2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canim sanirim biri oturma odasi.. bence gerekli bir oda degil en azi.dan o odayi bozup cocuk odasi yapabilirsin birkac sene sonra.. zaten salon var ben pek sevmem de iki oda olayini misafir icinmis hih ben otururum iste ondan bu cozum geldi aklna :)

Ve yürü cnm doktorum dediki mesela yiyoruz iciyoruz eskisi gibi haraket etmeyince enerji biriyor tatlilar o bicim yuttuk enerji birikti şeker yükseldi şekeri biturdim ben tuzuda yağıda
Ben hic yürüyüş yapmiyorum ve ayaklarima kramplar giriyor şeker de yüksek cikti ne kadar onemliymis demekki yürüyüş ben pek önem vermemistim ama artik yürüyüşe baslicam. .

Bana dr. Aç filan gel demedi sadece ay sonunda gel şeker yüklemesi yapalım dedi tok mu gitsem aç mı bilemiyorummm
Aç gideceksin önce açlik kan alacaklar sonra şeketli suyu içiyorsun 1 saat bekliyorsun birdaha aliyorlar oda tikluk oluyor sinuca göre haraket ediliyor

Ben hic yürüyüş yapmiyorum ve ayaklarima kramplar giriyor şeker de yüksek cikti ne kadar onemliymis demekki yürüyüş ben pek önem vermemistim ama artik yürüyüşe baslicam. .
Başla evdw dolan iş yao iş çıkar kendine otururken ayağa kalk kollarini calistir ayaklarini calistir ben öyle yaptim bidi aliyor gibi birakiyo gibi

Kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım.okuyorum ama herkes iyi sanırım.benim oğluşum bu ara çok hareketli kıpır kıpır gecede ben sagdan sola dönünce kıpır kıpır zor yerleşiyo şaşkın Ben beşik ve dolap aldım takımın şifonyerıni almadık oda daralmasın diye haftasonu gelecek mobilyalarımız foto yüklerim.ama hala duvar kağıdı bulamadık Kıyafetlerini aldık kapı süsü mevlidde dağıtacagımız mavi puanlı tülü havlular yaptık üzerine badem şekeri koyduk onunda fotografını yüklerim çok şirin oldular

Slm hamislik arkadaslarim uzun zamandir giremedim gecmiste almis basini gitmis okuyamadim ben iyiyim oglusumda iyi sukur sizler nasilsiniz
Gecen hafta saglik ocaginda aclik sekerim icin kan aldirdim 73 cikti normalmidir Tokluk sekerimide kan aldirmadigim icin bilmiyorum glukoz yukletmefim yapilmiyormus saglik ocaginda.

herkeze iyi geceler güzel anneler....ben normal doğumdan inanılmaz korktuğum için sezaryyan doğum düşünüyorum bebeğim ilk ama normale cesaretim yok size birşey sormak istiyorum sezaryan doğum yapmış arkadaşlar hangi marka korse kullandınız alıp şimdiden koyuyum doğumdan sonra bir an önce toparlanmak istiyorum korsede takmak şartmıs bi marka söylerseniz sevinirim iyi akşamlar

O zmn yasasin zayiflama sayfamizzzz

O zmn yasasin zayiflama sayfamizzzz

Minnoşlarr ve annişleri neler yapıyorsunuz? Kızımla ben iyiyiz teyzeleri,mide yüzünden gece uyanmalarına da başladık artık.8-10 gündür yoğun çalışıyorum sizleri takip edebilme şansım olmadı maalesef ama eski tempoma döner dönmez geçmşten başlayarak okuyacağım inşallah.Umarım tatsiz haberler yoktur ve hepiniz iyisinizdir

Kızımda da böyle az kalkmamıştım geceleri,aniden uyanıp midemden dolayı bir türlü uykum gelmedi,talcid almama rağmen hala rahat değilim,birazdan gideyim mutfağa kek filan pişireyim bari çocuklara yoksa uykumun geleceği yok Bu hafta bizim için çok yoğun oldu eşimle günde 16 saat çalıştık eve saat gece 1-2 gibi geldik hep.En erken bugün geldik o da saat 22.45 filandı sanırım onu da bir güzel yatıyım dedim midem rahat bırakmadı.Bu arada kızım da uyanık tepiniyor

Bu arada tetanoz aşısı oldum ama iğne sanki kemiğime enjekte edildi çok nazlı da değilim ama neden böyle oldu bilmiyorum kolumu kaç gündür düzgün kullanamıyorum

Benim ilk doğumun sezaryen ama doktorlar 1 sene korseyi uygun görmüyor ve ben 6 ay sonra taktım canım çok yanmış ti.Ayrica herkesin doğum hikayesi farklı bence kendini şart lama hangi doğum olacak diye.

geçmiş olsun canm tetenozun acısı kalıyor bir hafta falan çok yoğun çalışma ssaatlerini rabbim yardıncın olsun inş:)

Günaydin kizlar bende uyuyamadim kizim acikmis babasini gecirdik ama ben tekrarinda uyuyamadim kahvalti ettik şimdide tv bakiyiruz yarinda misafirim var ev temizlik istiyor

günaydın canım :)

herkese günaydın arkadaşlar ve hayırlı cumalar

bizide babamız uyandırdı işe giderken her sabahki gibi bebişimin de karnı acıkmış herhal çünkü benimki çoook acıktı hemen mutfağa inip kahvaltımı hazırlamalıyım eskiden kahvaltı yapmak zülmdu bazen saat 14:00 oluyordu ben hala birşey sürmemiş oluyordum azıma
şimdi bebeğimle yaptığım için eğlenceli geliyor

bunların yaşayacağının bilincinde olanlar daha kolay ve huzurlu atlatıyormuş

evet de ben yaşamak istemiyorum

ben çok kıskancım eşim benden çok bebekle ilgilenirse bükerim boynumu ama tabi anne olunca bu duygularım değişir mi bilmem kimseyle paylaşamam yani

Günaydın herkese. Program değişmiş sabah sabah asabım bozuldu okulda. 7 saat aralıksız derse giriyorum üç gün. Bir gün de 3 saat boşuna oturup bekliyorum. Geçsin şu sekiz hafta hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…