Bazen öyle kazalar oluyor canım merak etme o korunuyor orda..sert darbeler dışında bir şey olmaz insallah Allah korusun hepimiziKızlar buzdolabının kapağı karnıma çarptı bişiy olurmu azcık sızladı
Sen maşallah 7. Ayı bitirmek üzeresin ne güzel cnm yaBazen öyle kazalar oluyor canım merak etme o korunuyor orda..sert darbeler dışında bir şey olmaz insallah Allah korusun hepimizi
Ben dustan cikinca hemen bebe yagi suruyorum hic bi skintim olmadi simdiye kadar
Sezincim madem kv alacak senin bütçene dokunmayacak indirim varken graco alsın derim ben.. Park ytağı tercih etme nedenimiz zaten kolay hareket etmesi tekerlekli olması önemli bence..Günaydın kızlar, ciciler sayfasına pek kümse bakmıyor o yüzden burada sormak istiyorum. Graco contour prestige park yatakta indirim varmış 579tlden 448'e inmiş. Kullanan var mı aramızda, tavsiye eder misiniz? Ben aslında nuna sena alacak gibiydim, tekerlek konusu kafama takıldı. Ama bunu kv alacak fiyatı biraz daha yüksek ama modeli çok beğendim ne dersiniz bi yardımcı olur musunuz lütfeeen?
Graco contour prestige
Nuna sena
Canım badem yağı düşüğe neden oluyor bilimsel olarak kanıtlanmış.. Rahim kanallarını açıyor.. Suda doğum yapanlar ya da duş alanlar o sırada badem yağı kullanıyorlar hatta.çatlaklar için bebek yağı kullanan var mı, doktoruna danışan? karına sürüldüğü takdirde bebeğe zarar verir mi bilginiz var mı ? bir de ben badem yağı sürdüğümde ovalamaya bağlı ağrı oluyor sizde var mı
Ah ne güzel tarif etmişsin aynısı bende sanki vakumlanıypt geriliyor gibi.. Doktoruma sordum doğum kasılmalarına hazırlık mı diye.. Kum idrar testi verdi ama o da temiz çıktı çok şükür.. Nedenmiş bilmiyorum hala..kızlar 27 haftalığım 57 ile basladım 67 olmusum yuh yani:S ayrıca benim en büyük rahatsızlığım apış arası denilen yer sanki geriliyormuş gibi ağrıyo hani bacaklarınızı cok acarsınız zorlarsınız da bacak araları acır ya işte öyle :S sanki icerden kemiklerim esniyormus gibi hissediyorum bazıları bu durumun iyi olduğunu söylüyo normal doğumu kolaylaştırıyormuş, bu sıkıntıyı yaşayan var mı ?
merhaba arkadaşlar...bende ocak annesi olacam inşallahhhh...bir kızım olacak hayırlısıyla..isim düşünmeye başladık yavaş yavaş..3 e kadar indirdik dşündüğümüz isimleri ada-alya ve asya ..asya mitolojide güzellik tanrıçası,alya ulu yüce,adanın ise bilinene sözlük anlamı dışında bir anlamı yok(4 tarafı sularla...)..fikrinizi söylerseniz çok sevinirim
badem yağı düşüğe mi neden oluyorSezincim madem kv alacak senin bütçene dokunmayacak indirim varken graco alsın derim ben.. Park ytağı tercih etme nedenimiz zaten kolay hareket etmesi tekerlekli olması önemli bence..
Canım badem yağı düşüğe neden oluyor bilimsel olarak kanıtlanmış.. Rahim kanallarını açıyor.. Suda doğum yapanlar ya da duş alanlar o sırada badem yağı kullanıyorlar hatta.
Ben ve burdan bi arkadaş daha bebek yağı kullandığımız için uyum benzeri bi işçilik döktük.. En iyisi lierac..
Ah ne güzel tarif etmişsin aynısı bende sanki vakumlanıypt geriliyor gibi.. Doktoruma sordum doğum kasılmalarına hazırlık mı diye.. Kum idrar testi verdi ama o da temiz çıktı çok şükür.. Nedenmiş bilmiyorum hala..
Canım 10 sene önce anne olsam ada koyardım 3-5 sene önce olsam da alya :)) hatta hamile kalama kadar alya isterdim ama nedense sonra vazgeçtim:) oyum alya dan yana...
ay Cok mutsuzumm. .karnimda da catlak belirtileri hissediyorum. .napacqm ben kizlar ya hergun nemlendirici suruyorum baden yagi da bi sise almistim bitmek uzere..cok moralim bozuk..nolur bana tqm catlamadan bi cozum onerinzararı olur mu acaba
Kizlar ya bisey sorcam iliski esnasinda sizdede yanma falan oluyormu gecenlerdede bi kere yanma olduydu.aradan baya zaman gecti bi sefer daha yanma oldu kafama takildi simdi iliskiye girmememiz mi gerekiyo bi sorunmi var acaba.doktorada prs gidicem catlicam merak tan
Kızlar buzdolabının kapağı karnıma çarptı bişiy olurmu azcık sızladı
canım gaz olunca oluyor bende hissediyorum yada çok yemek yiyince karnım patlıcak gibi oluyorGünaydın kızlaaar, beni de gaz sancısı deli ediyor. Gece yine kaç saat uyuyamadım bu yüzden, karnım da gergin gibi bugün büyüdüğünden mü gazdan mı böyle oluyor bilemedim
Günaydın kızlar, ciciler sayfasına pek kümse bakmıyor o yüzden burada sormak istiyorum. Graco contour prestige park yatakta indirim varmış 579tlden 448'e inmiş. Kullanan var mı aramızda, tavsiye eder misiniz? Ben aslında nuna sena alacak gibiydim, tekerlek konusu kafama takıldı. Ama bunu kv alacak fiyatı biraz daha yüksek ama modeli çok beğendim ne dersiniz bi yardımcı olur musunuz lütfeeen?
Graco contour prestige
Nuna sena
graco güzel duruyor canım, tekerlek önemli ama beşiğin boyutu küçükse işe yarıyor benimki büyük model kapıdan geçmiyor mesela, onu da baz al mutlakaİcmisim dunya dönüyor dönüyor
Tamam canim bol bol su icim bu aralar su isini biraz ihmal etmis olabilirim.
maşaallah keyfinize, kızın da iyi olur inşaallahHerkese hayılrı bayramlar... Geç olsun güç olmasın dedim...: D
Hepiniz iyisinizdir umarım..
Bnm kasık agrılarım aksamları özellikle cok bas gösteriyo..
Bakalım.. Kzımda raatsız oldu biraz.. Morelim bozuk.. Hamdolsun geçici bişi ama anne olmak işte....
Onun harıcınde hepimiz iyiyiz .. Bayramda oek gezenedim.. Kvdemlerin yanında kaldık bi annemlere gittim ama cok güsel geçti... Çiftlik gibi bi yer burası hamaklar oiknikler mangallar semaverde caylar.. Kahvaltımız bahcede kızım cok oynadı eglendi.. Biraz daha iyileşsin yine cıkarıcam oynasın atsın enerjîsini...
Dayım hediye olarak anan kucagı allmıs... Saolsun... Artık ev temizliginden sonra yawas yawas hazrlık yapıcam..
test yapsan en güzelimrhba kızlar bende hamilelik belirtileri var acaba adet döneminde adet ağrısı gibi ağrı çeken varmı. bugün adetin 2.günü pembe kahve akıntı var birde kasık ve bel ağrısı .ağrılar bazen çok oluyo bir sorunmu var acaba :-(
bebek yağı kullanıp alerji olanlar var canım onun dışına bebeğe zararı yok, badem yağı şaibeliçatlaklar için bebek yağı kullanan var mı, doktoruna danışan? karına sürüldüğü takdirde bebeğe zarar verir mi bilginiz var mı ? bir de ben badem yağı sürdüğümde ovalamaya bağlı ağrı oluyor sizde var mı
canım orası çatı oluyor çatı kemiklerin yer değiştiriyor bebek büyüdükçekızlar 27 haftalığım 57 ile basladım 67 olmusum yuh yani:S ayrıca benim en büyük rahatsızlığım apış arası denilen yer sanki geriliyormuş gibi ağrıyo hani bacaklarınızı cok acarsınız zorlarsınız da bacak araları acır ya işte öyle :S sanki icerden kemiklerim esniyormus gibi hissediyorum bazıları bu durumun iyi olduğunu söylüyo normal doğumu kolaylaştırıyormuş, bu sıkıntıyı yaşayan var mı ?
ilişki yok ki bilemiyorumKizlar ya bisey sorcam iliski esnasinda sizdede yanma falan oluyormu gecenlerdede bi kere yanma olduydu.aradan baya zaman gecti bi sefer daha yanma oldu kafama takildi simdi iliskiye girmememiz mi gerekiyo bi sorunmi var acaba.doktorada prs gidicem catlicam merak tan
canım bebeğin darbelere karşı en güvenli yerde buzdolabı kapağından bir şey olmaz için rahat olsunKızlar buzdolabının kapağı karnıma çarptı bişiy olurmu azcık sızladı
Geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar
Oraya git buraya git, etler, yorgunluklar derken nihayet bayramda bitti.
Rabbim hepimizi evlatlarımızla bir daha ki Ramazan ve Kurban Bayramlarına da hayırla sağlıkla ulaştırsın inşallah...
Ben ve Bebikolata Mustafam iyiyiz elhamdülillah.
Hepinizde olan şikayetler bende de var. Ama hepsini normaldir diyerek geçiyorum.
Sadece şu bel ağrısı ağrısı dahada artarsa ne olacak hiç bilmiyorum
Sezincim arabanin mavisi çook güzelmiş. Nede güzel duruyor amaCicişlerine de bakamadım daha.
O ciciler topiğine de gireceğim inşallah. Park yatak konusunu araştırmadım hiç ama Graco daha iyi gibi gözüküyor. Tekerlek bence de avantaj. Kayınvalideni de zorlamayacağını düşünüyorsan neden o olmasın. Ama bende laciverti beğendim.
Ben bayrama yakın süs alış-verişine devam ettim. Ortaya bir şeyler çıkmaya başlayınca paylaşırım inşallah.
Şu bebek odası olayı da; biz odaları değiştireceğiz, karanlık bir odam var apartman boşluğuna bakıyor.
Ama mutfaklar da aynı boşluğa baktığı için camını açamıyorum yemek kokusundan vs. Havalanmıyor güneşte görmüyor sayılır.
O yüzden oturma odasını o karanlık odaya taşıyıp; oturma odasını da bebek odası yapacağız Allah nasip ederse.
Bizde televizyonu salona taşıyıp salonda ikamet etmeye başlayacağız
Yani gözümüzde öyle büyüyor bu işler öyle büyüyor ki anlatamam.
Birde Koçtaştan Polisanın Mutlu Mavi boyasını aldık, ama içime sinmiyor şimdi. Duvar kağıdı da bakacağız.
Yani çoook işimiz var bizim çoook
Hee birde Allah nasip kısmet ederse eşimin işi dolayısıyla Konya'ya yerleşeceğiz yaklaşık 2 sene sonra.
O yüzden salonda oturabiliriz bu sürede inşallahKoltuklar pek günlük koltuk değil, çok rahat değilde
ayy zor canım nasıl duracaksın ben bir saat dursam şekerim düşüyor zaten baygınlık geliyor bana, kolay gelsin, bence sen bugün git dr testi isterse yarın sabah erkenden yaptır o kadar saat aç kalma, birde sağlık ocaklarıda yapıyor bilgin olsunherkese günaydın bu arada
bugün yine gideceğim şeker testi içininş doktorum hastanededir bugün
sabah 10.00 dan sonra geliyor bizim doktorlR yani bu demek oluyor ki bugün 13.00 e kadar aç kalacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?