2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar ya bisey sorcam iliski esnasinda sizdede yanma falan oluyormu gecenlerdede bi kere yanma olduydu.aradan baya zaman gecti bi sefer daha yanma oldu kafama takildi simdi iliskiye girmememiz mi gerekiyo bi sorunmi var acaba.doktorada prs gidicem catlicam merak tan

[QUOT"ofizmir, post: 37212174, member: 512945"]Sen maşallah 7. Ayı bitirmek üzeresin ne güzel cnm ya[/QUOTE]
Evet benim kızım 1hafta ileride gidiyor canım normalde 8ocak ama doktorum 1ocak olarak dekrar not aldı hatta aralık bile olabilir yani,artık birhayli zorlanıyorum ev işlerinde yerden egilip bir şey almak falan çok zor geliyor bana insallah hepimiz saglıklı bir şekilde tamamlarız 9ayı

slm anneler ya heryerim ağrıyor inanılmaz yorgunummm ve keyifsizimmmmmm neden yaaaaaa hiç bir yerimi kaldıramıyorum cok fenayımmmmmm offff offff bide bebeğimin cicilerini sizlere göstermek istiyorum ama ıpadden yapamıyorum nasıl olcak anlamadım!!!

Ben dustan cikinca hemen bebe yagi suruyorum hic bi skintim olmadi simdiye kadar

Ben de her gun lierac kullaniorum. Onun disinda aci badem yagi suruyorum eczaneden aliyorum. Ibrahim saracoglu aktardakilere pek guvenmeyin demisti. Dusta da tavsiye ederim niveanin yeni dus sonrasi kremi yani dusta islakken suruosunuz durulanip cikiosunuz. Hindistan cevizi kokulusu cok guzel mis gbi kokuyosunuz. Hemen snra bebe yagi :)

Sezincim madem kv alacak senin bütçene dokunmayacak indirim varken graco alsın derim ben.. Park ytağı tercih etme nedenimiz zaten kolay hareket etmesi tekerlekli olması önemli bence..

Canım badem yağı düşüğe neden oluyor bilimsel olarak kanıtlanmış.. Rahim kanallarını açıyor.. Suda doğum yapanlar ya da duş alanlar o sırada badem yağı kullanıyorlar hatta.
Ben ve burdan bi arkadaş daha bebek yağı kullandığımız için uyum benzeri bi işçilik döktük.. En iyisi lierac..

Ah ne güzel tarif etmişsin aynısı bende sanki vakumlanıypt geriliyor gibi.. Doktoruma sordum doğum kasılmalarına hazırlık mı diye.. Kum idrar testi verdi ama o da temiz çıktı çok şükür.. Nedenmiş bilmiyorum hala..

Canım 10 sene önce anne olsam ada koyardım 3-5 sene önce olsam da alya :)) hatta hamile kalama kadar alya isterdim ama nedense sonra vazgeçtim:) oyum alya dan yana...

badem yağı düşüğe mi neden oluyor

Geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar
Oraya git buraya git, etler, yorgunluklar derken nihayet bayramda bitti.
Rabbim hepimizi evlatlarımızla bir daha ki Ramazan ve Kurban Bayramlarına da hayırla sağlıkla ulaştırsın inşallah...

Ben ve Bebikolata Mustafam iyiyiz elhamdülillah.
Hepinizde olan şikayetler bende de var. Ama hepsini normaldir diyerek geçiyorum.
Sadece şu bel ağrısı ağrısı dahada artarsa ne olacak hiç bilmiyorum

Sezincim arabanin mavisi çook güzelmiş. Nede güzel duruyor ama Cicişlerine de bakamadım daha.
O ciciler topiğine de gireceğim inşallah. Park yatak konusunu araştırmadım hiç ama Graco daha iyi gibi gözüküyor. Tekerlek bence de avantaj. Kayınvalideni de zorlamayacağını düşünüyorsan neden o olmasın. Ama bende laciverti beğendim.

Ben bayrama yakın süs alış-verişine devam ettim. Ortaya bir şeyler çıkmaya başlayınca paylaşırım inşallah.

Şu bebek odası olayı da; biz odaları değiştireceğiz, karanlık bir odam var apartman boşluğuna bakıyor.
Ama mutfaklar da aynı boşluğa baktığı için camını açamıyorum yemek kokusundan vs. Havalanmıyor güneşte görmüyor sayılır.

O yüzden oturma odasını o karanlık odaya taşıyıp; oturma odasını da bebek odası yapacağız Allah nasip ederse.
Bizde televizyonu salona taşıyıp salonda ikamet etmeye başlayacağız

Yani gözümüzde öyle büyüyor bu işler öyle büyüyor ki anlatamam.
Birde Koçtaştan Polisanın Mutlu Mavi boyasını aldık, ama içime sinmiyor şimdi. Duvar kağıdı da bakacağız.
Yani çoook işimiz var bizim çoook

Hee birde Allah nasip kısmet ederse eşimin işi dolayısıyla Konya'ya yerleşeceğiz yaklaşık 2 sene sonra.
O yüzden salonda oturabiliriz bu sürede inşallah Koltuklar pek günlük koltuk değil, çok rahat değilde

Günaydın kızlaaar, beni de gaz sancısı deli ediyor. Gece yine kaç saat uyuyamadım bu yüzden, karnım da gergin gibi bugün büyüdüğünden mü gazdan mı böyle oluyor bilemedim

canım bende de oluyor yanma hissi arada bir olduğundanmıdur bilmem doktor yasaklamadıysa sorun yok bana psikolojik gibi geliyor bebeğe zarar gelmesin diye

Kızlar buzdolabının kapağı karnıma çarptı bişiy olurmu azcık sızladı

aradaoluyor öyle kazalar arkadaşın dediği gibi canm insan korkuyor ama o içeride korunuyor

Günaydın kızlaaar, beni de gaz sancısı deli ediyor. Gece yine kaç saat uyuyamadım bu yüzden, karnım da gergin gibi bugün büyüdüğünden mü gazdan mı böyle oluyor bilemedim
canım gaz olunca oluyor bende hissediyorum yada çok yemek yiyince karnım patlıcak gibi oluyor

herkese günaydın bu arada
bugün yine gideceğim şeker testi için inş doktorum hastanededir bugün
sabah 10.00 dan sonra geliyor bizim doktorlR yani bu demek oluyor ki bugün 13.00 e kadar aç kalacağım

İcmisim dunya dönüyor dönüyor
Tamam canim bol bol su icim bu aralar su isini biraz ihmal etmis olabilirim.
graco güzel duruyor canım, tekerlek önemli ama beşiğin boyutu küçükse işe yarıyor benimki büyük model kapıdan geçmiyor mesela, onu da baz al mutlaka
maşaallah keyfinize, kızın da iyi olur inşaallah
test yapsan en güzeli
bebek yağı kullanıp alerji olanlar var canım onun dışına bebeğe zararı yok, badem yağı şaibeli
canım orası çatı oluyor çatı kemiklerin yer değiştiriyor bebek büyüdükçe
ilişki yok ki bilemiyorum ben geriliyorum yapamıyorum denedim olmadı
Kızlar buzdolabının kapağı karnıma çarptı bişiy olurmu azcık sızladı
canım bebeğin darbelere karşı en güvenli yerde buzdolabı kapağından bir şey olmaz için rahat olsun

Allah kolaylık versin canım:)

herkese günaydın bu arada
bugün yine gideceğim şeker testi için inş doktorum hastanededir bugün
sabah 10.00 dan sonra geliyor bizim doktorlR yani bu demek oluyor ki bugün 13.00 e kadar aç kalacağım
ayy zor canım nasıl duracaksın ben bir saat dursam şekerim düşüyor zaten baygınlık geliyor bana, kolay gelsin, bence sen bugün git dr testi isterse yarın sabah erkenden yaptır o kadar saat aç kalma, birde sağlık ocaklarıda yapıyor bilgin olsun

kızlar günaydın... Bir haftada 1 kilo almışım .. biraz üzüldüm .. şekerim dikkat etmezsem yüksek gidiyor çünkü... ben almış gibi değilim ama bebeğin haftasının önüne geçmesinden korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…