2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hımm çok soru sordum ama dogum çantanini hazırladınızmı neler koydunuz
Aldim ama hazirlamadim daha canim
Ablamim doğumunu bekliyoruz su anda
1 hastane cikisi
1 tane 5li takim
Bebek bezi
2 battaniye
2 tane anne pijema takimi
Anne iç camasiri
El havlusu
Bebek bezi
Hasta bezi
Her ihtimale karsi biberon

Canim kulagini tikamayi öğren
Bildiğini oku. Kiskanmis kaynanan

bende kötü görüntü diye kestim baya etiket canım rabbim kolaylık versin ben bayasını hallettim

çok geçmiş olsun canım rabbim yar ve yardımcın olsun bebiş de zamanında gelsin inş

Tabi ki dua ederiz Allah yardım eder hiçbir sıkıntı olmaz inşallah içini ferah tut iyi düşün lütfen

Canim doktor verdiyse varsir bildiği
Rabbim şifa versin
Bol su ic

Teşekkür ederim bol su içicem özellikle ayaklarimi sıcak tutucam

Aynısını kullandım canım, hatta yanında antibiyotik de kullandım, bütün ilaçlarda o ibare var, doktorun verdiği ilaçları kullan enfeksiyon bebek için daha tehlikeli.

Çok teşekkürler haklısın enfeksiyonun tehlikeli olduğunu duymuştum içimi rahatlattın yarın kullanıcam

Allah yardım etsin cnm benim eltim kanma yasadı hamileliği boyunca maşallah hiçbisiyi yok simdi kocaman cocukları

Kızlar kızlar yardımlarınız için çoook teşekkür ederiiim

Bir soru daha peki bu yorgansız uyku setini alsam içinde beşik için yan korumalıkları da oluyor değil mi?

@eflalim hey maşallah sübhanallah albümündekiler ne güzel öyle. Hatun her şeyini hazırlamış yahuuu
Çarpıntım oldu inan ki eyvah A'dan Z'ye hazırlığını yapmış ben daha yıkamadım bile diyerek
Yarın başlıyorum yıkamaya inşallah. Allah iyi günlerde zamanında hayırla, sıhhat afiyet içinde kullanmayı nasip etsin
Hepsi birbirinden güzel

truth88 Allah yardımcın olsun canım. Allah acil şifa versin. Sıkma canını çok telaş yapma, her şey olacağına varır.
Ama biz dua ediyoruz bebeğin zamanını hayırla sağlıkla doldursun öyle doğsun diye inşallah.

adzeynep Hayır olsun canım. Sende sıkma canını inşallah zamanında hayırla sağlıkla doğacak meleğin.
Rahim incelmesi ne demekmiş peki bilgi verdi mi doktorun? Birde kan sulandırıcı iğne hala oluyordun değil mi?
Ali Efemiz hayırla sağlıkla zamanında gelsin inşallah..

@Mrssuperfine canım yaa Allah kavuştursun eşinle. Sende yurt dışında doğum yapmayacak mıydın?
Şimdi yalnız mı kalacaksın?

Şu isim konusunda da herkeste haddini bilsin, isim koymak anne-babanın görevidir. Evladın anne baba üzerindeki hakkıdır.
Hele kızı olacakların kayınvalidelerinin kendi isimlerini koymak istemeleri beni nasıl hayrete düşürüyor anlatamam
Yaşayanlarında hemen benim ismimi koyun deyip, hatta orada kalmayıp kendi isimleriyle seslenmeleri gerçekten beni okurken şok etti. Ömür boyu pişman olmamak için ama haa sakın öyle bir şey yapmayın, üzülüp kırılacaklar diye. Azcık geri durmayı bilsinler Asıl siz üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…