2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bi dus aldımmm böle sanki çamura bulanmıs gibi daralırsında sonra bi yıkanırsın ya ohhh...
Allahım kımseyi susuz bırakmasın... Herseye lazım ya .. Temizlik yapıyosun su.. İçmeye su.. Yıkanmaya su... Şükürler olsun rabbm sana..bu arada su sesi bebegi cok rahatlatırmıs.. Banyoda anneyi...
Dr um demişti taaa kızımda... Fiskiyeden cıkan ses bebegi rahatlıtomus....

Ama dus almak gercekten rahatlatıyo.. Küçük kızım artık bunaldı cıkmak zorunda jaldım yoksa hiç cıkmam..
Ayyy cok rahatım coookk

Ay evet çok afedersiniz asagidan asagidan tekmeliyo . Hatta otururken tekmeleyince rahatsz oluyorum acaba sıkıştı mi diye

Ben özellikle gece sola yatıyorum hemen basliyo hareketlere ve sanki bacagini cikaracak o derece :)

Kızlar bu içerik kraliçesi falan secilmiş
Allahsen bu da ne şimdi.....
Puan falan veriyolar... Bi işe yarıyomu bari
Bilen biri acıklama yaparsa cok sevinirim

Sol
Ben özellikle gece sola yatıyorum hemen basliyo hareketlere ve sanki bacagini cikaracak o derece :)
Sol tarafa yattıımızda bebege daha fazla kan pompalanırmıs mı öle bişi duydum.. Sol tarafa yatınca bebekler hemen harekete baslar.. Hatta nst ye girmeye baslıyalım bi hareket cıkmassa sola doru döndüroylar bazen

Sol

Sol tarafa yattıımızda bebege daha fazla kan pompalanırmıs mı öle bişi duydum.. Sol tarafa yatınca bebekler hemen harekete baslar.. Hatta nst ye girmeye baslıyalım bi hareket cıkmassa sola doru döndüroylar bazen

Oyleymis ama ne zaman sola yatsam bi uyaniyorum sırtüstü yatıyorum :)

:KK75::KK70::KK70:Anlata güzelsseeeeee sebebi sensin
Gece düşümdesin gündüz güneşim
Seviyorum seni canoooo herkes ögrensinnnn:KK31::KK31::KK71::KK71:

Hastasıyız dede hele geksinler.... Angarada alem neymiş gelip görsünler:KK75::KK71:

:KK75::KK70::KK70:Anlata güzelsseeeeee sebebi sensin
Gece düşümdesin gündüz güneşim
Seviyorum seni canoooo herkes ögrensinnnn:KK31::KK31::KK71::KK71:

Hastasıyız dede hele geksinler.... Angarada alem neymiş gelip görsünler:KK75::KK71:

Ciciler sayfasına yazmıştım ama cevap gelmedi, buraya da kopyalıyorum sorumu :KK64:
"dalan roxy'nin hangi çeşidini kullanıyordunuz tecrübeli anneler? sitesine baktım da gül bahçesi, beyaz sabun kokulu ve lavantalı seçenekleri var. sanki en doğalı beyaz sabun kokulu olandır gibi geldi ama yine de danışmak istedim.
bir de unibaby ıslak pamuk mendil var yenidoğan için (pamuk+su diyor). bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?"

Arkadaşlarımmm sizleri çooook özledim cok uzun zamandır giremiyorum.. Okullar açıldı ve ben eve gelene kadar akşam saat 7 oluyor. Telefondan giremiyorum siteye. Bilgisayarı açamıyorum her gün.. Son sayfaları okudum da biraz.. Sanırım ayrı takılanlar oluyormuş.. Aman yanlış anlamayın ben sadece burdayım :) :) Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir.. Dün şeker yüklemesi yaptırdım sonuçta sıkıntı yok. Ama hiç kilo almazken 1 ayda 3.5 kilo alınca doktorum çok kızdı normal doğum yapamazsın bak dedi.. Tatlılara veda ediyorum.. Sizleri seviyorum..

Kizlar bu puset nasil sizce hastane sekeri icin? Ben cok begendim. Bebisin odasini da aldik evde havalandiriyoruz simdi. 2-3 ay dolaplar acik havalanmasi lazimmis

Ciciler sayfasına yazmıştım ama cevap gelmedi, buraya da kopyalıyorum sorumu :KK64:
"dalan roxy'nin hangi çeşidini kullanıyordunuz tecrübeli anneler? sitesine baktım da gül bahçesi, beyaz sabun kokulu ve lavantalı seçenekleri var. sanki en doğalı beyaz sabun kokulu olandır gibi geldi ama yine de danışmak istedim.
bir de unibaby ıslak pamuk mendil var yenidoğan için (pamuk+su diyor). bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?"
Canım ben oğlumda roxy beyaz sabun kokulu kullandım söylediğin gibi daha doğal kokuyor. Ama maalesef sabun tozu leke çıkarmiyor.unibaby yenidogani hala oğlumda kullanıyorum cok memnunum başka ıslak mendil kullanınca pisik yapıyor oğlum 2 yasında olmasına rağmen..

bir_melek arkadaşımız duvae kağıdı için sormuştu, ancak bugün bakabildik. Seçtiğimiz duvar kağıtları bunlar
Eki Görüntüle 1254826 Eki Görüntüle 1254827

Katalogdaki kombinasyonu ise şöyleydi

Eki Görüntüle 1254839

Ulus rüzgarlı sokaktaki daloğlu mağazasından aldık.

canım çok güzelmiş..bende çok benzerlerini beğendim buldum bi mağazada ama iki duvar için 500 tl dediler vazgeçtik iki duvarı maviye boyıcaz çok masraf yapmayalım dedik..:KK16:

canım çok güzelmiş..bende çok benzerlerini beğendim buldum bi mağazada ama iki duvar için 500 tl dediler vazgeçtik iki duvarı maviye boyıcaz çok masraf yapmayalım dedik..:KK16:
Biz iki ruloyu 200 tl'ye aldık ve ikisi toplam 33 m2, büyük rulo yani. Bana iyi geldi fiyatı, küçük ruloya göre oranlarsan bir rulo 30 tlye geliyor, üstelik büyük olduğu için yapması daha kolay. Tabi pahalı modeller vardı rulosu 50-60 euro falan. Direkt kaçtım o dükkanlardan.
Bizim ev de lojman, en fazla 5 sene oturucaz ama güzelgörünsün istedik, mobilya falan da almiycaz çünkü.

Screenshot_2.webp

evet kızlar az önce yükleyememişim hastane şekerini, nasıl sizce? fiyatını henüz bilmiyorum sordum cvp gelince isterseniz paylaşırım sizinle. yata odamızı da tombik bebe'den aldık maskoda..

Back
X