2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Suan seninle ayni durumdayim ama ben kesinlikle ayri yatmam cocugumdan.annemde olsa kocamda olsa yaninda sen olmalisin.bizde salonda yaticaz bizim koltukllarda ufak genis degil zaten bebek ben esim sigamayiz o bi koltukta biz bi koltukta 
Zaten benim esimde bebeğinden ayri odada yatmayi istemez ama tabi surekli gece aglarsa ilk kacan o olur

Kızın üşümesin kocan azcık tek kalıversin :)

değil ama 40 güncük kocanı bırakabilirisin :) Kokuna tenine alışsın bebegin.. Benim fikrim tabi:)

günaydın kızlar,şeker yüklemesi yaptırıp sonuçları yüksek olanlar var mı acaba? benim açlık 98 tokluk 172 çıktı ve doktor perhiz verdi

Herkese günaydın

Doktora gideceklere güzel tatlı heyecanlar
Dün yediklerimi sayacam size bakın bakalım bebek bunlarla kilo alır mı?

Sabah: Omlet, süt, peynir, bal, ekmek, reçel
Ara: Ceviz, elma
Öğlen: Ekmek, köfte, salata, zeytinyağlı pırasa
Ara: Muz
Akşam: çorba pilav yoğurt etli nohut
yemekten sonra kestane
yatmadan mandalina

evet canım hergün uygula bunları bebiş kilo alıcaktır bunlarla

Bebek alır sende alırsın canım :) maşallah :)

Benim hiç aklımda yoktu aslında sevmem de öyle gecelik pikama filan ama annemle gidince mecbur aldım gecelik önden düğmeli kısa kollu incee pikama da önden tamamı düğmeli uzun kollu orta kalınlıkta bişiy aldım ulusta filan çok pahalıı gecelik 25 pijamayı 45e aldım bu arada sıhhiyede de çeşit çok oluyorr

evet canım hergün uygula bunları bebiş kilo alıcaktır bunlarla

Bebek alır sende alırsın canım :) maşallah :)

Sabah sağlık ocağına gittim kontrole çağırdılar tansiyon falan
28 ağustostan beri nerdeyse 50 günde 1.5 kilo almışım
Diyetisyen bu verdiği yeme programıyla ayda 1 kilo alacağımı söyledi

1 kilodan bişi olmaz canım vitaminli beslenmezsek bebek de çok iyi gelişmez kilo alsak da veririz hayırlısıyla korkmuyorum
ben son ay 2.3 kilo almışım sevinçten uçuyorum az diye

bende ilk 4 ay 6,5 verdim. sonraki aylar 1-1 derkennn, sonrasında 4 haftada 3 kilo almışım ekmek, pasta, börek yasak dedi direk..zaten fazla kilo ile başlamıştım belkide o kusmalar nedeniyle verdiğim 6,5 kilo kurtardı beni ama dikkat etmezsem kötü olacak gibi sonuç..

Bebeğin kilosu 1 kg.. Ben tatlıya ve ballı süte bağlıyorum. Normal zamanda ayda belki bir kere tatlı yerim yada yemem ama hamilelikte fazla düştüm, birde süt hiç içmezdim şimdi içmeye çalışıyorum ama bal koyarak.. Beyaz ekmek felan haftada bir yiyorum hamurişine düşkünümdür ama hamilelikte canım istemiyor, tatlılar mahvetti beni..

Günaydın annisler doktora gidecek olanlar hayırlı haberlerle dönsün inşallah bebiş fotosu getirsinler :)

Aslında çok kafama yattı ben de tek kişilik oda istiyorum nasip olursa benim bi arkadaşımı doğurtmuş banu hanım o da çok memnun kalmış

günaydın güzel anneler ve minikleri hepiniz iyisiniz inşallah

kontrole gidenler güzel haberlerle gelin inşallah bizim de pazartesi kontrolümüz

şimdi temizliğe başlıyorum sonrada yemeğimi yapıp akşama kadar yatıştayım

Kizlar dr hersey yolunda dedi kizim bi hafta önden gidiyor cok iyi beslemissin beslenmissin dedi..hersey yolunda bizde cok sukur sizlerde dueum nasil..bide bana magnezyum vermesi drum..ben dışardan alip kullansammi..kramplarim basladi cunku
bence kesinlikle kullanmalısın. Ben uzunca bir süredir osteocare kullanıyorum günde 2 tane hem kalsiyum hem magnezyum içeriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…