
susuzluk kanser dahil bir çok hastalığa davetiye çıkarır yani çok önemli özellikle bedenimizde bizden beslenen bir canlı varsa su bizim için daha önemli olmalı diye düşünüyorum
şu noktada da haklısın eğer su sevilmiyorsa çay kahve hariç sıvı alımı çok önemli

ben varım ilk ölçüm 82 1 saatte ki ölçüm 175

ARKADAŞIM BENİMDE İLK ÖLÇÜM 111 İKİNCİ ÖLÇÜM 237. YÜKSEK ÇIKTI BAYA. YARIN 100 LÜK YAPTIRICAM. İNANILMAZ KORKTUM. NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ DE BİLMİYORUM. SENİN SÜRECİN NASIL İLERLİYOR. NE YAPTIN?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…