şeker sonucum iyi cikti.bebislerimide gördüm.kontrole gittikce eve ultrason alasim özledikce bebislerimi göresim gelio kizlar ya☺cok süķür iyilerrr pitirciklarim.ama idrar yolu enfeksiyonu cikti.insallah ilaçlarla düzelirr oda
aman canım dur hepsini bir günde yapma sakın çok iş yapmışsın zaten sonra sıkıntı olur
bebeklerine maşallah sana da geçmiş olsun
yok canım özel hayat ile ilgisi yok evim müsait değil ve eşim nöbetli çalışıyor.. stresli ve yorucu bir işi var .. mutlaka düzgün uyuması lazım bizim tempomuzu kaldıracak durumda değil..ben 6 aydan sonra kesinle beraber yatma olayına karşıyım ...ne yapalım canım haklısın benimde nasibim böyle, kilosu boyu dşından bir şeyini bilmiyorum her şey normal yazıyor kağıtta ama iki dk da nasıl anladı bilmemresmini bile vermedi vermiyorlarmış
canım şöyle oldu özele ilk kez gidicektim bu gebeliğimde, bundan önceki düşüğümde hep oraya gitmiştim,neyse çıktım yağmura yakalandım eşimsiz gittim ilk kez sırılsıklam oldum bir güzel, neyse dedim ablamdaydım zaten evi yakın hemen görürüm bebeğimi gider ısınırım, randevum vardı zaten ücreti verceğim kız demezmi 50 olmuş e daha az dı ücret bende de o kadar yoktu biraz eksikti aslında nasıl sinir oldum anlatamam mecburen iptal ettirdim herkesin içinde ağlamamak için zor tutum kendimieşimede sinirle mesaj attım onun yüzünden bu hale düştüm rezil olduğumamı yanayım bebeğimi göremediğimemi, üstünede eşimle tartıştık hem de ablamın yanında anlamıyor beni anlamıyor bir şey diyemiyorum artık, akşamda eve geldik sanki bir şey olmamış gibi davrandı ama benden giden gitti artık... neyse canım böyle oldu
canım yanından olması bebeğin güven duygusu için çok önemli ben bebek ne zaman hazır hissederse o zaman ayırma taraftarıyım, ben oğlumu 21 aylıkken ayırdım hiç zorlanmadım çünkü bize doydu, mevzu cinsel hayatsa çoğu o sebepten ayrı oda diyor, ev yatak odasından ibaret değil ki:) her yer sizin
canım hamilelikte kaşınma hastalığı var araştır istersen komşunun kızında vardı bende o zaman öğrendimbenim gibi kaşıntıdan ölen var mı yaa
neredeyse 1 buçuk 2 aydır çekiyorum kaşıntıyı. sadece karnım kaşınıyor, doktorun verdiği ilacı kullandığımda geçmişti ama sadece 5 gün sürdü o rahatlık. gerilmeye bağlı olmadığını söylemişti doktor, daha karnın o kadar büyük değil dedi. lierac, bebeyağı, nemlendirici, sabun, duş jeli.. her eşyi çoktaan bıraktım ama bana mısın demedi. kaşımadan duramıyorum, kanıyor artık hep karnımçatlak falan da yok, anlamıyorum kafayı yiyeceğim artık. uykumda bile kaşıyorum
iyi bari canım sonra canımız sıkılıyor sancımız oluyoroh canım ne güzel bebişlerini görmüşsün :)
düzelir merak etme hepimiz en az 1 kere yaşadık şimdiye kadar enfeksiyon
yok canım yaa yavaş yavaş yaptım dün zaten bir kısmı nı yapmıştım bugün de salon ve mutfağı halettim dediğim işler kaldı işte onları da yaparsam oh ne ala memleket :)
yarın şu duvar kağıdı işini beğenmek istiyorum inş olur
yok canım özel hayat ile ilgisi yok evim müsait değil ve eşim nöbetli çalışıyor.. stresli ve yorucu bir işi var .. mutlaka düzgün uyuması lazım bizim tempomuzu kaldıracak durumda değil..ben 6 aydan sonra kesinle beraber yatma olayına karşıyım ...
Ben birazdan gitcem bana 28haftada igne yapcaz dedi seker yuklemesine gittimde yaziyim alir hafta ici vurdurrsun demisti aldik igneyi birazdan cikcam bildilendirim tabicanım iğnenin vuruldunmu ne yaptın ben 3 hafta sonra vurulucam ama iğneyi bi önceki gittiğimd reçeteye yazdı aldım zamanı gelince vurulcam demişsin ben geçen hafta şeker için gittim daha gitmicem aşı zamanı gidicem ama aşıyla alakalı konuşmadık sonuç göstermek için geri gitmedim.şimdi benim önceden gitmem mi lazım beni bilgilendirirsen sevinrim.
canım 24 cm değildir 36 cm civarıdır boyu benim 24. haftanın içinde 33 cm gibi bişeydi boyu.
Kızlar ben bu hamilelik takvimini çözemedim aynı hafta için boyu ortalama 24 cm yazıyor en altta ise 36 cm yazıyor hangisine inanıcaz?
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 22-01-2015
Hamileliğimin 27. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 97 gün kaldı.
Bugün bebeğinizin gelişiminde çok önemli bir gün. Bebeğinizin ciğerleri artık hava tenefüs etme yeteneğine sahip. Bebeğiniz artık nefes alabileceğine göre sizde rahat bir nefes alabilirsiniz. Bebeğiniz yeterli hava kesecikleri ve sürfaktan sayesinde dış dünyada kendi başına rahatça nefes alabilir. Bebeğinizin boyu ortalama 24 cm ve ağırlığı ortalama 850-1000 gr. arasında. Bazı bebekler bugünlerde 1 kg ağırlığa ulaşabilirler.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 960 gr. - Yaklaşık boyu : 36.6 cm. (Baştan Topuğa)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
canım tahmini tıpkı kilosu gibi diyor ya 850-1000 arası diye boyda öyle 24- 35 arası mesela normal oluyor
Kızlar ben bu hamilelik takvimini çözemedim aynı hafta için boyu ortalama 24 cm yazıyor en altta ise 36 cm yazıyor hangisine inanıcaz?
Bugün bebeğinizin gelişiminde çok önemli bir gün. Bebeğinizin ciğerleri artık hava tenefüs etme yeteneğine sahip. Bebeğiniz artık nefes alabileceğine göre sizde rahat bir nefes alabilirsiniz. Bebeğiniz yeterli hava kesecikleri ve sürfaktan sayesinde dış dünyada kendi başına rahatça nefes alabilir. Bebeğinizin boyu ortalama 24 cm ve ağırlığı ortalama 850-1000 gr. arasında. Bazı bebekler bugünlerde 1 kg ağırlığa ulaşabilirler.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 960 gr. - Yaklaşık boyu : 36.6 cm. (Baştan Topuğa)
o haklı zaten çok masrafa girip borçlanmayalım istiyor ben de ASLAN burcuyum şimdiye kadar ikinci el telefona lütfeip de dokunduğum bile olmamıştır ki Allah düşürmesin inşallah huyum pis kendimle asla övünmüyorum da yenileri giysin istiyorum dediğin gibi yapıcam göstermicem anemeCanım bebeğimi altın kafese koyup en ufak ayrıntısına kadar her şeyi en iyi marka ve en sağlıklı şekilde almak istiyorum:)) amma velakin başak burcuyum evim dolar diye alamıyorum. Ettafımdaki herkes de aman sen abartırsın Sakın alma vs diye başımın etini yiyorlar. Aldıklarım ya çok erken ya da çok fazla :)) milleti takmamak Lazım.. Hevesin varsa al fakat annene gösterme:) en iyi yol bu o da HAKLI kendince sen de Haklısın yoksa..
Ölüyorum bitiyorum arada bal atıyorum ve ıhlamr içiyorum ama bunlarla geçecek gibi değil(
Güzel annelerim,
Herkeste bi hastalık, Telaş, yorgunluk, alınganlık:)
Bende de hepsi var malesef... Bu haftasonu bebeğimizin Odası'nı yapacağız inş. Duvar kağıdını vs bitirdik. Tabi ben de bittim bunları hem düşünmek hem de ilgilenmek çok yorucu oldu.
Etrafından bebek Eşyası teklifi gelen anneler kırılmayın üzülmeyin.. Onlar da sizi düşünüp bu teklifte bulunuyor. Onlar da kendilerince eski bir şey değil bebeğinin değerli eşyalarını veriyorlar bir başka bebeğe... Her şeyi en baştan alacak hevesim ve çok şükür durumum var ( kendimi hep tuttum çünkü daha önce bir düşüğüm var.) ama ben de küvet takımı, lohusa gecelik Takımları, sallanan bambu Beşik, yürüteç, birçok Kıyafet vs ablalarımdan aldım. Bambu Beşik 10 yıllık.. Ben tülünü süsünü dış giydirmesin yeniden yaptırdım o kadar. Bazen kızıma ÇÖP bile alamadım ühü diyorum:)) üZülüyorum.
Ama bir şerleri vermeyi teklif edenLee oldukça beni ve bebeğimi düşündükleri için mutlu oluyorum. Malesef tek hediye alan ve teklif edenlerde kendi ablalarım:)) başka kimseden bir şey görmedim . Muhtaç Değilim tenezzül de etmiyorum en güzellerini alırım ama en azından lafta da olsa düşünmelerini isterdim...
Bence siz de iyi Tarafından Bakın en azından düşünüyorlar
somayı geçtim bulunduğum şehirde öyle insanlar var ki hatta bulunduğum semtte belki bebeğine 1 çöp alacak paraları yok bana gelen ikinci el kıyafetleri muhtaç olanlara dağıtacağım benBiluo musun canim bugune kdr aman kimse kirilmasin diye icimden gecen cogu seyi soyleyemedim. Ama simdi anne oluyorum daha dimdik daha saglam daha ne istedigini bilen daha ayaklari saglam basan biri olmaliyim ki basariyorum da cok sukur :) gorumcem taaaa 10 yil once dogurdugu oglunun kiyafetlerini vermek istedi, eminim niyeti kotu dgl ama 10 kusur yillik seyleri de vermesi bence tuhaf. Acikca dedim ki tskler ama biz herseyi yeni almak istiyoruz. Illa vermek istiosan ihtiyaci olanlara ver dedim. Bunu soyledgme inanamadim ama sonuc olarak vermedi, gucenmedi ve ben de istedigimi demis oldum. Cok sukur halimize tatlim hatta benim ilk bebegim simdi, ikinci olsaydı aramizda eski seyleri toparlayip ihtiyaci olana yollayalim derdim mesela soma, veya neresi varsa başka
kızlar selaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm ankarada inanılmaz yağmur var Rabbim sokaklarda kalanlara yardım etsin inşallah
evet bu olayı bende anlamıyorum, bebekimin en alttaki yazılan boy ve kiloyla alakası yok. Dün kontrolde boy 31.5 cm kilo 880 gr idi. Burada yazılan 36.6 cm 960 gr
sen ne taraftasın canımmm biz batılardayız heryere mi yağıyor merak ettimEvet fena yağıyor ve cuma günü
Çok yoruyorsun kendini allah korusun erken doğuma kadar gidero hızla koltukları bile sildim kendime inanamıyorum şuanheryeri çektim altlarını sildim bi duvarları siliyim diyorum alt taraflarını yarıya kadar birde halı var birde tolet kaldı bakalım bugün yapabilecekmiyim ara verdim şimdi yemek molası
teşekkür ederiz canımşişeler bir gelse bende tam karar veremedim hazır olsun dedim adam daha kargoya vericek de gelicek
O tahmini kimseninki kimseye uymuyorki cnm benimevet bu olayı bende anlamıyorum, bebekimin en alttaki yazılan boy ve kiloyla alakası yok. Dün kontrolde boy 31.5 cm kilo 880 gr idi. Burada yazılan 36.6 cm 960 gr
Çok yoruyorsun kendini allah korusun erken doğuma kadar gider
Ben yaşıyorum cnm sağ kaburgam sanki etimi delmiş gibi acıyor sol kasığımda batma var .. Gitme doktora ben sordum büyüyo napsın dediKızlar dünden beri sağ kaburgamın altında bir ağrı var, derin nefes alamıyorum kısa kısa nefes alıyorum yoksa bıçak saplanır gibi ağrı oluyor hala geçmedi ve karnım aşağı indi biraz, sağ kasığımda da hafif bir ağrı var, kaburgasının altında benim gibi batma yaşayan oldu mu? Gideyim mi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?