2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Devlette tek kişilik özel odalar da var

tamam canım kuzenim de doğum yaptı 2 gün önce 41 e geldi ne sancı ne su gelmemiş bebeğin kalp atışları zayıflamış mecbur sezeryana almışlar ne yapsın yurt dışında eşi görevli dış işlerinde dışarda da zor gerçekten ya yakınım olunca daha da rahat gördüm bunu

Bugün seker yuklemesi yaptirdim kizlar 153 cikti pazartesi tekrar yapilacak 100 luk yapilacak bundada yuksek cikarsa ne yapiyorlar daha once yaptiranlar beni bi aydinlatsalar, bu arada cok igrenc sekerli bir su midem kalka kalka ictim 100 lugu nasil icerim bilmiyorum

Kızlar bana bi akıl verin yaa, nasip oldu çok şükür bi ev aldık, ev üç oda bir salondu. Salon küçük olunca bebekte yoktu o zamanlar iki oda bir salon yeter bize dedik ve bi odayı salona dahil ettik...
Şimdi bebekte olunca, bebek odası olayına takıldık. Soruyorum size, bebek odası gereklimidir ? Ben parkyatak alma taraftarıyım, ama ailem ele güne karşı nederiz, bi odası yok mu bu bebeğin demezlermi ? diye başımın etini yediler.
Eşim sen ne karar verirsen diyo. Bende kararsız kaldım.

Elalem ne derse desin sonuçta başkaları için yaşamıyoruz. Sen nasıl istiyorsan öyle yap. Ama bebek büyüyünce sizinle yatmamalı o zamanı düşünüp karar ver.

Benim ailem de tam tersi ben heveslendim şimdi ne gerek var bebek biraz büyüsn kendini bilince alırsın dediler
yatağını anneannesi alacak aldığımız yerden sonra da gider takım alırız artık

Benim ailem de tam tersi ben heveslendim şimdi ne gerek var bebek biraz büyüsn kendini bilince alırsın dediler
yatağını anneannesi alacak aldığımız yerden sonra da gider takım alırız artık

hadi yaa, tam tersi :)
Ama bence haklılar :))) neden dersen, çünkü zaten çok küçük bilmiyo ki. Hep seninle beraber göstermelik ne gerek var, büyücek beğenmicek sonra, ben baktım bi kaç yere fiyatlar 2binden başlıyo.

Kızlar annelere sorum var

Bebek doğunca eşinizle aranızdaki ilişki nasıl oldu?

Her zaman konuşulan şeyler
  • Loğusa depresyonu yaşayacakmışız.
  • Bebek doğduktan sonra kadın eşinden her anlamda soğuyormuş.
  • Kadın bebekten başka bir şey düşünmüyormuş eşe az ilgi gösteriyormuş.
  • Cinsel ilişki açısından da bayanlar isteksizleşiyormuş.
Yoksa bunların hepsi abartma mı?

Son düzenleme:

evet aynen 3/4 yaşına gelince almayı düşüyorum ben

Son iki madde bende şimdiden var:)

Kızlar şeker yüklemem var haftaya ve ailem ilçede yalnız gitsem birşey olur mu ki...

canım bu ılk önce kşiden kişiye değişir.ben kendimden bahsetcek olursam
ilk altı ay çocuktan dolayı çok zorlandık.eşimle tartısmalarınız oldu ..ben sabırsızdım.çocuk yüzünden tartıdtuk hep.cınsel sohukluk olmadı.tartısmalarda kısa surdu.eşimde bende kinci degşliz hanı bole uzatmayız.dedımya edlerin kişilkleri ile ilgili.evet ben kızımın ustune duştum sma eşimde çok ılgılenıce dengelendı.
bence insan hamile kalınca yuregine nefssine sabır tohumları ekmeli çocuk buyudukce tohumlarda buyumeli..sabretmekle oluyo herşey en fazla 1 yasına kadar zorlandım..bebegın huysuzlugu eşlerin bırbırıne olan tutumu herrşeyi gostrıyo.herşey elimizde
elimizde olsmayan tek şey sabır göstermek...

Evet canım aynen sabır çok önemli ama ben sabırsız bir insanım maalesef
Bak mesela en basitinden bebeği ilk doğduğunda 2 3 ay bizim oda da olsun sonra odasına alırız dedim eşim mırın kırın etti sanki yok yok herkes kendi odasında dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…