Canim ben bugun çok korktum birden ya çok az kaldı ne yapacağım diye .sanırım bebisimin eksikleri var ondan korktum daha eşyaları tam değil Odamıza boyanacak düşününce çok korktum bir an bana göre çok az zamn kaldı yaa ben korkmayacak korkutmayacaktim kendimi Of ya ben neden korkmaya başladım
ben 4 ay hiç tatlı yemedim ve ben tatlıya bayılan bi insanım herkes şok oluyordu önümdeki tatlıları mutfağa bırakınca
hamilelik beni çok ters etkiledi... bi yandan diyorum hamilelikten sonra da böyle devam edersem bayağı zayıflarım
Bu da devasa kapı süsümüz:)
Günaydın geceleri uyuyamıyorum artık tuvalete gitmekten ne olucak böyle anlamadım 6 7 kez gidiyorum herseferinde uykum kaçıyor zorla uyuyorum off
Güzel haberlerle gel canım.kızlar 10.30 randevum var inş herşey yolundadır içim pır pır gene her kontrol öncesi böyle oluyorum yaaaa
kızlar bebeğini en başından itibaren kendi odasında uyutacak olan var mı?
bende nuk alıcamarkadaşım bana avent alma sakın onda madde var
nuk al hepsini dedi
canım ona baktım çok pahalı geldi banacanım benimalmış olduğum gebelik eğitiminde yenidoğan biberonu için medela calma önerdiler ben ondan alacağım ayrıca aventin süt sağma pompasını almıştım biberonuyla geldi içinde de 1numara emzik var ama aventi kullanmayacağım medela calmayı bi araştır istersen
maşaallah canımKizlar dr hersey yolunda dedi kizim bi hafta önden gidiyor cok iyi beslemissin beslenmissin dedi..hersey yolunda bizde cok sukur sizlerde dueum nasil..bide bana magnezyum vermesi drum..ben dışardan alip kullansammi..kramplarim basladi cunku
değişikmiş seninki canımDoktor da bana dediki açken kan vericekmişim önce, sonra da güzel bir kahvaltı yapıp 2 saat sonra tekrar kan vericekmişim.
sağol canım moral oluyor bana böyle söylenince çok takığım kiloyaeflalim maşallah sana ne kadar zayıf gözüküyorsun sanki hiç kilo almamış gibisin ya
canım nasıl rahat edersen öyle gez misafirin çok gelicekse şık şeyler giyersin yani pijama yoksa eşofmankızlar doğum yaptığımız zaman evde nasıl gezicez yani şu lizözlu pijama takımlarımı yoksa esofman mı ???
canım gayet iyisin tombiş değilsinsize foto yukledim bana tombis muamelesi yapmayin 30.haftam benim haaslinda 8kilo aldim da tombis hamile kaldim 75le simdi 83um dogum sonrasi diyetisyen yolunda olacagim iki cocuk anasi olarak bu arada sinifimda dun ccektirdim bu fotoyu hatira kalsin diye kizimda doguma gitmeden bi fotom var cok guzel ani oluyor sizden de foto bekliyorum
çok güzel canımkızlar bebek şekerime karar verdim. bu elbiselerden örcem çok hoşuma gitti hem de değişik geldi
canım ısıtıcı şart eletrikli soba alın derimKizlar odamda soba koyacak yer yok e malum kis bebekleri olacaklaklar bizim bebisler..nasil yapsam uyku Tulumu alsammi diyorum onun icin..yoksa kapi pencere kapattigimdabkizimi da sıkı giydirip mi uyutsqm bilemedim
ay sağol canım ne güzel moral veriyorsunuz:)ben
inglish home çıtçıtlı iki mevsimlik bir yorgan kullanıyordum kendime onu ikiye ayrıp misafir için ayırdım , sonra değiştirip microfiber kullanmaya başladım.. Eşim ve ben terden ölüyoruz resmen kullanımı hiç iyi değil.. Bebek için hiç uygun olduğunu düşünmüyorum .. 99 tl idi herhalde .. dedesi hediye aldı bize çok güzel yakınlarda varsa inglish home almadan git bir bak derim.. hafif ve çok sağlıklı duruyor..
eflalim nasıl fit bir anneymişsin sen öyle ya :) Maşallah canım çok güzel görünüyorsunuz.. Kocaman olmuş yavrun
canım bebeğin daha önemli eşinle ayrı koltukta aynı oda da yatabilirsinizAnnem diyo benn bebek agkadikca emmesi gerektkce gece getiririm yanina yada seni cagirirm diyo onlari kucuk bi odam var annemle bebisim kirkimiz cikana kadat o odada uyusa kizima haksizlikmi etmis olurum acaba yanima yatirmamakta bilemedim kocamla da yatak ayirma istemiyorum ama oylede koltuklara beraber sugmiyoruzkizim usumesin kocam tek kalmasin istiyorum. .cok seymii a dostlar :)
çok güzel böyle devamHerkese günaydın
Doktora gideceklere güzel tatlı heyecanlar
Dün yediklerimi sayacam size bakın bakalım bebek bunlarla kilo alır mı?
Sabah: Omlet, süt, peynir, bal, ekmek, reçel
Ara: Ceviz, elma
Öğlen: Ekmek, köfte, salata, zeytinyağlı pırasa
Ara: Muz
Akşam: çorba pilav yoğurt etli nohut
yemekten sonra kestane
yatmadan mandalina
maşaallah annesi ne yedin içtin hemen bilgi istiyorum:)Ahmetim 43cm1500gram olmus doktor cok neseli bi bebek diyor :)
Kızlar kızımı gördüm parmağani emiyordu 1.321 gr olmuş 28. Haftamız yemi bitti 1 hafta önden gidiyir bu bizim için iyi dedi sorun yok dedi çok şükür allaha
oyy çok tatlı canım maşaallah kızınaEki Görüntüle 1271112 Buda ayşenazım teyzeleri asabiydi ama
hey maşaallah canım sizede:)Doktorumuz kontrol etti bebeğim 2 hafta önden gidiyor babasida bende biraz tombişiz size benzeyecek iri bir bebek olacak dedi :) normalde bugün 28+4 uz ama bebeğim 30+2 görünüyor . 1.504 gr 39 cm benim güzel kızım. Kızımın saçları çıkmış saçlarını gördüm benim gibi saçları çok olacak belli ki. Eğer bana çekerse baya kilolu olacağa benziyor ben 4.700 gr doğmuşum ama iri olursa normal doğum olmaz o yüzden iri olması iyimi kötü mü bilemedim.birde normalde doğum tarihimiz 5 ocakta ama şimdiki duruma göre 23 aralık görünüyor babamizin doğum günü de 24 aralık inş o gün doğar çok güzel bir hediye olur babasına :)
canım al tabi annene gösterme aldıklarını içinde kalmasın ilk bebeğin sonuçtakızlar ben bu annemle napıcam bilmiyorum sürekli kıyafet alma bişiy alma diyip duruyor kendi de biraz almış ama genelde kuzenlerimin bebeklerinin kıyafetlerinden getirmiş yani sinir oluyorum hevesim var alasım geliyor alınca yok niye aldın ne gerek var zaten giyemezfalan filan ben de biliyorum çok giyemeyeceğini büyük alıyorum ama içimde kalıyor işte :S
çok güzelBu da devasa kapı süsümüz:)
Bu degerli misafirlere
çok tatlılar canımBu araba olan modelde mavi ve magnet olcak yine tanesi 75krs siradan misafirlere yirmide bundan
neeee ay canm nasıl almış o kadar kiloyu ilk defa duydum10 kg almışım bendw kızlar amann napim ama bwn yinw dikkat ettim kepek ekmeği yedim heo kızaetma falan yok hamur işi yok şeker yok aekadaşım 65 kilo ile hamile kaldı 125 kg doğum yaptışimdi bana diyo aaa fazla kilo alma bana diyene bak dedim yüzüne
benimde uykum bir kaçıyor iki saattden önce gelmiyorGünaydın geceleri uyuyamıyorum artık tuvalete gitmekten ne olucak böyle anlamadım 6 7 kez gidiyorum herseferinde uykum kaçıyor zorla uyuyorum off
kızlar 10.30 randevum var inş herşey yolundadır içim pır pır gene her kontrol öncesi böyle oluyorum yaaaa
Kıyamam sana cnm üzülme önemli olan sonuç sağlıklı doğması gerisi hiç önemli değil annelerimiz hiç görmemiş mesela süpriz olsun sanada şurda ne kaldıGünaydın hanımlar, dün devlette ultrason randevum vardı tabi ki bebeğimi göremedim yarım yamalak göz ucuyla bir başını gördüm gibiiki dk ölçüm yaptı tamam, kilosu boyu hamdolsun iyi tek sevincim o zaten onun dışından sıkıntısı varsada görmemiştir dr
öğleden sonra özele vardı randevum yine muayene olamadım artık bir şey diyemiyorum bebeğime hasret kaldım dr vs görmek gitmek istemiyorum
Sakin ol canım. Bizimde odamız boyanmadı daha. Hemencik hallolcak işler onlar. Bir an önce odası kurulsa oğlumun bende hemen kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerine asmak istiyorum. Ayyyy yazarken heyecanlandım bak :)
Bende kurabiye delisi bir insandın. Nereye gitti o canavar anlayabilmiş değilim canım. Hala ağzıma tatlı almadım. Çok şükür kilomda çok iyi gidiyor o yüzden
Güle güle kullanın canım. Ben henüz girmedim kapı süsü olayına. Bi odasını hazırlayayım miniğimin.
Bende geceleri uyuyamıyorum ofizmir. Tuvalet, bel ağrısı ne kötüymüş. Bazen sağdan sola dönemiyorum :)
Güzel haberlerle gel canım.
Ben yatak odasına arkadaşımdan park yatak aldım canım. İlk birkaç hafta geceleri yatak odasında yatırayım, uyanır uyanmazda odasına alayım diyorum.
günaydin annisler.şeker yüklemesine doktoruma geldim.şekerimi ictim bekliyorumm.kilolar aldi basinin gidio.insallah dogumdan sonra verebiliriz.benim doktorum da sezeryanci helede ikiz olunca hic umut vermio normal doguma.sag salim dogsun bebisimlerimde napalm mühim deil
kızlar 10.30 randevum var inş herşey yolundadır içim pır pır gene her kontrol öncesi böyle oluyorum yaaaa
Kızlar günaydın nasılsınız hamilelik tansiyonu çıkmıştı.şimdide şeker rapor verdiler günlük şekerimi ölçüyorum 1hafta sonra kontrolüm var gerekirse insüline başlanacak.siZde durumlar nasıl
Kizlar gunaydin kanuyusmazligi ignesi olan var miii saglikocaginda vuruyorlar mi bilgisi olaaan
ben şimdi öğrendim yapmıyolarmış bende ikindin hastaneye gidicem artıkrabbim sabır versib ogün hasta oldun resmen beklemekten canm
iyi habelerle gel inş canım:)
acil şifalar diliyorum canım
ben yarın olacağım canım iğne
sağlık ocağındaki ebeye söyledim yarın iğne olacağımı burda da var felan demedi ama yok da demedi
her zaman gittiğim hastanede vurunacağım
4 aylık falan olana kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum ben canım ama daha fazla yatırmamak gerekiyo en fazla 6 ay sanırım sonra ayırmak gerekiyomuş.ben öyle istiyorum ama annem öyle şey olmaz diyor ya
Kizlar gunaydin kanuyusmazligi ignesi olan var miii saglikocaginda vuruyorlar mi bilgisi olaaan
Sakin ol canım. Bizimde odamız boyanmadı daha. Hemencik hallolcak işler onlar. Bir an önce odası kurulsa oğlumun bende hemen kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerine asmak istiyorum. Ayyyy yazarken heyecanlandım bak :)
Güle güle kullanın canım. Ben henüz girmedim kapı süsü olayına. Bi odasını hazırlayayım miniğimin.
Ben yatak odasına arkadaşımdan park yatak aldım canım. İlk birkaç hafta geceleri yatak odasında yatırayım, uyanır uyanmazda odasına alayım diyorum.
Günaydın hanımlar, dün devlette ultrason randevum vardı tabi ki bebeğimi göremedim yarım yamalak göz ucuyla bir başını gördüm gibiiki dk ölçüm yaptı tamam, kilosu boyu hamdolsun iyi tek sevincim o zaten onun dışından sıkıntısı varsada görmemiştir dr
öğleden sonra özele vardı randevum yine muayene olamadım artık bir şey diyemiyorum bebeğime hasret kaldım dr vs görmek gitmek istemiyorum
kan falan alıcaklarmı acaba yoksa saedece iğnemi hayırlısı olsun bakalımben şimdi öğrendim yapmıyolarmış bende ikindin hastaneye gidicem artık
benimde kayınvaldem ısrarcı ama çok yakın arkadaşlarım bir kere odana girerse disipline etmen inanılmaz zor olur diyorlar ..ilk bir ayım çok yorucu geçecek biliyorum..ben öyle istiyorum ama annem öyle şey olmaz diyor ya
ben de öyle istiyodum ama soradan cesaret edemedim. her uyandığında sıcak yataktan kalkıp onun odasına gitmek hele bi de kışın ortasında.. valla zor geldi ne yalan söliim. her ne kadar evler kaloriferli vs de olsa insan wc ye bile gitmeye üşeniyoben öyle istiyorum ama annem öyle şey olmaz diyor ya
benim bildiğim sadece iğne yapcaklar bize geçen gittimizde iğneyi yazmıştı aldık soğuk yerde durması lazımmış almadıysan hemen alınca vurul canımkan falan alıcaklarmı acaba yoksa saedece iğnemi hayırlısı olsun bakalım
ne yapalım canım haklısın benimde nasibim böyle, kilosu boyu dşından bir şeyini bilmiyorum her şey normal yazıyor kağıtta ama iki dk da nasıl anladı bilmemKıyamam sana cnm üzülme önemli olan sonuç sağlıklı doğması gerisi hiç önemli değil annelerimiz hiç görmemiş mesela süpriz olsun sanada şurda ne kaldı
canım şöyle oldu özele ilk kez gidicektim bu gebeliğimde, bundan önceki düşüğümde hep oraya gitmiştim,neyse çıktım yağmura yakalandım eşimsiz gittim ilk kez sırılsıklam oldum bir güzel, neyse dedim ablamdaydım zaten evi yakın hemen görürüm bebeğimi gider ısınırım, randevum vardı zaten ücreti verceğim kız demezmi 50 olmuş e daha az dı ücret bende de o kadar yoktu biraz eksikti aslında nasıl sinir oldum anlatamam mecburen iptal ettirdim herkesin içinde ağlamamak için zor tutum kendimiÜç +1 evde otursam kendi odasında uyuturdum bebeğimi ama benim bebek odam bana epey uzak sayılır, hem ben uykulu uykulu gidemem hem o ağlasa duymam vs.. Ilk 6 ay Yanımda yamacımda yatırıp doyacağım bebeğime, sonra zaten ayaklanınca kendi kaçacak üff anne dur ya diyecek :))
Canım topicte olan birkaç kişi var 28. Haftada oluyorlar diye biliyorum ama gerisini bilmiyorum ben de..
Sağol canım :) benim de tek yapabildiğim yattığım yerden kapı süsü siparişi verebilmek olmuştu, malum odasına falan girişememiştim hastalıktı vs ama bu haftasonu onu da bitireceğiz..
Canım özelde neden göremedin? sağlıklı olmaları yetiyor da artıyor ama biz özlüyoruz onları görmek en doğal hakkımız.. Niye bu dr. Kar bu kadar duyarsız???
benimde kayınvaldem ısrarcı ama çok yakın arkadaşlarım bir kere odana girerse disipline etmen inanılmaz zor olur diyorlar ..ilk bir ayım çok yorucu geçecek biliyorum..
4 aylık falan olana kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum ben canım ama daha fazla yatırmamak gerekiyo en fazla 6 ay sanırım sonra ayırmak gerekiyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?