Anladim canim diyetimiz farkli sanirim benimkinde bal falan yoktu diyabet icin yaziyordu listede..Canim ben hic bise yapmadım drum bana direk 100 luk dedi.100 luktede zaten bu diyeti direk veriyolarmis bugun ogrendimo yuzden de diyetede dikkat etmedim bal marmelkat falan hic birini yemedim sevmiyorum cunku.bende polistik over varmis benim haberim yok dr oyle dedi ondan direk sana 100 luk verelim dedi garanti sonuc olsun dedi.
1 ayda 4 kilo aldim diye diyet vermedi canim 100 lük seker yuklemem yüksek cikti diye verdiDoktor diyet mi verdi canım? Ben yaptırmadım. Önce şeker testlerim olucakmış önümüzdeki ay. 140 ı geçerse şeker yüklemesi yapılıcak.
Bu arada dün doktora gittim kızlar
geç döllenmeden dolayı 2 hafta zaten geriydi bebek sonra 1 haftasını tamamlamıştı şu an 2.5 haftaya çıkmış gözüktü
ilk 4 ay hiç et yemediğim için şu an da sadece haftada 1 falan yiyorum tabi hala midem istemiyor
doktorumdan fırça yedim
bebek 720 gram şu an diyetisyen liste verdi hala kilo almamam da kötü tabi
Ne yiyeyim ben kızlar? bebeğin kilosunu haftasını düzene sokacak
:) cok teşekkür ederiz teyzesioyy oyyy maaşallah 41 keree allah nazarlardan saklasınçok güzel olmuş canım yaa
manzarayada ayrıyetten bayıldım benim oğluma da bi yatak atsak mı yanınıza acaba :) yada öyle kenara ilişiveririz
canım şaka bir yana inşallah orda oynarken uyurken de resimlerini görürüz tekrar hayırlı olsun
Günaydın kızlaaar, hızınıza yetişilmiyor vallaDünden beri geçmişi okuyorum anca yazabildim, yarına randevum var. Dr bi dahaki gelişinde önce şeker yüklemesini yaptır demişti ama ben cuma günü yola çıkacağım sorun olursa diye yaptırmak istemiyorum, dönüşte yaptırırm diyorum. Gerçi yol da bahane, yedim tatlıları tırsıyorum şeker çıkacak diye Bu arada benim göbek durup durup birden büyüyo yaa öle mi olur normalde
çok sağlıklı güzel bir liste.. bende çaldım
Evet.... bi de iş yerinde çıkan eti yiyemiyorum ve yemekleri ben ilk başlarda ondan çok tiksindim ondan dolayı herhalde ben kötü oldum
çorba içip çıkıyorum yukarı akşam ne yesem de çare etmiyor tabi
evden soğuk da olsa köfte falan getirecem ne yapayım artık
Beni 1. Dozun tam biray sonrası çağırmıştıgünaydın annişkolar. ben tetanosun ilk dozunu yaptırdıydım. ama 2. için çağırmadı şeker yüklemesi için 8 ekime cağırdı ama ben hastanede yaptırdığım için gitmedim hala. aşı için ne zaman gitmem gerek ki acaba bi fikri olan var mı
Tamam cnm sorunca yazarım 3 üne alcam randevu ben hala göbekten vuruyorum senin daha yüksek mis iğne :) 100 lük coraspirin benim bebişler iyi olsunda demi.sorduğunda sende yaz canm merk ediyorum,
hala göbekten mi yapıyosun ben 12.haftadan beri koldan ve bacaktan yapıyorum genellikle bacaktan,morarma olursa die koldan yapmıyorum fazla 0.6 kullanıyorum bende Bi de bebek aspirini
aynen ben de işyeri yemeğini yiyemiyorum zaten midemde yanma problemi tarif bile edemem çok fazla o yemeklerden yiyince baya kötü oluyorum... artık öğlen ne bulursam... sabah kahvaltı ve akşam yemeği iyi yemeye çalışıyorum...
çalışmaktan sıkıldım valla bunalıyorum bazen
Ay süper o zaman bişeyler alsam ordan nasıl olcak dolar yazıyo hep Türkçede değil sipariş nasıl ve kuralları varmı acep :)
Amiin hepimiz iyi günlerde kullanalım inşallah..
Henüz satın almadık ama Newjoy mobilyanın Blue Birdy modelini alacağız inşallah.
Büyüyen beşik, 3 kapılı dolap, şifonyer ve rafı şeklinde.
Çok gezdik yine en çok bunu beğendik aklımız hep bundaydı, nihayet gezmeyi bıraktık buna karar verdik
Harikulade olmuş bayıldım. Duvar kağıdı işi tamam artık kafamda bende kesin istiyorum, çoook güzel duruyor maşallah
Ahhh Butik Oyuncak pahalı olmaz mı.. Yani aliexpresi görmeden önce iyi gelmişti ama dün akşam şok oldum.
Çok aşırı uygun ve Türkiye'den sipariş verilebiliyormuş, arkadaşlar vermişler almışlar bile
Alıntı yapamadım sarfansarı ablanın cicileri bir harika. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin, hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah...
Hadi kızlar Larkin kaçarİyi geceleeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?