- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
yatağa almak yokAyy kızlar hemen nasıl ayirayım kuzumu zağten soğuk olucak hava onun canı neki ayirayim. Üşür onu koynumda uyuturum kiynumda kıyamam hiç
benimde kayınvaldem ısrarcı ama çok yakın arkadaşlarım bir kere odana girerse disipline etmen inanılmaz zor olur diyorlar ..ilk bir ayım çok yorucu geçecek biliyorum..
Kozlar bebek 1 sene hatta 2 sene yaninizda beşikte yatsin ne zarari olacak kiben de öyle istiyodum ama soradan cesaret edemedim. her uyandığında sıcak yataktan kalkıp onun odasına gitmek hele bi de kışın ortasında.. valla zor geldi ne yalan söliim. her ne kadar evler kaloriferli vs de olsa insan wc ye bile gitmeye üşeniyoilk 6 ay bizim odamızda ama kendi beşiğinde uyusun. uyandıkca emzireyim hem kocacığım da en azından doğduktan sonra birazcık çeksin canım ne o öyle hamileyken her çile bende doğunca her çile bende o uyuyacak ben cocuk bakacam yok öyle o da uyansın banane..
yok canım iki sene yatırırım eğer abisi kıskanacak olursa bir sene olur, zaten abisinin odasına beşik kurdum gündüzleri uyutmak için ama gece ayırmam yanımdan, cinsel hayat yatak odasından ibaret değil evin her yeri sizinAnlaşılan çoğumuz 6 ay falan yanında yatıracak sonra ayıracak
Cinsel hayatı nerden anlayacak minicik bebiş
aynen canım koynunda bile uyutursun gerekirseAyy kızlar hemen nasıl ayirayım kuzumu zağten soğuk olucak hava onun canı neki ayirayim. Üşür onu koynumda uyuturum kiynumda kıyamam hiç
yatağa almak yokkendi yatağında yatacak yanımızda
yok canım iki sene yatırırım eğer abisi kıskanacak olursa bir sene olur, zaten abisinin odasına beşik kurdum gündüzleri uyutmak için ama gece ayırmam yanımdan, cinsel hayat yatak odasından ibaret değil evin her yeri sizin
aynen canım koynunda bile uyutursun gerekirse
canım böyle kesin konuşmayın ne olur sonra yapmam dediğinizi yaparsınız, bazı bebekler anneyle uyumak ister bazısı beşiğinde, benim oğlum yanımızda uyuyamazdı mesela beşiğini severdi, ikinci isterse koynumda uyuturum bebeğin ihtiyacı yönlendirmeli, o kadarcık bebeğe kural sökmez ki
Bebeği nasıl alıştırırsak öyle gitmez mi?
Bi arkadaşım sürekli yanında yatırdı bebek 3 yaşına geldi hala aralarında yatmak istiyor şu an sorun yaşıyor
hem ezeriz ya biz bebeği
bence koynumda uyusun hiç sakıncası yok ama üstüne yatarsam diye korkuyomKozlar bebek 1 sene hatta 2 sene yaninizda beşikte yatsin ne zarari olacak ki
Onlarin bizim sicakligimiza guven duygumuza ihtiyaclari var
İlk günden ayri yatak oda sana çok şuğul bir fikir geldi
Kozlar bebek 1 sene hatta 2 sene yaninizda beşikte yatsin ne zarari olacak ki
Onlarin bizim sicakligimiza guven duygumuza ihtiyaclari var
İlk günden ayri yatak oda sana çok şuğul bir fikir geldi
aynı durumdayım sinirimden ölücem ama yapacak bişey yok artık bünye işte demek kilo yapıyor.kızlarrr kilolarla başım dertte 13kilo almışım ki bundan sonrasını düşünemiyorum en çok üzüldüğümde şöyle gönlümce hiçbirşey yiyemiyorum midem çok rahatsız öyleyken bu kadar kilo alıyorum kafayı yicem ya var mı benim kadr kilo alan ayrıca hafiften çatlamaya başladım((
günaydınlar....hayırlı cumalar kızlar.
Aşımızıda vurulduk.6 ay sonra tekrar dediyanlış hatırlamıyosam geçen konuşulmuştu bi daha çağırılmıyo falan filan ama beni çağırdı.Ama bi farkla o zaman kızımla beraber gidicem Allah nasip ederse
tabi ozamana kadar kontrole gidicez yine.
1 ayda 1 kilo almışımtabi öncekilerde tok oluyodum bu sefer açtım.yani toplamda 2.5 kilo almışım güzel dedi.bebeğin bi sorunu yok dimi dedi sanırım az kilo alınca öyle düşündü doktor bişey demedi bana haftamızla uyumluyuz çok şükür kafama takıldı ölçümde yanlışlık olmaz dimi. 24+2 de 600 gr dı meleğim...
bi sonraki kontrolüm 3 hafta sonra çok özlerim meleğimi
geçen unutkanlık konuşulmuştu burda bu aralar bende ilaçlarımı içmeyi unutuyom birini içiyom diğerini unutuyım
eşime dedim sen hatırlat artık banaalzheimer olacam yakında
bu arada kız anneleri sizdede sivilce sorunu varmı ya bende sivilce çıkmaya başladı her iki omuzumda,kolumn iç bölgesinde,bağrımda vss. hemşireye sordum normal dedi kızlar annelerinin güzelliğini alır çirkinleştirir diye bi tabir vardır dediyüzde lekelenme falan olur dedi
diğer üç aşının dozunuda şimdikilerin üstünemi oldun yani toplamda 5 aşımı olduncanım tetanoz beş doz oluyor ikisini oldunuz geriye üç kaldı ben doğumdan sonra olmamıştım üçüncü dozu bu gebeliğimde oldum
yok canım ilk gebeliğimde iki tane oldum doğum sonrası olmam gerekenleri olmadım ihmal ettim açıkcası, üçüncü dozu bu gebeliğimde oldum kalan iki doz ne olacak bilmiyorum:)diğer üç aşının dozunuda şimdikilerin üstünemi oldun yani toplamda 5 aşımı oldun
tamam canım anladım.benim nisanda diğeride ama mayısta bebeğinle gelirsin dedi ozaman yaparız dediyok canım ilk gebeliğimde iki tane oldum doğum sonrası olmam gerekenleri olmadım ihmal ettim açıkcası, üçüncü dozu bu gebeliğimde oldum kalan iki doz ne olacak bilmiyorum:)
toplamda 3 doz oldum, tetanoz aşı kartı vermedi mi ebe onda yzıyor aşının olma süresi ben bir bakayım da yazayım sana
günaydınlar....hayırlı cumalar kızlar.
Aşımızıda vurulduk.6 ay sonra tekrar dediyanlış hatırlamıyosam geçen konuşulmuştu bi daha çağırılmıyo falan filan ama beni çağırdı.Ama bi farkla o zaman kızımla beraber gidicem Allah nasip ederse
tabi ozamana kadar kontrole gidicez yine.
1 ayda 1 kilo almışımtabi öncekilerde tok oluyodum bu sefer açtım.yani toplamda 2.5 kilo almışım güzel dedi.bebeğin bi sorunu yok dimi dedi sanırım az kilo alınca öyle düşündü doktor bişey demedi bana haftamızla uyumluyuz çok şükür kafama takıldı ölçümde yanlışlık olmaz dimi. 24+2 de 600 gr dı meleğim...
bi sonraki kontrolüm 3 hafta sonra çok özlerim meleğimi
geçen unutkanlık konuşulmuştu burda bu aralar bende ilaçlarımı içmeyi unutuyom birini içiyom diğerini unutuyım
eşime dedim sen hatırlat artık banaalzheimer olacam yakında
bu arada kız anneleri sizdede sivilce sorunu varmı ya bende sivilce çıkmaya başladı her iki omuzumda,kolumn iç bölgesinde,bağrımda vss. hemşireye sordum normal dedi kızlar annelerinin güzelliğini alır çirkinleştirir diye bi tabir vardır dediyüzde lekelenme falan olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?