2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benimde kayınvaldem ısrarcı ama çok yakın arkadaşlarım bir kere odana girerse disipline etmen inanılmaz zor olur diyorlar ..ilk bir ayım çok yorucu geçecek biliyorum..

Kozlar bebek 1 sene hatta 2 sene yaninizda beşikte yatsin ne zarari olacak ki
Onlarin bizim sicakligimiza guven duygumuza ihtiyaclari var
İlk günden ayri yatak oda sana çok şuğul bir fikir geldi

Anlaşılan çoğumuz 6 ay falan yanında yatıracak sonra ayıracak
Cinsel hayatı nerden anlayacak minicik bebiş
yok canım iki sene yatırırım eğer abisi kıskanacak olursa bir sene olur, zaten abisinin odasına beşik kurdum gündüzleri uyutmak için ama gece ayırmam yanımdan, cinsel hayat yatak odasından ibaret değil evin her yeri sizin
Ayy kızlar hemen nasıl ayirayım kuzumu zağten soğuk olucak hava onun canı neki ayirayim. Üşür onu koynumda uyuturum kiynumda kıyamam hiç
aynen canım koynunda bile uyutursun gerekirse
yatağa almak yok kendi yatağında yatacak yanımızda

canım böyle kesin konuşmayın ne olur sonra yapmam dediğinizi yaparsınız, bazı bebekler anneyle uyumak ister bazısı beşiğinde, benim oğlum yanımızda uyuyamazdı mesela beşiğini severdi, ikinci isterse koynumda uyuturum bebeğin ihtiyacı yönlendirmeli, o kadarcık bebeğe kural sökmez ki

Bebeği nasıl alıştırırsak öyle gitmez mi?
Bi arkadaşım sürekli yanında yatırdı bebek 3 yaşına geldi hala aralarında yatmak istiyor şu an sorun yaşıyor
hem ezeriz ya biz bebeği

Bebeği nasıl alıştırırsak öyle gitmez mi?
Bi arkadaşım sürekli yanında yatırdı bebek 3 yaşına geldi hala aralarında yatmak istiyor şu an sorun yaşıyor
hem ezeriz ya biz bebeği

canım demek ki o çocuk annesine babasına tam anlamıyla doymamış iyice araştır derim senin kafana hangisi yatarsa onu yaparsın annelik iç güdün yönlendirir seni ben sadece fikrimi yazıyorum artık uygulamada herkes bildiğini yapar:) adem güneşe bak istersen

bence koynumda uyusun hiç sakıncası yok ama üstüne yatarsam diye korkuyom yerim onu yerimmm. ayrıca benim de onun kokusuna ihtiyacım var benceeeee

aynen canım ya bende ayırıyım falan diyordum ilk zamanlar şimdi yatsın odamızda diyorum güven duygusu çok önemli gelişim dersinde hocamızdan dinledim çocuk gık diyince yanında olmamız lazımmış

günaydınlar....hayırlı cumalar kızlar.
Aşımızıda vurulduk.6 ay sonra tekrar dedi yanlış hatırlamıyosam geçen konuşulmuştu bi daha çağırılmıyo falan filan ama beni çağırdı.Ama bi farkla o zaman kızımla beraber gidicem Allah nasip ederse
tabi ozamana kadar kontrole gidicez yine.
1 ayda 1 kilo almışım tabi öncekilerde tok oluyodum bu sefer açtım.yani toplamda 2.5 kilo almışım güzel dedi.bebeğin bi sorunu yok dimi dedi sanırım az kilo alınca öyle düşündü doktor bişey demedi bana haftamızla uyumluyuz çok şükür kafama takıldı ölçümde yanlışlık olmaz dimi. 24+2 de 600 gr dı meleğim...
bi sonraki kontrolüm 3 hafta sonra çok özlerim meleğimi
geçen unutkanlık konuşulmuştu burda bu aralar bende ilaçlarımı içmeyi unutuyom birini içiyom diğerini unutuyım
eşime dedim sen hatırlat artık bana alzheimer olacam yakında
bu arada kız anneleri sizdede sivilce sorunu varmı ya bende sivilce çıkmaya başladı her iki omuzumda,kolumn iç bölgesinde,bağrımda vss. hemşireye sordum normal dedi kızlar annelerinin güzelliğini alır çirkinleştirir diye bi tabir vardır dedi yüzde lekelenme falan olur dedi

aynı durumdayım sinirimden ölücem ama yapacak bişey yok artık bünye işte demek kilo yapıyor.

canım tetanoz beş doz oluyor ikisini oldunuz geriye üç kaldı ben doğumdan sonra olmamıştım üçüncü dozu bu gebeliğimde oldum

valla ben ayıramam bebeğimi yanımdan kışın salonu yazında yatak odamızda yatıcak prensesim ama bende okadar uzun süre aynı odada yatırma taraftarı değilim ama hiçte belli olmaz ayrılmakta istemeyebilirim bebeğim konusunda kendime güvenemiyorum şimdi ne desek boş ama en az 1-2 yaşına kadar bizimle aynı odada yatar buna eminim.park yatağı kurarız yatak odasına böylece ayrı yatmaya alışmış olur ama başucumda olması şartıyla

diğer üç aşının dozunuda şimdikilerin üstünemi oldun yani toplamda 5 aşımı oldun
yok canım ilk gebeliğimde iki tane oldum doğum sonrası olmam gerekenleri olmadım ihmal ettim açıkcası, üçüncü dozu bu gebeliğimde oldum kalan iki doz ne olacak bilmiyorum:)

toplamda 3 doz oldum, tetanoz aşı kartı vermedi mi ebe onda yzıyor aşının olma süresi ben bir bakayım da yazayım sana

tamam canım anladım.benim nisanda diğeride ama mayısta bebeğinle gelirsin dedi ozaman yaparız dedi
kızım olmadan asla vurulmam

tetanoz

birinci doz

birinciden 4 hafta sonra

ikinciden 6 ay sonra

üçüncüden 1 yıl sonra

dördüncüden 1 yıl sonra olacak şekilde beş doz oluyor toplamda

öyle diyorlar canım evet kız bebek anneyi çirkinleştirir ama şükürler olsun ilk zamanlar çok sivilcem çıkıyordu geçti onlarda leke felan da kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…