biberonları bende avent alcam bi 120lik bi 240lık cam iki tane alcam ilk etapta yeter heralde hatta büyük olan kullanılmaz bile belki küçükle su veririm ihtiyaç doğarsa sonra alırımcanım bend philips avent düşünüyorum.Ama nu'un disney karakterli olanlarıda kafamı karıştırmıyo dğilGörsellik açısından tabi .E bebekte indirmdydi demişsin tükenmiş e bebek te.n11.comda 74 civarı uzun zamandır takipteyim çünkü ama sanırım iki ürünü var bu setin biri biraz daha pahalı.Fark ne ama onu bilemiyorum
Hani ilgilenenler olursa n11 den alabilir
izmirde değilim canım ben diyarbakırdayım ama netten araştırıyorum e bebek mağazası falan da var gidip orda dokunup bakıyorum tiplerine falan nuna sena, chicco yada joıe düşünüyorum ama kampanya beklicem bi iki ay daha baktım girmiyolar alcam birini. dokumakumaş bunların hepsi paraşüt gibi olanlar belki daha kullanışlı olur ama hoşuma gitmiyo pekSende izmirdesin park yatak alucam bende sen araştırıyosundur cnm banada haber ver cnm
geçen hafta gittim 23+4te 655 gramdı kızımBende şimdi dr dan geliyorum kızlar,9 kg aldığımı görünce çok kilo aldığımı söyledi,bol bol yürüyüş dedi ki ben sıcaklardan dışarı çıkasım yoktu artık bol bol çıkarım inşallah,bebeğim 700 gram olmuş,bana çok tombik oğlun dedi,şişman yapmışsın çocuğu dedi,24. Haftamdayım sizlerde yakınlarda kontrole gittinizmi bnmle aynı haftada olup bebekleriniz kaç kilo hanımlar .
Günaydın ben geçen gaz sancısını apandisit zannedip koştur koştur doktora gittim, o kadar şiddetliydi ağrısı. 3 gün boyunca da çektim. Apandisit var mı diye bakılırım de safra kesemde taş olduğunu öğrendim. O daha kötü bişeymiş, hamilelikte çıkabiliyormuşHayırli sabahlar bir elimde decavit kutusu okudum yazdıklarınızı sizin hastane ziyaretine bari gelelim baya ikramlı olacakperşembe günü şeker yüklemem var ebe aç gideceksin yoksa bi anlamı olmaz dedi inş. Dayanabilirim Amin.devlet hastanelerinde kocamızıda odaya alıyor mu dr.???İlk defa gelecek benimle şeker yuklemesi var diye...dün ikinci tetenoz aşımi vuruldum ebe hanım geçen beni uyutmayan karın ağrım için üşütmekten gaz sıkışması olmuş dedi...dünden beri de sanki midem batiyor sol üstündeki kemik acıyor sizde durum nasıl?
Çok şükür canım, zaten üzülsem de olan oldu yapacak bişi yok.Çok geçmiş olsun canım neyse ki size bişi olmamış annesi üzülme sakın bebişini düşünn
üç gün giremedim geçmişi okumayı daha yeni bitirebildimçok tempolu geçirdim cumadan bugüne kadar. cuma şeker yüklememiz ve fetal ekomuz vardı. şekerim çok iyi çıktı çok şükür 75 lik yükleme yapıldı açlık 74 1. saat 83 2. saat 73 çıktı. ordan çocuk kardiyolojisine gittik bebeğin ekosu çekildi yavrumun kalbi de sağlıklı çıktı cuma günü dünyalar bizimdi hasteneden çıktık kızımın dolabını aldık evimize bi iki dolap alıncaktı onları hallettik. pazara çıktık koşturmayla akşamı ettik haftasonu önceki çalıştığım ilden arkadaşlarım geldi onlarlaydık dün 3 gibi onları geçirdik eve geldik turşu yaptım eşim dolapları kurdu mutfaktakini yerleştirdim hadi dedim el atmışken bayram için de temizleyeyim şu mutfağı onu sil bunu yıka derken akşam 9 buçukta zor çıktım tabi sonra ölü gibi uyumuşum keşke iş olmasaydı bugün uyku çok tatlıydı
güle güle kullanın canım hayırlı olsunkızıma internetten chicconun bebek makasını ve butik bebeden yeni doğduğunda giycek bişeyler almıştım şimdi onlarda geldi çok mutlu oldum butik bebeden aldıklarım çok kaliteli çok beğendim. hepsi bi avuç yavrum doğduğunda ona büyük bile gelcekler acaip heyecanlanıyorum bişiler aldıkça
inşaallah canım bende bayramdan sonra artıkgüzel yazmışsın canım valla bende yavaş yavaş alıyordum bi çok şey hazır ama daha kendime bişey almadım eskisi gibi de gezemiyorum belim ağrıyı veriyor eksikleri de bi an önce tamamlayacağım inş.
sağol canım bende sizi seviyorumeflal susmasın , eflali seviyoruz.. iyi ki varsın
sağol canım, sende yazıyorsunAynen harfi harfine katılıyorum. Günler kısalacak bir kere, hava çok erken kararacak, çok soğuk olacak, kat kat kıyafet olacak üstümüzde, karın gittikçe büyüyecek bele daha çok baskı yapacak vs vs.
Ben daha şimdiden gezince zorlanıyorum. Tempolu yürüyüş o kadar yormuyor ama şu orda dur, burda ona bak, buna bak,
öbür dükkana gir, yavaş yürü beni bitiriyor daha şimdiden, her bir yerim ağrıyor. Nefesim daralıyor, çarpıntım oluyor.
Daha ilerleyince ne yapacağız bilmem.
Siz çalışanlarında Rabbim ayrıca daha fazla kolaylık versin, zor zanaat bu hallerde
Bence de böyle bir durum varsa ayrıca yapmaya ne gerek var. Çocuk yatıp kullanamayacak olduktan sonra.
Hiç olmazsa kışı geçirirsiniz hayırlısıyla yaza yapacaksanız yaparsınız.
Hem bu zaman zarfı içinde bebeğiniz yanında yatacak büyük ihtimalle, hem soğuk diye hem kendi daha küçük diye. Sizde bu durumu ölçüp tartmış olursunuz.
Tabii öncelik ısınan ev olsun ama o da halletmesi kolay bir iş değilKışın ısınamamak, helede yaktığın halde evi ısıtamamak çook kötü bir şey
Yok yok hiçbir şeycik olmaz Allah'ın izniyle. Bir alakası yok ki zaten
Ohh çok iyi yapmışsınız. Kimseye kulak asmayın, herkes kendi bütçesini bilir. Dışarıdan karışmak ne kolay öyle.
Ben bu aralar "ona ne gerek var buna gerek var" muhabbetine daha çok kılımAldık işte, bakacağız gerek olup olmadığına.
Yoksada kendimiz tecrübe etmiş olacağız.
Tecrübe edinme olayı bu değil mi zaten
Eflal susmasın zaten niye sussun ki ne oldu şimdi
Bir sen varsın herkesle birden ilgilenen. Sılam zaten uğramıyor.
Ben memnunum bütün yazılarını sonuna kadar okumaktan.
Allah Allah zaten bir avuç kalmışız şurada
Allah yardımcısı olsun eltinin, tüp bebekle mi hamile kalmıştı, öyle hatırlıyorum sanki?
Zaten inanın ki zamanında doğum yapanı duyamaz oldum ben.
Şu 2 haftadır kimi duyduysam çeşitli sebeplerden hep en az 3 hafta erken doğum yapıyorlar.
Yok suyu bitti, yok yarıya düştü, Rabbim hayırlara çıkarsın, 9 ayı tamamlayanı duyamıyorum.
Geçen hafta eşimin teyzesinin oğlunun eşi 37 haftalık sezeryanla suyu yarı yarıya azalmış diye acil diye doğum yaptı. 1 haftadır küvözde bebek. Ciğerinin bir tanesi gelişmemiş, doktoru hiç anlamamış bunu.
2 gün geçti akciğerlerinde enfeksiyon var dediler. Solunum cihazından ayrılmış artık çok şükür ama ne zaman çıkacağı belli değil yoğun bakımdanAllah acile şifalar versin hepsine.
Evet evet zaten artık gerçekten az kaldı. Hayat çok pahalı artık.
Birde tüketim çılgınlığı mı nedir, aynı yeni evlenenler gibiyiz. Oturma odası yemek odası salon takımı ayrıca olmazsa olmaz. Bulaşık, çamaşır, küçük ev aletleri, tül ayrıca strou ve perdesi vs vs hiçbiri olmazsa olmaz artık. Dayatmalarla insanlar artık her şeyi gerekli görür hale geldi.
Bir küçük parçayı almasa yeni evli çift. Aaaa almadınız mı neden almadınız onu deniliyor artık.
Bebek eşyaları işi de bence aynı mantığa döndü.
Ben kendi adıma söyleyeyim mecbur görüyorum bazı şeylerde kendimi. Olmasa da idare edilir ama alalım olsun diyorum.
Böyle bir dönemde yaşarken, herşey de sanki çok ucuzmuş gibi ne gerek var bu kadar erken almaya!
Çünkü pahalılar, çünkü ancak öderiz, zaten siz değil misiniz bebek demek masraf demek diyen, birde olunca görürsünüz siz diyen. Mahalle baskıcıları
Yok yok bayramda başlarsanız geç meç sayılmaz o. Zaten bir çok şeyi de hesaplamışsınız. Neler alınacak neler lazımda düşünmüşsünüzdür. Her şeyden 2 tane. Allah yardımcınız olsun, Allah kolaylık versin her işinizde..
"Bir bebek edinmeyi tasarladıkları andan..." diye başlamışİlginç bir çeviri yapmışlar
Ben bu ay birazcık ara verdim bir şeyler almaya. Gerçi bunu okumak lazım hemen ama, merak ettim bende.
Bir bakınayım
canım çanta konusunda yardım ederim ne zaman istersen, şimdi acıktım kahvaltı yapayım, sayfaya yazarım inşaallah :) istersen sonra özelden atarım sanavalla bende sen gibi düşünüyorum etraftan kızdılar bana da tüp bebek benimkisi çok erkenmiş alışveriş için ama ben bir iki eksik dışında herşeyi aldım çok şükür yalnız şu çanta hazırlama konusunda bilgi verirsen sevinirim her kafadan bi ses çıkıyo kafam karıştı
bir şey olmaz canımAşının ikinci dozu için verilen tarihten birkaç gün sonra gitsek bir sıkıntı olmaz değil mi? Yarin gitmem gerekiyor ama gidemeyeceğim galiba. Bu hafta cumaya kadar giderim diyorum, çok önemli değildir herhalde.
sebamedden memnun kalan var canım çok satan bir markakızlar bu bebek bakım setiyle alakalı birşey sormak istiyorum.Sebamed in ürünleri nasıl acaba bi bilginiz varmı?? Yada aranızda tercih edecek olan.
geçmiş olsun canımKızlar 100 lük şeker yuklememi yaptirdim geldim sonuclar açlık 99 cikti 1.saat sonunda 100 cikti 2.saat sonunda 222 cıktı 3.saat sonunda 153 cikti doktor yüksek dedi diyet programi verdi 15 gun sonra bi daha bakalım yine yuksekse insilüne baslaticam dedio kadar zorlandim ki icerken hala basim dönüyor ve midem bulaniyor bence canan hocam cok haklı beni mahvetti bebegim ne haldedir simdi, her saat basi kan aldilar 4 unite verdigim kan da cabasi
canım ben bebedor kullanmıştım, en çok tercih edilenler avent,nuk, dr brown, en önemlisi gaz önleyici olsun biberon özellikle, hangi markada varsa onu al derimArkadaşlar daha önce yazıldı biliyorum ama 3100 kusur sayfada aramak hakikaten zor.. Benimde takıldığım konu biberon,emzik vs gibi ilk ihtiyaçlarda nelere dikkat etmeliyiz?? özellikle tecrübeli anneler hangi markaları aldınız ve olmazsa olmaz nelerdir??. Bir kere daha yazmanızı rica etsem
canım çok düşündüm sayfada açtım ama beni sıkıntı bastı düşünmekten ve sadece hastanede şeker ikram edicem, belki birde şerbet veririm, mevlüt okutunca inşaallah süslü bir şey yapıcam, karar verememek gerdi beni çünküarkadaşlar merhaba bebek doğduğu zaman evde ve hastanede ne gibi şeyler dağıtıcaksınız fikir olarak sizlere soruyum dedim birde bebeğim odasını ve eşyalarını sizlere göstermek istiyorum ama fotoğraf yükleyemiyorum tabletten mi acaba bilemedim ya.... aaaaa bide süt sağma makinası ne öneriyorsunuz cici anneler ???
yani en güzeli dediğin canım, büyük eşyalar daha çok sarsıyor bütçeyi haklısınalıp ödeseler zaten öyle konuşamazlar di miben anneme dedim ki anne millet bebeğe çul çaput alacak onun yerine hepsi toplanıp iyi bi bebek arabası alsınlar çul çaput ucuz biz de alırız dedim o işlerine gelmez diyor
yaaa işte dünlemiycen kimseyi, ödesinler şimdi!bu arada bebek arabasını dün alsaydım 450 tl idi bugün 600 tl olmuşş tüm erken diyenlere burdan selamlarımı söylüyorum
onun almaya niyeti yok canım yoksa dediğin gibi beyaz ver sarı var yeşil var, ki ben ilk oğluma erkek kesin dendiği halde mavi sonradan aldım hep ara renk almıştımbizim bütçemiz kimn umrunda ki hep bi daha zamanı var daha erken diyenler ama seni kimse düşünmüyor..
Ben kv le altlı üstlü otururuz bi gün bana demedi hadi gidelim bebeğin eksiğini alalım diye.
Neymiş cinsiyeti belli değilmiş
neymiş ben beğenmezmişim
Ucuz alırsan beğenmem.Beş liralık birşey alırsan tabi beğenmem bu senin torunun al iyisini.baya oldu tabi bu olay daha yeniydi ozaman çıt çıtlı badi görmüş uygunmuş almamış beğenmem diye eşime demiş.Ben 0-3 ve 3-6 olmak üzere bebeğime 8 er tane çıt çıtlı badi aldım ve hiç birisii kız için değil ortak şekil.Ya bunu altta giycek abartmaya ne gerek var almak isteyen alır.beyaz al,sarı al yeşil al ama yeterki al.Tabi kolay yolu beğenmez
Cinsiyetmiş ya ufacıcık bebekte ne cinsiyeti al bi çıt çıtlı badi yada 5li zıbın seti pembe alma mavi alma ama yeterki al ben biliyim arkamda biri var
Yok arkadaş kimsemiz yok.Annem var saolsun alıyo elinden geldiği kadar kıyafet açısından değil ama ama alıyo cinsiyet gerektirmeyen bi dünya şey var
Sen yeterki iste almak istedikten sonraa bi pijama takımı,eşofman takımı alabilirsin illa kıza elbise al demiyom ki
17 haftalıkken istanbulda özelde
geçen haftada kendi doktorum kız dedi
eee ne bekleniyo
çünkü alınmayacak onlar bahane
he ciinsiyette net bişe demedi doktorum detaylıdada kapadı saolsun bebeğim
ama ben alıyorum gittim pembe battaniye aldım,pembe ciciler aldım
erkekse vay halime
inşaallah iyi geçerherkese iyi akşamlar 3 sınava girdim geçerim inş hepsinden 3 sınav da yarın var darısı onlara sonra çarşamba gelsin bayram temizliği ev uçuyor arkadaşlar ben artık yetişemiyorum
maşaallah canım bebeğineBende şimdi dr dan geliyorum kızlar,9 kg aldığımı görünce çok kilo aldığımı söyledi,bol bol yürüyüş dedi ki ben sıcaklardan dışarı çıkasım yoktu artık bol bol çıkarım inşallah,bebeğim 700 gram olmuş,bana çok tombik oğlun dedi,şişman yapmışsın çocuğu dedi,24. Haftamdayım sizlerde yakınlarda kontrole gittinizmi bnmle aynı haftada olup bebekleriniz kaç kilo hanımlar .
canım çok geçmiş olsun, kusur karşı taraftaymış sıkma canınıKızlaaaar bana moral verinYeni araba almıştım daha cuma günü gelmişti, bugün eve dönerken adamın biri önüme kırdı arabanın önü gitti komple, moralim çok bozuk yaaa. Korkudan bebişime bişi olduysa diye endişelendim gittim nstye çok şükür onda bişi yok . Ama içim sıkılıyo yaaa gitti yepyeni araba
iyi yapmışsın canım bayramda perişan olacaktın yoksa, geçmiş olsun kuzunada maşaallahİyi geceler kızlar.. Nasılsınız.. Ben bu alsam de uma gittim ... Kasık agrılarım artık tavan yapınca.. Vajınanın oralardabaglar varmıs.. Onlar agrı yaparmıs.. Cocuk hareket ettıkce..
Daha cok agrı yapar dedı... İğne vuruldum agrıkesıcı.. Doguöu yada bebegi zorlıcak bişi yok şükür..
Şeker yüklemesi dr gerek gmrnedi.. Böbreklerime baktı.. Akş tkş insülin direncime bakılmısıtı ..bi problem yok şükür..
Gelelim ogluma... Bayram gelmeden bayramlastık askım oglumla..
1100 gr olmus... 5 kılo almısım toplamda..suyum falan cok iyi.. Yalnız bebegimin bası asagıda olması gerekırken bnm bebeişimn başı sag yukarı taraftaymıs ama dr bunun önmli olmadını yarın saah bakarsın asagı iner doguma kadar gezebilir dedi.. Sorun yok yani...
Pipisini gördük.. Kalp atısını dinledik...şükür iyi geçti...
3 tane daha igne olucam...
Minoset kullancam agrım olursa... Bu kadar...
kızzz bu na hazırlık süs okurken yoruldum:) ay ben pes ettim ya ne yapsam ne yapsam dedim sinir bastı bana sadece şeker vericem, mevlüttede bakıcam artık, maşaallah sanaMaşallah sübhanallah Mervecim. Allah acil şifalar versin. Çok şükür ağrın normal bir ağrıymış.
Ağrı kesici fayda etti mi bari?
Demek 1100 gr olmuş paşa. Benimde bu Perşembe kontrolüm var 1 kilonun üzerine çıkmış olacak mı çok merak ediyorum
Kızlar bende n11.com'dan 74 TL'ye Aventin yenidoğan biberon setini almıştım. 2 ay oluyor.
Ankara'da ki BabyMall mağazasından gelmişti.
Kolik azaltıcı özellikli 4 tane 2 boy, 2 farklı zaman için biberon emziği, yeni doğan emziği ve biberon fırçası seti.
Kullanmak gerekecek mi, memnun kalır mıyız bilemiyorum tabikii. Ama bulunsun diye aldım.
Ziyarete gelen misafirler için;
Hastaneye gelenlere;
Asetatlı kutuda bebek biblosu + bebek kolonyası ( yakın bir arkadaşım hastane hediyesi olarak asetatlı kutularda bebek sabunları yaptıracak), beyaz- mavi badem şekeri, lohusa şerbeti, ve minik tuzlu-tatlı ikramlıklar olacak inşallah.
Ki hepsi hazır.( İkramlıklar hariç tabitaze olsunlar )
Ve bunları giderken yanlarına vermek için 50 adet mavi karton çanta hazırlayacağım. Düz yada puantiyeli maviden karton çanta olacak. Üzerilerine de kendim kurdeleden süs yapacağım.
Bunlardan 50'şer tane hazırlayacağım eve gelince mevlüt öncesi ziyarete gelen olursa yine bunlardan dağıtacağız.
Mevlütte;
Kadife yuvarlak, püsküllü lavanta kesesi yada lavanta bohçası deniyor. Bunlardan 150 tane kendim yapacağım onları dağıtacağız. Henüz kumaşını almadım. Birde lokum ve et+pilav+ayran+tatlı dörtlüsü olacak inşallah.
Birde aklımda başlangıçta başka fikirler vardı, 150 adet mavi tül kendinden kurdeleli bohça şeklinde keselerim var.
Almış bulundum diyelimBelki onlara da tesbih alırsam onuda dağıtırım.
Bu arada mutfağımın temizliğini bitirdim. Kaç gün sürdü bilmiyorumDur kalk, dur kalk ancak bitti Sadece dolap kapaklarını silecektim ama yanlışlıkla kendimi içlerini boşaltmış olarak buldum
devlette eşin giremiyorHayırli sabahlar bir elimde decavit kutusu okudum yazdıklarınızı sizin hastane ziyaretine bari gelelim baya ikramlı olacakperşembe günü şeker yüklemem var ebe aç gideceksin yoksa bi anlamı olmaz dedi inş. Dayanabilirim Amin.devlet hastanelerinde kocamızıda odaya alıyor mu dr.???İlk defa gelecek benimle şeker yuklemesi var diye...dün ikinci tetenoz aşımi vuruldum ebe hanım geçen beni uyutmayan karın ağrım için üşütmekten gaz sıkışması olmuş dedi...dünden beri de sanki midem batiyor sol üstündeki kemik acıyor sizde durum nasıl?
Günaydın güzel annişler yağmurlardan sonra güneşli bi güne uyandık hava soğudu kış gelio Ocak yaklaşıo B'nde de bi panik halleri başlıo sizde durumlar nasıl hastane çıkışlarını alt açmalarını tulumlarını aldık bebişimizn ama daha alıncak cok şey var bebek arabası ve beşik hala karar veremedim arabaya travel istyrm ama bklm kısmet kızlar buarada benim bebeğimde 24+3 de 720 grmdı tontiş falan dememişti Dr
Benimde safra taşım var ve safra kesemin olduğu yerde agri vardi kadin dogumcum genel cerrahiye git dedi ağrı geçti sonra gitmedim bende ondan korkuyorum ama o geçen gece ki gibi ağrıağrı üşütünce geliyor...sana ne yap dediler taş için...Günaydın ben geçen gaz sancısını apandisit zannedip koştur koştur doktora gittim, o kadar şiddetliydi ağrısı. 3 gün boyunca da çektim. Apandisit var mı diye bakılırım de safra kesemde taş olduğunu öğrendim. O daha kötü bişeymiş, hamilelikte çıkabiliyormuş
Bende şimdi dr dan geliyorum kızlar,9 kg aldığımı görünce çok kilo aldığımı söyledi,bol bol yürüyüş dedi ki ben sıcaklardan dışarı çıkasım yoktu artık bol bol çıkarım inşallah,bebeğim 700 gram olmuş,bana çok tombik oğlun dedi,şişman yapmışsın çocuğu dedi,24. Haftamdayım sizlerde yakınlarda kontrole gittinizmi bnmle aynı haftada olup bebekleriniz kaç kilo hanımlar .
Kızlaaaar bana moral verinYeni araba almıştım daha cuma günü gelmişti, bugün eve dönerken adamın biri önüme kırdı arabanın önü gitti komple, moralim çok bozuk yaaa. Korkudan bebişime bişi olduysa diye endişelendim gittim nstye çok şükür onda bişi yok . Ama içim sıkılıyo yaaa gitti yepyeni araba
İyi geceler kızlar.. Nasılsınız.. Ben bu alsam de uma gittim ... Kasık agrılarım artık tavan yapınca.. Vajınanın oralardabaglar varmıs.. Onlar agrı yaparmıs.. Cocuk hareket ettıkce..
Daha cok agrı yapar dedı... İğne vuruldum agrıkesıcı.. Doguöu yada bebegi zorlıcak bişi yok şükür..
Şeker yüklemesi dr gerek gmrnedi.. Böbreklerime baktı.. Akş tkş insülin direncime bakılmısıtı ..bi problem yok şükür..
Gelelim ogluma... Bayram gelmeden bayramlastık askım oglumla..
1100 gr olmus... 5 kılo almısım toplamda..suyum falan cok iyi.. Yalnız bebegimin bası asagıda olması gerekırken bnm bebeişimn başı sag yukarı taraftaymıs ama dr bunun önmli olmadını yarın saah bakarsın asagı iner doguma kadar gezebilir dedi.. Sorun yok yani...
Pipisini gördük.. Kalp atısını dinledik...şükür iyi geçti...
3 tane daha igne olucam...
Minoset kullancam agrım olursa... Bu kadar...
Şeker yüklemesi yüksek çıkan annişler. Sıkmayın canınızı dikkat edin yediklerinize, diyetlerinize uyun, yürüyüşünüzü aksatmayın Allah'ın izniyle sorunsuz insüline gerek kalmadan atlatacaksınız bu sıkıntılı durumu.
Birde kültür mantar şekeri düşürüyor diye biliyorum. Onuda bir araştırın ve seviyorsanız yiyin. Her şey bebikolar için
Günaydın canlarım
kızlar ben süt pompası lansinohun çift pompalısını aldım..hem eltim hem yakın arkadaşım kullanıyor çpk çok memnunlar... biberon olarakta aventin setini aldım ...Az önce alıntı yaptım ama düzgün olmadı tekrar yazayım. Ben avent düsünüyorum. Internette avent ve dr. brown tavsiyeleri fazlaydı.
Bir de senin vesilenle ben de bir şey sorayım tecrübeli annelere :) bu avent'in saklama kaplarını alıp ona uygun biberon başlıkları alarak saklama kaplarını biberona dönüştürmek mi daha mantıklı, yoksa biberon setini alıp yanına kapatma diskleri alarak biberonları saklama kabına dönüştürmek mi? Hepsi birbirine uyumluymuş zaten, ama hangisi daha kullanışlı ve ekonomik olur acaba?
Anladım arkadaşım teşekkür ederim. Benim de anneanne ve dedemde var şeker. Zararlarını anlattıktan sonra zorunlu tutmasa bile gidip yaptırırım herhalde, hiç istemesem detekrar geçmiş olsun, inşallah diyet düzeltir durumu.
eltini şiddetle kınıyorum.. annelik olayı herkezde aynı olmuyor demek ki....güle güle kullanın canım hayırlı olsun
inşaallah canım bende bayramdan sonra artık
sağol canım bende sizi seviyorum
sağol canım, sende yazıyorsun
eltim tüp bebek değil canım normal ama eltim sinir ediyor uzun uzun yazmıyım kendi canı bebeğinkinden çok çok kıymetli bebek için çok üzülüyorum
canım çanta konusunda yardım ederim ne zaman istersen, şimdi acıktım kahvaltı yapayım, sayfaya yazarım inşaallah :) istersen sonra özelden atarım sana
bir şey olmaz canım
sebamedden memnun kalan var canım çok satan bir marka
geçmiş olsun canım
canım ben bebedor kullanmıştım, en çok tercih edilenler avent,nuk, dr brown, en önemlisi gaz önleyici olsun biberon özellikle, hangi markada varsa onu al derim
canım çok düşündüm sayfada açtım ama beni sıkıntı bastı düşünmekten ve sadece hastanede şeker ikram edicem, belki birde şerbet veririm, mevlüt okutunca inşaallah süslü bir şey yapıcam, karar verememek gerdi beni çünkü
yani en güzeli dediğin canım, büyük eşyalar daha çok sarsıyor bütçeyi haklısın
yaaa işte dünlemiycen kimseyi, ödesinler şimdi!
onun almaya niyeti yok canım yoksa dediğin gibi beyaz ver sarı var yeşil var, ki ben ilk oğluma erkek kesin dendiği halde mavi sonradan aldım hep ara renk almıştım
inşaallah iyi geçer
maşaallah canım bebeğine
canım çok geçmiş olsun, kusur karşı taraftaymış sıkma canını
iyi yapmışsın canım bayramda perişan olacaktın yoksa, geçmiş olsun kuzunada maşaallah
kızzz bu na hazırlık süs okurken yoruldum:) ay ben pes ettim ya ne yapsam ne yapsam dedim sinir bastı bana sadece şeker vericem, mevlüttede bakıcam artık, maşaallah sana
temizliktede kolay gelsin hiç yapasım yok bu bayramda
devlette eşin giremiyor
güle güle kullanın cicilerinizi, bebeğine de maşaallah
Benüm benim ağrı olmuyo, o günkü ağrı da ondan değil dediler. Sanırsam tek yolu ameliyat olarak görünüyor . Bumdan sonra takip etcez dedi doktorum, hamilelik süresince ameliyat önermiyoruz dedi. Aslında bi genel cerrahiye görünmek lazım , çünkü ultrason doktoru baktı. Taşlar ne büyüklüktedir sorun çıkaracak yapıdalar mı birşey demedi. Diğer kontrole gittiğimde genel cerrahiye de görüneyim diyorumBenimde safra taşım var ve safra kesemin olduğu yerde agri vardi kadin dogumcum genel cerrahiye git dedi ağrı geçti sonra gitmedim bende ondan korkuyorum ama o geçen gece ki gibi ağrıağrı üşütünce geliyor...sana ne yap dediler taş için...
Canim kac gramdi bebegin de Öyle dedi merak ettim tabi söylemek istersenmerhabalar kızlar
dün doktora gittik ve bebeğimin yine biraz küçük olduğunu söyledi
bende ilk basta geç döllenme olmuştu gelişimini tamamladı mı dedim
oda son ayrıntılı ultrasonda kaç günlük oldğuna baktı
ve sistemden de son adet tarihimi değiştirdi
14 nisan olan adet tarihimi 27 nisan yaptı
yani 2 hafta geç döllenme olmuş
şimdi herşey normal dedi, gelişimi vs çok şükür
yani benim bebek 6 aylıkken 5,5 aylık oldu
21 aralıkla 21 ocak arası doğum tarihim ocak başı ve sonu arasına kaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?