Suan seninle ayni durumdayim ama ben kesinlikle ayri yatmam cocugumdan.annemde olsa kocamda olsa yaninda sen olmalisin.bizde salonda yaticaz bizim koltukllarda ufak genis degil zaten bebek ben esim sigamayiz o bi koltukta biz bi koltukta Annem diyo benn bebek agkadikca emmesi gerektkce gece getiririm yanina yada seni cagirirm diyo onlari kucuk bi odam var annemle bebisim kirkimiz cikana kadat o odada uyusa kizima haksizlikmi etmis olurum acaba yanima yatirmamakta bilemedim kocamla da yatak ayirma istemiyorum ama oylede koltuklara beraber sugmiyoruzkizim usumesin kocam tek kalmasin istiyorum. .cok seymii a dostlar :)
Annem diyo benn bebek agkadikca emmesi gerektkce gece getiririm yanina yada seni cagirirm diyo onlari kucuk bi odam var annemle bebisim kirkimiz cikana kadat o odada uyusa kizima haksizlikmi etmis olurum acaba yanima yatirmamakta bilemedim kocamla da yatak ayirma istemiyorum ama oylede koltuklara beraber sugmiyoruzkizim usumesin kocam tek kalmasin istiyorum. .cok seymii a dostlar :)
Annem diyo benn bebek agkadikca emmesi gerektkce gece getiririm yanina yada seni cagirirm diyo onlari kucuk bi odam var annemle bebisim kirkimiz cikana kadat o odada uyusa kizima haksizlikmi etmis olurum acaba yanima yatirmamakta bilemedim kocamla da yatak ayirma istemiyorum ama oylede koltuklara beraber sugmiyoruzkizim usumesin kocam tek kalmasin istiyorum. .cok seymii a dostlar :)
Herkese günaydın
Doktora gideceklere güzel tatlı heyecanlar
Dün yediklerimi sayacam size bakın bakalım bebek bunlarla kilo alır mı?
Sabah: Omlet, süt, peynir, bal, ekmek, reçel
Ara: Ceviz, elma
Öğlen: Ekmek, köfte, salata, zeytinyağlı pırasa
Ara: Muz
Akşam: çorba pilav yoğurt etli nohut
yemekten sonra kestane
yatmadan mandalina
Herkese günaydın
Doktora gideceklere güzel tatlı heyecanlar
Dün yediklerimi sayacam size bakın bakalım bebek bunlarla kilo alır mı?
Sabah: Omlet, süt, peynir, bal, ekmek, reçel
Ara: Ceviz, elma
Öğlen: Ekmek, köfte, salata, zeytinyağlı pırasa
Ara: Muz
Akşam: çorba pilav yoğurt etli nohut
yemekten sonra kestane
yatmadan mandalina
Benim hiç aklımda yoktu aslında sevmem de öyle gecelik pikama filan ama annemle gidince mecbur aldım gecelik önden düğmeli kısa kollu incee pikama da önden tamamı düğmeli uzun kollu orta kalınlıkta bişiy aldım ulusta filan çok pahalıı gecelik 25 pijamayı 45e aldım bu arada sıhhiyede de çeşit çok oluyorray ben henüz birşey almadım yasosyeteye bendemi gitsem acaba ankaradayım bende ama ümitköy çok uzak bana sıhhiyedeki yada çankaya yıldızdaki nişantaşı pazarındanmı baksam nasıl birşey aldınki canım.
evet canım hergün uygula bunları bebiş kilo alıcaktır bunlarla
Bebek alır sende alırsın canım :) maşallah :)
Sabah sağlık ocağına gittim kontrole çağırdılar tansiyon falan
28 ağustostan beri nerdeyse 50 günde 1.5 kilo almışım
Diyetisyen bu verdiği yeme programıyla ayda 1 kilo alacağımı söyledi
Sabah sağlık ocağına gittim kontrole çağırdılar tansiyon falan
28 ağustostan beri nerdeyse 50 günde 1.5 kilo almışım
Diyetisyen bu verdiği yeme programıyla ayda 1 kilo alacağımı söyledi
Aslında çok kafama yattı ben de tek kişilik oda istiyorum nasip olursa benim bi arkadaşımı doğurtmuş banu hanım o da çok memnun kalmışEvet Dr hanım cok güleryüzle sorduğun sorulara cevap alabiliyorsun bekleyen hastalardan sordum hepsi memnundu Banu hanımdan Ankara'da kendimize göre bir Dr bulamadık devlet has ilgi yok üniversitelerde asistanlar ne bileyim trafik ayrı sıkıntı burası iyi gibi geldi bana para konusu zaten büyük oğlan 9 Yaşında onun doğumda 300 ödemiştir ikinci 5 Yaşından odada 500 vermiştik yani şimdi 1000 lira anca birde eşim rahat kalmalı Yanımda kv ANCA çocuklarla ilgilenir o Yüzden tek Kişilik oda istiyorum
bence kesinlikle kullanmalısın. Ben uzunca bir süredir osteocare kullanıyorum günde 2 tane hem kalsiyum hem magnezyum içeriyor.Kizlar dr hersey yolunda dedi kizim bi hafta önden gidiyor cok iyi beslemissin beslenmissin dedi..hersey yolunda bizde cok sukur sizlerde dueum nasil..bide bana magnezyum vermesi drum..ben dışardan alip kullansammi..kramplarim basladi cunku
hay maşallah ne yedin ne içtin büyüttün bu bebeği bu kadarAhmetim 43cm1500gram olmus doktor cok neseli bi bebek diyor :)
Maşallah kocaman olmuş annesi.. Darısı başımıza ..Ahmetim 43cm1500gram olmus doktor cok neseli bi bebek diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?