2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın herkese aynen boş kalmış geceden beri herkese hayırlı ve bol tekmikli günler diliyorum inşallah

ofizmir iyisindir inşallah

bugün mobilya almaya gideceğiz inş çilekten işlerimiz yolunda gider inş duvar kağıdı da bakacağız bakalım hayırlısı olsun olmadı netten alıcaz beğendik bir kaç tane

Günaydın bendende herkese ofizmirin nesi var geçmişi okumadim son zamanlara girdigimiz bu gunlerde rabbim sorunsuz tamamlamamizinasip etsin

Kızlar mrb hastanedeyim durum iyi dedi acildeyim nst normal dedi alttan muayne olmak istemedim. Bebek 2.83 gr dedi inanamadım sizce doğrumudur bu arada allah sizden razı olsun dua eden tüm arkadaşlar iyiki varsınız
Çok geçmiş olsun canım maşaallah kuzuna çok değil mi ama haftasına göre

Sağol cnm ne bilim ultrason yamlışmıki neyse antibiyotik ve 200 lük progestan verdi birde üşütme kendini dedi
Olsun cnm bebiş de sende iyisin ya önemli olan o :) dikkat etmeliyiz hepimiz artık havalar soğudu ve vücut ağır artık dinlen bol bol su iç soluna yat hep zor oluyo ama bazen sağa dönmüş buluyorum kendimi :)

Kızlar mrb hastanedeyim durum iyi dedi acildeyim nst normal dedi alttan muayne olmak istemedim. Bebek 2.83 gr dedi inanamadım sizce doğrumudur bu arada allah sizden razı olsun dua eden tüm arkadaşlar iyiki varsınız
Oh bununla geçmiş olsun, sıkıntı yokmuş çok şükür. Antibiyotiği neden verdi, enfeksiyon mu vardı? Bir de kuzunun ağırlığı o kadar olamaz ya zannetmiyorum

Kizlar sanki bende erken doğum yapacak gibi hissediyorum kendimi..daha cok erken ama kasiklarimda son iki üç gundur sancim oluyor baya..uzanamiyorum uyuyamiyorum yurumekte zorlaniyorum kasiliyo kanim sanki..kabizim bide..offf off...bide kizlar sanki adet olmusum gibi bi agrida oluyor belimde falan

Dokturuna
Sağol cnm ne bilim ultrason yamlışmıki neyse antibiyotik ve 200 lük progestan verdi birde üşütme kendini dedi
geçmiş olsun canım merak ettik seni. Kilosu da bana doğru gibi gelmedi sanki.

Doktoruna sormalısın canım. İnşallah iyisindir.

Üşütüyor olabilirsin ama bi doktora git erken teşhis herdaim iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…