Evettt daha önce ben de söyledim ben de medela calma alacağım çünkü emzirmek istiyorum bu biberon çok özel diğer biberonla içen bebekler rahata alışıp bi daha anne memesine dönmüyor bu biberonu biz kuzenimde de denedikGünaydın kızlar biberon konusunda araştırmalar yaptım yavrumuz olur da meme istemezse tamamen memeden kesilmemesi için özel bir biberon varmış anne memesi gibi emdikçe süt geliyormuş daha sonra anne memesine alışıyormuş inşallah biberona hiç ihtiyacımız olmaz ama bir ihtimal aklınızda bulunsun paylaşmak istedim MEDELA CALMA fiyatı 50 tl gibi birşey
Allah korusun bebeğini canım...Kizlarrr bugun aksamustu kahverengi lekem geldi 1 kez sonra pembe lekeye cevirdi hast.geldik apar topar yatis verdiler cok korktum erken dogum riski icin tedbir amacli dediler...ama ne bileyim simdi 2 serum bitti nst baglandi...offf yavrum daha cok kucuk ne olur dua edin beklesin zamanini:'(
canım bende olmuşrum banada aynı şaseyi yazmışlardı ama kullanmadımYardım Edin
Kızlar doktor idrar yolu enfeksiyonu var ama başlangıç az miktarda dedi ilaç verdi ilacın adı monural saşe gebelikte kullanımında yeterli bilgi yoktur yazıyor bende tereddüt ettim içmeye ya ilacı kullanan var mı aranızda ya da enfeksiyon olup da tedavi olan var mı ne yaptınız nasıl iyileştiniz tavsiyeleriniz nedir ???
hoşgeldin canimm bende acele etmedim kıyafet konusunda. Bu hafta alcm hepsini inşallhgünaydın herkese.. uzun bir zamandan sonra yine buradayım.. 4. aydayken gittim şimdi geldim. okula ev arasında mekik dokuyorum pek fırsatım olmadı girmeye. bu arada cinsiyetimiz erkek. isim şimdilik Ahmet Erenben de pek alışveriş yapmadım açıkçası şimdi şimdi almaya başlıyorum. Allah hepimizin bebeklerini sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
Ben bile burdan gıcık oldum şimdiKocam beni bugunlerde cok kizdiriyor kizlar..acaba benmi hassaslastim diyorum bilmiyorum cok gicik oldum bugünlerde. .dunde kv evi temizlerken geldi kızlar annem uc Kızkardeşim evde bi sm oturmadilar ama kv biseye elini surmedi ustune de annemlerin aldigi besige bi hayırlı olsun demedi niye aceke ettiler ki demia kardesime..çıldırdım yemin ederim ki çıldırdım..siz olsanz bubkadina napardiniz..
başlamalısın bence almayamillet herseyini almiş tamamlamiş bi donencesi eksik kalmiş bi nen kalmişim bi çop bile almadım daha
çok haklısın canim erken dogumda bi ihtimal Allah korusun . Bu hafta kesin alicam doktor randevumu bekliyorum randevu sonrası tamamlicam inşallah . Canim sen nelerden kaçar adet aldın 3-6 ay mı 6-9 ay mi alinmalibaşlamalısın bence almaya
işin içine girince detaylar çıkıyo süreç uzuyo
bide tabiki istemeyiz ama Allah bilir ya insanız başıma gelebilir erken doğum yapacak olsan...
benim bütün ihtiyaclarım bitti
bebek kıyafetlerimide yıkadım dolap aldık gelmesini bekliyoruz
gelince kıyafetlerin hepsini ütüleyip yerleştirecegim
daha yerleştiremedim diye ödüm kopuyor
ya erken doğum yaparsam hastane cantam kıyafetler hazır falan değil diye
Canm bn hiç görmedim ama en ihtımal sey gögus ucu kremi içerıyo olmasıdır.. Ekstradan gogusteykn nemlndrsın dıye heralde..Kızlar göğüs pedi alayım diyorum ama bazı göğüs pedleri jelli...jelli olmasi ne anlsma geliyor ne işe yariyor jelli olunca bebeğe bi zararı olur mu
canım benim daha önce doğum yapan bir arkadasım jelli olanını önermişti daha iyi olduğunu söylemişti ben göğüs kalkanı aldım evdeyken kullanmak için dışarı çıkarken kalkan sütyen içinde kötü görünüyormuş o yüzden jelli ped alıcamKızlar göğüs pedi alayım diyorum ama bazı göğüs pedleri jelli...jelli olmasi ne anlsma geliyor ne işe yariyor jelli olunca bebeğe bi zararı olur mu
sağlıcakla inşallah doğar allah kolaylık versinKizlar ablamin doğumuna gidiyoruz
Dua edin tez zamanda saglicakla kurtarsin ikisi.
İlk bebeği benim ilk yegenim çok heycanliyim :)
Ayy cnm sağlıkla kucağına alsın inşallah kolay bi doğum olsun umarım ki allahım yardım etsin darısı bizlere çok heyecanlı Gözünüz aydın olsun şimdidenKizlar ablamin doğumuna gidiyoruz
1 adet 10 lu hastane cıkışıçok haklısın canim erken dogumda bi ihtimal Allah korusun . Bu hafta kesin alicam doktor randevumu bekliyorum randevu sonrası tamamlicam inşallah . Canim sen nelerden kaçar adet aldın 3-6 ay mı 6-9 ay mi alinmali
Allah yardımcısı olsun...Kizlar ablamin doğumuna gidiyoruz
sağol canım,bol bol dinleniyorum kasılmalarımda geçti çok şükür inşallahh atlatmışımdır.canım biz ankara ulustan aldık pasha bayb 65 tl ye cok begendim amca kızım kullandı cok memnun kaldı 4 aya kdar kullanıslı bende kısı cıkartsın diye aynen yatak odası ve oturma odası icin ldım kızımın odasına park yatagıda kurucam gündüzleri parkytakta kalıcak
canım hosgeldin hayırlı olsun bebegin.. benimde normal bende cok korkuyorum ama başa gelecek olunc mecbur cekecegi< tek duam bu kolay olsun inş hepimizin hem sonunda iyi bişey oluyor cennet hazinesi gibi bebişimizin çok korkutma kendini
geçmişolsun canım ins zmanında gelecek kuzun bol bol dinlen oluyor son aylard sıkıntılar iş yapma cok yürüme
canım hamile ve calısmak zor hakikaten bu olayın haram helal günah sevap olayıyla birbirimizi suclamak dogru degil..bukişinin vicdanına kalmış bi olay .herkesin bünyesi dayanıklı degil diye zaten dogum öncesi izin basllıyor 32. haftadaa biz bebişlerimizle dogum sonrası lazım olur diye 5 haftayı calısmya karar verip aktarma yapmak için saglıklı raporu alıp 2 gün sonrada hastalık raporuyla hem aktarayım hem de çalısmayım deyince kafadan milleti enayi yerine koyuyorsun onu konusuyorduk ..çalışan arkadaslr var mesela son ana kadar onlar saf mı..birde dogum sonrası yetmeyince raporlar heyet raporu olayı var ben kızımda aldım ama doğru olmadıgını kesinlikle biliyorum sonucta calısmadan maas yatıyor ve eninde sonunda bunlar cıkıyor bi yerden kredi borcundan mecburen almak zorunda kalmıstık ama yinede haksız bi oly oldugunun farkındayım. bize 4 ay dogum izni verenler haklı mı dersen kesinlikle değil bi kere calısn anne diye bi profil düşünenyok onlarıda Allahahavale ediyorum ..
seninki 1300 azsa benimkini duysa ahan da böyle olur
1300 az değil canım benimki cumartesi günü 1180 gr dı dr çok iyi dedi seninki 1300 önde bile gününe göre rahat ol kendini de bebişi de üzme
erken gelmez rabbimn izniyle
inşallah iyidir canım kıyafteleri yıkadım bir posta onlar şahane oldu mis gibi de kokuyor battaniye de kuruyunca anlıcaz bakalım çok pahalıya almamıştım acaba adi mi dedim battaniyeye şundan aldım
Eki Görüntüle 1280062
tamam canm araştırma içindeyim
bak sen demek o da çekiyormuş , vazgeçme arkadaşım isim konusunda ben çok katıyım bana katılmayan çok olur ama en çok annenin hakkı isim koymak kimse kusura bakmasınHerkede iyi hafta sonlari.
Ben bugün yine ve yine evdeyim kocam 4 te ise gitcek :-(
Dun gece yine isim konusunu konustuk kizima Zeynep dedi bende dedim bosa hayal kurma Zeynep degil o.neymis dedi sen biliyosun dedim,en basindan vberi Nisa dusunuyorum.sikintiyi ben cekiyorum ismi koymakta benim hakkim dedi dedi.bende seni cekiyorum benimde hakkim demezmi bu ara pek bi huysuz oldum galiba
canım jel daha kuru tutuyor meme ucunu böylece yara olmasına engel oluyor, ilk gebeliğimde normal kullandım o çok kalınmış meğer, şimdi jelli aldım incecik hem de tek kullanımlık poşetlerde çantada gayet rahat hijyenik olarak taşınır, birde arka kısmı yapışkanlıymış çamaşıra yapışıyor ped gibi kaymıyor böylelikle, bebedor aldım benKızlar göğüs pedi alayım diyorum ama bazı göğüs pedleri jelli...jelli olmasi ne anlsma geliyor ne işe yariyor jelli olunca bebeğe bi zararı olur mu
Canım Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin ablana, sezaryen mi normal mi olacak, haberdar et biziKizlar ablamin doğumuna gidiyoruz
Kızlar yarın misafirim var... Bugun temizligimi yapcam.. Yarında erken kalkıp yemek yaparım diyorum.. Bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?