- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Evimiz kucuk ilk torun bide hem annem hem kv bizde kalacak ev kucuk iki qrti bir..sadece salonumda klima var acabq yatak odama klimami alsam bilemedim yeyerli olur mu acaba
Annem diyo benn bebek agkadikca emmesi gerektkce gece getiririm yanina yada seni cagirirm diyo onlari kucuk bi odam var annemle bebisim kirkimiz cikana kadat o odada uyusa kizima haksizlikmi etmis olurum acaba yanima yatirmamakta bilemedim kocamla da yatak ayirma istemiyorum ama oylede koltuklara beraber sugmiyoruzkizim usumesin kocam tek kalmasin istiyorum. .cok seymii a dostlar :)
Doktorumuz kontrol etti bebeğim 2 hafta önden gidiyor babasida bende biraz tombişiz size benzeyecek iri bir bebek olacak dedi :) normalde bugün 28+4 uz ama bebeğim 30+2 görünüyor . 1.504 gr 39 cm benim güzel kızım. Kızımın saçları çıkmış saçlarını gördüm benim gibi saçları çok olacak belli ki. Eğer bana çekerse baya kilolu olacağa benziyor ben 4.700 gr doğmuşum ama iri olursa normal doğum olmaz o yüzden iri olması iyimi kötü mü bilemedim.birde normalde doğum tarihimiz 5 ocakta ama şimdiki duruma göre 23 aralık görünüyor babamizin doğum günü de 24 aralık inş o gün doğar çok güzel bir hediye olur babasına :)
Cancağızım lohusa süresince bebek uyandıkça annen hanına getirsin sen de bedenen ruhen toparlarsın kendini.. Zaten iki saatte bir emecek çok da ayrılamayacaksınız haliyle. Odada soba olmasa da klima UFO vs alın bebek sizin nefesinizde bile üşür yenidoğan o...
Canım 6 kgdan fazla iti bebek değilse 4 kg vs ise itmesi doğması daha kolay olur güçlü olduğu için normal doğumlarda. Dünya Dağlık Örgütü'nde böyle yazıyor..
Bir de böyle deneyeyim bakayım çok iyi olur resimlerim öyle birikti gibi :))Resim boyutu büyük olduğu için yuklenmiyordur. Ekran fotosunu çekip resmin öyle yukluyorum ben. O zaman resim boyutu kuculuyor
kilolu diye korkup dr sezeryan derse ne olucak
kapı süsünü nerde yaptırdınız acaba bayıldım ben ya bende erkek modelini yaptırıyım bide fiyat nekadar acabaBu da devasa kapı süsümüz:)
kızlarrr kilolarla başım dertte 13kilo almışım ki bundan sonrasını düşünemiyorum en çok üzüldüğümde şöyle gönlümce hiçbirşey yiyemiyorum midem çok rahatsız öyleyken bu kadar kilo alıyorum kafayı yicem ya var mı benim kadr kilo alan ayrıca hafiften çatlamaya başladım((
kızlar bende 59 la hamile kaldım şuan 69 hatta 70 bile olmuşumdur yarın sabahta kontrolum var bakalım doktorum ne diyecekkk çokmu kilo aldık ne:) ben de varım sayılırım,11 kg almışım,vallahide çok yemedim,tatlıda bir bayramda yedim birde iki gün evvel,habire mandalina yiyorum omu yaptıki bu kdr kiloyu anlamadım,zaten çatlaklarım çoktu,ben ama hamilekaldımı duyduğum an 6,haftada mustela çatlak kremine başladım,hiç bir gün üşenmiyorum,sabah akşam sürdüm,inşallah çatlamam
Çok güzel canim benimBu da devasa kapı süsümüz:)
Bende canim 10 kilo aldim ufffffkızlar bende 59 la hamile kaldım şuan 69 hatta 70 bile olmuşumdur yarın sabahta kontrolum var bakalım doktorum ne diyecekkk çokmu kilo aldık ne
Cok guzel ya bunu baska birinde daha gordum nerde yaptirdin ne kadara yaptirdinBu da devasa kapı süsümüz:)
cnm allah saglik versin yavrularimizi kucagimiza saglikli sekilde allalimda geri bosss herseyide olur merak etme en guzelleri olur hemde sanada gecmis olsun cnm insallah bebisleri hasta etmeyiz kis cocuklari olcaklar cunkuCanım bebeğimi altın kafese koyup en ufak ayrıntısına kadar her şeyi en iyi marka ve en sağlıklı şekilde almak istiyorum:)) amma velakin başak burcuyum evim dolar diye alamıyorum. Ettafımdaki herkes de aman sen abartırsın Sakın alma vs diye başımın etini yiyorlar. Aldıklarım ya çok erken ya da çok fazla :)) milleti takmamak Lazım.. Hevesin varsa al fakat annene gösterme:) en iyi yol bu o da HAKLI kendince sen de Haklısın yoksa..
Ölüyorum bitiyorum arada bal atıyorum ve ıhlamr içiyorum ama bunlarla geçecek gibi değil(
Güzel annelerim,
Herkeste bi hastalık, Telaş, yorgunluk, alınganlık:)
Bende de hepsi var malesef... Bu haftasonu bebeğimizin Odası'nı yapacağız inş. Duvar kağıdını vs bitirdik. Tabi ben de bittim bunları hem düşünmek hem de ilgilenmek çok yorucu oldu.
Etrafından bebek Eşyası teklifi gelen anneler kırılmayın üzülmeyin.. Onlar da sizi düşünüp bu teklifte bulunuyor. Onlar da kendilerince eski bir şey değil bebeğinin değerli eşyalarını veriyorlar bir başka bebeğe... Her şeyi en baştan alacak hevesim ve çok şükür durumum var ( kendimi hep tuttum çünkü daha önce bir düşüğüm var.) ama ben de küvet takımı, lohusa gecelik Takımları, sallanan bambu Beşik, yürüteç, birçok Kıyafet vs ablalarımdan aldım. Bambu Beşik 10 yıllık.. Ben tülünü süsünü dış giydirmesin yeniden yaptırdım o kadar. Bazen kızıma ÇÖP bile alamadım ühü diyorum:)) üZülüyorum.
Ama bir şerleri vermeyi teklif edenLee oldukça beni ve bebeğimi düşündükleri için mutlu oluyorum. Malesef tek hediye alan ve teklif edenlerde kendi ablalarım:)) başka kimseden bir şey görmedim . Muhtaç Değilim tenezzül de etmiyorum en güzellerini alırım ama en azından lafta da olsa düşünmelerini isterdim...
Bence siz de iyi Tarafından Bakın en azından düşünüyorlar
kapı süsünü nerde yaptırdınız acaba bayıldım ben ya bende erkek modelini yaptırıyım bide fiyat nekadar acaba
:) ben de varım sayılırım,11 kg almışım,vallahide çok yemedim,tatlıda bir bayramda yedim birde iki gün evvel,habire mandalina yiyorum omu yaptıki bu kdr kiloyu anlamadım,zaten çatlaklarım çoktu,ben ama hamilekaldımı duyduğum an 6,haftada mustela çatlak kremine başladım,hiç bir gün üşenmiyorum,sabah akşam sürdüm,inşallah çatlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?