- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Aldim ama hazirlamadim daha canimhımm çok soru sordum ama dogum çantanini hazırladınızmı neler koydunuz
Canim kulagini tikamayi öğrenKocam beni bugunlerde cok kizdiriyor kizlar..acaba benmi hassaslastim diyorum bilmiyorum cok gicik oldum bugünlerde. .dunde kv evi temizlerken geldi kızlar annem uc Kızkardeşim evde bi sm oturmadilar ama kv biseye elini surmedi ustune de annemlerin aldigi besige bi hayırlı olsun demedi niye aceke ettiler ki demia kardesime..çıldırdım yemin ederim ki çıldırdım..siz olsanz bubkadina napardiniz..
Sağolasın canım. Sancım yok bebek te hareket ediyor şükür. İnsan evhamlanıyor işte.Canim makattan gelmiş olabilir dediğin gibi
Bir agrin sancik yoksa ve bebek hareketliyse içini rahat tut
Birşey yoktur insallah
Bebeğimin kıyafetlerini renklerine göre ayırdım, yarın yıkıcam inşallah, erkenden yapmak lazım gerçekten azıcık iş yaptım hemen yoruldum, son ayları düşünemiyorum bile... Dalan roxy aldım ben de migrostan, onunla kısa programda yıkıcam, bu arada etiketleri kesmeyi unutmayın kızlar, boya verebilir...
Kizlarrr bugun aksamustu kahverengi lekem geldi 1 kez sonra pembe lekeye cevirdi hast.geldik apar topar yatis verdiler cok korktum erken dogum riski icin tedbir amacli dediler...ama ne bileyim simdi 2 serum bitti nst baglandi...offf yavrum daha cok kucuk ne olur dua edin beklesin zamanini:'(
Kizlarrr bugun aksamustu kahverengi lekem geldi 1 kez sonra pembe lekeye cevirdi hast.geldik apar topar yatis verdiler cok korktum erken dogum riski icin tedbir amacli dediler...ama ne bileyim simdi 2 serum bitti nst baglandi...offf yavrum daha cok kucuk ne olur dua edin beklesin zamanini:'(
Canim doktor verdiyse varsir bildiğiYardım Edin
Kızlar doktor idrar yolu enfeksiyonu var ama başlangıç az miktarda dedi ilaç verdi ilacın adı monural saşe gebelikte kullanımında yeterli bilgi yoktur yazıyor bende tereddüt ettim içmeye ya ilacı kullanan var mı aranızda ya da enfeksiyon olup da tedavi olan var mı ne yaptınız nasıl iyileştiniz tavsiyeleriniz nedir ???
canim bol bol su iç antibiyotikten daha faydali bende enfeksiyon olmuştu doktor antibiyotik yazmişti ama ben kullanmadım hamileyim nolır nolmaz diye gun içinde bol su içtim ikinci gunde geçti birde tavsiyem kendini sıcak tut soguklardanda olur genelde çorap giyilmemesinden kaynaklaniyor bende dun uşuttum hmn sanci ypck gbi oldu sıcak su torbası koydum geçti
Aynısını kullandım canım, hatta yanında antibiyotik de kullandım, bütün ilaçlarda o ibare var, doktorun verdiği ilaçları kullan enfeksiyon bebek için daha tehlikeli.
Teşekkür ederim ilacı yarın kullanmaya karar verdim tamam bol su içicem SağolCanim doktor verdiyse varsir bildiği
Rabbim şifa versin
Bol su ic
Ben ondan çok kullandım merak etme tek içimlik hiç bişiy olmaz ablam bütün hamileliği boyunca içtiTeşekkür ederim bol su içicem özellikle ayaklarimi sıcak tutucam
Ben ondan çok kullandım merak etme tek içimlik hiç bişiy olmaz ablam bütün hamileliği boyunca içti
ben almadım gerek duymadım çok lazım olan bişey degil ama heves ediyorsa almalisin içinde kalmasın ilk bebek heralde :)arkadaşlar dönence aldınız mı almayı düşünenler varmı eşimle şuan karar verdik ama size de bri sorayım dedim
http://www.e-bebek.com/playgro-toy-box-muzikal-donence_PLG-TB0102103
kkullan canim enfeksiyonun geçsin garantiye al işini bu enfeksiyon ilerledgi zmn erken doguma bile yol açabiliyrmş Allah muhafaza ama yanındada bol su içki tekrarlamasın bide uşutmeCook Teşekkür ederim içimi bayagi rahatlattin
iyi geceler herkse :)
iyi gecelerr beni bi turlu uyku tutmuyor iki gunduriyi geceler herkse :)
arkadaşlar dönence aldınız mı almayı düşünenler varmı eşimle şuan karar verdik ama size de bri sorayım dedim
http://www.e-bebek.com/playgro-toy-box-muzikal-donence_PLG-TB0102103
kkullan canim enfeksiyonun geçsin garantiye al işini bu enfeksiyon ilerledgi zmn erken doguma bile yol açabiliyrmş Allah muhafaza ama yanındada bol su içki tekrarlamasın bide uşutme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?