2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar böle bazen bebiş agzımdan cıkacakmıs gibi oluyo .. Nefesim daralıyı.. Kalbim carpıntı yapıyo.. Bunlar normal mi .. Kızımda böle bişi yasadımm ı hatırlamıyorum.. Ya...

Suaraya bak bu saatte en az on kişi olurdu şimdi 3 kişiyiz...... Üzücü

2 gündür benimde sol göğsümün altında bir karıncalanma ve gerginlik ardından çarpıntı oluyor... Öyle ki uyumakta bile zorlandım..

Destekler icin sagolun arkadaslar doktorum senkrajdan cok progestan daha uzun sure dayanıyor dedi bide bide haftalik proliton Deport igne bide kasilmalar icin adalat verdi su kabizlik olmayaydi iyiydi ama nasip en az 10 hafta dayanmam lazim banada dua edin nolur bebislerimiz vaktinde gelsin :)

canım dualarım seninle gerçekten zor bir durum rabbim yardımcın olsun

Günaydın güzel anneler ,iki gündür geçmişi okuyorum ama yazamıyorum malum haftas onu eş evde olunca iş bitmiyor, birde oğluşum var bende artık kendimi hiç bir şeye yetemiyormuş gibi hissediyorum, birde herkese cevap vererek bilmiş bilmiş konuşuyor gibi hissediyorum kendimi dedim en iyisi eflal az sus çen çen karışma herkese:)

Kilolar konuşulmuş ben 5 kilo aldım gayet iyi diyorum 10 la tamamlarım inşaallah, bu sefer riskim var ama oğlum olduğu için daha aktifim kv ler vs aynı binada olunca şamatayla geçiyor,ilkinde gurbette yan gelip yatıyordum:)

Kızlar hazırlıklara alışverişe değinmek istiyorum herkesin kendi kararı sadece tecrübeden dolayı yazmak istiyorum, 7 aylık olmadan eksiğiniz kalmasın lütfen çünkü zaman eskisi gibi dğeil erken doğumu düşük riski malum bu zamanda artık sağlıklı doğum sayılı oldu maalesef:KK43: eltim benden iki ay önde 35 haftalık dilimde tüğ bitti çantanı hazırla bebeğin eşyalarını yıka yerleştir diye, ben 6 aylığım kendime alacaklarım dışında bir şeyim kalmadı temel ihtiyaç olarak onu da bayramdan sonra inşaallah alıp tamamlıycam, eltim bugün hastaneye yatmış bebeğin suyu azalmış erken doğum riski ve çantasını daha dün hazırlamış kaynım çağırdı beni baksana eksiği var mı diye baktık daha çamaşır vs. koymamış eeee ben buna defalarca dedim 8 atlık oldun neyi bekliyorsun sen!!

Allah korusun bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelsin ama böyle bir ihtimal hep var kızlar tamam bebek küvezde yatıyor mecburen ama size lazım olacak doğumla ilgili her şey, birde o moral bozukluğuyla ne hazırlığı yapabilirsiniz ki, süsü püsü önemsiz bunlar keyfi yapan yapar yapmayan yapmaz ama lütfen temel ihtiyaçlarınızı alın çantanızı hazır edin, dost tavsiyesi

Eflal yine susamadı:KK48:

valla bende sen gibi düşünüyorum etraftan kızdılar bana da tüp bebek benimkisi çok erkenmiş alışveriş için ama ben bir iki eksik dışında herşeyi aldım çok şükür yalnız şu çanta hazırlama konusunda bilgi verirsen sevinirim her kafadan bi ses çıkıyo kafam karıştı

h
Selam kızlar,

Doğurmak üzere olan bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu kitabı sipariş ettim. Kitap arayışında olanlara duyurulur. Arkadaşım bir çok kitap aldım ama en çok bu işime yaradı ve hoşuma gitti dedi.

62e48705-e005-4243-a654-d7d3cbd60e7f.jpg
hamilelik basinda okumaya baslanmasi gereken.bir kitap aslinda.. hatta bunlar uc tane digerleri de cok tutuluyor.. bu biraz daha hamilelik uzerine ama bebeginiz buyurkrn.sizi neler bekler tam bir basucu kitabi.. arkadasimda vardi ben de en kisa zamanda aliyorum tavsiye edilir.. dogum yaklasti cogumuzun ilk brbegi kolay gelsin bize :) ;)

Aşının ikinci dozu için verilen tarihten birkaç gün sonra gitsek bir sıkıntı olmaz değil mi? Yarin gitmem gerekiyor ama gidemeyeceğim galiba. Bu hafta cumaya kadar giderim diyorum, çok önemli değildir herhalde.

h

hamilelik basinda okumaya baslanmasi gereken.bir kitap aslinda.. hatta bunlar uc tane digerleri de cok tutuluyor.. bu biraz daha hamilelik uzerine ama bebeginiz buyurkrn.sizi neler bekler tam bir basucu kitabi.. arkadasimda vardi ben de en kisa zamanda aliyorum tavsiye edilir.. dogum yaklasti cogumuzun ilk brbegi kolay gelsin bize :) :KK66:
hangi kitap yaa :( ben neden göremiyorum kitabın adını :mad:

Aşının ikinci dozu için verilen tarihten birkaç gün sonra gitsek bir sıkıntı olmaz değil mi? Yarin gitmem gerekiyor ama gidemeyeceğim galiba. Bu hafta cumaya kadar giderim diyorum, çok önemli değildir herhalde.

benimde bayramdan hemen önce ama bayramdan sonra mı olsam diyorum yarın hemşiremi arayıp soracağım olur derse bayramdan sonra vurulacağım

Birkac gun gecikmeden bir sey olmaz canim, hemsire bana 4 hafta sonra gel once olmasin ama sonrasi birkac gun sorun degil dedi.

Bende internetten beğenmiştim bu takımı ama mağazaya gidip yakından bakınca hayal kırıklığına uğradım , özellikle diğer mağazalardaki ürünlerle karşılaştırınca..
ne kadar pahalı .. insanları kazıklamaya ne meraklılar.. bir dolap bir park yatak al.. daha sonra genç odası falan alırsın canım ... ben bundan çok daha işlevli bir dolabı 350 liraya aldım .. kalitesi de çok güzel...

hangi kitap yaa :KK43: ben neden göremiyorum kitabın adını :mad:
canim mervenin d3digi hamilelik icin super adi bebeginizi beklerken sizi neler bekler.. ben de dogum sonrasi icin paylastim isimleri bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler ve cocugunuzu buyuturken sizi neler bekler.. hepsi de epsilon yayinlarinin :)

kızlar bu bebek bakım setiyle alakalı birşey sormak istiyorum.Sebamed in ürünleri nasıl acaba bi bilginiz varmı?? Yada aranızda tercih edecek olan.

bir kaç günden birşey olmaz canım ...

bu park yatak işi beni bitirdi neye karar versem ya rengi yok yada stokta yok benim çocuğum nerde yatcak yahu

Kızlar 100 lük şeker yuklememi yaptirdim geldim sonuclar açlık 99 cikti 1.saat sonunda 100 cikti 2.saat sonunda 222 cıktı 3.saat sonunda 153 cikti doktor yüksek dedi diyet programi verdi 15 gun sonra bi daha bakalım yine yuksekse insilüne baslaticam dedi:( o kadar zorlandim ki icerken hala basim dönüyor ve midem bulaniyor bence canan hocam cok haklı beni mahvetti bebegim ne haldedir simdi, her saat basi kan aldilar 4 unite verdigim kan da cabasi:(

ne kadar pahalı .. insanları kazıklamaya ne meraklılar.. bir dolap bir park yatak al.. daha sonra genç odası falan alırsın canım ... ben bundan çok daha işlevli bir dolabı 350 liraya aldım .. kalitesi de çok güzel...

tam takım aldım gene ama kalitesi Çileğe göre çok iyi bence.. 9-10 yaşına kadar kullanabilir diye düşünüyorum...

Arkadaşlar daha önce yazıldı biliyorum ama 3100 kusur sayfada aramak hakikaten zor.. Benimde takıldığım konu biberon,emzik vs gibi ilk ihtiyaçlarda nelere dikkat etmeliyiz?? özellikle tecrübeli anneler hangi markaları aldınız ve olmazsa olmaz nelerdir??. Bir kere daha yazmanızı rica etsem :KK22:

Kızlar 100 lük şeker yuklememi yaptirdim geldim sonuclar açlık 99 cikti 1.saat sonunda 100 cikti 2.saat sonunda 222 cıktı 3.saat sonunda 153 cikti doktor yüksek dedi diyet programi verdi 15 gun sonra bi daha bakalım yine yuksekse insilüne baslaticam dedi:KK43: o kadar zorlandim ki icerken hala basim dönüyor ve midem bulaniyor bence canan hocam cok haklı beni mahvetti bebegim ne haldedir simdi, her saat basi kan aldilar 4 unite verdigim kan da cabasi:KK43:
geçmiş olsun canım ya.Biz henüz yaptırmadık bayramdan sonra kısmetse yaptıracağız.İnşallah 15 gün sonra düşme yaşanırda insüline gerek kalmaz.Bi sorun çıkmaz.Çok korkuyorum valla bende hem tadından hem sonuçtan :KK43:
Bide her saat başı kan ver :KK12:
offfff offffff inşallah sorun çıkmaz 15 gün sonra.

Back
X