Ayyyyyy cook
tesekkür ederimmmm canımmmm
Begendigine sevndimmm...
bende en sondakini çok beğendim,gerçi hepsi güzelde,güzel günlerde kullansın inşallah
Kızlar kasılmalarım var evde kimsede yok eşim işte çik uzakta napmalıyım
kızlar sondakine karar kıldım bende en sonunda ablamlara falan sordum onlar da onu beğendiler yarın nasip olusa almaya gideceğiz inş bide güvendik bilindik marka o yüzden de onda karar kıldık çok teşekkür ederim
Sürekli var dakikalandiramiyorumKızlar kasılmalarım var evde kimsede yok eşim işte çik uzakta napmalıyım
Kizlar yürürken sol kasığımda sanki biri oturuyo gibi baskı var ayakta duramıyorum lütfen yardım edin
Kızlar kasılmalarım var evde kimsede yok eşim işte çik uzakta napmalıyım
:)) bencede çok doğru bir seçim,diğerleride güzeldi ama onda ayrı bir hava var,ingiliztarzı beyaz mobilyaları oldum olası çok sevmisimdir,hayırlı olsun şimdiden,güzel günlerde kullanın,aslında maskoda çok büyük bebek odası duvar kağıtçısı vardı,oraya gittinizmi,
kuğu baby wallpaper www.kugubaby.com www.bebekodasiduvarkagitlari.com tel: 0212 670 06 30
broşürü günlerdin yanımda duruyor,ondan kolayca bulup yazdım :)
Sürekli var dakikalandiramiyorum
benim de ulusa gitmem lazım ama dolmuşa binip de oraya gitmeyi bitaraflarım yemiyor alışmışız arabayla gitmeye her yere bu arada suluhan nasıldı canım pahalı mı çok ben de mantarlı minik kolonya şişelerinden filan almayı düşünüyorum
daha küvetimiz yok filemiz yok burun aspiratörümz yok uyku setimiz yooookkkk yok da yok ha beşiğimiz de yok
Selam ocak anneleri,
Ben de sizler gibi hamileyim ve mart annesi olacağım inşallah. Aynı zamanda da yüksek lisans öğrencisiyim. Tezim için de hamilelere ihtiyacım var. Bilimsel bir çalışma için yaklaşık 15 dakikanızı ayırıp anketimi tamamlayabilirseniz çok sevinirim. http://goo.gl/4lcEgp
Hepinize teşekkür ediyorum ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmenizi temenni ediyorum :)
sanırım ankarada oturuyorsunuz,geçen gün mantar kapaklı kolonya şişelerinden aldım,hastane odasında gelen dostlara vermek amacıyla 25 adet aldım,tanesi 0,750 kuruştan aldım,tabi ben ist eminönünden aldım,ama kolonyalara mavi boya katıp onları karıştırmak,ay çok zevkliydi,ilk bebek,çok heves işte :) belkide bu kdr erkenden kolonya doldurmak manyaklık :)
acaba o mavi boyalar 3 aya kdr dibe çökermi,sizce erkenmi yapmışım,aman napimm baktıkça içim açılıyr çok mutlu oluyorummm
bende bu konuyu düşündüm çökermi diye alıp yapsam ama yakın bir zamanda yapmayı düşünüyorum hazır dursun boşver canım çok iyi yapmışsın bi çalkalarız düzelir inş çökse bile :) bende 25 -30 civarı almayı düşünüyorum
aaa valla gitmedik bilseydim giderdik oraya da canm üzüldüm valla daha da gitmem maskoya çilek mobilya her yerde var zaten masko uzak bize neyse netten araştırıyorum birkaç tane buldum da zaman geçmesi lazım karar vermem için çook kararsız bir kişiyim çünkünette satışı varmı bir bakıyım bari şimdi
canım bence hastaneni yada doktorunu ara onlar yönlendirir Allah korusun bişi olmasın
Sürekli var dakikalandiramiyorum
isterim isterim hemde kaç cc aldın canım onu yaz bi zahmetsen şimdi görmekde istersin sonucu :)))) ayy hemen atıyorummmm
eviniz ist da hangi semtte,avrupa yakası beylikdüzüne yakınsanız burda da çok büyük bebek odası kağıtçı mağzası var
isterim isterim hemde kaç cc aldın canım onu yaz bi zahmet
yarın gideceğiz beylikdüzüne canım mobilya için canım neresinde marmara parkın oralarda mı
nasıl tarif etsemki,marmara parkı geçiyorsun eski tatilyayı yani bauhausu,sağda kaya ramada otel vardır,ama hadımköye giden yol dedğilde gürpınara giden,yolun altından karşıya döner,sanki tekrar geri döner gibi beylikdüzüne,busefer yolun sağında marka outlet diye bir avm vardı sanırım kapandı,adı area dekor,marka parkın altında,kocaman bir mağaza,inanılmaz indirimli ucuz bebek odası kağıtları var,hepside kaliteli,eğer marmara parka gelceksen kesinlikle uğramalısın,1 km anca uzakta, resimleri atıyorum,25 adet kolonya şişesi aldım ama açıkçası kaç cc bilmiyorum 20 mi 25 mi anlamadım,eminönü yavuz süsden aldım,birde aynı mağzadan kavanoz aldım,:)) tabi kolonya çılgınlığını onda yapmadım,sadece süsledim,içine mavi draje çikolata ve gümüş ve beyaz draje çikolatayı doğuma 3-4 hafta kala alıp koyarım,tüm şişeleri makına ya bir güzel atıp yıkadım,silkonla güller ve kurdale yapıştırdım,birde mevlüt için kese ve tesbih aldım,etiketleri photoshopta hazırlayıp matbaaya verdim,onlarda geldi :)) bakalım beğencekmisinEki Görüntüle 1266903 Eki Görüntüle 1266904 Eki Görüntüle 1266905
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?