2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Maşallahhh, pekte şatafatlı olmuş
Benim tarzım deil ama güzel yakışıklı şehzade için değer.
Bende kızım için düşünsem iyi olucak, ne kadara mal oldu canım

canım benim 50 likte 175 cıktı 1 ay diyet yaptım sonra tokluk şekeri ölçelim tekrar yükleme yapmayalım dedi tokluk şekerim düşmüş diyete devamet gayet dengeli gidiyorsun dedi doğana kadar diyete devam edecez işte

bunların yaşayacağının bilincinde olanlar daha kolay ve huzurlu atlatıyormuş

ben girmiycem depresyona falan kakarlıyım sanki elimde de hehe ama girmiycem işte banane. kocamla da ilgilenirim bebeğimle de ne var ki yeter ki o bebeğimizle benilme ilgilendiğinden çok ilgilenmesin çok kıskanırım cinsellik konusunda da sanırım bedenen kendimi ne kadar iyi hissettiğime bağlı olarak değişir şimdi bile cok yorgun olunca sarılıp uyutuyorum adamı tabi şimdi böyle atması kolay bakalım doğunca bebişler neler olacak..

aynıı benn ama ben 64 le kaldım hamile şimdi 71 im :S kendime 76 sınırı belirledim ama bakalım nasıl olacak maksimum 78 dedim üstüne çıkmak yok dedim ama hadi bakalım..

öyle oluyormu gerçekten canım şu kiloyu geçmicem diip geçmemek benim için imkansız her geçen saat 1 kilo alıyorum sanki son günlerde

üzülme canım bak bende üzülürüm bende kilo almaktan nefret ediyorum doğumdan sonra grup açıp birlikte zayıflıyacağız inş

Ben rahat takip edebilmeyi sevdim. Eskiden bütün gün okuyordum bitirmiyordum:) Facebook grubuna mı gitti millet acaba?

iyi oldu bence de

geçmiş olsun canm yaa

oh çok süslü tatlı bişi bu

Kızlar çok sağolun mesajlar için biraz geç oldu tek tek de alıntılayamadım, karnım dışardan 6 aylık gibi durmuyor, herkes görünce aaaa hiç belli olmuyor deyince sinirim bozuluyo hamileyim işte ben hamileyimmm!!!! hayatımda yaptığım en iyi iş hatta bu hamilelik iyki kızımı bekliyorum şu anda :) hala doktor arayışındayım ama doğuracağım nerdeyse doktor yok piyasadaa of...

Benim çikti cnm 168 di hergun 45 dakika yürüdum kepek ekmeği yedim bol salata yağsuz tuzsuz yemek şeker asla yok bugün ölçüldü
1.202
2.140
3.120
Doktor iyi dedi ama yanliz 100 lük ağır yanında biri olmalı ben bayıldım çünkü

Güzel anne adayları,

Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
Kapı süsü, bebek şekeri yaptırmak isteyen anneler. Sipariş alıyorum. Facebook sayfamı ziyaret etmenizi öneririm....

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok şükür sağlıkliymis bebeğim haklısın senin adına sevindim ne guzel ilgilenmis doktor ben de eşim de ayrıntılı gorcez diye dört gözle beklemistık o yüzden hayal kırıklığı oldu ama önemli değil senin gibi iyi doktora denk gelip görebilenleri duymak da çok güzel

iyi akşamlar kızlar bugün bavul hazırlmak ve ütüyle geçti çok yoruldum akşam yemek bile yapamadım eşim sağolsun halletti....bayramdan önce annmlerde, bayramdada kaynanamlardayım inşallah sağlıcakla gider geliriz..yol stresini hiççç sefmiyomm((

Bende baslayim o zaman diyete sagol canim

Dogum yapana kadar diyet mi? Ooo işimiz var desene

2. Ölçün nasıldı cnm yazarmisin benimde birinci 168 tokluktu diyetle normale döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…