2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kilo durumu geçen gün de konuşulmuştu ama fikrinizi almak istiyorum. 53 kiloyla başladım, boyum 1.70. Ilk 4 ay kadar hiç kilo almadım sayılır, sonrasında aldıklarımla şu an 7.5 kilo almış durumdayım Son üç haftadır aynı gün tartılıyorum, her hafta 700 gram alıyorum Öyle tatlıya düşkünlüğüm yok, ekmek çok az yiyorum o da tam tahıllı ya da buğday ekmeği, az az sık sık yemeye çalışıyorum. Şeker yüklemesi de yaptırmak istemiyorum, kendim takip etmek istiyorum doktorla görüşüp. Ama durum böyle. Ben çok hızlı kilo aldığımı düşünüyorum. Ne önerirsiniz?

Adacayi ile gargara yapabilirsin canim, faranjite iyi geliyormus.

Tavuk suyu çorba karabiberli, mandalina, portakal, kuşburnu çayı ve son çare doktora gidip uygun ilaç kullanmak.

Ayaklarinin altina wikis sür kalin çirap giy ve varya evde sıcak su torbasi koy yda battaniyenin içine sok hemen düzeliceksin

Canlarrr çok teşekkür ederim okuyup söylediklerinizi uyguladım ama pc başına geçip yazma cesaretini gösteremedim. Gerçekten çok ağırdı. Hatta dün ateşim çıktığı için 1 tane Parol almak zorunda kaldım. 2 gündür oğlum çok hareketsiz keyfi kaçtı galiba onunda. Allah ona sağlık versinde ben çekerim.

Bende bugun kalktim inanilmaz bogazim yaniyor basim agriyor ins ates olmaz diye dua ediyorum seninde boylemi basladi oksuruk hapsirik yok bende suan

Evet canım aynen öyle başlamıştı. İyi misin sen?

Kızlar çok yakın bir arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı ve hamilelik süresinde safra kesesinden çekti kızcağız. Doğumu yaptı ve şuan safra kesesi tertemiz. İnşallah sizlerde bir sorun çıkmaz.

kızlar ben süt pompası lansinohun çift pompalısını aldım..hem eltim hem yakın arkadaşım kullanıyor çpk çok memnunlar... biberon olarakta aventin setini aldım ...
Pompa almayı ben de düşünüyorum ama ablam ve çok yakın bir arkadaşım hiç gerek duymadı. Boşa masraf olur mu diye düşünüyorum. İkiz olunca gerekir mi de diyorum bir taraftan. Antalya'da gezdiğimiz tüm mağazalarda Renz markasını önerdiler bize. Manuel dandik bir şey alsam 30-40 tl ye. İhtiyaç durumunda sonradan mı alsam acaba.

canım sağlığı yerinde olsunda ne zaman olursa olsun

onların bazıları kiralamıyormuşta almak istemezsen onuda bi araştır istersen

Detaylı ultrasonda benimde safra kesemde camur cikti.ve benim belimin yukarisinda ara sira vuran bi sanci vat sanirim onunla alakali.doktor dogumdan sonra tekrar gel dedi detayliya bu kendiniligindende kaybolbilir kendiliginden cikabilirmis ara sira dedigim gibi belime bi sanci geliyo vuryuyo bi iki saniye 15 20 saniye sonra tekrar geliyo.insallah kurtuluruz bundan

Genel cerrahiye gitsem ultradon verecek ultrason sirasi da devlet hastanesinde taa biray sonraya veriliyor onunlada uğraşmak zor geliyor inş. Bi sorun çikarmaz bu taşlar bize...

canım üzülme bebeğin etkilenmez, hiç kilo almayanlar var
canım yumurtalıklarında olması normaldir, ayağın ağrısını bilemiyorum
eltini şiddetle kınıyorum.. annelik olayı herkezde aynı olmuyor demek ki....
aynen canım düşündükçe sinir oluyorum
Günaydın güzellikler böyle icimde bi sikintiyla uyandim surekli aglayasim geliyor bi gecseydi su ruh halim boyle nasil ise gidebilirsem
canım bende de oluyor bazen hormonlar sağolsun, güzel şeyler düşünmeye çalış ya da ağla rahatla
için rahat eder şimdi canım gelişimi geri mi diye endişelenmezsin
canım dr unla görüş bence hızlı alıyorsun bencede belki diyetisyene yönlendirir seni

canım ben sante bebe kullandım memnundum

sakın öyle birşey yapma.. manuel alıp boşuna para verme.. eğer çalışmıyorsan pompaya ihtiyaç duymayabilirsin.. ben çalışıyorum o yüzden aldım.. ikizde zaten alacaksan çift pompa al.. bütün gece süt sağarsın..

Dr. İzine çikmis persembe gunu ki randevum iptal normade her ayin beşi giderdim şimdi 16sina anca randevu var geç mi olur?

Dr. İzine çikmis persembe gunu ki randevum iptal normade her ayin beşi giderdim şimdi 16sina anca randevu var geç mi olur?
geç olmaz canım sonuçta ayda bir gidilecek diye bi şart yok. benbu ay 6 hafta sonra gittim öyle denk geldi

Benimde sağlı sollu ağrım var birkaç gündür,yumurtalıklar mı yoksa başka bir yer mi bilmiyorum.özellikle yatıp kalkarken baya ağrı var.ben üsütmüş olabileceğimi düşündüm ayaklarımızı sıcak tutmalıyız

Çalışıyorum. İnşallah sütüm bol olur, en doğrusu bir markada karar kılıp almak olacak galiba. Kullanamazsam da hayrına birine veririm artık.

evet benimde aynı belkide üşütmüşüzdür haklısın ben çorapsız çok gezdim

ben de arasın diye bekliyorum ama hiççççaramıyo biz ararsak anca

Kismette yokmuş cnm belki yine indirime girer buarafa özdellerden aldıkların cokmu kalıtesız cok uygun vede güzel duruyorlar kac günde gelıyo ürünler
canım ben alıcam 600de olsa farketmez hani.. özdellerden aldıklarım çok kalitesiz değiller ama öyle yumuş yumuş bebek kıyafetleri olur ya onlar gibi de değiller civilin malları gibi aldıktan 2 gün sonra geldi kargo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…