- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Slm hamislik arkadaslarim uzun zamandir giremedim gecmiste almis basini gitmis okuyamadim ben iyiyim oglusumda iyi sukur sizler nasilsiniz
Gecen hafta saglik ocaginda aclik sekerim icin kan aldirdim 73 cikti normalmidir Tokluk sekerimide kan aldirmadigim icin bilmiyorum glukoz yukletmefim yapilmiyormus saglik ocaginda.
face grubu yüzünden oldu canım kaç gündür çok keyifsizkızlar bu topik çok cansız çok neşesiz eskiden bi geçmiş okumam 1 saat sürerdi şimdi 5 dakkada tüm geçmişi okuyorum ne oldu buralara böyle
ahh snein kilonda olsam çok istiyorum eski halim öyleydi:) düşünmeden beden derdi olmadan kıyafet almak ne güzeldi:)Yüzde yüz pamuk dokusu güzel ben memnun kaldım. Üzerime de iyi gelince baya memnun kaldım:)
benim oğlum gibi olmuş o datamam canım kuzenim de doğum yaptı 2 gün önce 41 e geldi ne sancı ne su gelmemiş bebeğin kalp atışları zayıflamış mecbur sezeryana almışlar ne yapsın yurt dışında eşi görevli dış işlerinde dışarda da zor gerçekten ya yakınım olunca daha da rahat gördüm bunu
canım diyet yapıyorlar yüksek çıkanlar dr verir listeBugün seker yuklemesi yaptirdim kizlar 153 cikti pazartesi tekrar yapilacak 100 luk yapilacak bundada yuksek cikarsa ne yapiyorlar daha once yaptiranlar beni bi aydinlatsalar, bu arada cok igrenc sekerli bir su midem kalka kalka ictim 100 lugu nasil icerim bilmiyorum
canım oturma odanı çocuk odası yap salonda oturun, bence çocuğa oda gerekli, ister şimdi yap istersen ayıracağın zaman yap odasını, elalem için yaşamıyoruz boş ver gerçekten, en güzeli çocuğunun aklı erince onun beğendiği odayı almak benceKızlar bana bi akıl verin yaa, nasip oldu çok şükür bi ev aldık, ev üç oda bir salondu. Salon küçük olunca bebekte yoktu o zamanlar iki oda bir salon yeter bize dedik ve bi odayı salona dahil ettik...
Şimdi bebekte olunca, bebek odası olayına takıldık. Soruyorum size, bebek odası gereklimidir ? Ben parkyatak alma taraftarıyım, ama ailem ele güne karşı nederiz, bi odası yok mu bu bebeğin demezlermi ? diye başımın etini yediler.
Eşim sen ne karar verirsen diyo. Bende kararsız kaldım.
canım kişiden kişiye değişiyor bizde tam tersi eşim bebeğe düştü bana ilgisizleşti cinsel hayat falan sıfıra inmişti, varsa yoksa oğlumuzdu, benim kuzum eve geldikten sonra aç kaldığı için tekrar hastaneye yattı yoğun bakıma üç gün, eşim ondan sonra çok değişti onu kaybetme korkusu oldu panik atak gibi oldu, bana zehir etti resmen hayatı, gurbette kimsemiz yoktu eve kapanıp kalmıştım ilk 3 ay sinirlerim harap olmuştu oğlum gazlıydı zaten sürekli masaj yapıyordum sallıyordum, normalde sakin bir bebekti ağlamazdı sadece mızırdanırdı, eşimde oğlum oğlum diyor beni hiç görmüyordu, gazı bitince havalarda ısnınca iş çıkışı eşimi almaya gitmeye başladık oğlumla yavaş yavaş dışarıya alıştırdım eşimi, çok tartıştık biz, bunları gözünüzü korkutmak için yazmıyorum hani hep kadın bebeğe yoğunlaşır erkek kıskanır derlerya bizde tam tersi oldu o yüzden yazdım, benim huzursuzluğum bebeğe yansıdı vs. Memlekete gelince kendi ailesindekilerde dahil kimseye dokundurtmadı eşim başında bekledi oğlumuzun dışardan biri gelince elinizi yüzünüzü yıkayın dokunmayın öksürmeyin .... neler neler, annemgil kucaklarına alamadılar doğru düzgün, şimdi nasıl peki 3,5 sene oldu şimdi yeri geliyor benden çok kızıyor oğlumuza, o ilk yaşadığımız sıkıntılardan kaynaklı oldu, dün yazdım ya normal doğum olmayışı sadece beni değil eşimi de etkiledi, normalde aileme karşı çok iyidir annem vardı doğumda 20 gün zor durdu kadın tersliyordu çünküKızlar annelere sorum var
Bebek doğunca eşinizle aranızdaki ilişki nasıl oldu?
Her zaman konuşulan şeyler
Yoksa bunların hepsi abartma mı?
- Loğusa depresyonu yaşayacakmışız.
- Bebek doğduktan sonra kadın eşinden her anlamda soğuyormuş.
- Kadın bebekten başka bir şey düşünmüyormuş eşe az ilgi gösteriyormuş.
- Cinsel ilişki açısından da bayanlar isteksizleşiyormuş.
canım ne güzel yazmışsın sabır sabırcanım bu ılk önce kşiden kişiye değişir.ben kendimden bahsetcek olursam
ilk altı ay çocuktan dolayı çok zorlandık.eşimle tartısmalarınız oldu ..ben sabırsızdım.çocuk yüzünden tartıdtuk hep.cınsel sohukluk olmadı.tartısmalarda kısa surdu.eşimde bende kinci degşliz hanı bole uzatmayız.dedımya edlerin kişilkleri ile ilgili.evet ben kızımın ustune duştum sma eşimde çok ılgılenıce dengelendı.
bence insan hamile kalınca yuregine nefssine sabır tohumları ekmeli çocuk buyudukce tohumlarda buyumeli..sabretmekle oluyo herşey en fazla 1 yasına kadar zorlandım..bebegın huysuzlugu eşlerin bırbırıne olan tutumu herrşeyi gostrıyo.herşey elimizde
elimizde olsmayan tek şey sabır göstermek...
oooo şatafatlı olmuş canım güle güle kullanınKızlaaar sipariş ettiğim kapı süsümüzün yapımı bitmiş, fotoğraflarını yayınlamışlar.
Şimdi gönderecekler kargoyla bize. Şehzademin kapı süsü nasıl olmuşş
Eki Görüntüle 1253027 Eki Görüntüle 1253029 Eki Görüntüle 1253030 Eki Görüntüle 1253031 Eki Görüntüle 1253032
bak bizde tam tersi 21 aylıkken benim zorumla ayırdık oğlumun odasınıEvet canım aynen sabır çok önemli ama ben sabırsız bir insanım maalesef
Bak mesela en basitinden bebeği ilk doğduğunda 2 3 ay bizim oda da olsun sonra odasına alırız dedim eşim mırın kırın etti sanki yok yok herkes kendi odasında dedi
Canım inşaallah istediğin gibi olurben girmiycem depresyona falan kakarlıyımsanki elimde de hehe ama girmiycem işte banane. kocamla da ilgilenirim bebeğimle de ne var ki yeter ki o bebeğimizle benilme ilgilendiğinden çok ilgilenmesin çok kıskanırım cinsellik konusunda da sanırım bedenen kendimi ne kadar iyi hissettiğime bağlı olarak değişir şimdi bile cok yorgun olunca sarılıp uyutuyorum adamı tabi şimdi böyle atması kolay bakalım doğunca bebişler neler olacak..
hayırlı yolculuklar canımiyi akşamlar kızlar bugün bavul hazırlmak ve ütüyle geçti çok yoruldum akşam yemek bile yapamadım eşim sağolsun halletti....bayramdan önce annmlerde, bayramdada kaynanamlardayım inşallah sağlıcakla gider geliriz..yol stresini hiççç sefmiyomm((
bende salonda oturmayı severim ama buraya taşındım taşınalı salonumda oturamıyorum tv yok salonda diye geçmiyor eşim, birde biz kadın erkek ayrı oturuyoruz o yüzden iki oda şart bize:)canim sanirim biri oturma odasi.. bence gerekli bir oda degil en azi.dan o odayi bozup cocuk odasi yapabilirsin birkac sene sonra.. zaten salon var ben pek sevmem de iki oda olayini misafir icinmis hih ben otururum isteondan bu cozum geldi aklna :)
hayırlı olsun canımKızlar merhaba uzun zamandır yazamadım.okuyorum ama herkes iyi sanırım.benim oğluşum bu ara çok hareketli kıpır kıpır gecede ben sagdan sola dönünce kıpır kıpır zor yerleşiyo şaşkınBen beşik ve dolap aldım takımın şifonyerıni almadık oda daralmasın diye haftasonu gelecek mobilyalarımız foto yüklerim.ama hala duvar kağıdı bulamadık Kıyafetlerini aldık kapı süsü mevlidde dağıtacagımız mavi puanlı tülü havlular yaptık üzerine badem şekeri koyduk onunda fotografını yüklerim çok şirin oldular
canım tokluk önemliSlm hamislik arkadaslarim uzun zamandir giremedim gecmiste almis basini gitmis okuyamadim ben iyiyim oglusumda iyi sukur sizler nasilsiniz
Gecen hafta saglik ocaginda aclik sekerim icin kan aldirdim 73 cikti normalmidir Tokluk sekerimide kan aldirmadigim icin bilmiyorum glukoz yukletmefim yapilmiyormus saglik ocaginda.
canım şartlama kendini ah sezaryen sonrasını bilseniz normali isterdiniz, korse ben almıştım asla kullanamadım dikiş yerim çok acıdı ama medikallerde lohusa korsesi oluyormuşherkeze iyi geceler güzel anneler....ben normal doğumdan inanılmaz korktuğum için sezaryyan doğum düşünüyorum bebeğim ilk ama normale cesaretim yok size birşey sormak istiyorum sezaryan doğum yapmış arkadaşlar hangi marka korse kullandınız alıp şimdiden koyuyum doğumdan sonra bir an önce toparlanmak istiyorum korsede takmak şartmıs bi marka söylerseniz sevinirim iyi akşamlar
yoğun geçmiş günlerin iyi dayanmışsın canım o tempoya, kol ağrısı normal birde yorulmuşsun o yüzden daha çok olurMinnoşlarr ve annişleri neler yapıyorsunuz?Kızımla ben iyiyiz teyzeleri,mide yüzünden gece uyanmalarına da başladık artık.8-10 gündür yoğun çalışıyorum sizleri takip edebilme şansım olmadı maalesef ama eski tempoma döner dönmez geçmşten başlayarak okuyacağım inşallah.Umarım tatsiz haberler yoktur ve hepiniz iyisinizdir
Kızımda da böyle az kalkmamıştım geceleri,aniden uyanıp midemden dolayı bir türlü uykum gelmedi,talcid almama rağmen hala rahat değilim,birazdan gideyim mutfağa kek filan pişireyim bari çocuklara yoksa uykumun geleceği yokBu hafta bizim için çok yoğun oldu eşimle günde 16 saat çalıştık eve saat gece 1-2 gibi geldik hep.En erken bugün geldik o da saat 22.45 filandı sanırım onu da bir güzel yatıyım dedim midem rahat bırakmadı.Bu arada kızım da uyanık tepiniyor
Bu arada tetanoz aşısı oldum ama iğne sanki kemiğime enjekte edildi çok nazlı da değilim ama neden böyle oldu bilmiyorum kolumu kaç gündür düzgün kullanamıyorum
kolay gelsin şimdidenGünaydin kizlar bende uyuyamadim kizim acikmis babasini gecirdik ama ben tekrarinda uyuyamadim kahvalti ettik şimdide tv bakiyiruz yarinda misafirim var ev temizlik istiyor
herkese günaydın arkadaşlarve hayırlı cumalar
bizide babamız uyandırdı işe giderken her sabahki gibibebişimin de karnı acıkmış herhal çünkü benimki çoook acıktı hemen mutfağa inip kahvaltımı hazırlamalıyım eskiden kahvaltı yapmak zülmdu bazen saat 14:00 oluyordu ben hala birşey sürmemiş oluyordum azıma
şimdi bebeğimle yaptığım için eğlenceli geliyor
Canım bebişin midene yakınsa çok ağrı yapar göğüs kafesindegünaydın annişler. yine uykusuz ve bol ağrılı bir gecenin ardından işe geldim. göüs kafesim battı durdu bütün gece bel ağrısı mide yanması da cabası. tam bi parça içim geçmiş pat kabus. doğuruyorum. daha yavrum minicik olmaz doğuramam diye bağıra cağıra tekrar uyandım. üstüne bi de miniğim sabaha kadar kıpırdamayınca baya huzursuuz bi gece geçirdim. neyse ki sabah her zamanki saatinde tepiğini vurdu sıpam da rahatladım. sen iyi ol da ben katlanırım herşşeye dedim. :) canım yavrum benimmmmm
Dogum yapana kadar diyet mi? Ooo işimiz var desene
aynen ben de öyleevet de ben yaşamak istemiyorum
ben çok kıskancım eşim benden çok bebekle ilgilenirse bükerim boynumu ama tabi anne olunca bu duygularım değişir mi bilmem kimseyle paylaşamam yani
dün ve önceki gün dışardan belli oluyodu benim çoocuum evet midemin hemen altındaduruyo sıpaCanım bebişin midene yakınsa çok ağrı yapar göğüs kafesinde
2. Ölçün nasıldı cnm yazarmisin benimde birinci 168 tokluktu diyetle normale döndü
Ailede şeker olan varmı ? Şeker yüklemesi yapılmadan önce şekerle ilgili bi sıkıntın bi belirti filan var mıydı yoksa herşey süpriz mi oldu?
canım ben kakao yağı vs kullandım ama çatladım vücut müsaitse çatlıyor, bepantholünkine bak arkadaşım memnun kalmıştı fiyatı daha uygunGunaydin kizlar..benim de canım sıkkın. .dun gece farketrim bir anda catlamaya basliyor vucudum..bi iki tane kirmizi cizGi belirmis belimde..dun badem yagi almistim onu sürdü esim ondan once de ben nemlendirici surdum..simdi yine badem yagi surdum..ama pek etkili bulmadim..canim sikkin..cildim yaglidir da ama kuruyor iate hayret ettim..suyuda aksatmadan ictim..lierac alim diyorum o da cok pahali..napacam bilmiyorum
süpriz oldu canım benim sülale de şeker yok kilo problemim yok fazla kilo almadım bebişte sorun yok ama şeker var
canım ben kakao yağı vs kullandım ama çatladım vücut müsaitse çatlıyor, bepantholünkine bak arkadaşım memnun kalmıştı fiyatı daha uygun
eee bak demek ki illa sülalede olması ya da çok kilo almak gerekmiyormuş bu testi yaptırmak için, iyi ki yazdın canım bunu
canım çok geçmiş olsun çıkmaz inşaallahGünaydın kızlar, resmen 2 gündür salya sümük yatıyorum afedersiniz. Elimde ıhlamur zencefil bal başkada bir çözümüm yok şuanda. Doktorum saat başı ateşini ölç dedi. İnşallah ateşim çıkmazda bebişe etki etmez.
aynen öyle canım doktor bile şaşırdı 54 kg la hamile kaldım 58 kg mım şimdi çok şükür suyum normal bebek gelişimi haftasıyla uyumlu sonuç mu yanlış diye bile düşündüm yani
face grubu yüzünden oldu canım kaç gündür çok keyifsiz
ahh snein kilonda olsam çok istiyorum eski halim öyleydi:) düşünmeden beden derdi olmadan kıyafet almak ne güzeldi:)
benim oğlum gibi olmuş o da
canım diyet yapıyorlar yüksek çıkanlar dr verir liste
canım oturma odanı çocuk odası yap salonda oturun, bence çocuğa oda gerekli, ister şimdi yap istersen ayıracağın zaman yap odasını, elalem için yaşamıyoruz boş ver gerçekten, en güzeli çocuğunun aklı erince onun beğendiği odayı almak bence
canım kişiden kişiye değişiyor bizde tam tersi eşim bebeğe düştü bana ilgisizleşti cinsel hayat falan sıfıra inmişti, varsa yoksa oğlumuzdu, benim kuzum eve geldikten sonra aç kaldığı için tekrar hastaneye yattı yoğun bakıma üç gün, eşim ondan sonra çok değişti onu kaybetme korkusu oldu panik atak gibi oldu, bana zehir etti resmen hayatı, gurbette kimsemiz yoktu eve kapanıp kalmıştım ilk 3 ay sinirlerim harap olmuştu oğlum gazlıydı zaten sürekli masaj yapıyordum sallıyordum, normalde sakin bir bebekti ağlamazdı sadece mızırdanırdı, eşimde oğlum oğlum diyor beni hiç görmüyordu, gazı bitince havalarda ısnınca iş çıkışı eşimi almaya gitmeye başladık oğlumla yavaş yavaş dışarıya alıştırdım eşimi, çok tartıştık biz, bunları gözünüzü korkutmak için yazmıyorum hani hep kadın bebeğe yoğunlaşır erkek kıskanır derlerya bizde tam tersi oldu o yüzden yazdım, benim huzursuzluğum bebeğe yansıdı vs. Memlekete gelince kendi ailesindekilerde dahil kimseye dokundurtmadı eşim başında bekledi oğlumuzun dışardan biri gelince elinizi yüzünüzü yıkayın dokunmayın öksürmeyin .... neler neler, annemgil kucaklarına alamadılar doğru düzgün, şimdi nasıl peki 3,5 sene oldu şimdi yeri geliyor benden çok kızıyor oğlumuza, o ilk yaşadığımız sıkıntılardan kaynaklı oldu, dün yazdım ya normal doğum olmayışı sadece beni değil eşimi de etkiledi, normalde aileme karşı çok iyidir annem vardı doğumda 20 gün zor durdu kadın tersliyordu çünkü
Şimdi Allah izin verirse ne eşim ne bir başkası asla beni geremez üzemez, ne doğumumda ne sonrasında kimse kırılır üzülürü düşünmem beni kıranı ben daha çok kırarım bu saatten sonra eyvallahım yok açıkcası, ilkinde yaşattığı hiç bir şeyi eşim bana yaşatamaz tabiri caizse sıkar artık!! Sen bir geri dur bakalım annesi benim bir farket şunu diyicem
Bütün bunlara rağmen yine güçlüydüm canım lohusa depresyonuna girmedim, ben lohusayken bile bir gün ter süt kokmadım günde 4-5 kere üstümü değiştim oğlum uyuyunca heme duşa girdim eşim beni hiç bakımsız görmedi, oğlumu her gün temiz temiz giydirdim bir gün süttür kakadır kokmadı ama benim odun eşim bneim kendime bakmamı asla anlamadı kıymetini bilmedi, kendi annesi ablası beni taktir etti ama eşim ne gerek var evde pijamayla gezsin dedi!
Kısaca normalde sen cinsel anlamda isteksizsen doğum bahane oluyor, yok zaten istekliysen inan doğum engel değil buna, ilk üç ay geçsin sonra rayına oturmaya başlıyor her şey
Depresyona girmene sebep olacak insannlar varsa çevrende kv gibi haödolsun benimki öyle değildi, asla karıştırma izin verme müdahale etmesine aman üzülmesinler kırılmasınlar diye hiç düşünme, kimse kusura bakmasın lohusa kadını üzmeye kalkan üzülmeyi hakeder,içine bir şey atmazsan depresyona girmezsin
Genel anlamda psikolojik sorunların yoksa hastalığın vs. yoksa depresyon falan olmuyor, bebeğin gazlı olursa o biraz yoruyor sadece
canım ne güzel yazmışsın sabır sabır
oooo şatafatlı olmuş canım güle güle kullanın
bak bizde tam tersi 21 aylıkken benim zorumla ayırdık oğlumun odasını
Canım inşaallah istediğin gibi olur
hayırlı yolculuklar canım
bende salonda oturmayı severim ama buraya taşındım taşınalı salonumda oturamıyorum tv yok salonda diye geçmiyor eşim, birde biz kadın erkek ayrı oturuyoruz o yüzden iki oda şart bize:)
hayırlı olsun canım
canım tokluk önemli
canım şartlama kendini ah sezaryen sonrasını bilseniz normali isterdiniz, korse ben almıştım asla kullanamadım dikiş yerim çok acıdı ama medikallerde lohusa korsesi oluyormuş
yoğun geçmiş günlerin iyi dayanmışsın canım o tempoya, kol ağrısı normal birde yorulmuşsun o yüzden daha çok olur
kolay gelsin şimdiden
maşaallah ne güzel açıldı iştahın
Gunaydin kizlar..benim de canım sıkkın. .dun gece farketrim bir anda catlamaya basliyor vucudum..bi iki tane kirmizi cizGi belirmis belimde..dun badem yagi almistim onu sürdü esim ondan once de ben nemlendirici surdum..simdi yine badem yagi surdum..ama pek etkili bulmadim..canim sikkin..cildim yaglidir da ama kuruyor iate hayret ettim..suyuda aksatmadan ictim..lierac alim diyorum o da cok pahali..napacam bilmiyorum
Günaydın kızlar, resmen 2 gündür salya sümük yatıyorum afedersiniz. Elimde ıhlamur zencefil bal başkada bir çözümüm yok şuanda. Doktorum saat başı ateşini ölç dedi. İnşallah ateşim çıkmazda bebişe etki etmez.
face grubu yüzünden oldu canım kaç gündür çok keyifsiz
ahh snein kilonda olsam çok istiyorum eski halim öyleydi:) düşünmeden beden derdi olmadan kıyafet almak ne güzeldi:)
benim oğlum gibi olmuş o da
canım diyet yapıyorlar yüksek çıkanlar dr verir liste
canım oturma odanı çocuk odası yap salonda oturun, bence çocuğa oda gerekli, ister şimdi yap istersen ayıracağın zaman yap odasını, elalem için yaşamıyoruz boş ver gerçekten, en güzeli çocuğunun aklı erince onun beğendiği odayı almak bence
canım kişiden kişiye değişiyor bizde tam tersi eşim bebeğe düştü bana ilgisizleşti cinsel hayat falan sıfıra inmişti, varsa yoksa oğlumuzdu, benim kuzum eve geldikten sonra aç kaldığı için tekrar hastaneye yattı yoğun bakıma üç gün, eşim ondan sonra çok değişti onu kaybetme korkusu oldu panik atak gibi oldu, bana zehir etti resmen hayatı, gurbette kimsemiz yoktu eve kapanıp kalmıştım ilk 3 ay sinirlerim harap olmuştu oğlum gazlıydı zaten sürekli masaj yapıyordum sallıyordum, normalde sakin bir bebekti ağlamazdı sadece mızırdanırdı, eşimde oğlum oğlum diyor beni hiç görmüyordu, gazı bitince havalarda ısnınca iş çıkışı eşimi almaya gitmeye başladık oğlumla yavaş yavaş dışarıya alıştırdım eşimi, çok tartıştık biz, bunları gözünüzü korkutmak için yazmıyorum hani hep kadın bebeğe yoğunlaşır erkek kıskanır derlerya bizde tam tersi oldu o yüzden yazdım, benim huzursuzluğum bebeğe yansıdı vs. Memlekete gelince kendi ailesindekilerde dahil kimseye dokundurtmadı eşim başında bekledi oğlumuzun dışardan biri gelince elinizi yüzünüzü yıkayın dokunmayın öksürmeyin .... neler neler, annemgil kucaklarına alamadılar doğru düzgün, şimdi nasıl peki 3,5 sene oldu şimdi yeri geliyor benden çok kızıyor oğlumuza, o ilk yaşadığımız sıkıntılardan kaynaklı oldu, dün yazdım ya normal doğum olmayışı sadece beni değil eşimi de etkiledi, normalde aileme karşı çok iyidir annem vardı doğumda 20 gün zor durdu kadın tersliyordu çünkü
Şimdi Allah izin verirse ne eşim ne bir başkası asla beni geremez üzemez, ne doğumumda ne sonrasında kimse kırılır üzülürü düşünmem beni kıranı ben daha çok kırarım bu saatten sonra eyvallahım yok açıkcası, ilkinde yaşattığı hiç bir şeyi eşim bana yaşatamaz tabiri caizse sıkar artık!! Sen bir geri dur bakalım annesi benim bir farket şunu diyicem
Bütün bunlara rağmen yine güçlüydüm canım lohusa depresyonuna girmedim, ben lohusayken bile bir gün ter süt kokmadım günde 4-5 kere üstümü değiştim oğlum uyuyunca heme duşa girdim eşim beni hiç bakımsız görmedi, oğlumu her gün temiz temiz giydirdim bir gün süttür kakadır kokmadı ama benim odun eşim bneim kendime bakmamı asla anlamadı kıymetini bilmedi, kendi annesi ablası beni taktir etti ama eşim ne gerek var evde pijamayla gezsin dedi!
Kısaca normalde sen cinsel anlamda isteksizsen doğum bahane oluyor, yok zaten istekliysen inan doğum engel değil buna, ilk üç ay geçsin sonra rayına oturmaya başlıyor her şey
Depresyona girmene sebep olacak insannlar varsa çevrende kv gibi haödolsun benimki öyle değildi, asla karıştırma izin verme müdahale etmesine aman üzülmesinler kırılmasınlar diye hiç düşünme, kimse kusura bakmasın lohusa kadını üzmeye kalkan üzülmeyi hakeder,içine bir şey atmazsan depresyona girmezsin
Genel anlamda psikolojik sorunların yoksa hastalığın vs. yoksa depresyon falan olmuyor, bebeğin gazlı olursa o biraz yoruyor sadece
canım ne güzel yazmışsın sabır sabır
oooo şatafatlı olmuş canım güle güle kullanın
bak bizde tam tersi 21 aylıkken benim zorumla ayırdık oğlumun odasını
Canım inşaallah istediğin gibi olur
hayırlı yolculuklar canım
bende salonda oturmayı severim ama buraya taşındım taşınalı salonumda oturamıyorum tv yok salonda diye geçmiyor eşim, birde biz kadın erkek ayrı oturuyoruz o yüzden iki oda şart bize:)
hayırlı olsun canım
canım tokluk önemli
canım şartlama kendini ah sezaryen sonrasını bilseniz normali isterdiniz, korse ben almıştım asla kullanamadım dikiş yerim çok acıdı ama medikallerde lohusa korsesi oluyormuş
yoğun geçmiş günlerin iyi dayanmışsın canım o tempoya, kol ağrısı normal birde yorulmuşsun o yüzden daha çok olur
kolay gelsin şimdiden
maşaallah ne güzel açıldı iştahın
aynen ben de öyleçoçuğum babasını benden çok sevmesin babası da oğlunu benden çok sevmesin önce beni en çok beni seveceklerrrr saksı değilim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?