2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Herkede iyi hafta sonlari.
Ben bugün yine ve yine evdeyim kocam 4 te ise gitcek :-(
Dun gece yine isim konusunu konustuk kizima Zeynep dedi bende dedim bosa hayal kurma Zeynep degil o.neymis dedi sen biliyosun dedim,en basindan vberi Nisa dusunuyorum.sikintiyi ben cekiyorum ismi koymakta benim hakkim dedi dedi.bende seni cekiyorum benimde hakkim demezmi bu ara pek bi huysuz oldum galiba

Evettt daha önce ben de söyledim ben de medela calma alacağım çünkü emzirmek istiyorum bu biberon çok özel diğer biberonla içen bebekler rahata alışıp bi daha anne memesine dönmüyor bu biberonu biz kuzenimde de denedik

Allah korusun bebeğini canım...

canım bende olmuşrum banada aynı şaseyi yazmışlardı ama kullanmadım
bol bol su iç
zaten yazılan ilaç idrar torbasını steril tutmak için bi ilaç
bol bol su içersen sık sık israra cıkarsan ilaçla aynı etkiyi almış olursun
ben bol su içip bol bol idrara cıkarak atlattım

hoşgeldin canimm bende acele etmedim kıyafet konusunda. Bu hafta alcm hepsini inşallh

Ben bile burdan gıcık oldum şimdi
niye acele ettiniz ki demiş ya
bak sende gıcık gıcık onun söylediği aynı tarzla ''canımız öyle istedi'' diycektin.

Hayırlı haftasonları kızlar
Trutt88 canm rabbim şifa versin
Bizi haberdar et

millet herseyini almiş tamamlamiş bi donencesi eksik kalmiş bi nen kalmişim bi çop bile almadım daha
başlamalısın bence almaya
işin içine girince detaylar çıkıyo süreç uzuyo
bide tabiki istemeyiz ama Allah bilir ya insanız başıma gelebilir erken doğum yapacak olsan...
benim bütün ihtiyaclarım bitti
bebek kıyafetlerimide yıkadım dolap aldık gelmesini bekliyoruz
gelince kıyafetlerin hepsini ütüleyip yerleştirecegim
daha yerleştiremedim diye ödüm kopuyor
ya erken doğum yaparsam hastane cantam kıyafetler hazır falan değil diye

çok haklısın canim erken dogumda bi ihtimal Allah korusun . Bu hafta kesin alicam doktor randevumu bekliyorum randevu sonrası tamamlicam inşallah . Canim sen nelerden kaçar adet aldın 3-6 ay mı 6-9 ay mi alinmali

Kızlar göğüs pedi alayım diyorum ama bazı göğüs pedleri jelli...jelli olmasi ne anlsma geliyor ne işe yariyor jelli olunca bebeğe bi zararı olur mu

Kızlar göğüs pedi alayım diyorum ama bazı göğüs pedleri jelli...jelli olmasi ne anlsma geliyor ne işe yariyor jelli olunca bebeğe bi zararı olur mu
Canm bn hiç görmedim ama en ihtımal sey gögus ucu kremi içerıyo olmasıdır.. Ekstradan gogusteykn nemlndrsın dıye heralde..
Bnce sade al en iyisi sık sık degiştirirsin.. Gögüs ucu kremini ayrı al canım.. Oda cantada bulunsun..

canım benim daha önce doğum yapan bir arkadasım jelli olanını önermişti daha iyi olduğunu söylemişti ben göğüs kalkanı aldım evdeyken kullanmak için dışarı çıkarken kalkan sütyen içinde kötü görünüyormuş o yüzden jelli ped alıcam

Kizlar ablamin doğumuna gidiyoruz
Dua edin tez zamanda saglicakla kurtarsin ikisi.
İlk bebeği benim ilk yegenim çok heycanliyim :)
Ayy cnm sağlıkla kucağına alsın inşallah kolay bi doğum olsun umarım ki allahım yardım etsin darısı bizlere çok heyecanlı Gözünüz aydın olsun şimdiden

çok haklısın canim erken dogumda bi ihtimal Allah korusun . Bu hafta kesin alicam doktor randevumu bekliyorum randevu sonrası tamamlicam inşallah . Canim sen nelerden kaçar adet aldın 3-6 ay mı 6-9 ay mi alinmali
1 adet 10 lu hastane cıkışı
6 tane zıbın takımı(eldiven mama önlüğü şapka dahil)
2 tane tulum
3 pijama takımı
3 altlık
8 uzun kollu cıtcıtlıbadi
2 kısa kollu cıtcıtlı badi
1 yelek
2 polar battaniye
2 penye battaniye
2 tane pazen battaiye
1 alt acma bezi
6 corap
1 adet banyo havlusu
ben hepsini yenidoğana uygun aldım
ama cıtcıtlı badileri falan, 3 pijama takımı 6 aya kadar giyebilir onlar biraz daha büyük
bakım malzemeleri hariç onları yazmadım aldıklarım bunlar

sağol canım,bol bol dinleniyorum kasılmalarımda geçti çok şükür inşallahh atlatmışımdır.
seninki 1300 azsa benimkini duysa ahan da böyle olur

ya beni niye korkuttu bu doktor anlamadım,dünden beri araştırıyorum kilosu evet çok normal.
eşim etrafımda pervane oldu yazık,bebek kilo alsın diye ha bire yediriyo bana yaaa

bak sen demek o da çekiyormuş , vazgeçme arkadaşım isim konusunda ben çok katıyım bana katılmayan çok olur ama en çok annenin hakkı isim koymak kimse kusura bakmasın
canım jel daha kuru tutuyor meme ucunu böylece yara olmasına engel oluyor, ilk gebeliğimde normal kullandım o çok kalınmış meğer, şimdi jelli aldım incecik hem de tek kullanımlık poşetlerde çantada gayet rahat hijyenik olarak taşınır, birde arka kısmı yapışkanlıymış çamaşıra yapışıyor ped gibi kaymıyor böylelikle, bebedor aldım ben
Kizlar ablamin doğumuna gidiyoruz
Dua edin tez zamanda saglicakla kurtarsin ikisi.
İlk bebeği benim ilk yegenim çok heycanliyim :)
Canım Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin ablana, sezaryen mi normal mi olacak, haberdar et bizi
Kızlar yarın misafirim var... Bugun temizligimi yapcam.. Yarında erken kalkıp yemek yaparım diyorum.. Bakalım..

kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…