2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
iyi olur inşaallah

canım sen dikkat ediyorsun zaten, bebeğin haftasının önüne geçer de geri de olur üzülme, şekerden dolayı endişeleniyorsun sanırım normalde iri mi bebeğin?

maşaallah kızına
normalde iri değil canım .. aslında çok dikkat ettim ama bayram dolayısıyla kendi evimdeki gibi olmadı düzenim.. bebek için endişelendim... haftasının önüne geçer diye .. neyse bakalım bu hafta itibariyle kendi düzenime yine döneceğim.. şekeri olan arkadaşlar dikkat edin.. listenizi aynen uygulayın ve her hafta aynı gün tartılın...

Günaydın kızlar bwnimde minik kizim acikti heralde tekme savuruyordu bende kalktim kahvalti ettim şimdi pusuyor birazdan oyunlara başlar ben size kuzumun resmini yollamamıstim 15 gun öncekiEki Görüntüle 1263904
Ayy inanamıyorum resmen bir bebek .. Yavrum benim.. Allah nazarlardan saklasın.. sağlıkla kucağına al ...

bilge1eren 20,01,2015 erkek -- mustafa eren

Günaydın herkese bayraminiz güzel gecmistir umarim , o kadar yoruldum is yaptim bayramda yine de kilo almışım bi de oturup dinlensem ne olurdu kim bilir..

herkese günaydın bu arada
bugün yine gideceğim şeker testi için inş doktorum hastanededir bugün
sabah 10.00 dan sonra geliyor bizim doktorlR yani bu demek oluyor ki bugün 13.00 e kadar aç kalacağım
Canım o kadar beklemek zorunda değilsin benim doktorumda 10 da gelir ben 8 de gidip giris yaptırıp hemsiresine tahlil kagidini isaretlettirdim laboratuvar a gidip kan verip sekerli su ictim doktor gelince de sonuca bakti yani sizin orda belki uygulama farklidir sen bi sor hastaneye gittiginde

Kızlar bunu mutlaka izlemelisiniz çok faydalı..doğumla ilgili...m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=MtsvnIIya9Y

aslında hemşiresi erkenden geliyor dediğin gibi yapıyım en iyisi ben canım yarın gidince görüniyim hemşireye yazsın tahlil dr gelince de muane eder çok saol valla

aslında hemşiresi erkenden geliyor dediğin gibi yapıyım en iyisi ben canım yarın gidince görüniyim hemşireye yazsın tahlil dr gelince de muane eder çok saol valla

evet canım doktoru beklemene gerek yok bana da siz 9 da burda olun dediler. doktor daha geç geliyor o arada tahlilimi yapacaklar.. hem bebişimi de çook özledim onu göreceğim diye çok mutluyummm :)))

Günaydın annisler geçmişi okudum ancak yazdım ofizmir bebişine maşallah allahım korusun meleklerimizi :)

evet canım doktoru beklemene gerek yok bana da siz 9 da burda olun dediler. doktor daha geç geliyor o arada tahlilimi yapacaklar.. hem bebişimi de çook özledim onu göreceğim diye çok mutluyummm :)))

sorma canım ya bende çok meark ediyorum ne duruma kilocukları aldımı büyüdümü kızım hep aklımda

artık tekmeleri dagha çok belli oluyor inş gelişimi de güzeldir bebeklerimzin

Halası maxi cosinin ana kucağını vermişti bende pusetini alırım diye düşünüyorum ama nedense 2 modelide içime sinmiyordu.. Satıcı çocuk yan aparatlarla ana kucağının diğer pusetlere uyum sağlayabileceğini söyleyince çok mutlu oldum.. Belki siz daha önce biliyorsunuz ama ben yeni öğrendim ve paylaşmak istedim...

yarın bende şeker yüklemesine gitcem bişi çıkmaz inşallah
inş bişi çıkmaz canım

benim iş yılan hikayesine döndü 2 seferdir gidiyorum dr izinli yarın gelicekmiş inş yaptırırız da temiz çıkar sonuçlarımız

Hayırlı günler canlarııııııım nasılsınız bakalımmm.... Herkes döndü umarım tatillerden memleketlerden......
Biz isim konusunda baska karar aldık... Daha dorusu alcaz...

Ömer yasin
Mehmet yasin
Muhammed ömer
Muhammed
Kvdem yasin bide uhammed ismini seviyorum kızım siz karar verin dedi... Bnde iki isim koyucam ..

inş bişi çıkmaz canım

benim iş yılan hikayesine döndü 2 seferdir gidiyorum dr izinli yarın gelicekmiş inş yaptırırız da temiz çıkar sonuçlarımız
amin canım inşallah temiz çıkar ben aileyi bırak sülalede yok diyordum böle olup çıkanları duyunca tırstım azcık

Günaydın herkese bayraminiz güzel gecmistir umarim , o kadar yoruldum is yaptim bayramda yine de kilo almışım bi de oturup dinlensem ne olurdu kim bilir..
günaydınn ne kadar hareket edilse de bayram kalori yüklüydü neyseki ben bu sefer tatl hakkımı hep sütlaçtan yana kullandım. ve bugün yürüyüse başladım.
sen toplamda kaç kilo aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…