- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
hoş geldin maşaallah süphanallah mustafaya canım ne güzel anlatmışsın:)Hu huuu kızlar ben geldiiiim
Zafergül canım hayırlı uğurlu olsun oğluşun. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip etsin.
Demek saklamış heee
Bu zamana kadar nasıl dayandınııııızzz, ebrubirolunda hala belli değil. Biz 12+3'te kesin erkek olarak öğenmiştik.
E haliyle kesin olunca hazırlıklara da ona göre erken başlayabildik
Hadi bismillah sizin için. Artık isim seçme kıyafet seçme sezonu başlasın sizin içinde
Benim oğlum benim Mustafam 32 cm olmuş, 963 gram olmuuuşş. Büyümüş bebikolatamm
1 kilo olmamış mı Hocam dedim. Şimdiki ölçüme göre öyle, şimdi yeniden ölçsem 1 kilodan fazla bile çıkabilir.
Şu sıra biraz yanıltıcı olabilirmiş. Yani 1 kilo diyebilirsin dedi
Benden ilk seferde 75 gr şeker yüklemesi istemişti, neden diye sordum;
50 gr yükleme yanıltıcı oluyor dedi. Azıcık bir yükseklik olsa 100 gr yükleme isteyip tekrarlatmamız gerekiyor dedi.
Bu test anneyi biraz zorlayan bir test. 75 gr şeker yüklemesinde de sonuç garanti oluyor. O yüzden ben tek seferde anlaşılsın diye baştan 75 gr istiyorum dedi. Şeker hikayesi böyle.
Kemiklere, organlara, kalbe, beyine, damarlara yeniden bakıldı. Her şey yolnda değil mi dedim. Tabikii en ufak bir şey olsa hemen söylerim hiç merak etme dedi, çok sağlıklı her yeri her şeyi dedi.
Suyu çok iyiymiş, kordondan giden kan çok iyiymiş. Birde kalp ve kalpten çıkan damarlarla ilgili cihazında yeni bir özellik varmış. İlk bende denedi. Buda çok sağlıklı dedi.
Allah'ım yüzü o kadar güzeldi kiiii bakmaya doyamadııık. Burnu dedim aynı sen eşime. Senin burnun gibi kalkık.
Semih Hoca dedi nereden gördün şimdi kalkık olduğunu burnun Hay Allah'ım dedi.
Eşime döndür başını bakayım burnuna benziyor mu diyor
Şeker kan tahlili ve idrar tahlili sonuçları normal.
Nefes nefese kalma nefes darlığı çarpıntı normal dedi.
Mesela 2 kat merdiveni dinlenmeden çıkabilir misin dedi? Çıkabilirim dedim. O zaman harika dedi.
Nefes alamama durumu sürekli oluyorsa problem olabilir. arada bir gelip geçici oluyorsa önemli değil dedi.
Kasığına karnına bıçak saplanması gibi 1-2 dakikalık sancılar girebilir normal dedi. Bebek büyüyor, rahim büyüyor normal dedi.
Bizden haberler böyle hanımlar. Çok güzeldi bebişimiz ablam eşim ben hayran hayran baktık, esnemesine, hareketlerine ağzını açıp kapamasına... Maşallah sübhanallah..
Bir daha nasipse 1 ay sonra kontrolümüz inşallah. 1 Kasım'da
amin canım senindeGunaydin kizlar, simdiden herkesin bayrami mubarek olsun, bundan sonrakilerde yavrularimiz kucagimizda olsun insallah...
ah canım inşaallah gönlünü alır bende de durum farklı değilBen bugün buruk bir şekilde uyandım. Eşim dün sinirlenip, kötü davrandı bana. Sabaha kadar uyuyamadım. Sabah ta bir şey demeden gitti. Yüzüğü de evde bıraktı. Ben mesaj attım tek cümle yazmış ve umursamadı. Bayramda kimseyi üzmek istemiyorum. Gelince konuşalım demiş ama ben anneme gitmeyi düşünüyorum. Ne yapıyım sizce?
canım ben iyi aydır göremiyorum üzülme bayramdan sonra inşaallah görürüzne kahvaltı şevki ne bişey bebişimi göremedim offf canım hiç kahvaltı yapmak istemiyorben mutfağa gidiyorum mecbur yapıcam açlıktan ölücem yoksa
ha hay iiyiymiş bahane:)doktorumuz yokmuş bugün canım bende doğru eve geldim napıyım bayram sonuna kaldı artık
dün gecekötü bir rüzgar esti herhalde hepimize birşeyler olmuşbende dokunsan patlıcak dercede sinirliiydim hemde hiçbirşey yokken adam tabağında 2 3 pirinç bıraktı diye nasıl kızdım öyle yemek mi yenir diye garibim oda hiç bişi demedi usul usul yedi kalanları tüm gece aynıydım konuşmak dahi istemedim yani hiç birşey yokken
ayyyy bir tane ne gerek var dahaHerkrsciklere merhabalar.
Dun gerçektende kötü rüzgarlar esmis belli
Gecende biz tartismistik esimle.4 12 gidiyodu msjlara rak tartistik gerci o bi laf soyledi ben 10 msj attim ana kucagi icin luzumsuz goruyo kendileriben belki park yatakta uyutamam diye mutfaktayken falan yanimda olsun istedim gerci mutfakla salon bitişik kapımız yok amerikan tarzi onu alana kadat portatif besik aliriz dedi.banane baska bise aliriz dedi.ben bebegime istedigimi alamicammi
Cevresinde kimse kullanmamis gerek yok butjn mesele bu.sanirsam hormonlardan dolayi zoruma gitti.sen misin bunu diyen.
En sonunda bosancam senden dedim.tamam dedi .eve geldi opuyo beni bosancagin kadını niye opuyon dedim
Falan filan yarin adliyeye gitcez gibilerinden
Tabi ben Blöf yapiyom ki yanassin bana
Benimki hayatta sevgisini gosteremez boyle zamanlarda anca
Ve karar aldi bundan sonra bebegimize n alirsan al sana karışmıyorum dedi.istediğini al dogana kadar dedi
Iyi ozaman en az 5 yasina kadar kullancagi şeyleri alirim dedim
Ya madem dedigimi yapacan kizacagimi biliyn niye soyluyon.bizde durum budur ben bisey derim esim muhalefet olur.ama ben yinede istedigimi yaparım.
Olmazsa olmazimiz itiraz..isimdede anlasamiyoruz ben nisa diyorum o zeynep.bakalim kim galip gelicek
Hatri kalmasin nisa zeynep diyorum benim begendigimi onaylamiyo nisan diye dalga geçerler diyo.
Yaa bu adam beni oldurcek
Kizdirdi mizdirdi beni ama simdi alisverise gidicez gonlumu almasini da biliyo
Ordanda e bebekten su ana kucağına bakayım Gozumle gormem lazim
ayy evet arkadaşlar herkese iyi bayramlar şimdiden bayramda izmire annemlere gideceğiz 2. gün sabah erkenden çıkacağız evden ama sadece 1 gece kalacağız uçak biletini öyle ayarlayabilmiştik yoksa çok pahalıya mal olucaktı 2 gece kalsak ,kısa olsada gidip göreceğiz buna da şükürler olsun
hayırlı yolculuklar canım