Süpriz cnm ôlçümlerum iyiydi ama aç karnina i şekerli su mahvetti beniAilede şeker olan varmı ? Şeker yüklemesi yapılmadan önce şekerle ilgili bi sıkıntın bi belirti filan var mıydı yoksa herşey süpriz mi oldu?
Bana dr. Aç filan gel demedi sadece ay sonunda gel şeker yüklemesi yapalım dedi tok mu gitsem aç mı bilemiyorummmSüpriz cnm ôlçümlerum iyiydi ama aç karnina i şekerli su mahvetti beni
canim sanirim biri oturma odasi.. bence gerekli bir oda degil en azi.dan o odayi bozup cocuk odasi yapabilirsin birkac sene sonra.. zaten salon var ben pek sevmem de iki oda olayini misafir icinmis hih ben otururum isteKızlar bana bi akıl verin yaa, nasip oldu çok şükür bi ev aldık, ev üç oda bir salondu. Salon küçük olunca bebekte yoktu o zamanlar iki oda bir salon yeter bize dedik ve bi odayı salona dahil ettik...
Şimdi bebekte olunca, bebek odası olayına takıldık. Soruyorum size, bebek odası gereklimidir ? Ben parkyatak alma taraftarıyım, ama ailem ele güne karşı nederiz, bi odası yok mu bu bebeğin demezlermi ? diye başımın etini yediler.
Eşim sen ne karar verirsen diyo. Bende kararsız kaldım.
Ben hic yürüyüş yapmiyorum ve ayaklarima kramplar giriyor şeker de yüksek cikti ne kadar onemliymis demekki yürüyüş ben pek önem vermemistim ama artik yürüyüşe baslicam. .Ve yürü cnm doktorum dediki mesela yiyoruz iciyoruz eskisi gibi haraket etmeyince enerji biriyor tatlilar o bicim yuttuk enerji birikti şeker yükseldi şekeri biturdim ben tuzuda yağıda
Aç gideceksin önce açlik kan alacaklar sonra şeketli suyu içiyorsun 1 saat bekliyorsun birdaha aliyorlar oda tikluk oluyor sinuca göre haraket ediliyorBana dr. Aç filan gel demedi sadece ay sonunda gel şeker yüklemesi yapalım dedi tok mu gitsem aç mı bilemiyorummm
Başla evdw dolan iş yao iş çıkar kendine otururken ayağa kalk kollarini calistir ayaklarini calistir ben öyle yaptim bidi aliyor gibi birakiyo gibiBen hic yürüyüş yapmiyorum ve ayaklarima kramplar giriyor şeker de yüksek cikti ne kadar onemliymis demekki yürüyüş ben pek önem vermemistim ama artik yürüyüşe baslicam. .
N11.cm dan aldm canimbende bundan almayı düşünüyorum canm hangi siteden aldın
öyle oluyormu gerçekten canım şu kiloyu geçmicem diip geçmemek benim için imkansız her geçen saat 1 kilo alıyorum sanki son günlerde
üzülme canım bak bende üzülürümbende kilo almaktan nefret ediyorum doğumdan sonra grup açıp birlikte zayıflıyacağız inş
iyi oldu bence de
geçmiş olsun canm yaa
oh çok süslü tatlı bişi bu
öyle oluyormu gerçekten canım şu kiloyu geçmicem diip geçmemek benim için imkansız her geçen saat 1 kilo alıyorum sanki son günlerde
üzülme canım bak bende üzülürümbende kilo almaktan nefret ediyorum doğumdan sonra grup açıp birlikte zayıflıyacağız inş
iyi oldu bence de
geçmiş olsun canm yaa
oh çok süslü tatlı bişi bu
Minnoşlarr ve annişleri neler yapıyorsunuz?Kızımla ben iyiyiz teyzeleri,mide yüzünden gece uyanmalarına da başladık artık.8-10 gündür yoğun çalışıyorum sizleri takip edebilme şansım olmadı maalesef ama eski tempoma döner dönmez geçmşten başlayarak okuyacağım inşallah.Umarım tatsiz haberler yoktur ve hepiniz iyisinizdir
Kızımda da böyle az kalkmamıştım geceleri,aniden uyanıp midemden dolayı bir türlü uykum gelmedi,talcid almama rağmen hala rahat değilim,birazdan gideyim mutfağa kek filan pişireyim bari çocuklara yoksa uykumun geleceği yokBu hafta bizim için çok yoğun oldu eşimle günde 16 saat çalıştık eve saat gece 1-2 gibi geldik hep.En erken bugün geldik o da saat 22.45 filandı sanırım onu da bir güzel yatıyım dedim midem rahat bırakmadı.Bu arada kızım da uyanık tepiniyor
Bu arada tetanoz aşısı oldum ama iğne sanki kemiğime enjekte edildi çok nazlı da değilim ama neden böyle oldu bilmiyorum kolumu kaç gündür düzgün kullanamıyorum
Günaydin kizlar bende uyuyamadim kizim acikmis babasini gecirdik ama ben tekrarinda uyuyamadim kahvalti ettik şimdide tv bakiyiruz yarinda misafirim var ev temizlik istiyor
bunların yaşayacağının bilincinde olanlar daha kolay ve huzurlu atlatıyormuş
ben girmiycem depresyona falan kakarlıyımsanki elimde de hehe ama girmiycem işte banane. kocamla da ilgilenirim bebeğimle de ne var ki yeter ki o bebeğimizle benilme ilgilendiğinden çok ilgilenmesin çok kıskanırım cinsellik konusunda da sanırım bedenen kendimi ne kadar iyi hissettiğime bağlı olarak değişir şimdi bile cok yorgun olunca sarılıp uyutuyorum adamı tabi şimdi böyle atması kolay bakalım doğunca bebişler neler olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?