- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Kozlar benim doktora da sezeryanci diyorlar
Ama normal doğum da var arada
Devlet hastanesine gitsem normal doğurma ihtimalim daha fazla ama onu da esim istemiyor
Tek kişilik oda yok diye
Doğumda sanciyi cekebildigim kadar evde cekecem ama o anki durum farklı olabilir
Artik sansimiza nazil yaparsak
canım ne güzel sen doktor ayarlamışsın ben daha doktoruma söylemedim kabul edeceğini hiç sanmıyorum
canım o kriter değil ben gözlemlediğimi söyledim yoksa bak adet sancısı çekmeyen komşum var çok kolay oldu onu iki doğumuda, kv min hiç adet sancısı olmamış 7 çocuğu evde doğurmuş düşün çok kolay olmuş, adet sancısı olana niye kolay diyorum o ağrıyı bildiği için doğum sancısı onun bir tık üstü çünkü ama senin ağrı eşiğin zaten yüksekmiş dayanırsın emin ol filimlerde anlatıldığı gibi dayanılmaz bir şey değil bana göre
canım çok geçmiş olsun
ayy maşaallah diyorum sana canım ne güzel bir doğum bu bayıldım ahhh keşke bende sağlıkla hayırlısıyla ikinciyi normal doğursam, snein ikinci Allah'ın izniyle çok daha kolay olur dikkat et evde doğurma:)
canım bilemiyorum ki yüksek gibi ama dr daha iyi bilir
yok kuzum herkesten nişan gelmez ve herkesten su gelmez, kiminin suyunu doğum anında boşaltıyorlar, en büyük belirti bel ve karında olan ağrın olacak zaten emin ol anlayacaksın, Allah izin verirse burda olursak her türlü yardımcı olurum sancı vs. konusunda
ayyy süper demişsin tebrik ediyorum senin canım oohhhhhh
gözün aydın canım, suyla geçer diğeri inşaallah
hayırlı olsun canım sen kaç kilosun ve kaç bedensin bende kaç beden alıcam hiç bilemiyorum
canım sancıyı çektin açılman da yoksa zaten alırlar ama açılman varsa artık 7-8 cm olmuşsa normali beklerler
canım şansa bırakma eğer dr un tabir edildiği gibiyse seni korkutmak vazgeçirmek için her şeyi yapar, mesala çatı muayenesini mutlaka devlette başka doktora da ol
ne iyi doktormuş inşaallah sonu da güzel olur canım
canım ıhlamur içebilirsin bende 10 gün çektim bir şey içmedim sadece öksürüğe çevirdiği için keçi boynuzu pekmezi içtim bolca birde siyah turp ve balla şurup yaptım
Gebelikte toz sürme kullanan var mı kızlar...doğum hikayeleri nerde bende okumak istiyorum...
kızlar bu topik çok cansız çok neşesiz eskiden bi geçmiş okumam 1 saat sürerdi şimdi 5 dakkada tüm geçmişi okuyorum ne oldu buralara böyle
Elalem ne derse desin sonuçta başkaları için yaşamıyoruz. Sen nasıl istiyorsan öyle yap. Ama bebek büyüyünce sizinle yatmamalı o zamanı düşünüp karar ver.Kızlar bana bi akıl verin yaa, nasip oldu çok şükür bi ev aldık, ev üç oda bir salondu. Salon küçük olunca bebekte yoktu o zamanlar iki oda bir salon yeter bize dedik ve bi odayı salona dahil ettik...
Şimdi bebekte olunca, bebek odası olayına takıldık. Soruyorum size, bebek odası gereklimidir ? Ben parkyatak alma taraftarıyım, ama ailem ele güne karşı nederiz, bi odası yok mu bu bebeğin demezlermi ? diye başımın etini yediler.
Eşim sen ne karar verirsen diyo. Bende kararsız kaldım.
Kızlar bana bi akıl verin yaa, nasip oldu çok şükür bi ev aldık, ev üç oda bir salondu. Salon küçük olunca bebekte yoktu o zamanlar iki oda bir salon yeter bize dedik ve bi odayı salona dahil ettik...
Şimdi bebekte olunca, bebek odası olayına takıldık. Soruyorum size, bebek odası gereklimidir ? Ben parkyatak alma taraftarıyım, ama ailem ele güne karşı nederiz, bi odası yok mu bu bebeğin demezlermi ? diye başımın etini yediler.
Eşim sen ne karar verirsen diyo. Bende kararsız kaldım.
face de grup açmışlar aman giden gitsin kalan sağlar bizimdir
bana biraz sıkıcı geldi ben de akşama kadar başka sitelerde veya facede takılıyorum sonuçta ama buranın tadı da bi başka haniiBen rahat takip edebilmeyi sevdim. Eskiden bütün gün okuyordum bitirmiyordum:) Facebook grubuna mı gitti millet acaba?
Benim ailem de tam tersi ben heveslendim şimdi ne gerek var bebek biraz büyüsn kendini bilince alırsın dediler
yatağını anneannesi alacak aldığımız yerden sonra da gider takım alırız artık
hadi yaa, tam tersi :)
Ama bence haklılar :))) neden dersen, çünkü zaten çok küçük bilmiyo ki. Hep seninle beraber göstermelik ne gerek var, büyücek beğenmicek sonra, ben baktım bi kaç yere fiyatlar 2binden başlıyo.
Son iki madde bende şimdiden var:)Kızlar annelere sorum var
Bebek doğunca eşinizle aranızdaki ilişki nasıl oldu?
Her zaman konuşulan şeyler
Yoksa bunların hepsi abartma mı?
- Loğusa depresyonu yaşayacakmışız.
- Bebek doğduktan sonra kadın eşinden her anlamda insan soğuyormuş.
- Kadın bebekten başka bir şey düşünmüyormuş eşe az ilgi gösteriyormuş.
- Cinsel ilişki açısından da bayanlar isteksizleşiyormuş.
Son iki madde bende şimdiden var:)
canım bu ılk önce kşiden kişiye değişir.ben kendimden bahsetcek olursamKızlar annelere sorum var
Bebek doğunca eşinizle aranızdaki ilişki nasıl oldu?
Her zaman konuşulan şeyler
Yoksa bunların hepsi abartma mı?
- Loğusa depresyonu yaşayacakmışız.
- Bebek doğduktan sonra kadın eşinden her anlamda insan soğuyormuş.
- Kadın bebekten başka bir şey düşünmüyormuş eşe az ilgi gösteriyormuş.
- Cinsel ilişki açısından da bayanlar isteksizleşiyormuş.
Kızlaaar sipariş ettiğim kapı süsümüzün yapımı bitmiş, fotoğraflarını yayınlamışlar.
Şimdi gönderecekler kargoyla bize. Şehzademin kapı süsü nasıl olmuşş
Eki Görüntüle 1253027 Eki Görüntüle 1253029 Eki Görüntüle 1253030 Eki Görüntüle 1253031 Eki Görüntüle 1253032
canım bu ılk önce kşiden kişiye değişir.ben kendimden bahsetcek olursam
ilk altı ay çocuktan dolayı çok zorlandık.eşimle tartısmalarınız oldu ..ben sabırsızdım.çocuk yüzünden tartıdtuk hep.cınsel sohukluk olmadı.tartısmalarda kısa surdu.eşimde bende kinci degşliz hanı bole uzatmayız.dedımya edlerin kişilkleri ile ilgili.evet ben kızımın ustune duştum sma eşimde çok ılgılenıce dengelendı.
bence insan hamile kalınca yuregine nefssine sabır tohumları ekmeli çocuk buyudukce tohumlarda buyumeli..sabretmekle oluyo herşey en fazla 1 yasına kadar zorlandım..bebegın huysuzlugu eşlerin bırbırıne olan tutumu herrşeyi gostrıyo.herşey elimizde
elimizde olsmayan tek şey sabır göstermek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?