2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar..Kızlar gebelik hesaplama programları 2 hafta önde gösteriyor bizde dr. Deyince bebek geri kaldı sanıyoruz ben ultrason fotolarindan hesapladim bebek aslinda normal gidiyormuş mesela bakiyoruz çoğu bebek sezaryen değilse muhtemel tarihten 2 hafta sonra doğuyor? Ki 40 haftayı doldursun bana katılıyor musunuz?

günaydın annişkolar. ben dün gece de baş ağrısından uyuyamadım artık kendimi geçtim kocamı da uyutmuyorum bebişi de. ben döndükçe o da pıtır pıtır yer değiştiriyo bi üzülüyorum ki uykusu bölünüyosa ya diye. her gece bi sebepten uykusuz kalıyorum. sabah da işe gel. zor iş valla. ocak bi gelse de koynumda uyusa artık şu sıpa :)

günaydın canım :)
Ah bende ocak ayını sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısıyla inşallah bende sırt ağrımdan uyuyamıyorum resmen yatakta oturarak uyuyorum o ağrıyla. Bu defada o kadar uğraşıp uyuduktan sonra tuvalet ihtiyacı için uyanıyorum, tam dalıcam hadi bi daha böyle böyle sabah oluyor ve bu halde işe gelmek zombi gibiyim çok zor çok Rabbim yardımcımız olsun

Günaydın güzel anneler...nasılsınız? Göbişler büyüyor, kilolar alınıyor, alışverişler yapılıyor, minik meleklerin odaları hazırlanıyor, annelerin çantaları hazırlanıyor maşallah hepinize ne güzel telaşlar bunlar..:)

Kizlar odamda soba koyacak yer yok e malum kis bebekleri olacaklaklar bizim bebisler..nasil yapsam uyku Tulumu alsammi diyorum onun icin..yoksa kapi pencere kapattigimdabkizimi da sıkı giydirip mi uyutsqm bilemedim

ben
canim neden asla tavsiye etmiyorsun?aldigin pamuk yorgan hafif mi bide kaca aldin
inglish home çıtçıtlı iki mevsimlik bir yorgan kullanıyordum kendime onu ikiye ayrıp misafir için ayırdım , sonra değiştirip microfiber kullanmaya başladım.. Eşim ve ben terden ölüyoruz resmen kullanımı hiç iyi değil.. Bebek için hiç uygun olduğunu düşünmüyorum .. 99 tl idi herhalde .. dedesi hediye aldı bize çok güzel yakınlarda varsa inglish home almadan git bir bak derim.. hafif ve çok sağlıklı duruyor..

Kizlar odamda soba koyacak yer yok e malum kis bebekleri olacaklaklar bizim bebisler..nasil yapsam uyku Tulumu alsammi diyorum onun icin..yoksa kapi pencere kapattigimdabkizimi da sıkı giydirip mi uyutsqm bilemedim

canım ne kadar kapı pencere kapatsanda kışın odalara soğuk oluyor ne kadar kalın giydirsen de fayda etmez bu seferde terler
..allah muhafaza hasta edersin odayı ısıtmanın bir yolunu bul yada sobalı odada yatın

canım ne kadar kapı pencere kapatsanda kışın odalara soğuk oluyorbu seferde terler
..allah muhafaza hasta edersin odayı ısıtmanın bir yolunu bul yada sobalı odada yatın
Evimiz kucuk ilk torun bide hem annem hem kv bizde kalacak ev kucuk iki qrti bir..sadece salonumda klima var acabq yatak odama klimami alsam bilemedim yeyerli olur mu acaba

ben
canim neden asla tavsiye etmiyorsun?aldigin pamuk yorgan hafif mi bide kaca aldin
inglish home çıtçıtlı iki mevsimlik bir yorgan kullanıyordum kendime onu ikiye ayrıp misafir için ayırdım , sonra değiştirip microfiber kullanmaya başladım.. Eşim ve ben terden ölüyoruz resmen kullanımı hiç iyi değil.. Bebek için hiç uygun olduğunu düşünmüyorum .. 99 tl idi herhalde .. dedesi hediye aldı bize çok güzel yakınlarda varsa inglish home almadan git bir bak derim.. hafif ve çok sağlıklı duruyor..
eflalim nasıl fit bir anneymişsin sen öyle ya :) Maşallah canım çok güzel görünüyorsunuz.. Kocaman olmuş yavrun

benim ev almış başını gitmiş ütüler katlanacaklar toplanacaklar çekmeceler bugün ortadaki karışıklı toplıyım avaş yavaş yarın da bi kısmına elektrikli tutarım kalanı da eşim ertesi gün tutar çok iş var ve iş hiiiç bitmiyo

Canim bizim oda sobali.yatak odasina koyma sansimiz yok yer sikintisindan dolayi mecburem ocakta salona tasinicaz biz.sende oyle yap istersen annenle kv diger odalara yatirirsin.ama klima koyma gibi sansin varsa koy.ama bu gibi odada ne yaparsan yap.zaten tam kisa denk gelicekler.

Annem diyo benn bebek agkadikca emmesi gerektkce gece getiririm yanina yada seni cagirirm diyo onlari kucuk bi odam var annemle bebisim kirkimiz cikana kadat o odada uyusa kizima haksizlikmi etmis olurum acaba yanima yatirmamakta bilemedim kocamla da yatak ayirma istemiyorum ama oylede koltuklara beraber sugmiyoruz kizim usumesin kocam tek kalmasin istiyorum. .cok seymii a dostlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…