2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

İnşallah verdiğin emeklerin karşılığını alırsın canım

Çok güzel canım Rabbim bahtlarını da şehzadeler gibi anlı şanlı eylesin inş:)ben de aynı yerden balkabaklı kapı süsünü beğenmiştim :) ama sonra değiştirdim.. bu da benim prensesimin gözümün nurunun kapı süsü:)

Oda takımını da aldık:) beşiğimizi de ablam vermişti onu da gelin yatağı gibi sületicem Allah nasip eder ve kocişko izin verirse:)))
Haftasonun da duvar kağıdı ve avize seçtik mi tamamdır inş Ekim sonu vs odası hazır olur:)

Eklentiler

• image.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 134
  • image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 113
iyiymiş bende başta yemiyorsun sandım:)
inşaallah canım gönlünce olsun, benim eşim istisnaydı zaten onun gibisini henüz görmedim duymadım benimkide sürekli mucuk mucuk modundayız bezdirmişti, şimdi oğlumuzu mucuk mucuk yapıyor şimdi iyiyiz hamdolsun, bizimki aksiliklerden kaynaklı oldu

aynen uyut git kocacığının yanına illa her şey cinsellik değil doya doya sarıl öp muhabbetiniz bol olsun inşaallah
Canım inşaallah yarın sınavın çok güzel geçer emeklerinin karşılığını alırsın en güzel şekilde
amaaaanınnnn pek havalı sizin kapı süsleri:) çok güzelmiş canım
Kızlar ya hastane çıkışlarına baktım dün
Toker bebe de aziz bebe ve bebitonun vardı 120 90 tl arası maşallah dedim yani çok ucuzmuş
canım aziz bebe pahalı oluyor ama çok kaliteli

çok güzelmiş

Günaydın annisler doktora erken gidicem biraz çünkü iğnelerim bitiyo bayramda iğnesiz kalırım yoksa. .Sağlık Ocağı az yazdı ya.neyse bebeğimi görürüm erkenden çok özledim hem bir ayı geçmiş olcak yeter demi yani çok uzun süre. hem belki cinsiyeti de öğrenirim yaşasın herşey yolunda olsun inşallah birde daha ne isterim hasta annisler geçmiş olsun

bulamadım onu stokta yokmuş
anneme dedim nişandan sonra gider baakrız dedi

Yarin bende girecegim ama pek calismadim ne mezunusun canim ben ilahiyat önlisans

2 odanın birini bebek odası yap salonda da oturursunuz. Park yatakta iyi güzel şimdilik ama şimdilik bir çözüm olabilir sadece sonrasında mecbur oda yapacaksın.Ben ileride de kullanacağı şekilde bir dolap ve büyüyen beşiklerden almayı düşünüyorum sonradan uyumlu bir çalışma masası ilave ederim diye düşünüyorum.

Çok güzel güle güle kullanın bende sipariş vermek istiyorum ama önce isimde karar vermemiz lazım acaba fiyatı ne kadar canım ben bir kaç siteye baktımda

ilk hamileliğin herhalde canım seninde?
son madde bende hiç eksilmedi de eşimde bebeğe bişey olur korkusu var ara ara yapıyoruz..
eşime diyorum kızın gelince beni unutma senin ilk bebeğin benim
Evet ilk hamileliğim. Benim acayip eksildi bebişim karnımda oynarken başka şeyler yapamıyorum. Eşimde bi korku yok bende var.

Belli olmasını istiyorsan belli edecek kıyafetler giyebilirsin. Hem önemli olan karnımızın değil bebeğin büyüklüğü.:)

süpriz oldu canım benim sülale de şeker yok kilo problemim yok fazla kilo almadım bebişte sorun yok ama şeker var
Ayy benimde icimde dert bu ya benimde sulalemde bile yok ve sekerim hep duser daha testi yaptirmadim bu hafta yaptircam bakalim ne cikcak

Bana dr. Aç filan gel demedi sadece ay sonunda gel şeker yüklemesi yapalım dedi tok mu gitsem aç mı bilemiyorummm
Bana Dr aç gel dedi. Bi açken kan alacaklar bi şekerli sudan sonra. Ben bayramdan sonra yaptıracağım. Hiç tatlı, çikolata sevmem kilo da az aldım ama yine de istedi Dr.

Mantıklı canım senin dediğinde...
Hayırlı Cumalar bu arada, ikinci aşımı da oldum, aşı faslı kapandı :)) çok şükür. Kızımın kalp atışlarını da dinledim teyzeleri güp güp :)) salı günü kontrolüm var dört gözle bekliyorum

Slm kizlae bebeginiz kilo alsin istiyorsaniz şekerde ciktuysa protein ağırlikli beslenin bak nasil kilo aliyor şekerli ve hamur uşinden uzak dur bol bol pritein al tosuncuk olur özellikle kırmızı et

Evet ilk hamileliğim. Benim acayip eksildi bebişim karnımda oynarken başka şeyler yapamıyorum. Eşimde bi korku yok bende var.

bebişin kendisi gelince o zaman daha da etkilenirsin
Eşlerimizle aramızın bozulmaması lazım ki onlar da bebeğe daha yakın olsun

Bi arkadaşımın eşi arkadaşıma " çocuğumuz olduktan sonra yaşamıyorsun sanki ölü gibisin" demiş.
ben bunu yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…