2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ne yapalım ne kadar yapabilirsek yani..ben aslında hiç oturamam normalde ama şimdi gel görki vücut kendini atıyor koltuga ama beyin durmuyor yerinde bunu böyle yapsam, bunları alsam, acaba oda lazım olurmu evi dip köşe temizlesem vs.düşün dur

iyi yapmışsın canım maaşaallah gerçekten yarın aynı işler beni bekliyor camlar perdeler yerler 2 güne bölerim diye düşünüyorum yarın üst katı ertesi gün alt kay-tı yapar kurtulurum sonra valiz işi var bayram için

Temizlik yapanlara maşaallah ama çok yoruyorsunuz kendinizi bence. Ben okurken yoruldum. Yazık değil mi hem kendi canınıza, hem bebeğinize Artık kendimizi çekmemiz lazım bence böyle işlerden. Benim fikrim tabi bu
canım evi leş götürürüyor o zaman yavaş yavaş yapmak en iyisi

Temizlik yapanlara maşaallah ama çok yoruyorsunuz kendinizi bence. Ben okurken yoruldum. Yazık değil mi hem kendi canınıza, hem bebeğinize Artık kendimizi çekmemiz lazım bence böyle işlerden. Benim fikrim tabi bu
tabi canım yoruluyoruz ama mecburen napcaz
benim hamileliğimde ilk büyük temizliğim geçen bayram yapmamıştım ne yalan söyliyim
Babamızda zeynebimizi yordun diyip duruyo dedim zeynep kim kızımız demez mi anca dedim rüyanda görürsün zeynebi
benim bebeğim beniimle yatmaya alıştı ondan daha fazla yorulmuştur.Annesinin kuzusu saolsun sabahın erken saatlerinde başlamıyo tekmelere.annesini düşünüyo
İleriki haftalardada dvam etse keşke

Canım ben de temizliği bırak kendimi doyursam kar sayıyorum ama tüm doktorlar Risk yoksa ev temizliği yapmanın normal doğuma hazırladığını Söylüyorlar.. Dinlenerek yapmak en iyisi...

Canım sen neden Zeynep ismini istemiyorsun ya da hangi ismi düşübüyorsun :)

Kızlar evde olanlara su donemde çok özeniyorum gerçekten..ben işten geliyorum yemek hazırla topla saat 9 oluyo sırtım hep bilgisayar bası oturduğum için çok ağrıyo zor kanepeye atıyorum kendimi gündüz aksam olsada dinlensem diyorum hamileyken çalışmak çok zor bu aylarda ayaklarımda şişiyor artık haftasonlarında temizlik çamaşır..Allah hepimize kolaylık versin..

şeker yüklemesi yaptırmak istemeyen var mı arkadaşlar?

-ailemde şeker hastalığı yok.
-her gün en az yarım saat yürüyorum.
-şekerle tatlıyla hamur işleriyle çok çok haşır neşir değilim. daha da azaltmayı düşünüyorum.
-hamileliğin başında (3. ay gibi) açlık tokluğa baktık gayet iyiydi.
-hamileliğim boyunca 3-4 kilo aldım.

şeker testini yaptırmak istemiyorum. ama yine de içim rahat değil çok kararsızım...
sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Canım sen neden Zeynep ismini istemiyorsun ya da hangi ismi düşübüyorsun :)
zeynep ismini değilde beraber karar vermek istiyorum ama eşim kendi belirlediğini koymak istiyo oda benim işime gelmiyo açıkçası
ikinci isim olarak düşünüyorum aslında ben Nisa Nur istiyodum ama beğenmedi
bende onun ismini beğenmem
sonra beni kızdırmak icin annesinin ismini koycakmışım öyle diyo
Yine benim ddiğim olcak ta
ama en azından ben beğendiğim ismi fikrine sunuyorum

Ben de hiç tatlı çikolata falan yemem. Doğru düzgün kilo alamadım 3 kilo anca almışımdır. Ama doktorum bunlara rağmen rutin yapılıyor yaptır dedi. Yaptıracağım ben.

İyi akşamlar annişler iyisiniz inşallah ben oğluşuma 0-3 aylık yelek ve patik ördüm ama siteye koyamıyorum tabletten denerim daha hiç birşey almadım bi çorap bile...

canım bende dün doktordaydım
şeker testi yaptırmasam dedim
bana acık acık anlattı

yaptırmamız gerekiyormuş, gebelık takıbınde müfredatta olan birşeymiş
canan karatay zararlı dedi sonra yaptırmak ıstemıyorum diye tepkiler almaya basladık dıyor
siz oturup bir tabak baklava yemıyor musunuz diyor
dogumdan birkaç hafta önceki bebek ölümlerin çoğu bundan kaynaklanıyormıs
bizde 1 ay sonraki kontrolde yapılack

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…