2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Gayet iyi canım maşallah...

Günaydın herkese hayirli cumalar bende bugun kac zamandir ilk defa magzaya geldim aksamustune kadar magzadayim burdan da arkadasimin foto cekimine gitcem ay yazarken yoruldum

günaydın annişler. yine uykusuz ve bol ağrılı bir gecenin ardından işe geldim. göüs kafesim battı durdu bütün gece bel ağrısı mide yanması da cabası. tam bi parça içim geçmiş pat kabus. doğuruyorum. daha yavrum minicik olmaz doğuramam diye bağıra cağıra tekrar uyandım. üstüne bi de miniğim sabaha kadar kıpırdamayınca baya huzursuuz bi gece geçirdim. neyse ki sabah her zamanki saatinde tepiğini vurdu sıpam da rahatladım. sen iyi ol da ben katlanırım herşşeye dedim. :) canım yavrum benimmmmm

kızlar bu topik çok cansız çok neşesiz eskiden bi geçmiş okumam 1 saat sürerdi şimdi 5 dakkada tüm geçmişi okuyorum ne oldu buralara böyle
face grubu yüzünden oldu canım kaç gündür çok keyifsiz
Yüzde yüz pamuk dokusu güzel ben memnun kaldım. Üzerime de iyi gelince baya memnun kaldım:)
ahh snein kilonda olsam çok istiyorum eski halim öyleydi:) düşünmeden beden derdi olmadan kıyafet almak ne güzeldi:)
benim oğlum gibi olmuş o da
canım diyet yapıyorlar yüksek çıkanlar dr verir liste
canım oturma odanı çocuk odası yap salonda oturun, bence çocuğa oda gerekli, ister şimdi yap istersen ayıracağın zaman yap odasını, elalem için yaşamıyoruz boş ver gerçekten, en güzeli çocuğunun aklı erince onun beğendiği odayı almak bence
canım kişiden kişiye değişiyor bizde tam tersi eşim bebeğe düştü bana ilgisizleşti cinsel hayat falan sıfıra inmişti, varsa yoksa oğlumuzdu, benim kuzum eve geldikten sonra aç kaldığı için tekrar hastaneye yattı yoğun bakıma üç gün, eşim ondan sonra çok değişti onu kaybetme korkusu oldu panik atak gibi oldu, bana zehir etti resmen hayatı, gurbette kimsemiz yoktu eve kapanıp kalmıştım ilk 3 ay sinirlerim harap olmuştu oğlum gazlıydı zaten sürekli masaj yapıyordum sallıyordum, normalde sakin bir bebekti ağlamazdı sadece mızırdanırdı, eşimde oğlum oğlum diyor beni hiç görmüyordu, gazı bitince havalarda ısnınca iş çıkışı eşimi almaya gitmeye başladık oğlumla yavaş yavaş dışarıya alıştırdım eşimi, çok tartıştık biz, bunları gözünüzü korkutmak için yazmıyorum hani hep kadın bebeğe yoğunlaşır erkek kıskanır derlerya bizde tam tersi oldu o yüzden yazdım, benim huzursuzluğum bebeğe yansıdı vs. Memlekete gelince kendi ailesindekilerde dahil kimseye dokundurtmadı eşim başında bekledi oğlumuzun dışardan biri gelince elinizi yüzünüzü yıkayın dokunmayın öksürmeyin .... neler neler, annemgil kucaklarına alamadılar doğru düzgün, şimdi nasıl peki 3,5 sene oldu şimdi yeri geliyor benden çok kızıyor oğlumuza, o ilk yaşadığımız sıkıntılardan kaynaklı oldu, dün yazdım ya normal doğum olmayışı sadece beni değil eşimi de etkiledi, normalde aileme karşı çok iyidir annem vardı doğumda 20 gün zor durdu kadın tersliyordu çünkü

Şimdi Allah izin verirse ne eşim ne bir başkası asla beni geremez üzemez, ne doğumumda ne sonrasında kimse kırılır üzülürü düşünmem beni kıranı ben daha çok kırarım bu saatten sonra eyvallahım yok açıkcası, ilkinde yaşattığı hiç bir şeyi eşim bana yaşatamaz tabiri caizse sıkar artık!! Sen bir geri dur bakalım annesi benim bir farket şunu diyicem

Bütün bunlara rağmen yine güçlüydüm canım lohusa depresyonuna girmedim, ben lohusayken bile bir gün ter süt kokmadım günde 4-5 kere üstümü değiştim oğlum uyuyunca heme duşa girdim eşim beni hiç bakımsız görmedi, oğlumu her gün temiz temiz giydirdim bir gün süttür kakadır kokmadı ama benim odun eşim bneim kendime bakmamı asla anlamadı kıymetini bilmedi, kendi annesi ablası beni taktir etti ama eşim ne gerek var evde pijamayla gezsin dedi!

Kısaca normalde sen cinsel anlamda isteksizsen doğum bahane oluyor, yok zaten istekliysen inan doğum engel değil buna, ilk üç ay geçsin sonra rayına oturmaya başlıyor her şey

Depresyona girmene sebep olacak insannlar varsa çevrende kv gibi haödolsun benimki öyle değildi, asla karıştırma izin verme müdahale etmesine aman üzülmesinler kırılmasınlar diye hiç düşünme, kimse kusura bakmasın lohusa kadını üzmeye kalkan üzülmeyi hakeder,içine bir şey atmazsan depresyona girmezsin

Genel anlamda psikolojik sorunların yoksa hastalığın vs. yoksa depresyon falan olmuyor, bebeğin gazlı olursa o biraz yoruyor sadece
canım ne güzel yazmışsın sabır sabır
oooo şatafatlı olmuş canım güle güle kullanın
bak bizde tam tersi 21 aylıkken benim zorumla ayırdık oğlumun odasını

Canım inşaallah istediğin gibi olur
hayırlı yolculuklar canım
canim sanirim biri oturma odasi.. bence gerekli bir oda degil en azi.dan o odayi bozup cocuk odasi yapabilirsin birkac sene sonra.. zaten salon var ben pek sevmem de iki oda olayini misafir icinmis hih ben otururum iste ondan bu cozum geldi aklna :)
bende salonda oturmayı severim ama buraya taşındım taşınalı salonumda oturamıyorum tv yok salonda diye geçmiyor eşim, birde biz kadın erkek ayrı oturuyoruz o yüzden iki oda şart bize:)
hayırlı olsun canım
canım tokluk önemli
canım şartlama kendini ah sezaryen sonrasını bilseniz normali isterdiniz, korse ben almıştım asla kullanamadım dikiş yerim çok acıdı ama medikallerde lohusa korsesi oluyormuş
yoğun geçmiş günlerin iyi dayanmışsın canım o tempoya, kol ağrısı normal birde yorulmuşsun o yüzden daha çok olur
Günaydin kizlar bende uyuyamadim kizim acikmis babasini gecirdik ama ben tekrarinda uyuyamadim kahvalti ettik şimdide tv bakiyiruz yarinda misafirim var ev temizlik istiyor
kolay gelsin şimdiden

maşaallah ne güzel açıldı iştahın

Canım bebişin midene yakınsa çok ağrı yapar göğüs kafesinde

evet de ben yaşamak istemiyorum

ben çok kıskancım eşim benden çok bebekle ilgilenirse bükerim boynumu ama tabi anne olunca bu duygularım değişir mi bilmem kimseyle paylaşamam yani
aynen ben de öyle çoçuğum babasını benden çok sevmesin babası da oğlunu benden çok sevmesin önce beni en çok beni seveceklerrrr saksı değilim ben

2. Ölçün nasıldı cnm yazarmisin benimde birinci 168 tokluktu diyetle normale döndü

canım benim 100 lük yapmadı sadece 50 lik yaptık 175 di 1 ay diyet yaptım çokta kasmadım açıkçası sonra tokluk ölçtü 102 çıktı normale dönmüş aynen devam et dedi.
kasmadım çünkü bi arkadaşımın diyet yüzünden bebeğinin gelişimi geri kalmış doktorda sen abartmışsın deyip geçmiş cocuk 2 kg doğmuş kasma sadece tatlıyı kes haftada 3 gün de yarım saat yürü düşüyor zaten

Gunaydin kizlar..benim de canım sıkkın. .dun gece farketrim bir anda catlamaya basliyor vucudum..bi iki tane kirmizi cizGi belirmis belimde..dun badem yagi almistim onu sürdü esim ondan once de ben nemlendirici surdum..simdi yine badem yagi surdum..ama pek etkili bulmadim..canim sikkin..cildim yaglidir da ama kuruyor iate hayret ettim..suyuda aksatmadan ictim..lierac alim diyorum o da cok pahali..napacam bilmiyorum

Ailede şeker olan varmı ? Şeker yüklemesi yapılmadan önce şekerle ilgili bi sıkıntın bi belirti filan var mıydı yoksa herşey süpriz mi oldu?

süpriz oldu canım benim sülale de şeker yok kilo problemim yok fazla kilo almadım bebişte sorun yok ama şeker var

canım ben kakao yağı vs kullandım ama çatladım vücut müsaitse çatlıyor, bepantholünkine bak arkadaşım memnun kalmıştı fiyatı daha uygun
süpriz oldu canım benim sülale de şeker yok kilo problemim yok fazla kilo almadım bebişte sorun yok ama şeker var

eee bak demek ki illa sülalede olması ya da çok kilo almak gerekmiyormuş bu testi yaptırmak için, iyi ki yazdın canım bunu

Günaydın kızlar, resmen 2 gündür salya sümük yatıyorum afedersiniz. Elimde ıhlamur zencefil bal başkada bir çözümüm yok şuanda. Doktorum saat başı ateşini ölç dedi. İnşallah ateşim çıkmazda bebişe etki etmez.

aynen öyle canım doktor bile şaşırdı 54 kg la hamile kaldım 58 kg mım şimdi çok şükür suyum normal bebek gelişimi haftasıyla uyumlu sonuç mu yanlış diye bile düşündüm yani

canım çok geçmiş olsun çıkmaz inşaallah
aynen öyle canım doktor bile şaşırdı 54 kg la hamile kaldım 58 kg mım şimdi çok şükür suyum normal bebek gelişimi haftasıyla uyumlu sonuç mu yanlış diye bile düşündüm yani

canım bebek yapıyor işte şeker belli olmuyor, maşaallah şimdi size:)

Reactions: idL

benim iştah hiç kapanmadı ki

badem yağı iyidir aslında benim de bitti ben vazelin kullanıyorum bu ara canım oda iyi geliyor

geçmiş olsun canım bol c vitamin,i tüket limon mandalian ye daha çabuk iyileşirsin

Anladım canım benim çok aydınlattın beni teşekkür ederim
eşim şu an ikimizin arasına kimse giremez modunda ama bebeğimiz gelince ne yapar bilmem
ben bazen diyorum kızımız gelince beni unutma diye herkes gidici yine senle ben kalacaz diyo
ben evde şımarıklık yapmayı severim eşime nazlanırım bebek gibi nazlanırım bunları yapmadan duramam yani bebeği uyutup aşkımın kollarına

Gunaydin güzel anneler
Yarin sinavim var, burada başka sinava hazirlanan yok sanirim
İçin kipir kipir çok heycanliyim bugünden.
1 senedir yoğun bir şekilde emek veriyorum.
Rabbim emeklerimin karsiligini gösterir inşallah.
Sizden dua istiyorum su Simavi hayirli bir şekilde atlatayim ve hamileliğini yasamaya baslayayim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…