2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın arkadaşlardoktora gideceğim bugün ama eşimden para almayı unuttum evde 130-140 civarı var
özele giden arkadşlar kaç tl ödediniz toplamda şeker yüklemesi için gidince ortada kalmak istemiyorum

mayine 50 tl bizizm hastanede ama kan felan alıcaklarmış ya toplam kaç tl olur bilmiyorum

Ben bugün buruk bir şekilde uyandım. Eşim dün sinirlenip, kötü davrandı bana. Sabaha kadar uyuyamadım. Sabah ta bir şey demeden gitti. Yüzüğü de evde bıraktı. Ben mesaj attım tek cümle yazmış ve umursamadı. Bayramda kimseyi üzmek istemiyorum. Gelince konuşalım demiş ama ben anneme gitmeyi düşünüyorum. Ne yapıyım sizce?

birde doktorum 10.00 yada10.30 gibi geliyor nasıl aç kalırım bebişle bilmiyorum saatlerce

dün akşam 8 den beri de azıma bişi koymadım test düzgün çıksın diye

canım her evlilikte oluyor tartışmalar üzülme bebeğinizi de üzme akşama kadar unutursunuz herşeyi merak etme annene gidersen daha da kötüleşir durum sabret akşama kadar akşam düzelir herşey inş belki de unuttu yüzüğü

Tamam canım sağol belki de sakinleşmeliyim biraz. Hayırlısı olsun ne diyim artık. Oğlumu üzmek beni üzüyor.

Herkese günaydın kızlar ben aslında şubat annelerindeyim 5 şubat görünüyo doğum ama ikiz bebek bekledgmden ötürü büyük ihtimalle kırk haftyı doldurmyıp ocakta gelirler burda iliz bekleyen anneler nasıl gidiyor hamileleiğiniz ben 23. Haftamdayım ama karnım çok büyük toplamda da 7 kilo aldım

Canim uzak olmak sorunları büyütüyor aksine
Evde kal aksama kadar kafani dafitacak birşey yap arkadasina git yada gezmeye git biraz
Aksam eminim evinizde halledersiniz sorununuzu

Hoşgeldin canim
Benimki tekiz ama bende 7 kilo aldim. 23. Haftadayim bende. 25 olmam gerekirken bu hafta kesinleşti geç döllenme olduğu
Normal yolla mi hamile kaldin ?

O
Tamam canım sağol belki de sakinleşmeliyim biraz. Hayırlısı olsun ne diyim artık. Oğlumu üzmek beni üzüyor.
o kavgalar hic bitmezki seninki yine bugunluk evde birakmis benimki evlendigimin ertesi gun u yuzugu cikardi,6 yildir takmaz,bu erkek milleti malesef cok bencil oluyor,heleki su hamile halimizde daha cok yanimizda olacaklari yerde valla bnmki cok daha uzak,is konusu olsun hic vijdanli degil,o yuzden hic uzme sen canini,birak o kafaya taksin ben bu iki canli kadina ne yapiyorum diye,bugun hrm arefe hem cuma iki mubarek gun bir arada,yasin oku,cuma suresi oku,bol bol dua et,icin huzur dolsun,koca milleti hep ayni,bosverrrr,opuyorumm senii

ne kahvaltı şevki ne bişey bebişimi göremedim offf canım hiç kahvaltı yapmak istemiyor ben mutfağa gidiyorum mecbur yapıcam açlıktan ölücem yoksa

canımcım oluyor böyle şeyler bende ilk hamileliğimde çok tartışıp ağlamıştım ama artık öğrendim hiçbirşeyin evladımdan daha önemli olmadığınu değil çünkü eşin akşam gelicek ve barışacaksınız sende bütün gün üzüldüğüne üzüleceksin o yüzden kalk şimdi aç müziği dans et bebişinde içinde mutlu olsun

İnşallah canım. Teşekkür ederim. Öyle yapıcam.
bende kocasına küsenlerdenim. benimki çok çok basit bişi yüzünden ama tüm hevesimi kaçırdığı ve gönlümü almak için en ufak çaba göstermediği için daha da üzülüyorum. ve de konuşmuyorum kendisiyle. ben o istiyo diye özlemiştir diye hamile hamile taa kayseriye gidiyorum bu bel ağrısına rağmen. üstelik bi di gayet mutlu uyanıp etrafa enerji saçıyorum. onun yaptığına bak.. konuşmuyorum da konuşmuyorum. küstüm de küstümm..

Sakin canim annene gitme buyukleri karistirdigin zaman dahada cozulmez hale gelebiliyor esini bekle baska bir sikintisi olabilir konusun eminimki cozeceksiniz artik tek degilsin bebeginide dusun hepimizin sikintilari oluyor esiyle ama duzeliyor seninkide duzelicektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…