ben almadım gerek duymadım çok lazım olan bişey degil ama heves ediyorsa almalisin içinde kalmasın ilk bebek heralde :)
arkadaşlar dönence aldınız mı almayı düşünenler varmı eşimle şuan karar verdik ama size de bri sorayım dedim
http://www.e-bebek.com/playgro-toy-box-muzikal-donence_PLG-TB0102103
hoş bulduk canimm çok guzel bi topik keske daha onceden gelseymişimHoşgeldin Pınaaar
millet herseyini almiş tamamlamiş bi donencesi eksik kalmiş bi nen kalmişim bi çop bile almadım daha
yetişir yetişşr canim daha iki ayımız var Allah nasip ederse. Senin ilk bebekmi cinsiyeti ne ? Birde siz acele etmekte haklısınız bebege ayrı oda dizeceksiniz yatagıydı dolabıydı duvar kagıdıydı uzun bi sureç istiyor hepsi bir anda olmuyor . Ama benim oyle bi derdim yok şimdilik bebegi ayırmıcam yanimda yatak odasında beşiginde yatırcam alinacaklar sadece kıyafetleri ve ıvır zıvırlar o yuzden acele etmedim sanırım .
Biz biraz aceleciyiz. Her şeyimizi aldık ama hala yetiştiremeyeceğiz diye endişe ediyoruz
Bizim odamızın boyası, duvar kağıdı hazır, bebek arabası aldık, bebek çantası, kıyafet lohusa pijamaları, bebeğin tüm kıyafetleri, ateş ölçer, biberon, emzik, hastane süslemeleri, mevlütte dağıtılacaklaaar
Ay böyle deyince bayağı hazırım diyorum
Ben tembelin ufak eksikleri ve hastane süsleme mevlütte dağıtılacak vs. lerin hazırlanması var sadece. Onlar kafamı çok yoruyor. Bebek odasının modelini de beğendim Kasım ayında alacağız nasip olursa. Böyle işte
Alınır senin eksiklerinde merak etme. Sadece düşüncem hamilelik ilerlemeden alınsa iyi olur gibi geliyor. Gezmek vs zor olur gibi. Bana artık zor geliyor da
Geçmiş olsun, kuzun sabreder de vaktinde gelir inşallah hayırlısıyla, sağlıkla.Kizlarrr bugun aksamustu kahverengi lekem geldi 1 kez sonra pembe lekeye cevirdi hast.geldik apar topar yatis verdiler cok korktum erken dogum riski icin tedbir amacli dediler...ama ne bileyim simdi 2 serum bitti nst baglandi...offf yavrum daha cok kucuk ne olur dua edin beklesin zamanini:'(
canım doktoruna sormanda hatta hastaneye gitmende fayda var tedbir amaçlıKızlar birşey sormak istiyorum. Sabah uyandığımda tuvaletten sonra peçeteyle sildiğimde kahverengi siyah arası akıntı oldu ya da makattan da gelmiş olabilir. Banyoya girdim hemen yıkandım. Sonra baktım bir daha öyle bir şey gelmedi. Ağrım sızım da yok şükür. Bebek te arada tekmeliyor. Sorun olsa sürekli olurdu de mi? Devam ederdi.bir de pazartesi kontrolde herşey normaldi bir sorun yoktu.
sağol canım aminMaşallah canim Güle güle kullanın hepsini..
amin canım sağolMasallah hersey bitmis hazirliklar tamam ohh.Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah,.
yıka tabi annesi kaç kişini eli değiyor o aldıklarımızaben bakkal gibi bir yerde buldum canım görünce almıştım hemen marketlerde bende rastlamadm hepsi mis gibi oldu yıkadıklarımın korktuğum gibi olmadı
oh maşşalh canım rabbim hayırlısıyla elimize almayı nasip etsin
30 derecede yıkadım mis gibi oldular canm
saol canım herşeyi yıkıyorum valla
gözün aydın canımÇok şükür şeker yükleme sonuncumda bişi çıkmadı kızlar. Kan değerim geçen ay düşüktü biraz bu ay artık ilaçlarını kullanmalısın demişti doktorum.Hiç kullanmadım bu ay normal değerine gelmiş nasıl oldu anlamadım
sağol canım aminbence hiç söyleme senin adın olmicak diye bebek doğunca şok olsun noluyo dersede biz sana öyle birşey demedik dersin Allahım deli oluyorum bu isim işine yaa bizimki de Bi fikir attı baskılayıcı tarzda bende biz eşimle Bi konuşalım karar veririz dedim sonrada bidaha hiç konusu açılmadı eşim söylemiş saolsun biz Mehmet Arhan koycaz diye böylelikle kapandı konu çok şükür
hepsi çok güzeller canm sende oğluşunda sağlıcakla giyin inşallah
bende şu an zorluyorum kendimi antibiyotik vermesin diye inşallah kurtuluruz canm erken doğuma sebep deniyor ya ondan korkuyorum Allah korusun
ya bende bunu takmış durumdayım renk vercekdiye erteliyorum öyle,ilk evlendiğim zamanlardan vukaatlarım var bu konuda :) baya zaman geçti tabi ama hepsi yeni olunca daha riskli sanki
sana bu konuda katılıyorum canım başından beri yazmak istedim:)Evet konunun çok dişinda kalmisiniz.
Alinan heyet raporunda hamile çok yoruluyir is göremez raporu alinmiyor. Başka bir olmayan hastalikhastalik olmuş gibi gösterilerek aliniyor bunun çok etik olmadigini söyledim.
Yine cocuguyla fazla zaman geçirmek için ücretsiz izin hakki yerine alınan heyet raporunu çok doğru bulmadigimi belirtmiştim.
canım benim iştahımda hep az ama maşaallah kuzum iyi korkma sendekızlar bu aralar benim kilo almam yavaşladı dediğiniz gibi haftada bazen 1 kg alıyordum şimdi 200 gr falan alıyorum son 2 haftdr
akşam yemeklerini yiyemiyorum karnı şişiyor çok rahaatsız oluyorum fazla kaçırınca yemeği kusuyorum ondan sanırım
inş bebek besleniyordur
canım geçmiş olsun yoğurt patates pirinç fayda etmedi miKizlar ben uç gun once ishal ve kusma ile acile gittim.yediğim bişe dokunmuş dedi doktor.kusma geçti ishale ne yaptimsa geçmiyor.doktor bebeğe bakti.sorun yok diyor.gelişememesinden korkuyorum.var mi boyle bir sikinti atlatan
normal canımKizlar bu ara beni ates basiyor nornalmi acaba sizdede oluyormu...
canım güle güle gitsin gelsin inşaallah doğumunda yanında olsunKızlar,
bu gece kocamı iş gezisi için yolcu edeceğim, inş doğumuma yetişir( Yanımda Olmasını çok istiyorum bu anı kaçırmasın ( aslında girmesini bile istemiyorum ama hep iş iş iş... Sizin için diyor ama bıktım gitmese de geçinir gideriz çok şükür ( herneyse..
rabbim hepimize kolay huzurlu sağlıklı Doğumlar nasip etsin inş. Bana da dua ederseniz sevinirim.
Zaten el memlekette yalnızımbari doğumumda eşim Yanıma yetişsin sağlıkla kolaylıkla kızımı kucağıma alayım inş.. Kocam da Yanımda olsun:) ne olur dua edin... Ne olacağı hiç belli olmaz ama korkuyorum.. Bir de ilk defa ayrı kalacağız normalde hep birlikte giderdik.. Allah kimseyi ayırmasın iş gezisi bile olsa (
oluyor tabi canım eğer bulursan ayak kısmı çoraplı olanlardan al onlar daha kullanışlı bacakları gergide kalmıyor o zamanarkadslar bebek tulunları kullanişli oluyormu acaba hemen kuçulup çok giydirilmiyomu kaçar tane aldınız lutfen yardımcı olurmusunuz daha hiç bir sey almadım bn bu hafta hepsini toplu alcam
canım çok geçmiş olsun korkma hiç bana da olmuştu bol istirahat ve ilaçla geçiyorKizlarrr bugun aksamustu kahverengi lekem geldi 1 kez sonra pembe lekeye cevirdi hast.geldik apar topar yatis verdiler cok korktum erken dogum riski icin tedbir amacli dediler...ama ne bileyim simdi 2 serum bitti nst baglandi...offf yavrum daha cok kucuk ne olur dua edin beklesin zamanini:'(
canım bol bol su iç abart ev ilacı mutlaka kullanYardım Edin
Kızlar doktor idrar yolu enfeksiyonu var ama başlangıç az miktarda dedi ilaç verdi ilacın adı monural saşe gebelikte kullanımında yeterli bilgi yoktur yazıyor bende tereddüt ettim içmeye ya ilacı kullanan var mı aranızda ya da enfeksiyon olup da tedavi olan var mı ne yaptınız nasıl iyileştiniz tavsiyeleriniz nedir ???
canım amann öyle kv ye ben ne yapardım biliyormusun görmezden gelip sinir ederdimKocam beni bugunlerde cok kizdiriyor kizlar..acaba benmi hassaslastim diyorum bilmiyorum cok gicik oldum bugünlerde. .dunde kv evi temizlerken geldi kızlar annem uc Kızkardeşim evde bi sm oturmadilar ama kv biseye elini surmedi ustune de annemlerin aldigi besige bi hayırlı olsun demedi niye aceke ettiler ki demia kardesime..çıldırdım yemin ederim ki çıldırdım..siz olsanz bubkadina napardiniz..
Kızlar kızlar yardımlarınız için çoook teşekkür ederiiim
Bir soru dahapeki bu yorgansız uyku setini alsam içinde beşik için yan korumalıkları da oluyor değil mi?
Nego hey maşallah sübhanallah albümündekiler ne güzel öyle. Hatun her şeyini hazırlamış yahuuu
Çarpıntım oldu inan ki eyvah A'dan Z'ye hazırlığını yapmış ben daha yıkamadım bile diyerek
Yarın başlıyorum yıkamaya inşallah. Allah iyi günlerde zamanında hayırla, sıhhat afiyet içinde kullanmayı nasip etsin
Hepsi birbirinden güzel
@truth88 Allah yardımcın olsun canım. Allah acil şifa versin. Sıkma canını çok telaş yapma, her şey olacağına varır.
Ama biz dua ediyoruz bebeğin zamanını hayırla sağlıkla doldursun öyle doğsun diye inşallah.
@adzeynep Hayır olsun canım. Sende sıkma canını inşallah zamanında hayırla sağlıkla doğacak meleğin.
Rahim incelmesi ne demekmiş peki bilgi verdi mi doktorun? Birde kan sulandırıcı iğne hala oluyordun değil mi?
Ali Efemiz hayırla sağlıkla zamanında gelsin inşallah..
@Mrssuperfine canım yaa Allah kavuştursun eşinle. Sende yurt dışında doğum yapmayacak mıydın?
Şimdi yalnız mı kalacaksın?
Şu isim konusunda da herkeste haddini bilsin, isim koymak anne-babanın görevidir. Evladın anne baba üzerindeki hakkıdır.
Hele kızı olacakların kayınvalidelerinin kendi isimlerini koymak istemeleri beni nasıl hayrete düşürüyor anlatamam
Yaşayanlarında hemen benim ismimi koyun deyip, hatta orada kalmayıp kendi isimleriyle seslenmeleri gerçekten beni okurken şok etti. Ömür boyu pişman olmamak için ama haa sakın öyle bir şey yapmayın, üzülüp kırılacaklar diye. Azcık geri durmayı bilsinlerAsıl siz üzülmeyin
bende kullanıyorum canım monurol çünkü enfeksiyon ilaçtan daha tehlikeli dr un verdiyse kullan canımYardım Edin
Kızlar doktor idrar yolu enfeksiyonu var ama başlangıç az miktarda dedi ilaç verdi ilacın adı monural saşe gebelikte kullanımında yeterli bilgi yoktur yazıyor bende tereddüt ettim içmeye ya ilacı kullanan var mı aranızda ya da enfeksiyon olup da tedavi olan var mı ne yaptınız nasıl iyileştiniz tavsiyeleriniz nedir ???
Tesekkur ederim mutlaka tavsiyelerine uycam elimden suyu dusurmicem :)canım doktoruna sormanda hatta hastaneye gitmende fayda var tedbir amaçlı
sağol canım amin
amin canım sağol
yıka tabi annesi kaç kişini eli değiyor o aldıklarımıza
gözün aydın canım
sağol canım amin
sana bu konuda katılıyorum canım başından beri yazmak istedim:)
canım benim iştahımda hep az ama maşaallah kuzum iyi korkma sende
canım geçmiş olsun yoğurt patates pirinç fayda etmedi mi
sağol canım, takıntılıyım düzen konusunda o yüzden öyle hazırladım
normal canım
canım güle güle gitsin gelsin inşaallah doğumunda yanında olsun
oluyor tabi canım eğer bulursan ayak kısmı çoraplı olanlardan al onlar daha kullanışlı bacakları gergide kalmıyor o zaman
canım çok geçmiş olsun korkma hiç bana da olmuştu bol istirahat ve ilaçla geçiyor
canım bol bol su iç abart ev ilacı mutlaka kullan
canım amann öyle kv ye ben ne yapardım biliyormusun görmezden gelip sinir ederdim
başla canım başla senin aldıklarını yıkamakla zor bitirirsin:) şaka bir yana ne kadar çabuk hazır olursa ben o kadar rahat oluyorum çok tez canlıyımdır:)
birde yeni doğan kıyafetlerini yıkayın sadece, büyükleri doğduktan sonra duruma göre yıkayın bebeğiniz iri olur kullanamazsınız, hediye verirsiniz iyi oluyor öyle:)
Haklısın ilaç bu gece midemde olacakbende kullanıyorum canım monurol çünkü enfeksiyon ilaçtan daha tehlikeli dr un verdiyse kullan canım
Allahım korusun inşallah cnm geçmiş olsun dua edicem :)Kizlarrr bugun aksamustu kahverengi lekem geldi 1 kez sonra pembe lekeye cevirdi hast.geldik apar topar yatis verdiler cok korktum erken dogum riski icin tedbir amacli dediler...ama ne bileyim simdi 2 serum bitti nst baglandi...offf yavrum daha cok kucuk ne olur dua edin beklesin zamanini:'(
Allahım gıcık aynı benim gıcık kv gibi kıskançlık var sinir bozucu nolcakKocam beni bugunlerde cok kizdiriyor kizlar..acaba benmi hassaslastim diyorum bilmiyorum cok gicik oldum bugünlerde. .dunde kv evi temizlerken geldi kızlar annem uc Kızkardeşim evde bi sm oturmadilar ama kv biseye elini surmedi ustune de annemlerin aldigi besige bi hayırlı olsun demedi niye aceke ettiler ki demia kardesime..çıldırdım yemin ederim ki çıldırdım..siz olsanz bubkadina napardiniz..
Burdayım hayatım ben hergün yazmaya çalışıyorummKızlar bizim rapunzelimiz vardı ne zamandır görmüyorum siz gördünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?