Kızlaaar sipariş ettiğim kapı süsümüzün yapımı bitmiş, fotoğraflarını yayınlamışlar.
Şimdi gönderecekler kargoyla bize. Şehzademin kapı süsü nasıl olmuşş
Eki Görüntüle 1253027 Eki Görüntüle 1253029 Eki Görüntüle 1253030 Eki Görüntüle 1253031 Eki Görüntüle 1253032
Bugün seker yuklemesi yaptirdim kizlar 153 cikti pazartesi tekrar yapilacak 100 luk yapilacak bundada yuksek cikarsa ne yapiyorlar daha once yaptiranlar beni bi aydinlatsalar, bu arada cok igrenc sekerli bir su midem kalka kalka ictim 100 lugu nasil icerim bilmiyorum
Kızlar annelere sorum var
Bebek doğunca eşinizle aranızdaki ilişki nasıl oldu?
Her zaman konuşulan şeyler
Yoksa bunların hepsi abartma mı?
- Loğusa depresyonu yaşayacakmışız.
- Bebek doğduktan sonra kadın eşinden her anlamda soğuyormuş.
- Kadın bebekten başka bir şey düşünmüyormuş eşe az ilgi gösteriyormuş.
- Cinsel ilişki açısından da bayanlar isteksizleşiyormuş.
Kızlaaar sipariş ettiğim kapı süsümüzün yapımı bitmiş, fotoğraflarını yayınlamışlar.
Eki Görüntüle 1253027 Eki Görüntüle 1253029 Eki Görüntüle 1253030 Eki Görüntüle 1253031 Eki Görüntüle 1253032
ben girmiycem depresyona falan kakarlıyımKızlar annelere sorum var
Bebek doğunca eşinizle aranızdaki ilişki nasıl oldu?
Her zaman konuşulan şeyler
Yoksa bunların hepsi abartma mı?
- Loğusa depresyonu yaşayacakmışız.
- Bebek doğduktan sonra kadın eşinden her anlamda soğuyormuş.
- Kadın bebekten başka bir şey düşünmüyormuş eşe az ilgi gösteriyormuş.
- Cinsel ilişki açısından da bayanlar isteksizleşiyormuş.
aynıı bennama ben 64 le kaldım hamile şimdi 71 im :S kendime 76 sınırı belirledim ama bakalım nasıl olacak maksimum 78 dedim üstüne çıkmak yok dedim ama hadi bakalım..
Bir fil oldum ben((( ve aşırı yemediğim hAlde,saat 6 da akşam yemeği yiyip,8-9 gibi bikaç meyve gece yatarken sütümü içiyprum,sabah kahvaltım iki dilim kepek ekmeği,yumurta,psynir salatalık,şeketsiz çay,ne makarna ne pilav,ne hamır işi ne tatlı ne pasta,69 kilo ile hamile kaldım,ama ilk üç ay mide bulantım olmadığı için,iştahım 5 e katlandığından o aylar çok aşırı yedım,sanırım ondan kaynaklandı,şuana kdr tam 9 kg almışım an itibari ile 78 kiloyum,kalan şu son 3,5 ayda 10 kilo alırsın diolar,ben 90 lara çıkarsam ve o kiloları veremezsem bn çok ağlarımmm yaaa
Ve ben çok değil 1,5 yıl öncedine kdr 60 kilo 38 beden bir hatundum,ilk bebişte yine bulNtım olmadı hep iştahım açıktı o zmn yıne cok yedim sanırım 68 lete çıktım,malesef bebişi kaybettim,o kilolarımı veremeyip ikinciye bu yüzden kilolu hamile kaldığım şimdi bu yüzden bu haldeyim
Ben rahat takip edebilmeyi sevdim. Eskiden bütün gün okuyordum bitirmiyordum:) Facebook grubuna mı gitti millet acaba?
Bugün seker yuklemesi yaptirdim kizlar 153 cikti pazartesi tekrar yapilacak 100 luk yapilacak bundada yuksek cikarsa ne yapiyorlar daha once yaptiranlar beni bi aydinlatsalar, bu arada cok igrenc sekerli bir su midem kalka kalka ictim 100 lugu nasil icerim bilmiyorum
Benim çikti cnm 168 di hergun 45 dakika yürüdum kepek ekmeği yedim bol salata yağsuz tuzsuz yemek şeker asla yok bugün ölçüldüBugün seker yuklemesi yaptirdim kizlar 153 cikti pazartesi tekrar yapilacak 100 luk yapilacak bundada yuksek cikarsa ne yapiyorlar daha once yaptiranlar beni bi aydinlatsalar, bu arada cok igrenc sekerli bir su midem kalka kalka ictim 100 lugu nasil icerim bilmiyorum
Bence gitme tatlumKızlar şeker yüklemem var haftaya ve ailem ilçede yalnız gitsem birşey olur mu ki...
Teşekkür ederimGozun aydin canim
Çok şükür sağlıkliymis bebeğim haklısın senin adına sevindim ne guzel ilgilenmis doktor ben de eşim de ayrıntılı gorcez diye dört gözle beklemistık o yüzden hayal kırıklığı oldu ama önemli değil senin gibi iyi doktora denk gelip görebilenleri duymak da çok güzelCanim oncelikle saglikliymis bebegin cok şükür. Bugunde bende universite hastanesinde yaptirdim oyle bekleme falan olmadi doktorumda cok iyiydi,ustune ustluk esimde girdi hatta ve hatta ilk defa bebegimizi gordu,doktora sorduk tabi gidebilirsin dedi.onunda görmesini cok istiyodum,tek tek eli ayagi parmagi orasi burasi anlatti daha cok babamiza anlattiben fazla goremedim.sonra bi ara bana cevirdi bana da kisaca anlatti.senin doktorun manyakmis biraz galiba.bazilari cok ters oluyo.sanirim oyle denk geldi.bebegin saglikli ya ona bak bosvet doktoru
Sana birşey oldu mu? Eşim işimden izin alıp ben geleyim diyor öyle olacak galiba :-(Bence gitme tatlum
Bende baslayim o zaman diyete sagol canimBenim çikti cnm 168 di hergun 45 dakika yürüdum kepek ekmeği yedim bol salata yağsuz tuzsuz yemek şeker asla yok bugün ölçüldü
1.202
2.140
3.120
Doktor iyi dedi ama yanliz 100 lük ağır yanında biri olmalı ben bayıldım çünkü
Dogum yapana kadar diyet mi? Ooo işimiz var desenecanım benim 50 likte 175 cıktı 1 ay diyet yaptım sonra tokluk şekeri ölçelim tekrar yükleme yapmayalım dedi tokluk şekerim düşmüş diyete devamet gayet dengeli gidiyorsun dedi doğana kadar diyete devam edecez işte
Bayıldım ben cnm sorma fenalik geldi tansiyonum 7-5 oldu cnmSana birşey oldu mu? Eşim işimden izin alıp ben geleyim diyor öyle olacak galiba :-(
2. Ölçün nasıldı cnm yazarmisin benimde birinci 168 tokluktu diyetle normale döndücanım benim 50 likte 175 cıktı 1 ay diyet yaptım sonra tokluk şekeri ölçelim tekrar yükleme yapmayalım dedi tokluk şekerim düşmüş diyete devamet gayet dengeli gidiyorsun dedi doğana kadar diyete devam edecez işte
Ve yürü cnm doktorum dediki mesela yiyoruz iciyoruz eskisi gibi haraket etmeyince enerji biriyor tatlilar o bicim yuttuk enerji birikti şeker yükseldi şekeri biturdim ben tuzuda yağıdaBende baslayim o zaman diyete sagol canim
Ailede şeker olan varmı ? Şeker yüklemesi yapılmadan önce şekerle ilgili bi sıkıntın bi belirti filan var mıydı yoksa herşey süpriz mi oldu?Bayıldım ben cnm sorma fenalik geldi tansiyonum 7-5 oldu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?