- 24 Ekim 2012
- 790
- 938
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de bir şey almadık ama kredi kartımızdaki taksitler bitti bu arada epey rahatladık. Biraz birikim de yaptık. Bazı şeyleri zaten aileler alacak, elimizde hazır paramız da var. Geç kaldık belki ama maddi olarak zorlanmayacağız.dün eşimle konuştuk eşim diyor ki sinir oluyorummillet karışınca sonuçta alınan şeyler ucuz şeyler değil biz arabayı belki 2 ay önce almış olsak şu an taksitleri yarılayacaktık veya her neysee eşime söyledim bence takmayalım biz alalım sonuçta doğum var 1800tl onu da karttan çeksek daha alınacak bi ton şey var nasipse bayramda alacağız arabamızı ayrıca bence artık erken de sayılmaz bu arada sana çok katılıyorum kışın biz bebeklerle nasıl alışveriş yapacağız lohusa halimizle
hastane tahlil ve ultrason fotolarimin oldugu dosyayi kaybettim aşı kartımda içindeydi...:-(Bende yaptırdım geldim şimdi onun dosyasi sende olmaz sağdece asi kartin olur cnm
isteyene yardım ederim tabi canım, evet senin işin daha zahmetli iki kere hazırlık çok yorucu Allah kolaylık versin, ahzır olsun kafan rahat olsun en güzeliTecrübeli anneler yol gösteriyor bize. Sen konuş eflal :) Benim de elim bir şey almaya gitmiyordu endişelerden dolayı. Ayrıntılı iyi çıkınca telaş yapmaya başladım, yetişmeyecek diye. Üstelik bizde 2 bebek olacak ve oturduğumuz ilçede bebek eşyası satan bir yer yok. İnternetten de her şey alınmaz.
ayyy canım kime ne siz en iyisini yapıyorsunuz çat diye öyle bir ayda alınıp ödenecek paralar değil bunlar herkes bütçesine göre alıyor tamam, mesela sen 5000 harcarsın ben 1000 harcarım,gelirimize göre az çok kavramı değişiyor ama gelire göre gider oluyor her zaman, dediğin gibi doğum masrafı var inan doğduktan sonra masraf çok fazla oluyor, siz en iyisini yapıyorsunuz o diyenler kendileri alıp ödeyecekse konuşsun yoksa bir zahmet sussun!dün eşimle konuştuk eşim diyor ki sinir oluyorummillet karışınca sonuçta alınan şeyler ucuz şeyler değil biz arabayı belki 2 ay önce almış olsak şu an taksitleri yarılayacaktık veya her neysee eşime söyledim bence takmayalım biz alalım sonuçta doğum var 1800tl onu da karttan çeksek daha alınacak bi ton şey var nasipse bayramda alacağız arabamızı ayrıca bence artık erken de sayılmaz bu arada sana çok katılıyorum kışın biz bebeklerle nasıl alışveriş yapacağız lohusa halimizle
her hali düşünmek lazım.. abartmadan da bütçeye göre hazırlık lazım![]()
ohh ne güzel canım sağlıkla huzurla kullanın, herkes bir ucundan tutsa masraf az oluyor gerçekten, işet bugün onlar yapar yarında sen onlara yaparsın insanlar düşünemiyor bunu heraldeAynen öyle bütçe neyi elverirse onu alicam ama etraftan şimdiden geliyor hediyeler ben bikaç bisiy alicam okadar yatağina kadar bornozuna kadar paylaştilar eee nede olsa son torun her iki taraftada şansli kizim benim rabbim sağ sağlim bebeklerimizi kucağımiza aldirsin inş
Günaydın arkadaşlar güzel günler....Geçmişin hepsini okuyamadım ama efalim dediklerine katılıyorum zaman su gibi aktı geçti şurda doğuma ne kadar kaldı ki herşe yimiz hazır olmalı acil bir durumda..inşallah acil durum yaşamayız bebeklerimiz zamanında gelirler...
Canım ben lojmandayım, bizim burası üreme çiftliği gibigünaydın kızlar... size bir sorum olacak belki saçma bilmiyorum da.. ağda yaptıran var mı aranızda bu aralar ? ya ağda bile bebeğe bir şey yapara mı diye düşünür oldum manyak mıyım neyim![]()
Günaydın güzel anneler ,iki gündür geçmişi okuyorum ama yazamıyorum malum haftas onu eş evde olunca iş bitmiyor, birde oğluşum var bende artık kendimi hiç bir şeye yetemiyormuş gibi hissediyorum, birde herkese cevap vererek bilmiş bilmiş konuşuyor gibi hissediyorum kendimi dedim en iyisi eflal az sus çen çen karışma herkese:)
Kilolar konuşulmuş ben 5 kilo aldım gayet iyi diyorum 10 la tamamlarım inşaallah, bu sefer riskim var ama oğlum olduğu için daha aktifim kv ler vs aynı binada olunca şamatayla geçiyor,ilkinde gurbette yan gelip yatıyordum:)
Kızlar hazırlıklara alışverişe değinmek istiyorum herkesin kendi kararı sadece tecrübeden dolayı yazmak istiyorum, 7 aylık olmadan eksiğiniz kalmasın lütfen çünkü zaman eskisi gibi dğeil erken doğumu düşük riski malum bu zamanda artık sağlıklı doğum sayılı oldu maalesefeltim benden iki ay önde 35 haftalık dilimde tüğ bitti çantanı hazırla bebeğin eşyalarını yıka yerleştir diye, ben 6 aylığım kendime alacaklarım dışında bir şeyim kalmadı temel ihtiyaç olarak onu da bayramdan sonra inşaallah alıp tamamlıycam, eltim bugün hastaneye yatmış bebeğin suyu azalmış erken doğum riski ve çantasını daha dün hazırlamış kaynım çağırdı beni baksana eksiği var mı diye baktık daha çamaşır vs. koymamış eeee ben buna defalarca dedim 8 atlık oldun neyi bekliyorsun sen!!
Allah korusun bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelsin ama böyle bir ihtimal hep var kızlar tamam bebek küvezde yatıyor mecburen ama size lazım olacak doğumla ilgili her şey, birde o moral bozukluğuyla ne hazırlığı yapabilirsiniz ki, süsü püsü önemsiz bunlar keyfi yapan yapar yapmayan yapmaz ama lütfen temel ihtiyaçlarınızı alın çantanızı hazır edin, dost tavsiyesi
Eflal yine susamadı![]()
Günaydın güzel anneler ,iki gündür geçmişi okuyorum ama yazamıyorum malum haftas onu eş evde olunca iş bitmiyor, birde oğluşum var bende artık kendimi hiç bir şeye yetemiyormuş gibi hissediyorum, birde herkese cevap vererek bilmiş bilmiş konuşuyor gibi hissediyorum kendimi dedim en iyisi eflal az sus çen çen karışma herkese:)
Kilolar konuşulmuş ben 5 kilo aldım gayet iyi diyorum 10 la tamamlarım inşaallah, bu sefer riskim var ama oğlum olduğu için daha aktifim kv ler vs aynı binada olunca şamatayla geçiyor,ilkinde gurbette yan gelip yatıyordum:)
Kızlar hazırlıklara alışverişe değinmek istiyorum herkesin kendi kararı sadece tecrübeden dolayı yazmak istiyorum, 7 aylık olmadan eksiğiniz kalmasın lütfen çünkü zaman eskisi gibi dğeil erken doğumu düşük riski malum bu zamanda artık sağlıklı doğum sayılı oldu maalesefeltim benden iki ay önde 35 haftalık dilimde tüğ bitti çantanı hazırla bebeğin eşyalarını yıka yerleştir diye, ben 6 aylığım kendime alacaklarım dışında bir şeyim kalmadı temel ihtiyaç olarak onu da bayramdan sonra inşaallah alıp tamamlıycam, eltim bugün hastaneye yatmış bebeğin suyu azalmış erken doğum riski ve çantasını daha dün hazırlamış kaynım çağırdı beni baksana eksiği var mı diye baktık daha çamaşır vs. koymamış eeee ben buna defalarca dedim 8 atlık oldun neyi bekliyorsun sen!!
Allah korusun bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelsin ama böyle bir ihtimal hep var kızlar tamam bebek küvezde yatıyor mecburen ama size lazım olacak doğumla ilgili her şey, birde o moral bozukluğuyla ne hazırlığı yapabilirsiniz ki, süsü püsü önemsiz bunlar keyfi yapan yapar yapmayan yapmaz ama lütfen temel ihtiyaçlarınızı alın çantanızı hazır edin, dost tavsiyesi
Eflal yine susamadı![]()
Selam kızlar,
Doğurmak üzere olan bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu kitabı sipariş ettim. Kitap arayışında olanlara duyurulur. Arkadaşım bir çok kitap aldım ama en çok bu işime yaradı ve hoşuma gitti dedi.
![]()
hangi kitap ben neden göremiyorumSelam kızlar,
Doğurmak üzere olan bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu kitabı sipariş ettim. Kitap arayışında olanlara duyurulur. Arkadaşım bir çok kitap aldım ama en çok bu işime yaradı ve hoşuma gitti dedi.
![]()
Aynen harfi harfine katılıyorum. Günler kısalacak bir kere, hava çok erken kararacak, çok soğuk olacak, kat kat kıyafet olacak üstümüzde, karın gittikçe büyüyecek bele daha çok baskı yapacak vs vs.aynen canim ki biz kis annesiyiz bunun kari var sogugu var yagmuru camuru var arti kocamaaaaan gobegi var :) kolay degil yani.. hersey de internetten alinamiyor sonucta insan gormek dokunmak ellemek de istiyoro yuzdeeen sabaha kadar dens dens dens :) durma cicim devam :) :)
günaydıın. ben daha doğru düzgün bi hazırlık yapmadımçok hevesleniyorum bi an önce almak için ama bizim oda yapıp yapmayacağımız bile netleşmedi
yatak odamız buz gibi oluyo kışın o yüzden yatağı diğer odaya taşıyacaz. ancak ondan sonra belli olur. soğuk odayı da sırf süs olsun diye odu yapmak istemiyorum oof of en iyisi ev almak ısınanıdan
![]()
günaydın kızlar... size bir sorum olacak belki saçma bilmiyorum da.. ağda yaptıran var mı aranızda bu aralar ? ya ağda bile bebeğe bir şey yapara mı diye düşünür oldum manyak mıyım neyim![]()
canım kimseye kulak asmamak lazım. her kafadan bişey çıkıyo biz arabayı 3,5 aylık hamileyken aldık iyiki de almışız taksitlerini halletmiş olcaz doğuma kadar. bizde alıyoruz eşyaları dolabını falan ahllettik döşek yastık çarşaf kıyafet aldım alıyorum da bu defa da erken hazırlık yapmayın iyi olmaz diyolar ama alakasız insanlar kendi ailelerimiz de değil. neymiş doğunca alınıverirmiş. o kadar şeye bi anda nasıl para yetişcek şimdiden 2500 falan harcadık liste çıkardım alacaklarımız daha bi o kadar daha tutcak bide doğum 1500 desen 6000-7000 bi anda nasıl olcak acaba kışın ortasında lohusa halinle bebekle nasıl alışveriş yapcan o telaşta kimse düşünmüyo ondan ben allah kızıma can sağlığı versin herşey ondan diyorum alıyorum valla. park yatağını da aldık mı odası bitmiş olcak daha ayrıntı şeyler kalcak doğuma kadar da onlar biter sonra çekirdek ailemizle kafamız rahat takılırız.
Eflal yine susamadı![]()
dün eşimle konuştuk eşim diyor ki sinir oluyorummillet karışınca sonuçta alınan şeyler ucuz şeyler değil biz arabayı belki 2 ay önce almış olsak şu an taksitleri yarılayacaktık veya her neysee eşime söyledim bence takmayalım biz alalım sonuçta doğum var 1800tl onu da karttan çeksek daha alınacak bi ton şey var nasipse bayramda alacağız arabamızı ayrıca bence artık erken de sayılmaz bu arada sana çok katılıyorum kışın biz bebeklerle nasıl alışveriş yapacağız lohusa halimizle
Biz de bir şey almadık ama kredi kartımızdaki taksitler bitti bu arada epey rahatladık. Biraz birikim de yaptık. Bazı şeyleri zaten aileler alacak, elimizde hazır paramız da var. Geç kaldık belki ama maddi olarak zorlanmayacağız.
Selam kızlar,
![]()