Cnm hep söylüyorum saf arı sütü gibisi yok aktardan bulursun katkisiz küçük bi Şişede.lutfen dene dua edersin küçük kaşığın ucuyla dilinin altında erisin boğazına gitsin öksürüğün geçer kısa zamanda bağışıklığıni güçlendirir ..çabucak iyileşir sin geçmiş olsun :)
çok zor bir durum, bende yasamistim, pekmezi sıcak suyla sulandırıp içiyordum, iyi geliyordu boğazıma, birde başucumda su vardı belli aralıklarla yudum yudum içip boğazımın kurumasını önlemeye calisiyodum. Bir dene istersen, Allah acil şifalar versin canım.
Adacayi ile gargara yapabilirsin canim, faranjite iyi geliyormus.
Tavuk suyu çorba karabiberli, mandalina, portakal, kuşburnu çayı ve son çare doktora gidip uygun ilaç kullanmak.
Ayaklarinin altina wikis sür kalin çirap giy ve varya evde sıcak su torbasi koy yda battaniyenin içine sok hemen düzeliceksin
Bende bugun kalktim inanilmaz bogazim yaniyor basim agriyor ins ates olmaz diye dua ediyorum seninde boylemi basladi oksuruk hapsirik yok bende suan
Benüm benim ağrı olmuyo, o günkü ağrı da ondan değil dediler. Sanırsam tek yolu ameliyat olarak görünüyor . Bumdan sonra takip etcez dedi doktorum, hamilelik süresince ameliyat önermiyoruz dedi. Aslında bi genel cerrahiye görünmek lazım , çünkü ultrason doktoru baktı. Taşlar ne büyüklüktedir sorun çıkaracak yapıdalar mı birşey demedi. Diğer kontrole gittiğimde genel cerrahiye de görüneyim diyorum
Pompa almayı ben de düşünüyorum ama ablam ve çok yakın bir arkadaşım hiç gerek duymadı. Boşa masraf olur mu diye düşünüyorum. İkiz olunca gerekir mi de diyorum bir taraftan. Antalya'da gezdiğimiz tüm mağazalarda Renz markasını önerdiler bize. Manuel dandik bir şey alsam 30-40 tl ye. İhtiyaç durumunda sonradan mı alsam acaba.kızlar ben süt pompası lansinohun çift pompalısını aldım..hem eltim hem yakın arkadaşım kullanıyor çpk çok memnunlar... biberon olarakta aventin setini aldım ...
merhabalar kızlar
dün doktora gittik ve bebeğimin yine biraz küçük olduğunu söyledi
bende ilk basta geç döllenme olmuştu gelişimini tamamladı mı dedim
oda son ayrıntılı ultrasonda kaç günlük oldğuna baktı
ve sistemden de son adet tarihimi değiştirdi
14 nisan olan adet tarihimi 27 nisan yaptı
yani 2 hafta geç döllenme olmuş
şimdi herşey normal dedi, gelişimi vs çok şükür
yani benim bebek 6 aylıkken 5,5 aylık oldu
21 aralıkla 21 ocak arası doğum tarihim ocak başı ve sonu arasına kaydı.
Pompa almayı ben de düşünüyorum ama ablam ve çok yakın bir arkadaşım hiç gerek duymadı. Boşa masraf olur mu diye düşünüyorum. İkiz olunca gerekir mi de diyorum bir taraftan. Antalya'da gezdiğimiz tüm mağazalarda Renz markasını önerdiler bize. Manuel dandik bir şey alsam 30-40 tl ye. İhtiyaç durumunda sonradan mı alsam acaba.
Detaylı ultrasonda benimde safra kesemde camur cikti.ve benim belimin yukarisinda ara sira vuran bi sanci vat sanirim onunla alakali.doktor dogumdan sonra tekrar gel dedi detayliya bu kendiniligindende kaybolbilir kendiliginden cikabilirmisBenimde safra taşım var ve safra kesemin olduğu yerde agri vardi kadin dogumcum genel cerrahiye git dedi ağrı geçti sonra gitmedim bende ondan korkuyorum ama o geçen gece ki gibi ağrıağrı üşütünce geliyor...sana ne yap dediler taş için...
Genel cerrahiye gitsem ultradon verecek ultrason sirasi da devlet hastanesinde taa biray sonraya veriliyor onunlada uğraşmak zor geliyor inş. Bi sorun çikarmaz bu taşlar bize...Benüm benim ağrı olmuyo, o günkü ağrı da ondan değil dediler. Sanırsam tek yolu ameliyat olarak görünüyor . Bumdan sonra takip etcez dedi doktorum, hamilelik süresince ameliyat önermiyoruz dedi. Aslında bi genel cerrahiye görünmek lazım , çünkü ultrason doktoru baktı. Taşlar ne büyüklüktedir sorun çıkaracak yapıdalar mı birşey demedi. Diğer kontrole gittiğimde genel cerrahiye de görüneyim diyorum
canım üzülme bebeğin etkilenmez, hiç kilo almayanlar varGünaydın annişler, ben 2 hafta şeker takibi yaptım doktor 1 hafta istedi ama sonra bikaç gün birazcık yüksek çıkınca 1 hafta daha istedi,bu kez biraz daha dikkat ettim yediklerime,sonuç olarak 4 haftadır hiç kilo alamadım, en son 4 hafta önce gitmiştim kontrole bi sonraki kontrol de bayram ertesi 1 hafta sonra yani =( tam kilo alıyor gibiydim ki 1 haftada o 1 kilo da gitti.. gerçi kilolu hamile kaldığım için çok sorun olmaz diye umut ediyorum ama insan endişeleniyor, ya bebeğim de kilo alamıyorsa diye =(
canım yumurtalıklarında olması normaldir, ayağın ağrısını bilemiyorumgünaydın kızçeler... nasılsınız bugün benim yumurtalıklarımın orda yatıp kalkaraken çok ağrı oluyor sonrada birkaç dakika basamıyorum ayağımın üzerine sizde de oluyormu çok canım yanıyor
aynen canım düşündükçe sinir oluyorumeltini şiddetle kınıyorum.. annelik olayı herkezde aynı olmuyor demek ki....
canım bende de oluyor bazen hormonlar sağolsun, güzel şeyler düşünmeye çalış ya da ağla rahatlaGünaydın güzellikler böyle icimde bi sikintiyla uyandim surekli aglayasim geliyor bi gecseydi su ruh halim boyle nasil ise gidebilirsem
için rahat eder şimdi canım gelişimi geri mi diye endişelenmezsinmerhabalar kızlar
dün doktora gittik ve bebeğimin yine biraz küçük olduğunu söyledi
bende ilk basta geç döllenme olmuştu gelişimini tamamladı mı dedim
oda son ayrıntılı ultrasonda kaç günlük oldğuna baktı
ve sistemden de son adet tarihimi değiştirdi
14 nisan olan adet tarihimi 27 nisan yaptı
yani 2 hafta geç döllenme olmuş
şimdi herşey normal dedi, gelişimi vs çok şükür
yani benim bebek 6 aylıkken 5,5 aylık oldu
21 aralıkla 21 ocak arası doğum tarihim ocak başı ve sonu arasına kaydı.
canım dr unla görüş bence hızlı alıyorsun bencede belki diyetisyene yönlendirir seniKilo durumu geçen gün de konuşulmuştu ama fikrinizi almak istiyorum. 53 kiloyla başladım, boyum 1.70. Ilk 4 ay kadar hiç kilo almadım sayılır, sonrasında aldıklarımla şu an 7.5 kilo almış durumdayımSon üç haftadır aynı gün tartılıyorum, her hafta 700 gram alıyorum Öyle tatlıya düşkünlüğüm yok, ekmek çok az yiyorum o da tam tahıllı ya da buğday ekmeği, az az sık sık yemeye çalışıyorum. Şeker yüklemesi de yaptırmak istemiyorum, kendim takip etmek istiyorum doktorla görüşüp. Ama durum böyle. Ben çok hızlı kilo aldığımı düşünüyorum. Ne önerirsiniz?
Pompa almayı ben de düşünüyorum ama ablam ve çok yakın bir arkadaşım hiç gerek duymadı. Boşa masraf olur mu diye düşünüyorum. İkiz olunca gerekir mi de diyorum bir taraftan. Antalya'da gezdiğimiz tüm mağazalarda Renz markasını önerdiler bize. Manuel dandik bir şey alsam 30-40 tl ye. İhtiyaç durumunda sonradan mı alsam acaba.
Doğru o da bir seçenek. Gerçi hijyen açısından güvenilir olur mu araştırmak lazım. Teşekkürleronların bazıları kiralamıyormuşta almak istemezsen onuda bi araştır istersen
Not aldım onu da araştırayım. Teşekkürler.canım ben sante bebe kullandım memnundum
sakın öyle birşey yapma.. manuel alıp boşuna para verme.. eğer çalışmıyorsan pompaya ihtiyaç duymayabilirsin.. ben çalışıyorum o yüzden aldım.. ikizde zaten alacaksan çift pompa al.. bütün gece süt sağarsın..Pompa almayı ben de düşünüyorum ama ablam ve çok yakın bir arkadaşım hiç gerek duymadı. Boşa masraf olur mu diye düşünüyorum. İkiz olunca gerekir mi de diyorum bir taraftan. Antalya'da gezdiğimiz tüm mağazalarda Renz markasını önerdiler bize. Manuel dandik bir şey alsam 30-40 tl ye. İhtiyaç durumunda sonradan mı alsam acaba.
geç olmaz canım sonuçta ayda bir gidilecek diye bi şart yok. benbu ay 6 hafta sonra gittim öyle denk geldiDr. İzine çikmis persembe gunu ki randevum iptal normade her ayin beşi giderdim şimdi 16sina anca randevu var geç mi olur?
Benimde sağlı sollu ağrım var birkaç gündür,yumurtalıklar mı yoksa başka bir yer mi bilmiyorum.özellikle yatıp kalkarken baya ağrı var.ben üsütmüş olabileceğimi düşündüm ayaklarımızı sıcak tutmalıyızgünaydın kızçeler... nasılsınız bugün benim yumurtalıklarımın orda yatıp kalkaraken çok ağrı oluyor sonrada birkaç dakika basamıyorum ayağımın üzerine sizde de oluyormu çok canım yanıyor
Çalışıyorum. İnşallah sütüm bol olur, en doğrusu bir markada karar kılıp almak olacak galiba. Kullanamazsam da hayrına birine veririm artık.sakın öyle birşey yapma.. manuel alıp boşuna para verme.. eğer çalışmıyorsan pompaya ihtiyaç duymayabilirsin.. ben çalışıyorum o yüzden aldım.. ikizde zaten alacaksan çift pompa al.. bütün gece süt sağarsın..
Benimde sağlı sollu ağrım var birkaç gündür,yumurtalıklar mı yoksa başka bir yer mi bilmiyorum.özellikle yatıp kalkarken baya ağrı var.ben üsütmüş olabileceğimi düşündüm ayaklarımızı sıcak tutmalıyız
ben de arasın diye bekliyorum ama hiççççaramıyo biz ararsak ancaarkasından konuşmak gibi olmasın benim kv de hiç arayıp sormaz hamileliğin nasıl gidiyor diye insan bekliyor bi hal hatır sorulsun ama nerdeee.... benim çocuğuma kimse birşey almasın ben alırım herşeyini benim huzurum kaçmasın kafam rahat olsun yeter.
canım ben alıcam 600de olsa farketmez hani.. özdellerden aldıklarım çok kalitesiz değiller ama öyle yumuş yumuş bebek kıyafetleri olur ya onlar gibi de değiller civilin malları gibi aldıktan 2 gün sonra geldi kargoKismette yokmuş cnm belki yine indirime girer buarafa özdellerden aldıkların cokmu kalıtesız cok uygun vede güzel duruyorlar kac günde gelıyo ürünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?