2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben hastane odasını kendim süsleyeceğim için sana ve oda süsletmek isteyenlere nacizane fikrim,eğerki bebek alışverişi çok yapmadıysanız ve bebek arabası chicconun düsürnürseniz,1500 liralık chiccodan alışveriş yapana hastane süslemesi bedava kampanyası var,bebek arabası,0-6 ay kıyagetleri o fiyata alınınca süsleme bedava geliyor,dediğin gibi zaten bu organize 700-1000 lira arasında,bana çok mantıklı geldi,eğerki bebek arabası ve giysilerini almadan önce bu kampanyayı görseydim kesinlikle kaçırmazdım
ah ah arkadaşım bebek arabasını filan chıccodan aldım aman yok gerek dedim nerden bileyimmm o kadar pahalı olduğunu kacırdım artık gidip konussam kesin cozlarlar yani o şansımız kaybettim :(

ah ah arkadaşım bebek arabasını filan chıccodan aldım aman yok gerek dedim nerden bileyimmm o kadar pahalı olduğunu kacırdım artık gidip konussam kesin cozlarlar yani o şansımız kaybettim :KK43:
yaaa ahh çok kötü olmuş,yani sen arabayı aldığın zaman o kampanyayı gördün ve istemedin mi,yoksa sonradan mı öğrendin,ben senin yerinde olsam faturamı alırdımmm,yapışırdım mağzaya,baktım 1500 ün altında eksik ne kdr kaldıysa alışverişi tamamlar rica eder bu kampanyayı isterdim,bir dene ne kaybedersin,belki kabul ederler.

Selam kızlar bi kac gündür giremiyorum herkes iyidir umarım bugün ilk defa bebeğe alışveriş yaptım cıtcıtlı body tek alt pijamalar aldım cok güzel bi duyguydu ama eşım hiç begenmedi ne kadar sade düz seyler almıssın dedi:KK43:

Canım inan Süslü püskü Şeyler alsaydın da ne gerek vardı der bu erkekler :)) benim kocamda aldıklarıma hep basit uyduruk Çin malı diyor :)) özenerek almama rağmen... Huyları böyle demek ki..: hiç takma kafana... Daha neler alacaksın zaten aklına bile gelmez..

ah ah arkadaşım bebek arabasını filan chıccodan aldım aman yok gerek dedim nerden bileyimmm o kadar pahalı olduğunu kacırdım artık gidip konussam kesin cozlarlar yani o şansımız kaybettim :KK43:

Canım bence git Konuş hatta müşteri hizmetlerini ara mutlaka yardımcı okurlar aldık ama kampanyadan haberimiz yoktu de en kötü ihtimal:)

iy geceler hekese bugün bebeğimizi gördk babasıyla şükürlr olsun 1180 gr olmuş yavrum gayet iyi dedi dr sonra havuzluhaana gittik gezdik birşeyler aldık akaşam 17 gibi yola çıktık şimdi evdeyiz ne trafiktir o arkadaş açlıktan ölmemek için 1 saat kadara yemek molası dışında hep arabada dur kalk yaptık çoooook yorulduk
orada baktık baktık geldim intten aldım telsizi kraft modeli aldım n11 den
uyku seti de iki model beğendim kararsızım onu da almadık netten bakarız dedik yne hala karar vereedim
ve en kötüsü 1 adet bile duvar kaıtçıya uğrayamadık E5 ten gitmekten sonumuz hayırlı olsun

image.webp
arkadaşlar uyku setlerini paylaşın da fikir edinleim kimse almadı mı daha uyku seti
Ben aldım Tatlim bu modeli

hayır aslında değil o üzerindeki tüm aparatlar çıkıyor oturma koltuğu ve oto koltuğu çok hafif bence ben hamile halimle bile taşıdım arabayı biz çok beğendik chicco litewayden filan daha iyi
ben de bakayım o zaman, araba gayet güzel ve kullanışlı görünüyor çünkü :D

iy geceler hekese bugün bebeğimizi gördk babasıyla şükürlr olsun 1180 gr olmuş yavrum gayet iyi dedi dr sonra havuzluhaana gittik gezdik birşeyler aldık akaşam 17 gibi yola çıktık şimdi evdeyiz ne trafiktir o arkadaş açlıktan ölmemek için 1 saat kadara yemek molası dışında hep arabada dur kalk yaptık çoooook yorulduk
orada baktık baktık geldim intten aldım telsizi kraft modeli aldım n11 den
uyku seti de iki model beğendim kararsızım onu da almadık netten bakarız dedik yne hala karar vereedim
ve en kötüsü 1 adet bile duvar kaıtçıya uğrayamadık E5 ten gitmekten sonumuz hayırlı olsun

Iyi geceler canım :) gezmek değil yol trafik yoruyor artık zaten bizi... Geçmiş olsun kolaylamışsın işlerini yine de... Keşke duvarkağıdı için de oradayjen eminönündeyken imç ye baksaydınız...

arkadaşlar uyku setlerini paylaşın da fikir edinleim kimse almadı mı daha uyku seti

Biz aldık canım yarın eklerim resimlerini...
Taç tan prenses model uyku seti aldık bir iki de nevresim takımı aldık :)

Arkadaşlar aranızda sarı yeşil akıntı yaşayıp yada mantar olupta vagi-hex fitil kullananız oldumu

İyi geceler güzel anneler.superfin beşik ne güsel ole.. Uyu seride cok hosmus ya.. Rabbm güle güle kullanmayı nasip etsin inş bebeklerimize..

Kızlar ikitane azı dişim saglı sollu agrıyo..
İkiside kırılmıs ve bı kısım yeri çürümüş..
Cok agrıyo mecbur agrı kesıcı içmm lazım ..
Aslında dişlerime bakarım.. Fırclarım gargar suyu ıle temızlerım.. İp temizlgimi misvakımı sürerım.. Hiç bi sorunum yoktu.. Resmn dişlerim kenarlarındn kırılmıs..
Ve agrıyo

İyi geceler güzel anneler.superfin beşik ne güsel ole.. Uyu seride cok hosmus ya.. Rabbm güle güle kullanmayı nasip etsin inş bebeklerimize..

Aslında dişlerime bakarım.. Fırclarım gargar suyu ıle temızlerım.. İp temizlgimi misvakımı sürerım.. Hiç bi sorunum yoktu.. Resmn dişlerim kenarlarındn kırılmıs..
Ve agrıyo
Çok geçmiş olsun canim
Hamilelikte malesef oluyormuş diş agrisi
Ben hamile kalmadan 2 sene önce aksamlaro yatmadan bir.kase yoğurdu aliskanlik haline yetirmustim yemeği
Hamile.kalsiktan sonra da devam ettim
Ona bagliyirum çok şükür bir rahatsizligim olmadi henüz.
İnşallah senin de agrin geçer tez zamanda.

Anlasilir oldu mu bilmiyorum ama telde bu resim vardi sadece
Ablam bugün yarin doğum yapacak annemler bu beşiği yatagi ve uyku setini aldılar.

Screenshot_2014-10-18-16-14-58.webp

Birde aksam bunu gördüm bayildim

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-19-00-20-38.webp
    Screenshot_2014-10-19-00-20-38.webp
    92 KB · Görüntüleme: 94

Ve agrıyo
Çok geçmiş olsun canım, bu diş olayı en korktuğum şey. İnşallah en az ağrıyla atlatırsın. Kalsiyum takviyesi istesen doktorundan?

Back
X