iyi olur inşaallahherkese günaydın..cuma şeker yüklememiz var bakalım nasıl olacak
canım sen dikkat ediyorsun zaten, bebeğin haftasının önüne geçer de geri de olur üzülme, şekerden dolayı endişeleniyorsun sanırım normalde iri mi bebeğin?kızlar günaydın... Bir haftada 1 kilo almışım .. biraz üzüldüm .. şekerim dikkat etmezsem yüksek gidiyor çünkü... ben almış gibi değilim ama bebeğin haftasının önüne geçmesinden korkuyorum..
Günaydın kızlar bwnimde minik kizim acikti heralde tekme savuruyordu bende kalktim kahvalti ettim şimdi pusuyor birazdan oyunlara başlar ben size kuzumun resmini yollamamıstim 15 gun öncekiEki Görüntüle 1263904
yok canım ya beklemek istemiyorum şeker testimi yaptırmak istiyorum artık dayanacağım napıyımayy zor canım nasıl duracaksın ben bir saat dursam şekerim düşüyor zaten baygınlık geliyor bana, kolay gelsin, bence sen bugün git dr testi isterse yarın sabah erkenden yaptır o kadar saat aç kalma, birde sağlık ocaklarıda yapıyor bilgin olsun
kızlar günaydın... Bir haftada 1 kilo almışım .. biraz üzüldüm .. şekerim dikkat etmezsem yüksek gidiyor çünkü... ben almış gibi değilim ama bebeğin haftasının önüne geçmesinden korkuyorum..
bu haftalarımızdan sonra kilo artışlarımız artacak artık .. doktor da öyle söyledi.. yine de dikkat etmek lazım
Maşallah canım kızına o yanindaki plasenta bebeklerin oyuncagi gibiymis anne rahmindeki en iyi arkadaşı puff yastik gibi gözüküyor :)Günaydın kızlar bwnimde minik kizim acikti heralde tekme savuruyordu bende kalktim kahvalti ettim şimdi pusuyor birazdan oyunlara başlar ben size kuzumun resmini yollamamıstim 15 gun öncekiEki Görüntüle 1263904
sen bilirsin tabi canım ben dayanamıyorum ya herkesi kendim gibi sanıyorumyok canım ya beklemek istemiyorum şeker testimi yaptırmak istiyorum artık dayanacağım napıyımbende açlığa hiç gelemem ama şeker içince açlığı unutuyormuşun inş öyle olur sağlık ocağı yapmıyor sanırım şeker testi hastanede yaptır dedi bana sonrada sonucu getir dedi
bende öyle 1 kilo aldım son haftada annemlerde 2 günde fırladı kilom kavurma yemektengün itibarı ile 8 kilo akmış görünüyorum ama dikkat edersem belki 1 kilosu gider üstüme oturmadan
öyle tabi canım üzülsen ne olacak yine alınıyor kilo tadını çıkar gerçekten boş veraynen bende 7-8 kilo fln aldım( her şey bebiş için deyip kendimi çok üzmemeye çalışıyorum...
oyy sılam üçüncü kolay olur mu hiç evde sana muhtaç iki çocuk bir eş var onların işini yapmak kolay mı bu halde, ikinci ama anlıyorum halini, sabah sabah bir sele ütü yaptım yoksa o birikir birikir tepe olurdu, daha kahvaltı yapmadım ve artık açlığa hiç gelemiyorum içim bir tuhaf oldu baygınlık geldi atıştırdığım haldeGünaydın kızlar zor haftalara girdik kendi adıma sabah uyanmamdan yatana kadar of belim of halim yok of basim ağrıyor of karnım tas gibi gergin şikayeleriyle geçiyor esim yokken 8 yaşındaki ogluma derk yaniyorum burda okullar tatil 2 hafta yanimda ders yapiyoruz genelde onunla ev isi yemek derken akşam oluyor.eskisi gibi gelemiyorum artik yetisemiyorum inanim bana direkt yazmak isteyen özelden yazsin lütfen yoksa gecmiste tek tek bulmam imkansız.
İnşallah sizlerinki benim gibi şikayetlerle gecmiyordur üçüncü kolay olur derlerdi birde alakası yok hepsi ayrı ayrı birkez daha anladım. Daha onceki hamileligimde oluşan çatlaklar mor mor oldular karnim gerildikce iyice genislicek sanirim catlaklar napalım kr falan etki etmiyor inanin vücut yapisiyla ilgili.
Kilo durumu da feci 8 kilo almis bulunmaktayım ve asil şimdi başlıyor kilo alma zamanı sanirim bu seferde diğerlerinde ki gibi +25 leri gorucemkendimi biliyorum cunki 6 inci aydan sonra haftada yarim kilodan fazla alıyorum bazen dahada cok neyse cogu gitti azi kaldı ne catlaklar ne kilo umrumda değil sag saglim saglikli bir sekilde dogum yapip evladimi sağlıklı bir şekilde kucaklamak istiyorum hersey eski haline döner yeterki saglikli evlatlarimiz olsun :)
kızlarrr yürüyüş yapabiliyor musunuz ???
Yürüyüş mu evin içinde dolaşırken yoruluyorum canım ben disarda yürüyüş amacli glhuc cikmadim bacak aram agri yapıyor benim oglusun poposu asagidaymis o cok rahatsız ediyor benikızlarrr yürüyüş yapabiliyor musunuz ???
Ben ara verdim cnm ama bu aksam basliyacagim artik kesin kararliyimkızlarrr yürüyüş yapabiliyor musunuz ???
Silacigim doğum sirasinda bir sure yaninda kalacak akraban yok muSagolasin eflalim gerçekten zor bazen evdeki yogunluktan hamile oldugumu unutuyorum icimden oglus bi tekme sallayip hatırlatıyor bende burdayim diye :)hadi simdi idare ediyorum bir şekilde ama dogumdan sonra ne yaparim bilmiyorum. Terslik dogum zamaninda hem okul hemde kres kapali yeni yil tatilinde olucak esim hangi birimize yetiscek bilmiyorum
Dogum icin ocagin ilk haftasında demişti hastane doktoru eger alabilirsem 5 ocak istiyorum dogum günümüzü aralik ortasında hastaneden Randevu alicam sezeryan dogum icin yani belkide kimsenin dogumu belli degilken ilk benim gunum kesinlesecek :)
Sen nasılsın canım esimi ikna edebildinmi krese ..
kızlarrr yürüyüş yapabiliyor musunuz ???
düzenli olmasa da yapmaya çalışıyorum canım 2 haftadır
birşeyleri bahane edip kendime şu eksik bu lazım diye merkeze yürüyerek iniyorum baya dolaşıyorum dönüşte yorulup dolmuşa biniyorumyoksa evde otura otura olmuyor daha da azalıyor hareketler artık benim de ağrılarım başladı oturunca kalkmak eziyet oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?