2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
http://www.picabo.com.tr/graco-contour-prestige-park-yatak-primo
Bugün fiyatı yükselmiş tam zamanında almışlar. İnşallah memnun kalırız.

Seninde istediğin olmuş Sezincim. Bence çok güzel. İyi günlerde kullanın inşallah.
Neye dikkat edilir pek bilmiyorum ama bunda her şey var gibi görünüyor.
Sadece boyu diğer park yataklardan birazcık kısaymış diye yazmıştınız.
Bende bunun çok önemli bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Kayınvalidenin kesesine bereket

Evet bende emin olamiyorum bi ara sebamed baktim,nivea simdide bubchen ama net olamiyorum.daha onceki komularda bitkisel diye okudum demin yanilmiyosam ama tamda emin degilim.Bilgili kisilerden yardim bekleyelim canim en iyisi.

Canım gözünü korkutmak istemem de biz pek becerikli değiliz herhalde. Bir de hamile halinle eğil bükül uzan yere çök, diz üstünde dur kağıt kes ölç biç falan zor geliyor. Normal zamanda belki o kadar zor olmaz da şu halimizle zor yani. Bir erkek yakınınız varsa yardımcı olabilecek eşinle beraber yaparlar ille ustaya gerek yok. Ama sen çok bulaşma derim. Bizim odanın 3'te 2 si bitti bir resim ekliyorum, daha oda çok eksik o yüzden bir köşeden çektim.

iyi günlerde kullanın inşallah canım :)

canım çok teşekkür ederim aynen çook rahatladım alınca mobilyayı artık beğenemicem alamıcaz dedim bir ara bugün yani kestim ümidi ama nasip bundan yanaymış
duvar kağıdı işini hiç denemedik ama yapsak da güzel yapamayız diye dedik usta halleder yarım saatte en iyisi hiç girişmemek bizim için de :)

hayırlı olsun sizinde inş güzel günlerde kullanın fonksiyonlu yatak sizinki de baya

canım çok teşekkür ederiz hayırlısıyla 10 gün sonra odanın bayası hallolmuş olucak çekerim fotolar inş

bebek odası ithal duvar kağıtlarına kısmına baktın mı çok seçenek var canım orada oradan beğendik ama karar veremdik o yüzden numune istedik önce

Teşekkürler canım, amin :)

Saol canim.ikisinden birini tercih edeyim en iyisi.yarina kadar kararimi vereyim

Ama çook güzel görünüyor duvarlar
Gerçekten çok güzeell. Ay bayıldım tamam kesin duvar kağıdı istiyorum
Gerçekten çok hoş olmuş. Şimdii odanız kaç metrekareydi? Kaç rulo aldınız, Ruloların eni boyu kaç metreydi?
Ne kadar tuttu?
Kaydedeyim fotoyu da eşime göstereyim
Bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyorum

Yaaa öyle işte sorularımla insana fenalık geçirtebilirim

Bazen aklıma geliyor da ocak bebişleri doğmaya başlayınca burada resimlerini paylaşırız di mi? Her gün pıtır pıtır 3-4 bebiş gelecek buruşuk kırmızı suratlarıylaaaaa Ayyy yerim onları ben yaaa Çok heyecanlı olacak çooook

Cok tesekkurler kizlar. Benim ikinci kizim geliyor insallah ilkinde de bu tarz bi besigimiz vardi ama daha kucuktu. Tek tarafini cikartip yatagimiza bitistirecegim iki sene yanimizda olacak o yuzden sallanam tercih etmedim zaten sallama mesafesi olmayacak. Adem gunesi takip edenler bilir emzirme donemi bitene kadar annenin kokusunu alarak yaninda yatmali der acukcasi benim de kolayima geliyor uyku fazla bolunmuyor yakinimizda olunca

ayy çok gzüel olmuş canım kaç duvarı yaptınız tüm odayı mı yaptınız puanlı da çok güzel duruyor ayy bende mi puanlı alsam offf kafam karışıyor

Ayyy beğenmene çok sevindim. keşke oğluşum da doğduğunda anlasa da beğense. Anca ayaklanınca boya kalemlerini alıp çizecek :)
Şimdi bizim odanın şeklini tarif etmem zor ama bir duvar 4 metre diğeri 3.30, ama uzun duvarların birinde gömme dolap var kocaman, oraya kağıt olmuyor yani. Diğer kısa duvarda da pencere ve kalorifer peteği var, hem petek bizi zorlar hem perde falan olacak çok göze batmaz hem de kağıt yetmeyebilir diye düşünerek orayı şimdilik yapmayacağız diye düşünüyoruz. Neyse aldığımız rulolar 106 cm x 15,5 m ölçülerinde, kore malı kağıtlar bu boylarda oluyormuş diğerlerine göre biraz geniş ve uzun. İki rulo aldık toplam, ikisi 200 tl tuttu. Sanki standart 53 cm x 10 m olan kağıtlar daha kolay uygulanabiliyor gibime geliyor ama bilemiyorum. Bi de desen oturtma konusuna dikkat edin. Mesela bizim çizgili o bakımdan en kolay modellerden biri, yıldızlı ise yine kolay sayılır ama onda bile biraz uğraşıyorsun. Büyük desenliler hem zor hem de çok fire veriyormuş aklında bulunsun canım.

ayy çok gzüel olmuş canım kaç duvarı yaptınız tüm odayı mı yaptınız puanlı da çok güzel duruyor ayy bende mi puanlı alsam offf kafam karışıyor
Canım şimdilik 3 duvarı yapacağız, pencere olan duvarı yapmayacağız dedik. Perdeyle falan hareketlenir o duvar da. 3 duvar dediğimin de birinde gömme dolap var, dolaptan geri kalan kısmı yaptık, kısa duvarı yaptık, uzun duvara da başladık işte çizgiliyle, haftasonu uzun duvarı bitiritiz, o zaman tekrar resim çekerim.
Beğenmene çok sevindim, insan kendi uğraşınca daha kıymetli oluyor tabi. Ben puantiyeli arıyordum ama yıldızlı bulabildim, çok belli olmuyor yıldızlılardan da seçebilirsin.

bende yıldızlı arıyorum ama bulamadım istediğim gibi canım seninki harbiden güzelmiş nerden aldınız onu da sorıyım bari yada markası varsa pembe duvara yılsızlar istiyorum

bende yıldızlı arıyorum ama bulamadım istediğim gibi canım seninki harbiden güzelmiş nerden aldınız onu da sorıyım bari yada markası varsa pembe duvara yılsızlar istiyorum
Canım ulus rüzgarlı caddesinde daloğlu duvae kağıtları var oradan aldık. Markası z:in wallcovering, inşallah istediğin gibi bir model bulabilirsin.

ağzına sağlık larkincim sinir bozucu bir yorumdu gerçekten

Ellerinize sağlık süper olmuş,ben çok beğendim.bende kendim yapmayı düşünüyorum,nasıl yapsam diye karar veremedim.kolonyaların arkasına magnet de yapıştırabiliriz güzel olur heralde.bir de şişenin üzerindeki isimi kendiniz mi yaptınız?

Kızlar mrb hastanedeyim durum iyi dedi acildeyim nst normal dedi alttan muayne olmak istemedim. Bebek 2.83 gr dedi inanamadım sizce doğrumudur bu arada allah sizden razı olsun dua eden tüm arkadaşlar iyiki varsınız

Çok çok geçmiş olsun

Sağol cnm antiyotiğï idrar yollarımda yanma var diye birde sık tuvalelete çıktığım için eşimde içme diyor doğal yöntemi yokmu bunun duyor burde progestan verdi 200 grmlık vajinadan alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…