2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun canım ben gokcenleri karıştırdım sanırım gkcnbrt e yazmışım,rapor iyi olmuş yatarr dinlenirsin,sertleşip yumuşama sancı belirtiisi yazmışsın yanlış anlamadıysam bende sürekli oluyor aynı şey mi acaba

Canım masallah bebegine... Tombişi olacak he yerim onu ben...
Bitanem herseyi böle kafana takma sinirlenme ... Bebegini görmek istersen civardaki özel hastanelere git ...)muhakkak bihastanenin usg cihazı güzeldir... Bebişni gördügünde selam söle ..
Bu arada kıloyuda kafana takma... Öle böle alınıyo kılolar yapıcak bişi yok... Sen saglıklı beslen... Ve bol su iç... Alırsanda vermesi kolay olur merak etme..
Cok sevindim bebeginin iyi olmasına...

yok kuzum böyle normal sertlik değil sanki bebek taş gibi oluyor içinde yani emin ol olsa ayırt edersin sonra bi anda açılıyor 1 saatte 4 kereden fala olursa sıkıntıymış benim ki 4 saatte 4 - 5 kere oldu farklı bişi daha önce doğum yapan arkadaslar daha iyi anlatır belki

Çok geçmiş olsun canım :)

hemen panik oluyoruz işte Allah yardımcımız olsun hepimizin

bidaha yaşamazsın inşallah tatlım tam vaktinde gelir bebişin

Kızlar sabahtan beri dışarıdaydim tetanoz aşımın ikinci dozu vuruldu sonra hemşire ile sohbet ettik biraz sağolsun merak ettiklerimi sordum cvp verdi sabırla sonra eve geldim eşim hasta evdeydi doktora götürdüm zorla serum yedi bi kilo ilaç verdi bisürü doktor uzak dur enfeksiyon var sana geçmesin ilaç veremeyiz sana kötü olur dedi . kızlar ben doktoruma sormadım normal mi yoksa sezeryan mı diye ben normal doğum istiyorum çünkü. kendisinin demesini mi beklesem özel hastane çünkü kesmek istemezler inşallah beni doktorum hastanenin sahibi bide çok tatlı çok iyi ve ilgili ama kandıramaz beni :) eşimde izin vermem devlete gideriz olmazsa dedi ben devlette doğum yapmak istemiyorum gözümün önünde kadın kivrandi yerde geçen sene kimse dönüp bakmadi. olmax olmaz Hayır yaaa kv de herşey e maydanoz zati bişey olmaz diyo gıcık

Kizlat herkese iyi aksamlar.
Herkesin bugun kontrolu vardi sanirim iyi gecenlerde var cok güzel. Kotu olanlarda uzmeyin kendinizi.sekeri yuksek cikanlar :-(
Valla benim kontrolum ne iyi ne kötü anlamadim gitti
Meleğim iyi cok şükür haftasiyla uyumluymus 600 gr cik olmus annesinin kuzusu bacagini macagini olcti biseler yapti doktor ben oylle bakakaldim
Yine kiz dedi ee artik yeter erkek cikarsa isiririm bebegim seni ona gorr
Bazilarinin bilmem nesi (adini dedide unuttum )ince oluyomus net gozukmuyomus kiloyla alakali degil tenle alakali zayiflarda bile oluyo dedi boyle.benim cildimde sikintili kil dönmesi ameliyati olduydum aralik sonunda yaramin iyilesmesi bi kac ayi bulduydu cildim anormal sanirsam
Gelelim seker eeeee
İsyan edicem devlet hastanesine bende dun aksam 9da agzimi kapadimami yanayim.
Sabah ac dolandigimami yanayim
Yaptiramadik iste
Doktorum benden 100 gr istedi direk
Neden diye sordugumda sende polistik over var dedi
Aslinda hamilelikten once ultrasona gormistim yok demislerdi ama doktorum varb diyo
Zaten gebeliğin basinda dusmesin diye ozellille progestan verdi bana.artik dusuk tehlikemiz yok dedi bebegin saglamda 100 gr yapalim dedi daha garanti olsun dedi
Nasil icicem ben onu.
Bide pzt yaptircam sabah 8 de
Durun durun bununla da bitmiyo bana diyet verdiler 3 günlük niye yaaa
Millete sonrasinda verilir benim öncesinde diyet veriliyo
Saskin saskin kaldim valla
Zaten uyuz kocam beni birakti hastaneye adliyede isi vardi elektrik aboneligi icin veraset ilami falan aliyodu bana da yukleme yapmadılar kanla idrar aldilr sadece zaten soka girmisim ben ne bekledim ne oldu 100 gr limonlu sodayi dayiyacaklar pzt bide beyfendi sedasa gecmis er adam karini arasana neymis ben bir saat arayla kan vercckmisim isim bitmedi diye aramamis birakali yarim saat olmamisti ciktim yuruye yuruye merkeze geldim
Kizdirdi beni bana dedim ehliyet al senle ugrasamam
Zaten diyet yapcam daha sekerimi olcmeden
Kizimada uzun zamandir bisey alamiyorum ama yeter artik noktayi koyuyorum eksiklerini cumartesi tamamlicam erkek cikarsada yapcak bisey yok pembe goyer benim oglum

Canım benim yaa üzme kendini çok hassas zamandasın bazen herkesin evinde oluyor böyle insan düşünüyor keşke yapmasaydım bu ikinciyi falan diye ama sonra o minik yavruyu düşününce geçiyor..Allah eşlerimize akıl versin erkekler bazen bizden çok farklılar.Canını sıkma lütfen

Merhaba kızlar size bir sorum olucak bebisim karnimda sanki ortaya toplaniyor sanki ittiriyor yada kasiliyor gini oluyor biraz acı hissediyorum gibi normal mi acaba
Canim bence mümkünse drunu ara ve sor, gecen salı benzer sikayetlerle aradım drumu kontrole gittik ve kasılmalarımın başladığını öğrendim. Şimdi ilac kullanıyorum ve akşam tekrar kontrole gidicem inşaallah. Tabi her toplanma ve ağrı kasılma olacak değil ama tedbirli olmak açısından danışmanda fayda var.

canım ben kızımda kullandım öyle damakta dişte bir sıkıntı olmadı hamde 3 sene kullandık ama sadece uyurken verdim uykuya daha kolay geçiyodu ayaktayken hiç vermedim sen bir tane al istersen bulunsun bebeğinin durumuna göre bazen tek çare olabiliyor :)

Sağol canım benim çok şükür bebeğin durumu iyi . Ama elimde değil üzülüyorum göremedim bebegimi özel hastaneye gidiyorum zaten . Ama başka bir yere gidebilirim tekrar görebilmek için. Kiloyu takmiyorum artık bebeisim sağlıkla dogsun da ben kilo alayım o önemli değil. Allahım bebek lerimizi sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inş.

ben emzik emsin istiyorum. damak ve diş bozukluğuna sebep olduğuna inanmıyorum. ama sonra belli bi yaşa gelince bıraktırabilmek mesele. 1 yaşına kadar emsin sora emmesin

ben dr a sordum bu çatlama meselesini bebe yağı vazalin tarzı şeyler nemlenmeye yardımcı olur ama catlak önleyici kremler enzimleri mi ne tam hatırlamıyorum yenilediği için daha etkiliymiş. kilo konusunda da bence 6,5 kilo iyi ben 10 kilo almışım hem de bu on kilonun dördünü üç haftada almışım aman napayım duramıyom oğluşum istiyo takmamak lazım diyecem ama ben de takıyorum inş doğumdan sonra veririz.

Kizlar nivea baby nin sampuanini kullanan varmi nasil sizce.bugun bi yerde gordumde 500ml+200 ml 13 lira kusur falandi.indirimli gibime geldi ama tam emin olamadigim icin almadim.

Vallahi canım ben öyle bir çatladim ki bu saatten sonra bana hicbirsey etki etmez.kiloyu da boşver takma ya veririz inş genelde doğumdan sonra gidiyor diyorlar. Özellikle normal doğum yapanlar daha rahat kilo veriyormus. Hayirlisi artık cnm .

İşten çıktım 30 km yol geldim ve doktorum saat 5'te normal doğuma gitmiş. Haber vermemişler bana
Kös kös döndük, çok moralim bozuldu. O kadar muayene parası alıyorlar bi haber vermeyi beceremiyorlar sinir olduuuummm.

Cnm gece. Hafta benımkıde 146 çıkmıştı bı hafta 100 lük Yaptılar 1 saat 154 sonra düştü Değerler doktorlarda 180 üzeri olsaydı sıkıntı ama yonede yedıklerine dikkat et dedi Can'ını Sıkma senınkıde 100 lük düşük cıkar

dikkat ediyim bu haftada düşsün bari inş dwediğin gibi olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…