2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evimiz kucuk ilk torun bide hem annem hem kv bizde kalacak ev kucuk iki qrti bir..sadece salonumda klima var acabq yatak odama klimami alsam bilemedim yeyerli olur mu acaba

Cancağızım lohusa süresince bebek uyandıkça annen hanına getirsin sen de bedenen ruhen toparlarsın kendini.. Zaten iki saatte bir emecek çok da ayrılamayacaksınız haliyle. Odada soba olmasa da klima UFO vs alın bebek sizin nefesinizde bile üşür yenidoğan o...

Canım 6 kgdan fazla iti bebek değilse 4 kg vs ise itmesi doğması daha kolay olur güçlü olduğu için normal doğumlarda. Dünya Dağlık Örgütü'nde böyle yazıyor..

kilolu diye korkup dr sezeryan derse ne olucak

Resim boyutu büyük olduğu için yuklenmiyordur. Ekran fotosunu çekip resmin öyle yukluyorum ben. O zaman resim boyutu kuculuyor
Bir de böyle deneyeyim bakayım çok iyi olur resimlerim öyle birikti gibi :))

kilolu diye korkup dr sezeryan derse ne olucak

Evet zaten bebek iri olduğu için değil doktor korktuğu için oluyor çoğu sezaryan.. Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı kolay huzurlu normal doğumlar yaparız zamanında inş..

:) ben de varım sayılırım,11 kg almışım,vallahide çok yemedim,tatlıda bir bayramda yedim birde iki gün evvel,habire mandalina yiyorum omu yaptıki bu kdr kiloyu anlamadım,zaten çatlaklarım çoktu,ben ama hamilekaldımı duyduğum an 6,haftada mustela çatlak kremine başladım,hiç bir gün üşenmiyorum,sabah akşam sürdüm,inşallah çatlamam

Arkadasim nickin clyndtsmr iydi ikea dan kizimin odasi ocin buyuyen ranza aldim park besigi bi cuktan sonra kaldirip park besiginde yerine sigdi simdi de kizim 3yasinda yatagi buyuttuk icinde tek kisiik yatak aldik beyaz prenses ranzasi gibi oldu

Arkadasim nickin clyndtsmr iydi ikea dan kizimin odasi ocin buyuyen ranza aldim park besigi bi cuktan sonra kaldirip park besiginde yerine sigdi simdi de kizim 3yasinda yatagi buyuttuk icinde tek kisiik yatak aldik beyaz prenses ranzasi gibi oldu

kızlar bende 59 la hamile kaldım şuan 69 hatta 70 bile olmuşumdur yarın sabahta kontrolum var bakalım doktorum ne diyecekkk çokmu kilo aldık ne

Bunun beyazi ikea buyuyen karyola memnundum

Eklentiler

• Va8pWYhdcXv5l.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 101
Alinti yapulmiyor telefonda sikinti oluyor ortaya konusuyorum kusura bakmayn kizlar

cnm allah saglik versin yavrularimizi kucagimiza saglikli sekilde allalimda geri bosss herseyide olur merak etme en guzelleri olur hemde sanada gecmis olsun cnm insallah bebisleri hasta etmeyiz kis cocuklari olcaklar cunku

kapı süsünü nerde yaptırdınız acaba bayıldım ben ya bende erkek modelini yaptırıyım bide fiyat nekadar acaba

Canım meleğineli adlı bir yerde yaptırdım. Instagram ve Web sayfası var değişik modelleri var. Fiyatları Uçuk malesef 150 şerden başlıyor. Bir de kocaman geldi çift kapı Lazım bu süs için.: :)

Ben de Varım 14 kg idi bayramdan önce artık tartılmıyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…