2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım o pijamayı 175 e sordum alacaksan al ben 250-300 e aldım indirim yaptırarak göya;(( annelerin cicileri topiğinde de yazmıştım buradan sipariş verebilirsin uygun yani madem hevesin var al.. Ayrıca iki pijama çok değil iki takım daha doğrusu çünkü hasta placaksın belki kanaman olacak vs lazım oluyor yani.. Temiz temiz değiştirirsin... Sezaryan ihtimaline karşı gecelikli takım da düşünebilirsin.

Ama bu süslü olanlar 180₺ falan daha uygunu nerde bulabilirim ki ben ağrıda oturuyorum netten alabiliyorum sadece burda yok çok seçenek

Allah bağışlasin 2. Bebis geliyor yani :) sen sanslisin canım inş bir aksilik olmaz da bu hamileliğinde de normal doğum yaparsın.

Canim cok güzeller bunlar bende Eminönü gittiğimde bir takım beğendim .ben çok usuyen biriyim malum dogum da kisin o yuzden ilk resim de ki takım iyi olur diye bundan almak istiyorum ben havuzlu han da sordum 120 dediler .Site de ne kadar fiyatlar bakamadım bende ?

Çok geçmiş olsun cnm umarım ciddi birsey değildir .

Bana da ilk önce erkek dediler sonra kız oldu :) Rabbim sağlık versin kucağına almayi nasip etsin cnm :)

Hos geldin Hayırlı olsun cnm allahım sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin :)[/QUOTE]

Oyyy canım 120 e nerde aldık ben de haftasonu Eminönü havuzlu handaydım hem esnaflar çok kaba idi hem de 250-300 den aşağı takım almadım. Sabahlıklı pijama ve gecelik takımı aldım iki ayrı pembe renkte ama hep kazıklanmışkm.. Seninki hangi dükkandı???

bana 16da kız dedi ama bekledim bişey almadım ayrıntılıda da kız deyince

yaa pijama takımları ne kadar pahalı (
ben bir de sade evde giymek için doğum zamanı eşofman altı alayım diyorum lcw da fln güzel oluyor

Öğle arası H&M ye baktım kot hamile pantalonu 99 tlcik
pahalı ya normal bişey değil ki o parayı vereyim ben ona

Öğle arası H&M ye baktım kot hamile pantalonu 99 tlcik
pahalı ya normal bişey değil ki o parayı vereyim ben ona
bizim burdaki hm de hamişler için üç çeşit şey var çok moralim bozuldu dört gözle açılmasını bekliyodum ben hm nin hayal kırıklığı yaşadım resmen

canım öncelikle stresin şekeri tetiklediğini unutma sakin ol netten abuk sabuk yazılar okumamaya çalış moralini bozma
benimde yüksek olduğunu söyledi diyete başlattı 1 ay sonra tokluk ölçelim ona göre diyetin işe yarayıp yaramadığına karar veririz dedi. diyet dediği işte herşeyden ye şeker hamur işi pilav makarnadan uzakdur mantığında bişey cumartesi tokluk ölçümüm var ondan sonra karar verilecek

TAMAM CANIM. BİRAZ ŞOK OLDUM ŞİMDİLERDE DAHA İYİYİM DİYEBİLİRİM. SONUÇTA DİYETLE ÇÖZEBİLECEĞİM BİŞEY. HEMEN DİYETE GİRDİM. YARIN Kİ YÜKLEMELERİDE BİR ATLATIRSAM, RAHATLICAM.

geçmiş olsun... dikkat edin kendinize sağlığınıza... bebişinize

Ama bu süslü olanlar 180₺ falan daha uygunu nerde bulabilirim ki ben ağrıda oturuyorum netten alabiliyorum sadece burda yok çok seçenek

aaa ben de agridayim canim bu sene geldim daha dogrusu :) instagramda cok guzel sayfalar var bulabilecegin bak istersen ben ordan aldim iki pijama takimi, bir gecelik ve bir de triko sabahlik aldim.. ama malesef daha uygun bulman cok zor paylastiklarin uclu takim cunku..

merhabalar herkese,

herkes iyi ne güzel. ama ben kötüyüm ya. midem, bağırsaklarım çok kötü. bişey yiyemiyorum. dün dişimi çektirmiştim. o hareketli bebek gitti, kımıldamıyor. çok tedirginim. bıktım artık hastalıklar bırakmadı peşimi.

bende ilk şeker dediğinde korkmuştum ama dikkat edersek bi sorun olmayacağını düşünüyorum yarın ki yükleme sonuçlarını da yaz canım gene haberleşelim

Neguzel icebiliyorsun canim ben icemiyorum bidahaki gittigimde doktorumada bi soruyun diyorum.. iki gundur bide migdem rahatsiz ne icebiliyorum ne yiyebiliyorum yanimda ekmek torbasi kuru kuru onu yiyorum benegim ac kalmasin diye.. biseyler yemege baslayinca hemen kioirdamaya basliyor yavrum

bende ilk şeker dediğinde korkmuştum ama dikkat edersek bi sorun olmayacağını düşünüyorum yarın ki yükleme sonuçlarını da yaz canım gene haberleşelim

TAMAM CANIM, YAZARIM. HABERLEŞİRİZ. :) ÇOK TEŞEKKÜRLER BU ARADA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…