2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benim gibi kaşıntıdan ölen var mı yaa
neredeyse 1 buçuk 2 aydır çekiyorum kaşıntıyı. sadece karnım kaşınıyor, doktorun verdiği ilacı kullandığımda geçmişti ama sadece 5 gün sürdü o rahatlık. gerilmeye bağlı olmadığını söylemişti doktor, daha karnın o kadar büyük değil dedi. lierac, bebeyağı, nemlendirici, sabun, duş jeli.. her eşyi çoktaan bıraktım ama bana mısın demedi. kaşımadan duramıyorum, kanıyor artık hep karnım çatlak falan da yok, anlamıyorum kafayı yiyeceğim artık. uykumda bile kaşıyorum

oh canım ne güzel bebişlerini görmüşsün :)
düzelir merak etme hepimiz en az 1 kere yaşadık şimdiye kadar enfeksiyon

aman canım dur hepsini bir günde yapma sakın çok iş yapmışsın zaten sonra sıkıntı olur

bebeklerine maşallah sana da geçmiş olsun

yok canım yaa yavaş yavaş yaptım dün zaten bir kısmı nı yapmıştım bugün de salon ve mutfağı halettim dediğim işler kaldı işte onları da yaparsam oh ne ala memleket :)
yarın şu duvar kağıdı işini beğenmek istiyorum inş olur

yok canım özel hayat ile ilgisi yok evim müsait değil ve eşim nöbetli çalışıyor.. stresli ve yorucu bir işi var .. mutlaka düzgün uyuması lazım bizim tempomuzu kaldıracak durumda değil..ben 6 aydan sonra kesinle beraber yatma olayına karşıyım ...

canım hamilelikte kaşınma hastalığı var araştır istersen komşunun kızında vardı bende o zaman öğrendim
iyi bari canım sonra canımız sıkılıyor sancımız oluyor

senin bileceğin şey canım her anne bebeği için iyi olanı bilir

Kızlar ben bu hamilelik takvimini çözemedim aynı hafta için boyu ortalama 24 cm yazıyor en altta ise 36 cm yazıyor hangisine inanıcaz?
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 22-01-2015

Hamileliğimin 27. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 97 gün kaldı.

Bugün bebeğinizin gelişiminde çok önemli bir gün. Bebeğinizin ciğerleri artık hava tenefüs etme yeteneğine sahip. Bebeğiniz artık nefes alabileceğine göre sizde rahat bir nefes alabilirsiniz. Bebeğiniz yeterli hava kesecikleri ve sürfaktan sayesinde dış dünyada kendi başına rahatça nefes alabilir. Bebeğinizin boyu ortalama 24 cm ve ağırlığı ortalama 850-1000 gr. arasında. Bazı bebekler bugünlerde 1 kg ağırlığa ulaşabilirler.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 960 gr. - Yaklaşık boyu : 36.6 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Ben birazdan gitcem bana 28haftada igne yapcaz dedi seker yuklemesine gittimde yaziyim alir hafta ici vurdurrsun demisti aldik igneyi birazdan cikcam bildilendirim tabi

canım 24 cm değildir 36 cm civarıdır boyu benim 24. haftanın içinde 33 cm gibi bişeydi boyu.

canım tahmini tıpkı kilosu gibi diyor ya 850-1000 arası diye boyda öyle 24- 35 arası mesela normal oluyor

Kızlar dünden beri sağ kaburgamın altında bir ağrı var, derin nefes alamıyorum kısa kısa nefes alıyorum yoksa bıçak saplanır gibi ağrı oluyor hala geçmedi ve karnım aşağı indi biraz, sağ kasığımda da hafif bir ağrı var, kaburgasının altında benim gibi batma yaşayan oldu mu? Gideyim mi doktora

değerin biri baştan popoya
diğer değer ise baştan ayağa ölçüm canım

bebeğinizin boyu ortalama 24 cm derken baştan popoya ölçüyor
en alttaki değer tüm boyu 36.6 cm oluyor

o haklı zaten çok masrafa girip borçlanmayalım istiyor ben de ASLAN burcuyum şimdiye kadar ikinci el telefona lütfeip de dokunduğum bile olmamıştır ki Allah düşürmesin inşallah huyum pis kendimle asla övünmüyorum da yenileri giysin istiyorum dediğin gibi yapıcam göstermicem aneme

somayı geçtim bulunduğum şehirde öyle insanlar var ki hatta bulunduğum semtte belki bebeğine 1 çöp alacak paraları yok bana gelen ikinci el kıyafetleri muhtaç olanlara dağıtacağım ben

kızlar selaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm ankarada inanılmaz yağmur var Rabbim sokaklarda kalanlara yardım etsin inşallah

evet bu olayı bende anlamıyorum, bebekimin en alttaki yazılan boy ve kiloyla alakası yok. Dün kontrolde boy 31.5 cm kilo 880 gr idi. Burada yazılan 36.6 cm 960 gr

Çok yoruyorsun kendini allah korusun erken doğuma kadar gider

Çok yoruyorsun kendini allah korusun erken doğuma kadar gider

yormayıp napıyım be canım yaramı deştin valla ablamlar annemler başka şehirdeler yalnız başına da olmuyor mecbur bana kalıyor işler eşim yardım ediyor da hafta sonu sadece, hafta içi zaten 8 den sonra geliyor
kv var oda geçen dedi temizlikçi çağıralım ,doğuma yakın çağırmayı düşünüyorum dedim elimden geldiğince yapıyorum işte çok oturmak da iyi değil yavaş yavaş hallediyorum raabiim veriyor kolaylığını şükürler olsun pis evden neftet ediyorum ama bir o kadar da temizlemekten nefret ediyorum ,annemi özledim

Ben yaşıyorum cnm sağ kaburgam sanki etimi delmiş gibi acıyor sol kasığımda batma var .. Gitme doktora ben sordum büyüyo napsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…