2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
biberonları bende avent alcam bi 120lik bi 240lık cam iki tane alcam ilk etapta yeter heralde hatta büyük olan kullanılmaz bile belki küçükle su veririm ihtiyaç doğarsa sonra alırım

Hayırli sabahlar bir elimde decavit kutusu okudum yazdıklarınızı sizin hastane ziyaretine bari gelelim baya ikramlı olacak perşembe günü şeker yüklemem var ebe aç gideceksin yoksa bi anlamı olmaz dedi inş. Dayanabilirim Amin.devlet hastanelerinde kocamızıda odaya alıyor mu dr.???İlk defa gelecek benimle şeker yuklemesi var diye...dün ikinci tetenoz aşımi vuruldum ebe hanım geçen beni uyutmayan karın ağrım için üşütmekten gaz sıkışması olmuş dedi...dünden beri de sanki midem batiyor sol üstündeki kemik acıyor sizde durum nasıl?

Sende izmirdesin park yatak alucam bende sen araştırıyosundur cnm banada haber ver cnm
izmirde değilim canım ben diyarbakırdayım ama netten araştırıyorum e bebek mağazası falan da var gidip orda dokunup bakıyorum tiplerine falan nuna sena, chicco yada joıe düşünüyorum ama kampanya beklicem bi iki ay daha baktım girmiyolar alcam birini. dokumakumaş bunların hepsi paraşüt gibi olanlar belki daha kullanışlı olur ama hoşuma gitmiyo pek

geçen hafta gittim 23+4te 655 gramdı kızım

Günaydın güzel annişler yağmurlardan sonra güneşli bi güne uyandık hava soğudu kış gelio Ocak yaklaşıo B'nde de bi panik halleri başlıo sizde durumlar nasıl hastane çıkışlarını alt açmalarını tulumlarını aldık bebişimizn ama daha alıncak cok şey var bebek arabası ve beşik hala karar veremedim arabaya travel istyrm ama bklm kısmet kızlar buarada benim bebeğimde 24+3 de 720 grmdı tontiş falan dememişti Dr

Günaydın ben geçen gaz sancısını apandisit zannedip koştur koştur doktora gittim, o kadar şiddetliydi ağrısı. 3 gün boyunca da çektim. Apandisit var mı diye bakılırım de safra kesemde taş olduğunu öğrendim. O daha kötü bişeymiş, hamilelikte çıkabiliyormuş

güle güle kullanın canım hayırlı olsun
inşaallah canım bende bayramdan sonra artık
eflal susmasın , eflali seviyoruz.. iyi ki varsın
sağol canım bende sizi seviyorum
sağol canım, sende yazıyorsun

eltim tüp bebek değil canım normal ama eltim sinir ediyor uzun uzun yazmıyım kendi canı bebeğinkinden çok çok kıymetli bebek için çok üzülüyorum
canım çanta konusunda yardım ederim ne zaman istersen, şimdi acıktım kahvaltı yapayım, sayfaya yazarım inşaallah :) istersen sonra özelden atarım sana
bir şey olmaz canım
kızlar bu bebek bakım setiyle alakalı birşey sormak istiyorum.Sebamed in ürünleri nasıl acaba bi bilginiz varmı?? Yada aranızda tercih edecek olan.
sebamedden memnun kalan var canım çok satan bir marka
geçmiş olsun canım
canım ben bebedor kullanmıştım, en çok tercih edilenler avent,nuk, dr brown, en önemlisi gaz önleyici olsun biberon özellikle, hangi markada varsa onu al derim
canım çok düşündüm sayfada açtım ama beni sıkıntı bastı düşünmekten ve sadece hastanede şeker ikram edicem, belki birde şerbet veririm, mevlüt okutunca inşaallah süslü bir şey yapıcam, karar verememek gerdi beni çünkü
yani en güzeli dediğin canım, büyük eşyalar daha çok sarsıyor bütçeyi haklısın
bu arada bebek arabasını dün alsaydım 450 tl idi bugün 600 tl olmuşş tüm erken diyenlere burdan selamlarımı söylüyorum
yaaa işte dünlemiycen kimseyi, ödesinler şimdi!
onun almaya niyeti yok canım yoksa dediğin gibi beyaz ver sarı var yeşil var, ki ben ilk oğluma erkek kesin dendiği halde mavi sonradan aldım hep ara renk almıştım
herkese iyi akşamlar 3 sınava girdim geçerim inş hepsinden 3 sınav da yarın var darısı onlara sonra çarşamba gelsin bayram temizliği ev uçuyor arkadaşlar ben artık yetişemiyorum
inşaallah iyi geçer
maşaallah canım bebeğine
canım çok geçmiş olsun, kusur karşı taraftaymış sıkma canını
iyi yapmışsın canım bayramda perişan olacaktın yoksa, geçmiş olsun kuzunada maşaallah
kızzz bu na hazırlık süs okurken yoruldum:) ay ben pes ettim ya ne yapsam ne yapsam dedim sinir bastı bana sadece şeker vericem, mevlüttede bakıcam artık, maşaallah sana

temizliktede kolay gelsin hiç yapasım yok bu bayramda
devlette eşin giremiyor

güle güle kullanın cicilerinizi, bebeğine de maşaallah

Benimde safra taşım var ve safra kesemin olduğu yerde agri vardi kadin dogumcum genel cerrahiye git dedi ağrı geçti sonra gitmedim bende ondan korkuyorum ama o geçen gece ki gibi ağrıağrı üşütünce geliyor...sana ne yap dediler taş için...

canım bende 24 de gittim tam 700 gr dı doktor günüyle tam uyumlu dedi

canım çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın olan olmuş üzme sende hem kendini hem bebişi

geçmiş olsun merve benim oğluşta dediğin gibi duruyor zamanla döner daha acelesi yok bizim kuzuların

kültür mantarını çok severim ama hamile kaldığımdan beri yemedim bi araştırıyı bari

Günaydın canlarım

günaydın

Günaydın annişler, ben 2 hafta şeker takibi yaptım doktor 1 hafta istedi ama sonra bikaç gün birazcık yüksek çıkınca 1 hafta daha istedi,bu kez biraz daha dikkat ettim yediklerime,sonuç olarak 4 haftadır hiç kilo alamadım, en son 4 hafta önce gitmiştim kontrole bi sonraki kontrol de bayram ertesi 1 hafta sonra yani =( tam kilo alıyor gibiydim ki 1 haftada o 1 kilo da gitti.. gerçi kilolu hamile kaldığım için çok sorun olmaz diye umut ediyorum ama insan endişeleniyor, ya bebeğim de kilo alamıyorsa diye =(

günaydın kızçeler... nasılsınız bugün benim yumurtalıklarımın orda yatıp kalkaraken çok ağrı oluyor sonrada birkaç dakika basamıyorum ayağımın üzerine sizde de oluyormu çok canım yanıyor

kızlar ben süt pompası lansinohun çift pompalısını aldım..hem eltim hem yakın arkadaşım kullanıyor çpk çok memnunlar... biberon olarakta aventin setini aldım ...

eltini şiddetle kınıyorum.. annelik olayı herkezde aynı olmuyor demek ki....

Günaydın güzellikler böyle icimde bi sikintiyla uyandim surekli aglayasim geliyor bi gecseydi su ruh halim boyle nasil ise gidebilirsem

Benüm benim ağrı olmuyo, o günkü ağrı da ondan değil dediler. Sanırsam tek yolu ameliyat olarak görünüyor . Bumdan sonra takip etcez dedi doktorum, hamilelik süresince ameliyat önermiyoruz dedi. Aslında bi genel cerrahiye görünmek lazım , çünkü ultrason doktoru baktı. Taşlar ne büyüklüktedir sorun çıkaracak yapıdalar mı birşey demedi. Diğer kontrole gittiğimde genel cerrahiye de görüneyim diyorum

merhabalar kızlar
dün doktora gittik ve bebeğimin yine biraz küçük olduğunu söyledi
bende ilk basta geç döllenme olmuştu gelişimini tamamladı mı dedim
oda son ayrıntılı ultrasonda kaç günlük oldğuna baktı
ve sistemden de son adet tarihimi değiştirdi
14 nisan olan adet tarihimi 27 nisan yaptı
yani 2 hafta geç döllenme olmuş
şimdi herşey normal dedi, gelişimi vs çok şükür
yani benim bebek 6 aylıkken 5,5 aylık oldu
21 aralıkla 21 ocak arası doğum tarihim ocak başı ve sonu arasına kaydı.

Canim kac gramdi bebegin de Öyle dedi merak ettim tabi söylemek istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…