2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlaaar, hızınıza yetişilmiyor vallaDünden beri geçmişi okuyorum anca yazabildim, yarına randevum var. Dr bi dahaki gelişinde önce şeker yüklemesini yaptır demişti ama ben cuma günü yola çıkacağım sorun olursa diye yaptırmak istemiyorum, dönüşte yaptırırm diyorum. Gerçi yol da bahane, yedim tatlıları tırsıyorum şeker çıkacak diye Bu arada benim göbek durup durup birden büyüyo yaa öle mi olur normalde

Anladim canim diyetimiz farkli sanirim benimkinde bal falan yoktu diyabet icin yaziyordu listede..

oyy oyyy maaşallah 41 keree allah nazarlardan saklasın çok güzel olmuş canım yaa
manzarayada ayrıyetten bayıldım benim oğluma da bi yatak atsak mı yanınıza acaba :) yada öyle kenara ilişiveririz
canım şaka bir yana inşallah orda oynarken uyurken de resimlerini görürüz tekrar hayırlı olsun

canım kendini et yemeye zorla... et sote yap yanına pilav yanına salata hem besleyici olur hem de sağlıklı.. ekmek de tüketmek lazım abartmadan.. sabah kahvaltıda yumurta peynir...

:) cok teşekkür ederiz teyzesi

benim de öyle oldu sanki arada karnımın fotosunu çekiyorum sanki birden büyüdü gibi..

günaydın annişkolar. ben tetanosun ilk dozunu yaptırdıydım. ama 2. için çağırmadı şeker yüklemesi için 8 ekime cağırdı ama ben hastanede yaptırdığım için gitmedim hala. aşı için ne zaman gitmem gerek ki acaba bi fikri olan var mı

çok sağlıklı güzel bir liste.. bende çaldım

Evet.... bi de iş yerinde çıkan eti yiyemiyorum ve yemekleri ben ilk başlarda ondan çok tiksindim ondan dolayı herhalde ben kötü oldum
çorba içip çıkıyorum yukarı akşam ne yesem de çare etmiyor tabi
evden soğuk da olsa köfte falan getirecem ne yapayım artık

Günaydın k8zlar nasılsınız bakalim biz çok sükür iyiyiz hiç alışveriş yapmadım dedim ya dün cacıni çıkard kocamın. Adam iki büklüm oldu banada kaAk alsakmi dwdi aaa dedim senmi kızımızmı desim artik herşey ona dedim kıyamam hastada zağten

aynen ben de işyeri yemeğini yiyemiyorum zaten midemde yanma problemi tarif bile edemem çok fazla o yemeklerden yiyince baya kötü oluyorum... artık öğlen ne bulursam... sabah kahvaltı ve akşam yemeği iyi yemeye çalışıyorum...
çalışmaktan sıkıldım valla bunalıyorum bazen

Beni 1. Dozun tam biray sonrası çağırmıştı

benim seker yuklemesin de 190 ı buldu. Beslenme seklimden dolayı diyet vermedi. Seker tuz ve işlenmiş gıdalar tüketmiyordum. Insulin tedavisine basladik.
Cok şanslısiniz masallah keske bende dietle halledebilseydim

sorduğunda sende yaz canm merk ediyorum,
hala göbekten mi yapıyosun ben 12.haftadan beri koldan ve bacaktan yapıyorum genellikle bacaktan,morarma olursa die koldan yapmıyorum fazla 0.6 kullanıyorum bende Bi de bebek aspirini
Tamam cnm sorunca yazarım 3 üne alcam randevu ben hala göbekten vuruyorum senin daha yüksek mis iğne :) 100 lük coraspirin benim bebişler iyi olsunda demi.

Bendeeee 32. haftada direkt ayrılsam mı diyorum valla bazen

Ay süper o zaman bişeyler alsam ordan nasıl olcak dolar yazıyo hep Türkçede değil sipariş nasıl ve kuralları varmı acep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…