Bebek odaları alınmış bebişleriniz güle güle kullansın, mışıl mışıl uyusun :)
Biz oda takımı almayacağız, hem odamız müsait değil hem de lojmandayız. İnşallah birkaç sene sonra kendi evimizi alır da çıkarız orada yavruma oda takımı alırım. :)
Park yatak konusunda konuşmuştuk, bugün kv almış, mağazadan siparişini vermişler hafta içinde gelecek.
Son kararımız graco contour prestige oldu
http://www.picabo.com.tr/graco-contour-prestige-park-yatak-primo
Bugün fiyatı yükselmiştam zamanında almışlar. İnşallah memnun kalırız.
Evet bende emin olamiyorum bi ara sebamed baktim,nivea simdide bubchen ama net olamiyorum.daha onceki komularda bitkisel diye okudum demin yanilmiyosam ama tamda emin degilim.Bilgili kisilerden yardim bekleyelim canim en iyisi.Canım ben sebamed ürünleri almayı düşünüyorum bir iki yerde tavsiye edildiğini okumuştum ama bilmiyorum aslında iyi mi değil mi? nivea ya da bübchen ya da diğer markalardan hangisi iyi hangisi sağlıklı hiç bir fikrim yok. Bu kozmetik işi en çok kafamı karıştıran konu. Bu konularda bilgisi olanlar bizi aydınlatsa ne iyi olur.
Bebişlerin direkt temas edeceği ürünler bunlar bence en önemli şey yanlış bir ürün seçmemek.
Çanta biraz cezbedici oluyor ama çok işlevsel olduğunu sanmıyorum, dediğin gibi.
Canım gözünü korkutmak istemem de biz pek becerikli değiliz herhalde. Bir de hamile halinle eğil bükül uzan yere çök, diz üstünde dur kağıt kes ölç biç falan zor geliyor. Normal zamanda belki o kadar zor olmaz da şu halimizle zor yani. Bir erkek yakınınız varsa yardımcı olabilecek eşinle beraber yaparlar ille ustaya gerek yok. Ama sen çok bulaşma derim. Bizim odanın 3'te 2 si bitti bir resim ekliyorum, daha oda çok eksik o yüzden bir köşeden çektim.Ofizmir canım ne kadar korkuttun anlatamam. Elhamdülillah bir şey yokmuş.
Kaçırmış olabilirim, ne zaman gittin doktora bize yazdıktan sonra?
Ne dediler, neden antibiyotik verdiler?
Sezincim bende eşimi duvar kağıdına ikna etmeye çalışıyorum, küçüklüğünde vs evlerinde hep duvar kağıdı varmış, hiç istemiyor, ben hiç sevmiyorum deyip duruyor.
Gerçi ben birde salonun 1 duvarını istiyorum arada kaynasın diye, sessiz kalıp güldü en son ikna oluyor galiba
He birde ben eşime ne var kendimiz hallederiz çabucak, ustaya bile gerek yok, duvarlarımız saten zaten dümdüz çok kolay olur diyorum.
Şimdi sen yazınca ustaya verseydim diye korktum yahu
babyforwecanım hayırlı olsun mobilyanız iyi günlerde kullanın inşallah.
Duvar kağıdı yapan, bebek odası boyayan, bebek mobilyası alan ve hastane mevlüt vs süslemelerini hazırlayan herkese duyruluuuuuuurrrrFoto isteriiim her açıdan
Senin dediğin mykağıtçıma baktım şimdi bebek odası için çok beğendiğim olmadı ama indirim bölümü bir harikaydı.
10 TL'ye kadar inmiş rulolar
Minione harika olmuş hazırlıkların canım, hepsine bayıldım.
Hiç çok değil her şeyi paylaş ben 4 gözle bekliyorum yaptıklarınızı.
Hazırlıklarda abarttığını düşünen arkadaşlara ihtiyacım var
Kasılması olan arkadaşların hepsi şeker yüklemesi yaptırmışmıydı? Karatay efsanesi gerçek mi oluyor
Ebrubirol canım bende bubchenin çantasını beğendim diyecektim.
Çantamız var ama olsun yine kullanılır buda ekstra olsun. Bence ikisi de uygun. Karar senin.
Ama bubchenin çantasını yakından hiç görmedim ben.
Ben ciciler sayfasına gidiyoruuuumHaftalardır oraya hiç bakmadım, bakayım neler neler almışsınız
Merhaba kizlar biz bugun karyolamizi aldik ilgilenen olursa diye paylasmak istiyorum jokerde kampanya var. 70x140 ahsap besik 650 tl iken yari fiyatina dusmus beyazini hala 650den satiyorlar ahsap renginde stok fazlasi oldugu icin bitsin diye indirime girmis gonlum beyazdan yanaydi yatak odam beyaz oldugu icin ama ayni urune iki kat veremezdim tabi. Uc kademesi var ve kenarlari cikinca karyola oluyor ben en az 3 sene kullanacagim icin boyle birsey tercih ettim.
Canım güle güle kullanın güzel günlerde inşallah. En büyük parçaları halletmişsiniz ne güzel. Duvar kağıdı işi tam bir belaymış, bugün de biraz yaptık ama çok zor sinir bozucu ve yorucu bir iş. En iyisi sizin gibi ustaya bırakmak. Biz başladık bir kere bitecek artık. Muhtemelen önümüzdeki pazar da yapınca bitmiş olur. Şimdiki aklım olsa ustaya yaptırırdım.
Güle güle kullanın canım, çok güzelmiş. Boyasız olması daha sağlıklı diye biliyorum, iyi bir tercih olmuş.
Bebek odaları alınmış bebişleriniz güle güle kullansın, mışıl mışıl uyusun :)
Biz oda takımı almayacağız, hem odamız müsait değil hem de lojmandayız. İnşallah birkaç sene sonra kendi evimizi alır da çıkarız orada yavruma oda takımı alırım. :)
Park yatak konusunda konuşmuştuk, bugün kv almış, mağazadan siparişini vermişler hafta içinde gelecek.
Son kararımız graco contour prestige oldu
http://www.picabo.com.tr/graco-contour-prestige-park-yatak-primo
Bugün fiyatı yükselmiştam zamanında almışlar. İnşallah memnun kalırız.
Ofizmir canım ne kadar korkuttun anlatamam. Elhamdülillah bir şey yokmuş.
Sezincim bende eşimi duvar kağıdına ikna etmeye çalışıyorum, küçüklüğünde vs evlerinde hep duvar kağıdı varmış, hiç istemiyor, ben hiç sevmiyorum deyip duruyor.
Gerçi ben birde salonun 1 duvarını istiyorum arada kaynasın diye, sessiz kalıp güldü en son ikna oluyor galiba
He birde ben eşime ne var kendimiz hallederiz çabucak, ustaya bile gerek yok, duvarlarımız saten zaten dümdüz çok kolay olur diyorum.
Duvar kağıdı yapan, bebek odası boyayan, bebek mobilyası alan ve hastane mevlüt vs süslemelerini hazırlayan herkese duyruluuuuuuurrrrFoto isteriiim her açıdan
Senin dediğin mykağıtçıma baktım şimdi bebek odası için çok beğendiğim olmadı ama indirim bölümü bir harikaydı.
Kasılması olan arkadaşların hepsi şeker yüklemesi yaptırmışmıydı? Karatay efsanesi gerçek mi oluyor
Çantamız var ama olsun yine kullanılır buda ekstra olsun. Bence ikisi de uygun. Karar senin.
Ben ciciler sayfasına gidiyoruuuumHaftalardır oraya hiç bakmadım, bakayım neler neler almışsınız
Teşekkürler canım, amin :)
Seninde istediğin olmuş Sezincim. Bence çok güzel. İyi günlerde kullanın inşallah.
Neye dikkat edilir pek bilmiyorum ama bunda her şey var gibi görünüyor.
Sadece boyu diğer park yataklardan birazcık kısaymış diye yazmıştınız.
Bende bunun çok önemli bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Kayınvalidenin kesesine bereket
Saol canim.ikisinden birini tercih edeyim en iyisi.yarina kadar kararimi vereyimOfizmir canım ne kadar korkuttun anlatamam. Elhamdülillah bir şey yokmuş.
Canım gözünü korkutmak istemem de biz pek becerikli değiliz herhalde. Bir de hamile halinle eğil bükül uzan yere çök, diz üstünde dur kağıt kes ölç biç falan zor geliyor. Normal zamanda belki o kadar zor olmaz da şu halimizle zor yani. Bir erkek yakınınız varsa yardımcı olabilecek eşinle beraber yaparlar ille ustaya gerek yok. Ama sen çok bulaşma derim. Bizim odanın 3'te 2 si bitti bir resim ekliyorum, daha oda çok eksik o yüzden bir köşeden çektim.
Eki Görüntüle 1267423
Canım gözünü korkutmak istemem de biz pek becerikli değiliz herhalde. Bir de hamile halinle eğil bükül uzan yere çök, diz üstünde dur kağıt kes ölç biç falan zor geliyor. Normal zamanda belki o kadar zor olmaz da şu halimizle zor yani. Bir erkek yakınınız varsa yardımcı olabilecek eşinle beraber yaparlar ille ustaya gerek yok. Ama sen çok bulaşma derim. Bizim odanın 3'te 2 si bitti bir resim ekliyorum, daha oda çok eksik o yüzden bir köşeden çektim.
Eki Görüntüle 1267423
Ayyy beğenmene çok sevindim.Ama çook güzel görünüyor duvarlar
Gerçekten çok güzeell. Ay bayıldım tamam kesin duvar kağıdı istiyorum
Gerçekten çok hoş olmuş. Şimdii odanız kaç metrekareydi? Kaç rulo aldınız, Ruloların eni boyu kaç metreydi?
Ne kadar tuttu?
Kaydedeyim fotoyu da eşime göstereyim
Bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyorum
Yaaa öyle işte sorularımla insana fenalık geçirtebilirim
Canım şimdilik 3 duvarı yapacağız, pencere olan duvarı yapmayacağız dedik. Perdeyle falan hareketlenir o duvar da. 3 duvar dediğimin de birinde gömme dolap var, dolaptan geri kalan kısmı yaptık, kısa duvarı yaptık, uzun duvara da başladık işte çizgiliyle, haftasonu uzun duvarı bitiritiz, o zaman tekrar resim çekerim.ayy çok gzüel olmuş canım kaç duvarı yaptınız tüm odayı mı yaptınız puanlı da çok güzel duruyor ayy bende mi puanlı alsam offf kafam karışıyor
Canım şimdilik 3 duvarı yapacağız, pencere olan duvarı yapmayacağız dedik. Perdeyle falan hareketlenir o duvar da. 3 duvar dediğimin de birinde gömme dolap var, dolaptan geri kalan kısmı yaptık, kısa duvarı yaptık, uzun duvara da başladık işte çizgiliyle, haftasonu uzun duvarı bitiritiz, o zaman tekrar resim çekerim.
Beğenmene çok sevindim, insan kendi uğraşınca daha kıymetli oluyor tabi. Ben puantiyeli arıyordum ama yıldızlı bulabildim, çok belli olmuyor yıldızlılardan da seçebilirsin.
Canım ulus rüzgarlı caddesinde daloğlu duvae kağıtları var oradan aldık. Markası z:in wallcovering, inşallah istediğin gibi bir model bulabilirsin.bende yıldızlı arıyorum ama bulamadım istediğim gibi canım seninki harbiden güzelmiş nerden aldınız onu da sorıyım bari yada markası varsa pembe duvara yılsızlar istiyorum
Canım ulus rüzgarlı caddesinde daloğlu duvae kağıtları var oradan aldık. Markası z:in wallcovering, inşallah istediğin gibi bir model bulabilirsin.
Damdan düşer gibi bu nasıl bir yorumdur Allah aşkına
Ne oluyor paldır küldür neyini anlamadınızki ne demek
Biri sizi "28 hafta bitince 7 aylık hamile olunur, nerede aksini düşünen varsa müdahale edin" kulübüne mi aldı
Saygılı yazın
Genelde selam veririz biz önce
sanırım ankarada oturuyorsunuz,geçen gün mantar kapaklı kolonya şişelerinden aldım,hastane odasında gelen dostlara vermek amacıyla 25 adet aldım,tanesi 0,750 kuruştan aldım,tabi ben ist eminönünden aldım,ama kolonyalara mavi boya katıp onları karıştırmak,ay çok zevkliydi,ilk bebek,çok heves işte :) belkide bu kdr erkenden kolonya doldurmak manyaklık :)
acaba o mavi boyalar 3 aya kdr dibe çökermi,sizce erkenmi yapmışım,aman napimm baktıkça içim açılıyr çok mutlu oluyorummm
nasıl tarif etsemki,marmara parkı geçiyorsun eski tatilyayı yani bauhausu,sağda kaya ramada otel vardır,ama hadımköye giden yol dedğilde gürpınara giden,yolun altından karşıya döner,sanki tekrar geri döner gibi beylikdüzüne,busefer yolun sağında marka outlet diye bir avm vardı sanırım kapandı,adı area dekor,marka parkın altında,kocaman bir mağaza,inanılmaz indirimli ucuz bebek odası kağıtları var,hepside kaliteli,eğer marmara parka gelceksen kesinlikle uğramalısın,1 km anca uzakta, resimleri atıyorum,25 adet kolonya şişesi aldım ama açıkçası kaç cc bilmiyorum 20 mi 25 mi anlamadım,eminönü yavuz süsden aldım,birde aynı mağzadan kavanoz aldım,:)) tabi kolonya çılgınlığını onda yapmadım,sadece süsledim,içine mavi draje çikolata ve gümüş ve beyaz draje çikolatayı doğuma 3-4 hafta kala alıp koyarım,tüm şişeleri makına ya bir güzel atıp yıkadım,silkonla güller ve kurdale yapıştırdım,birde mevlüt için kese ve tesbih aldım,etiketleri photoshopta hazırlayıp matbaaya verdim,onlarda geldi :)) bakalım beğencekmisinEki Görüntüle 1266903 Eki Görüntüle 1266904 Eki Görüntüle 1266905
Kızlar mrb hastanedeyim durum iyi dedi acildeyim nst normal dedi alttan muayne olmak istemedim. Bebek 2.83 gr dedi inanamadım sizce doğrumudur bu arada allah sizden razı olsun dua eden tüm arkadaşlar iyiki varsınız
Sağol cnm antiyotiğï idrar yollarımda yanma var diye birde sık tuvalelete çıktığım için eşimde içme diyor doğal yöntemi yokmu bunun duyor burde progestan verdi 200 grmlık vajinadan alıcamOfizmir canım ne kadar korkuttun anlatamam. Elhamdülillah bir şey yokmuş.
http://www.z-in.co.kr/rn/productcategory/typeb/view.jsp?prd_id=8031&menu1=A02&menu2=inş canım çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?