Kismette yokmuş cnm belki yine indirime girer buarafa özdellerden aldıkların cokmu kalıtesız cok uygun vede güzel duruyorlar kac günde gelıyo ürünlerbu arada bebek arabasını dün alsaydım 450 tl idi bugün 600 tl olmuşş tüm erken diyenlere burdan selamlarımı söylüyorum
inşllh geçersin sınavlarını canım
benim miniğim 4 gün önce 610 gramdı. Günlerimize bakılırsa hemen hemen aynı gibiler. Miniğim minik değil mi yoksaBende şimdi dr dan geliyorum kızlar,9 kg aldığımı görünce çok kilo aldığımı söyledi,bol bol yürüyüş dedi ki ben sıcaklardan dışarı çıkasım yoktu artık bol bol çıkarım inşallah,bebeğim 700 gram olmuş,bana çok tombik oğlun dedi,şişman yapmışsın çocuğu dedi,24. Haftamdayım sizlerde yakınlarda kontrole gittinizmi bnmle aynı haftada olup bebekleriniz kaç kilo hanımlar .
Bununla geçmiş olsun. Trafik sıkıntılı biliyorsun, mal yerine konur Allah'ın izniyle, cana gelmemiş çok şükür. En önemlisi de kuzun tabiKızlaaaar bana moral verinYeni araba almıştım daha cuma günü gelmişti, bugün eve dönerken adamın biri önüme kırdı arabanın önü gitti komple, moralim çok bozuk yaaa. Korkudan bebişime bişi olduysa diye endişelendim gittim nstye çok şükür onda bişi yok . Ama içim sıkılıyo yaaa gitti yepyeni araba
Bwnde 25 haftalikken gittim 9 kilo aldim bebeğim 796 gr valla benim doktorum hiçte böyle bişiy demediBende şimdi dr dan geliyorum kızlar,9 kg aldığımı görünce çok kilo aldığımı söyledi,bol bol yürüyüş dedi ki ben sıcaklardan dışarı çıkasım yoktu artık bol bol çıkarım inşallah,bebeğim 700 gram olmuş,bana çok tombik oğlun dedi,şişman yapmışsın çocuğu dedi,24. Haftamdayım sizlerde yakınlarda kontrole gittinizmi bnmle aynı haftada olup bebekleriniz kaç kilo hanımlar .
Orası öyle tabi canım ama insanın canı sıkılıyor yine de. Bi de hatalı karşı taraf kusur tespiti filan yapılacak, bu işler belli olmuyo olur da bana da haksız yere kusur bulurlarsa diye endişeleniyorum, 3 günlük araba mahvoldu diye üzülüyorum, belki 2 hafta da arabasız kalcakmışımBununla geçmiş olsun. Trafik sıkıntılı biliyorsun, mal yerine konur Allah'ın izniyle, cana gelmemiş çok şükür. En önemlisi de kuzun tabi
Şimdilik sadece yatmadan once 1 adetçok çok gçmiş olsun.rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşaallah.
günde kaç tane adalat içiyorsun?
Ben sebamed ürünlerini almayı düşünüyorum ama en son alacağım ki ileri tarihli olsun.kızlar bu bebek bakım setiyle alakalı birşey sormak istiyorum.Sebamed in ürünleri nasıl acaba bi bilginiz varmı?? Yada aranızda tercih edecek olan.
Medela swing alacağım canım.arkadaşlar merhaba bebek doğduğu zaman evde ve hastanede ne gibi şeyler dağıtıcaksınız fikir olarak sizlere soruyum dedim birde bebeğim odasını ve eşyalarını sizlere göstermek istiyorum ama fotoğraf yükleyemiyorum tabletten mi acaba bilemedim ya.... aaaaa bide süt sağma makinası ne öneriyorsunuz cici anneler ???
Güle güle kullanın canım. Ben de nuna sena alacağım sanırım. Ne kadara aldın, mağazadan mı aldın? İnternette siyah yok, kalmamış.bende araştırdım ve nuna sena siyah aldım bugun ebebekte kampanya vardı hiç kaçırmadım:)
Cnm ben hastanede baykuş anahtarlık yaptırdım lohusa şerbeti kurabiye şeker çikolata ve badem şekerleriyle arajman düşünüyorum allahım izin verirse tabi :) mevlütte kolonya sabun ve lokum düşünüyorum bakalım :)teşekkür ederim cvp verdiğin için güzel anne
Aventin biri yeni doğan için daha uygun anne göğsü şeklinde olan ış o pahalı olan canım bende araştırıom etrafımdaki herkes ablamlar felan onu öneriyo ebebekte indirimdeyse yarın gidip bi bakayım :)canım bend philips avent düşünüyorum.Ama nu'un disney karakterli olanlarıda kafamı karıştırmıyo dğilGörsellik açısından tabi .E bebekte indirmdydi demişsin tükenmiş e bebek te.n11.comda 74 civarı uzun zamandır takipteyim çünkü ama sanırım iki ürünü var bu setin biri biraz daha pahalı.Fark ne ama onu bilemiyorum
Hani ilgilenenler olursa n11 den alabilir
Ay o bende de oluyo ya hamilelikte normalse ii bari bende depresyona mı giriom noluo demiştim :)Merve nın mesajını arıyorum ama bulamadım..
Bende de panikatak geçirir gibi çarpıntı nefes darlığı var ve sanki göğsüm patlayacak nefes alamıyorum vücudum sığmıyor bir yerlere gibi gece yatamıyorum vs vs...
Bunlar da hamilelikten olan normal belirtiler dinlenip düzenli yürüyüş yapmak gerektiğini söyledi yavaş nefes al ver arada dedi.. Korkma yani canım inş okursun Mesajı :)
Çok geçmiş olsun canım neyse ki size bişi olmamış annesi üzülme sakın bebişini düşünnKızlaaaar bana moral verinYeni araba almıştım daha cuma günü gelmişti, bugün eve dönerken adamın biri önüme kırdı arabanın önü gitti komple, moralim çok bozuk yaaa. Korkudan bebişime bişi olduysa diye endişelendim gittim nstye çok şükür onda bişi yok . Ama içim sıkılıyo yaaa gitti yepyeni araba
hayırlı olsun canım bende alcam ama kampanya nette gözükmüyo sen mağazaya mı gittin de aldın internetten mi bende alayım safarisini almak istiyorum bendebende araştırdım ve nuna sena siyah aldım bugun ebebekte kampanya vardı hiç kaçırmadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?