- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
Malesef memleketimizde adanadayiz ama burasi acayip durumda..allah tumnherkesi korusun dun gece ucu geciyordu esim eve gelsigindeAllah yardimciniz olsun doğu dasiniz sanirim insallah olaylar bitergeldiğindeefes alirsiniz hep dua ediyorum canim ordaki asker ve polislere allah korusun hepinizi
Gerçekten sinir bir durum
İşten çıktım 30 km yol geldim ve doktorum saat 5'te normal doğuma gitmiş. Haber vermemişler bana
Kös kös döndük, çok moralim bozuldu. O kadar muayene parası alıyorlar bi haber vermeyi beceremiyorlar sinir olduuuummm.
aynisini çarsamba günu yasadim canim bir heves gidiyoruz doktora bulamamak kötü.benimkide bayram tatilini uzatmisbide rapor verecekti bana ortada kaldim anlayacaginGerçekten sinir bir durum
Yarin doktorunuzla tepkinizii gösterin çünkü randevulu gitmisiniz birde
Yolda hep ağladım zaten bütün gün heyecandan iş yapamamıştım, şeker yüklemesi olacak diye de öğle yemeğinden sonra hiç bişey yemedim. Berbat bir gün oldu ama ne yapalım daha büyük sıkıntıları olanlar var, nankörlük etmek istemiyorum. Doktorumu da çok seviyorum tepki gösterirsem gerginlik olacak iyisi mi ajitasyon yapayım ben çok hazırlamıştım kendimi çok üzüldüm falan diyim.Gerçekten sinir bir durum
Yarin doktorunuzla tepkinizii gösterin çünkü randevulu gitmisiniz birde
ben emzik emsin istiyorum. damak ve diş bozukluğuna sebep olduğuna inanmıyorum. ama sonra belli bi yaşa gelince bıraktırabilmek mesele. 1 yaşına kadar emsin sora emmesin
canım ben kızımda kullandım öyle damakta dişte bir sıkıntı olmadı hamde 3 sene kullandık ama sadece uyurken verdim uykuya daha kolay geçiyodu ayaktayken hiç vermedim sen bir tane al istersen bulunsun bebeğinin durumuna göre bazen tek çare olabiliyor :)
sağol canım desteğin içincanını sıkma .... için nasıl rahat edecekse öyle yap canım ...
sağol canım bebeğimin iyi olduğunu duysaydım en azındanufak bi kanamam oldu daha doğrusu sadece peçeteye bulaştı böyle karnımda bi sertlik oluşup açılıyor gibiydi içim rahat etmedi hastaneye gittik kanamayla alakalı bişi yok ama sancın var dediler ben bişi hissetmiyorum dedim nts ye soktular sancı çıkıyor olunca yatışa aldılar meğerse o sertleşip yumuşama sancı girdikçe olurmuş tesadüfen öğrendik yani
amin canım sagol ehbi oyun yaptı kuzucum
yok canım sancım yoktu gerçi nts nin dediğine göre hissediyor olmama lazımmış acısıkalan yüksek galiba dediler açılma falan olmadan düşürdüler sancıyı
sagol canım valla adı ismail olunca kurban da olunca dayanamadı heraldediyoruz
sağol canım geçti gitti çok şükür
sagol eflalcim sende gerilmişsin yeni okudum üzme kendini yapı meselesi işte bebikler sağlıklı olsun da kalan sıkıntılar da olur gider
sağol canım ben artık sabır dilemekten yoruldum zatenslm canlarim nasilsiniz erenimi almaya gidecez mertimle krese girmeden size bi bakim istedim :)
eflalimm rabbim yardimcin olsun anlayissiz halden anlamayan bi esin var ve nereye kadar sabrediceksin bu sekilde bilmiyorumm rabbim bol sabirlar versin sana gercekten bu hamile halinla bile uzuyorya seni birsey diyemiyorum
canım yarına randevu yokeflalim seni çok iyi anlıyorum bu kadar sinirin bozuksa yarın kendin git özele
bu tek hastanenin muayene ücreti çok mu pahalı da eşin istemiyor 1 kere gitmekten birşey olmaz ama emin ol bu günler de düzelecek sen benden daha iyi bilirsin ikinci hamileliğin, tabi gebeliğin vermiş olduğu sinirsel hassasiyet de bizleriböyle yapıyor düşün ben dün bu tarz benim izlerken ağladım senin ağlaman çok normal
canım devlet hastanesinde aslında drlar iyi çoğu iyi yani ama eski bina doğumu orda yapmak istemiyorum 5-6 kişilik odalar var kümes gibiBu arada devlet hastanesimin iyiside var kötüsüde cnm mesela benim arada gittiğ var sağdece kadın doğum ilarak geçiyor doktirları özellikle seçmiş koymuş gibi okadar iyiler okadar şekerler bazılarıda kötü çıkabiliyor
ben oğlumda iki sene kullandım inci gibi dişleri var canım sıkıntı yapmaz asla kullan derim zaten her bebek istemiyor emziğiKizlar bugun joker magzasinda biraz dolastim. Pusetimize semsiye vs baktim :) birden emzik reyonuna gittim. Aklima takildi. Yenidoganlara emzik verilmeli mi sizce? Tezgahtar nuk markayi onerdi avent'i dgl. Orda bi bayan alisveris yapiodu kulak misafiri oldu kullanmayin damak ve dis bozuklugu yapar emzik dedi. Internette arastirdim asil emzik verilmeyen bebekler parmak emiyor dis damak bozukluguna o neden oluyor deniliyor yine aklimi karistiran bi soru:) sizce????
çok iyi canımkızlar bende şeker testimi oldum.doktor süper dedi 75gr oldum açlık 72 1.saat 112 2.saat 92 çıktı.bebeğim 690gr olmuş.tam 24.haftasında
maşaallah canım bebeğine, kilona takılma sonuçta bebeğinde iri hepsi sana değil o kilonun:)Merhaba kızlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. Malum bayram yoğunluğu anca girebildim.
Dün doktor randevumuz vardı çok şükür bebeğim çok iyi 36 cm 1.200 gram olmuş . Doktorumuz 1 hafta önden gidiyor iri bir bebek olacak muhtemelen dedi . Iri olması iyi olur tabi ama ben normal doğum istiyorum etkiler diye korkuyorum . Son kontrollerimizde hep kafası asagida poposu yukaridaydi bu sefer dönmüş benim minik kızım kafası yukarıda poposu asagidaymis. Ben ulturasondan hicbirsey anlamıyorum çok üzülüyorum burası kafası yüzü diyor doktor ben anlayamiyorum sinir oldum renkli göstermeye çalıştı oda görülmedi başka doktora gitmek istiyorum sırf bebegimi görebilmek için .
Bu arada kilo konusu konuşulmus ben malesef biraz hizli kilo almışım birde ona moralim bozuldu . 1 ayda 3.5 kilo almışımtoplamda 6.5 kilo aldım. Ve asıl kilo alımı bu aydan sonra başlıyor. Karnım çok kötü çatladi.kirmizi kırmızı oldu hep . Başta badem yağı suruyordum oda kıl köklerini besliyormus karnimda killanma oldu sonra vazelin surdum oda ise yaramadı . Yani catlayacagi varsa çatliyormus bunu öğrendim.
Birde bir kaç kişi karşın asagida diyor bana bu kötü birsey mi ? bende bebegimi yukarıda hissetmiyorum hep sol tarafımda hareket ediyor .
Uzun oldu kusura bakmayın :)
Ahhhh Eflal ah.. Benim eşim de bir şeyime yardımcı olmuyor duyguları vs geçtim her şeyi onsun kendim yapıyorum zaten.. Ama her şeye muhalefet bir de en çok çenesini çekmek koyuyor bana( aynı senin eşin gibi iyi niyetli olabilirler ama eşine eziyet ettikten sonra..
Dırdır çenesini çekmekten çook yoruldum kendi canımda uğraşırken bile of of.. Allah kolaylık versin sana eşine de merhamet versin inş. Her şey tez vakitte düzelir Allah gönlüne göre verir âmin.. Ecmain inş. Ne diyeyim...
Pazardan beri ağlatıp duruyor beni eşim de... Bebeğimi üzdüğüme üzülüyorum ben de.. Ne diyelim ne yazayım hem canım burnumda hem heveslerim vardı hepsinden vazgeçtim hem de karı gibi dırdırını çekiyorum bıktım artık((
canım inşaallah normal olur normal doğum taraftarıyım tabi bebeğin içinde senin içinde hayırlısı olsun dr unla şimdiden konuşKızlar sabahtan beri dışarıdaydim tetanoz aşımın ikinci dozu vuruldu sonra hemşire ile sohbet ettik biraz sağolsun merak ettiklerimi sordum cvp verdi sabırla sonra eve geldim eşim hasta evdeydi doktora götürdüm zorla serum yedi bi kilo ilaç verdi bisürü doktor uzak dur enfeksiyon var sana geçmesin ilaç veremeyiz sana kötü olur dedi . kızlar ben doktoruma sormadım normal mi yoksa sezeryan mı diye ben normal doğum istiyorum çünkü. kendisinin demesini mi beklesem özel hastane çünkü kesmek istemezler inşallah beni doktorum hastanenin sahibi bide çok tatlı çok iyi ve ilgili ama kandıramaz beni :) eşimde izin vermem devlete gideriz olmazsa dedi ben devlette doğum yapmak istemiyorum gözümün önünde kadın kivrandi yerde geçen sene kimse dönüp bakmadi. olmax olmaz Hayır yaaa kv de herşey e maydanoz zati bişey olmaz diyo gıcık
maşaallah canım bebeğine, ayyy bir tane daha ruhsuz hepsi örgütlenmiş bu eşlerinKizlat herkese iyi aksamlar.
Herkesin bugun kontrolu vardi sanirim iyi gecenlerde var cok güzel. Kotu olanlarda uzmeyin kendinizi.sekeri yuksek cikanlar :-(
Valla benim kontrolum ne iyi ne kötü anlamadim gitti
Meleğim iyi cok şükür haftasiyla uyumluymus 600 gr cik olmus annesinin kuzusu bacagini macagini olcti biseler yapti doktor ben oylle bakakaldim
Yine kiz dedi ee artik yeter erkek cikarsa isiririm bebegim seni ona gorr
Bazilarinin bilmem nesi (adini dedide unuttum )ince oluyomus net gozukmuyomus kiloyla alakali degil tenle alakali zayiflarda bile oluyo dedi boyle.benim cildimde sikintili kil dönmesi ameliyati olduydum aralik sonunda yaramin iyilesmesi bi kac ayi bulduydu cildim anormal sanirsam
Gelelim seker eeeee
İsyan edicem devlet hastanesine bende dun aksam 9da agzimi kapadimami yanayim.
Sabah ac dolandigimami yanayim
Yaptiramadik iste
Doktorum benden 100 gr istedi direk
Neden diye sordugumda sende polistik over var dedi
Aslinda hamilelikten once ultrasona gormistim yok demislerdi ama doktorum varb diyo
Zaten gebeliğin basinda dusmesin diye ozellille progestan verdi bana.artik dusuk tehlikemiz yok dedi bebegin saglamda 100 gr yapalim dedi daha garanti olsun dedi
Nasil icicem ben onu.
Bide pzt yaptircam sabah 8 de
Durun durun bununla da bitmiyo bana diyet verdiler 3 günlük niye yaaa
Millete sonrasinda verilir benim öncesinde diyet veriliyo
Saskin saskin kaldim valla
Zaten uyuz kocam beni birakti hastaneye adliyede isi vardi elektrik aboneligi icin veraset ilami falan aliyodu bana da yukleme yapmadılar kanla idrar aldilr sadece zaten soka girmisim ben ne bekledim ne oldu 100 gr limonlu sodayi dayiyacaklar pzt bide beyfendi sedasa gecmis er adam karini arasana neymis ben bir saat arayla kan vercckmisim isim bitmedi diye aramamis birakali yarim saat olmamisti ciktim yuruye yuruye merkeze geldim
Kizdirdi beni bana dedim ehliyet al senle ugrasamam
Zaten diyet yapcam daha sekerimi olcmeden
Kizimada uzun zamandir bisey alamiyorum ama yeter artik noktayi koyuyorum eksiklerini cumartesi tamamlicam erkek cikarsada yapcak bisey yok pembe goyer benim oglum
canım sağol, ikinciyi yapmasaydım derken o üzülsün diye dedim yoksa gerçekten onun için değil oğlumun kardeşi olsun diye yaptımCanım benim yaa üzme kendini çok hassas zamandasın bazen herkesin evinde oluyor böyle insan düşünüyor keşke yapmasaydım bu ikinciyi falan diye ama sonra o minik yavruyu düşününce geçiyor..Allah eşlerimize akıl versin erkekler bazen bizden çok farklılar.Canını sıkma lütfen
canım ilk oğlumda kullandım memnundum ama benim israil takıntım var öyle olduğunu öğrenince bıraktım şimdi uni baby kullanıyorum ama güzel şampuan sen bilirsin, büyük boyu bir sene gidiyor zatenKizlar nivea baby nin sampuanini kullanan varmi nasil sizce.bugun bi yerde gordumde 500ml+200 ml 13 lira kusur falandi.indirimli gibime geldi ama tam emin olamadigim icin almadim.Eki Görüntüle 1265013
canım kötü olmuş çok iyi anlıyorum hayal kırıklığını
İşten çıktım 30 km yol geldim ve doktorum saat 5'te normal doğuma gitmiş. Haber vermemişler bana
Kös kös döndük, çok moralim bozuldu. O kadar muayene parası alıyorlar bi haber vermeyi beceremiyorlar sinir olduuuummm.
Kizlar dun mobilya bakmaya gittik
1. Resimdeki dolabi
1. Resimdeki sifonyer ve beşiği almak istiyorum
Fiyatları altinda yaziyor
Kalitesini beğendim baya. Takim tamamen beyaz olacak. Aslında 2. Takimi beğendim ama 3 kapilisi yok
Bende 10-12 yasina kadar kullanmaya planladigim için sonra baza alip 3 kapili olsun istedim.Eki Görüntüle 1265050 Eki Görüntüle 1265051
Liste fiyatları altında yazdigim fiyatlar
Pazarlik payi da olacak tabi :)
Aynen öyle canim bide bi daha gelme istemiyorum dedim ben diyo kimin isini hallettim sen demedinmi bana 1 er saat arayla kan alcaklat diyr e be adam madem oyle bi ara sor muayenem 9 da saat olmus bucuk naptin nettin.bidr ozellikle seker yuklemesi yapilcak dokunabiliyomus demistim.demekki bana 100 gr yükleme yi yapsalar yanimda kocam olmayacakti cunki 12 gibi eve gectik.aylardir abonelik pesinde kosuyoduk elektrik ortakti kv ile tamam ama bi tlf edeemzmi insan.ama pzt kendim gitcem bende istemiyorum.sağol canım desteğin için
sağol canım bebeğimin iyi olduğunu duysaydım en azından
sağol canım ben artık sabır dilemekten yoruldum zaten
canım yarına randevu yokcumartesine var o günde beyefendi evde onsuz gitmek istiyorum o görmesede olur umrunda değil zaten
yok canım bir ara yükselmişti ama 38 lira çok değil ilk oğlumda daha çok veriyorduk 4 sene önce, doğum ücreti 1000 lira o biraz çok geliyor ama benim umrumda değil artık bulsun
canım devlet hastanesinde aslında drlar iyi çoğu iyi yani ama eski bina doğumu orda yapmak istemiyorum 5-6 kişilik odalar var kümes gibi
ben oğlumda iki sene kullandım inci gibi dişleri var canım sıkıntı yapmaz asla kullan derim zaten her bebek istemiyor emziği
çok iyi canım
maşaallah canım bebeğine, kilona takılma sonuçta bebeğinde iri hepsi sana değil o kilonun:)
ah canım kıyamam sana seninde işin zormuş ağlama demesi kolay tabi sende sakin olmaya çalış lütfen
neye sinir oluyorum ona göre çok iyi bir eşmiş kendisi ne yapıyormuş ki ne eşler varmış benim nazımı çekiyormuş peesss diyorum artık!
ne diye ağlıyormuşum ne varmış bunda ruhsuz meraksız sen hiç mi merak etmiyorsun bebeğimiz nasıl diye, birde doğunca benden çok sahiplenir biliyormusun sen dokuz ay ilgilenme sonra oğlum yavrum yaşama sebebim de!!! Deli oluyorum
canım inşaallah normal olur normal doğum taraftarıyım tabi bebeğin içinde senin içinde hayırlısı olsun dr unla şimdiden konuş
maşaallah canım bebeğine, ayyy bir tane daha ruhsuz hepsi örgütlenmiş bu eşlerin
canım sağol, ikinciyi yapmasaydım derken o üzülsün diye dedim yoksa gerçekten onun için değil oğlumun kardeşi olsun diye yaptım
canım ilk oğlumda kullandım memnundum ama benim israil takıntım var öyle olduğunu öğrenince bıraktım şimdi uni baby kullanıyorum ama güzel şampuan sen bilirsin, büyük boyu bir sene gidiyor zaten
canım kötü olmuş çok iyi anlıyorum hayal kırıklığını
canım çok güzelmiş ben beğendim
Canim bence mümkünse drunu ara ve sor, gecen salı benzer sikayetlerle aradım drumu kontrole gittik ve kasılmalarımın başladığını öğrendim. Şimdi ilac kullanıyorum ve akşam tekrar kontrole gidicem inşaallah. Tabi her toplanma ve ağrı kasılma olacak değil ama tedbirli olmak açısından danışmanda fayda var.
bu aventin biberonu ne kadar pahalı of bee 35-40 civarı her yerde butikbebeye gelşrse 30 tl ve altı hemen alacağım of
73.90 lık olan yerden mi aldın setini canım bende n11 den almayı düşünüyorum da bi sorun sıkıntı çıktımı??cnm ben n11den setini aldım 75liraya daha uyguna geliyor tek almaktansa set düşünebilirsin
9 saatlik bir yolculuğa cikiyorum bu gece
Ablamin doğumu için yanina gidiyorum
Yola cikmadan mide bulantisi için hap alacagim
İnşallah sorunsuz geçer yolculuk
Molalarda yuruyecegim.
Evden ayrilali 4 gün oldu ama evini eşini özledik şimdiden
Rabbim kisa zamanda kavusmayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?