- 14 Ağustos 2011
- 28.729
- 4.499
- 448
Seninki de üzücü olmuş canım. Sağolasın. Dediğin gibi erkekler bizim gibi değiller. Öpüyorum ben de.O
o kavgalar hic bitmezki seninki yine bugunluk evde birakmis benimki evlendigimin ertesi gun u yuzugu cikardi,6 yildir takmaz,bu erkek milleti malesef cok bencil oluyor,heleki su hamile halimizde daha cok yanimizda olacaklari yerde valla bnmki cok daha uzak,is konusu olsun hic vijdanli degil,o yuzden hic uzme sen canini,birak o kafaya taksin ben bu iki canli kadina ne yapiyorum diye,bugun hrm arefe hem cuma iki mubarek gun bir arada,yasin oku,cuma suresi oku,bol bol dua et,icin huzur dolsun,koca milleti hep ayni,bosverrrr,opuyorumm senii
Eşim geldi canım. Onun konuşmasını bekliyorum. Bir kaç cümle söyledi kaçtı bakalım. Aileye yansıtmak istemiyorum ben de.Sakin canim annene gitme buyukleri karistirdigin zaman dahada cozulmez hale gelebiliyor esini bekle baska bir sikintisi olabilir konusun eminimki cozeceksiniz artik tek degilsin bebeginide dusun hepimizin sikintilari oluyor esiyle ama duzeliyor seninkide duzelicektir...
Ay kıyamam canım. İnşallah gönlünü alır. Erkekler bu konuda biraz beceriksizler herhalde.bende kocasına küsenlerdenim. benimki çok çok basit bişi yüzünden ama tüm hevesimi kaçırdığı ve gönlümü almak için en ufak çaba göstermediği için daha da üzülüyorum. ve de konuşmuyorum kendisiyle. ben o istiyo diye özlemiştir diye hamile hamile taa kayseriye gidiyorum bu bel ağrısına rağmen. üstelik bi di gayet mutlu uyanıp etrafa enerji saçıyorum. onun yaptığına bak.. konuşmuyorum da konuşmuyorum. küstüm de küstümm..
Kahvaltımı ettim müzik dinledim canım. Eşim erken geldi eve. İçeride film izliyor. Ben de yatak odasındayım.canımcım oluyor böyle şeyler bende ilk hamileliğimde çok tartışıp ağlamıştım ama artık öğrendim hiçbirşeyin evladımdan daha önemli olmadığınu değil çünkü eşin akşam gelicek ve barışacaksınız sende bütün gün üzüldüğüne üzüleceksin o yüzden kalk şimdi aç müziği dans et bebişinde içinde mutlu olsun
Neden göremedin canım?ne kahvaltı şevki ne bişey bebişimi göremedim offf canım hiç kahvaltı yapmak istemiyorben mutfağa gidiyorum mecbur yapıcam açlıktan ölücem yoksa
Neden göremedin canım?
Ben de dün gece küstüm kocamaNeyse ki gönlümü aldı, öğleden sonra bebek alışverişine çıkacağız bakalım
Canım bende ikiz bekliyorum 23. Haftamdayım senin gibi 7 kilo aldım ama karnım çok büyük değil vicuduma dağıldı kilolar galiba .şimdilik hamilelik güzel gidiyor ama don aylstımız biraz zor geçebilir misHerkese günaydın kızlar ben aslında şubat annelerindeyim 5 şubat görünüyo doğum ama ikiz bebek bekledgmden ötürü büyük ihtimalle kırk haftyı doldurmyıp ocakta gelirler burda iliz bekleyen anneler nasıl gidiyor hamileleiğiniz ben 23. Haftamdayım ama karnım çok büyük toplamda da 7 kilo aldım
doktorumuz yokmuş bugün canım bende doğru eve geldim napıyım bayram sonuna kaldı artık
dün gecekötü bir rüzgar esti herhalde hepimize birşeyler olmuşbende dokunsan patlıcak dercede sinirliiydim hemde hiçbirşey yokken adam tabağında 2 3 pirinç bıraktı diye nasıl kızdım öyle yemek mi yenir diye garibim oda hiç bişi demedi usul usul yedi kalanları tüm gece aynıydım konuşmak dahi istemedim yani hiç birşey yokken
boşver şekerim hiçç takma erkek milleti böyle oluyor ne yazık ki o gelir özür filan diler merak etmeBen bugün buruk bir şekilde uyandım. Eşim dün sinirlenip, kötü davrandı bana. Sabaha kadar uyuyamadım. Sabah ta bir şey demeden gitti. Yüzüğü de evde bıraktı. Ben mesaj attım tek cümle yazmış ve umursamadı. Bayramda kimseyi üzmek istemiyorum. Gelince konuşalım demiş ama ben anneme gitmeyi düşünüyorum. Ne yapıyım sizce?
O
o kavgalar hic bitmezki seninki yine bugunluk evde birakmis benimki evlendigimin ertesi gun u yuzugu cikardi,6 yildir takmaz,bu erkek milleti malesef cok bencil oluyor,heleki su hamile halimizde daha cok yanimizda olacaklari yerde valla bnmki cok daha uzak,is konusu olsun hic vijdanli degil,o yuzden hic uzme sen canini,birak o kafaya taksin ben bu iki canli kadina ne yapiyorum diye,bugun hrm arefe hem cuma iki mubarek gun bir arada,yasin oku,cuma suresi oku,bol bol dua et,icin huzur dolsun,koca milleti hep ayni,bosverrrr,opuyorumm senii
hahahh pirinç de ilginç bir bahaneymiş çatmak içinneyse ki yemiş bir şey demeden yazık :) ufak tefek böyle kalsın inşallah hepimizin dertleri :)
Zaten yuxuk takmayi sevmedigi icin takmiyodur,baska zaten ne amac olabilir,baska amacli o hareketi yapsa 6 senedir o adamla zaten hayatimi devam ettirmezdim,arkadasimiz uzulmus esiyle kavga etmisler yuzugunu birakip gitmis,onu teselli etmek icin soyledim onu sevgili arkadasim,yoksa tabiki yuzukle sevgi gosterisi yapilmaz,ben takilmam oyle seylere ,herkese simdiden iyi bayramlarrrbelki adam yüzük takmayı sevmiyordur örneğin ben ne nişanlıyken ne de evliliğimde taktım yüzüğümü bi nişanlandığımgün bi de evlendiğim gün taktım haha içten içe bozuluyosa da bilemem ama sevmiyorum yani
küçük bir demir parçası mı benim ona olan sevgimi ispatlıyor modundayım hep ben onu çok seviyorum ona da söylüyorum yüzük sevgi göstergesi veya belirtisi diil diye bişiy demiyor artık D:
Arkadasim beylikduzunde malesef bebek mobilyaci yok sadece torium avm nin karsisina dahada geride aslinda migros tarafindan devam edince torium a gelmeden sagda hello baby diye iki katli magaza acildi,alt kat emzik biberon giyim ne ararsan var,ust kat bebek mobilyasi araba puset uyku seti v.s seyler satiliyor,ama mobilyayi ordan secemedik tabi,maskodan tercih ertik,birde carrefout marketin arkadinda eskidji acildi,ordada bikac bebek mobilyacisi var diye duydum.iyi alisverislerkızlar belki bugün beylükdüzüne falan gideriz mobilya bakmaya eşim 2 gibi gelirse bildiğiniz ist beylikdüzünde bildiğiniz mobilyacılar varmı yada yakınlarında şu mobilya işini 3 haftada halletmek istiyorum sonra okul başlıcak yine zorlanırım
Arkadasim beylikduzunde malesef bebek mobilyaci yok sadece torium avm nin karsisina dahada geride aslinda migros tarafindan devam edince torium a gelmeden sagda hello baby diye iki katli magaza acildi,alt kat emzik biberon giyim ne ararsan var,ust kat bebek mobilyasi araba puset uyku seti v.s seyler satiliyor,ama mobilyayi ordan secemedik tabi,maskodan tercih ertik,birde carrefout marketin arkadinda eskidji acildi,ordada bikac bebek mobilyacisi var diye duydum.iyi alisverisler
aynen cnm ben de pek takılmam benimki de yüzüğünü kaybetmişZaten yuxuk takmayi sevmedigi icin takmiyodur,baska zaten ne amac olabilir,baska amacli o hareketi yapsa 6 senedir o adamla zaten hayatimi devam ettirmezdim,arkadasimiz uzulmus esiyle kavga etmisler yuzugunu birakip gitmis,onu teselli etmek icin soyledim onu sevgili arkadasim,yoksa tabiki yuzukle sevgi gosterisi yapilmaz,ben takilmam oyle seylere ,herkese simdiden iyi bayramlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?