- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Ama bu süslü olanlar 180₺ falan daha uygunu nerde bulabilirim ki ben ağrıda oturuyorum netten alabiliyorum sadece burda yok çok seçenek
Ben de senin gibi amniyosentez sonucu bekliyorum yarın belli olacak 2li normal 3lı riskliydi
Evet canım geçen ay gittiğimizde kız demişti doktor. Ama benim nazlı çocuğumun bacak arasında kordon vardı. Hatta bir kaç gün arayla görebilmek için tekrar bakmıştı ve %95 gibi bir oranla kız demişti :)
2. ayda sünnet görmüştüm ben rüyamda yine de sabrettim alışveriş için :)
Olsun pembede giydirirsin ne olcak ki. Benim de annem battaniye falan almış. Hiç önemli değil bence. Zaten bebecik çok kısa bir süre giyecek.
selam kızlar kısmetse bende ocak annesi olucam. arnıza benıde alırsınız umarım
bizim burdaki hm de hamişler için üç çeşit şey var çok moralim bozuldu dört gözle açılmasını bekliyodum ben hm nin hayal kırıklığı yaşadım resmenÖğle arası H&M ye baktım kot hamile pantalonu 99 tlcik
pahalı ya normal bişey değil ki o parayı vereyim ben ona
ARKADAŞIM BENİMDE İLK ÖLÇÜM 111 İKİNCİ ÖLÇÜM 237. YÜKSEK ÇIKTI BAYA. YARIN 100 LÜK YAPTIRICAM. İNANILMAZ KORKTUM. NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ DE BİLMİYORUM. SENİN SÜRECİN NASIL İLERLİYOR. NE YAPTIN?
canım öncelikle stresin şekeri tetiklediğini unutma sakin ol netten abuk sabuk yazılar okumamaya çalış moralini bozma
benimde yüksek olduğunu söyledi diyete başlattı 1 ay sonra tokluk ölçelim ona göre diyetin işe yarayıp yaramadığına karar veririz dedi. diyet dediği işte herşeyden ye şeker hamur işi pilav makarnadan uzakdur mantığında bişey cumartesi tokluk ölçümüm var ondan sonra karar verilecek
TAMAM CANIM. BİRAZ ŞOK OLDUM ŞİMDİLERDE DAHA İYİYİM DİYEBİLİRİM. SONUÇTA DİYETLE ÇÖZEBİLECEĞİM BİŞEY. HEMEN DİYETE GİRDİM. YARIN Kİ YÜKLEMELERİDE BİR ATLATIRSAM, RAHATLICAM.
bizim burdaki hm de hamişler için üç çeşit şey var çok moralim bozuldu dört gözle açılmasını bekliyodum ben hm nin hayal kırıklığı yaşadım resmen
Ama bu süslü olanlar 180₺ falan daha uygunu nerde bulabilirim ki ben ağrıda oturuyorum netten alabiliyorum sadece burda yok çok seçenek
TAMAM CANIM. BİRAZ ŞOK OLDUM ŞİMDİLERDE DAHA İYİYİM DİYEBİLİRİM. SONUÇTA DİYETLE ÇÖZEBİLECEĞİM BİŞEY. HEMEN DİYETE GİRDİM. YARIN Kİ YÜKLEMELERİDE BİR ATLATIRSAM, RAHATLICAM.
TEŞEKKÜRLER :) DİKKAT EDECEĞİZ ARTIK.geçmiş olsun... dikkat edin kendinize sağlığınıza... bebişinize
valla ben bi kacaydır giyiyorm hamile kıyafetlerini malum karnım kocaman benimçok vardı benim gittiğim yerde ama pahalı ya 2 3 ay giyeceğim şey için 100 tl mi verecem
Neguzel icebiliyorsun canim ben icemiyorum bidahaki gittigimde doktorumada bi soruyun diyorum.. iki gundur bide migdem rahatsiz ne icebiliyorum ne yiyebiliyorum yanimda ekmek torbasi kuru kuru onu yiyorum benegim ac kalmasin diye.. biseyler yemege baslayinca hemen kioirdamaya basliyor yavrumcanım ben suyun önemini burada en başından beri söylüyorum ama su için dediiğimde bana kızanlar oldu günde az 3.5 4lt içmen lazım enfeksiyon istemiyorsan ben geçen hafta idrar tahlili vrdim ve doktorum şok geçirdi normalde benim haftalarımda yapılan idrar testindeen iyi hamilede bile olsa idrarda az da olsa lökosit bulunurmuş ama bende lökosit SIFIRdı ve bunun sebebi bol su içmem bol su içmek diyince 2lt filan anlaşılıyor ama 2lt su bizim kışın gebe değilken yani normal bir insanın içmesi gereken sudur hamilelikte bu en az 2lt daha artmalıdır bol su içmek bebeğin amnion suyu değişimine de fayda sağlar sana tavsiyem boooollll boooollllll su içmen su hayattır
bende ilk şeker dediğinde korkmuştum ama dikkat edersek bi sorun olmayacağını düşünüyorum yarın ki yükleme sonuçlarını da yaz canım gene haberleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?