2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
millet herseyini almiş tamamlamiş bi donencesi eksik kalmiş bi nen kalmişim bi çop bile almadım daha

Biz biraz aceleciyiz. Her şeyimizi aldık ama hala yetiştiremeyeceğiz diye endişe ediyoruz
Bizim odamızın boyası, duvar kağıdı hazır, bebek arabası aldık, bebek çantası, kıyafet lohusa pijamaları, bebeğin tüm kıyafetleri, ateş ölçer, biberon, emzik, hastane süslemeleri, mevlütte dağıtılacaklaaar
Ay böyle deyince bayağı hazırım diyorum
Ben tembelin ufak eksikleri ve hastane süsleme mevlütte dağıtılacak vs. lerin hazırlanması var sadece. Onlar kafamı çok yoruyor. Bebek odasının modelini de beğendim Kasım ayında alacağız nasip olursa. Böyle işte

Alınır senin eksiklerinde merak etme. Sadece düşüncem hamilelik ilerlemeden alınsa iyi olur gibi geliyor. Gezmek vs zor olur gibi. Bana artık zor geliyor da

yetişir yetişşr canim daha iki ayımız var Allah nasip ederse. Senin ilk bebekmi cinsiyeti ne ? Birde siz acele etmekte haklısınız bebege ayrı oda dizeceksiniz yatagıydı dolabıydı duvar kagıdıydı uzun bi sureç istiyor hepsi bir anda olmuyor . Ama benim oyle bi derdim yok şimdilik bebegi ayırmıcam yanimda yatak odasında beşiginde yatırcam alinacaklar sadece kıyafetleri ve ıvır zıvırlar o yuzden acele etmedim sanırım .

Geçmiş olsun, kuzun sabreder de vaktinde gelir inşallah hayırlısıyla, sağlıkla.

canım doktoruna sormanda hatta hastaneye gitmende fayda var tedbir amaçlı
Maşallah canim Güle güle kullanın hepsini..
sağol canım amin
Masallah hersey bitmis hazirliklar tamam ohh.Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah,.
amin canım sağol
yıka tabi annesi kaç kişini eli değiyor o aldıklarımıza
gözün aydın canım
sağol canım amin
sana bu konuda katılıyorum canım başından beri yazmak istedim:)
canım benim iştahımda hep az ama maşaallah kuzum iyi korkma sende
Kizlar ben uç gun once ishal ve kusma ile acile gittim.yediğim bişe dokunmuş dedi doktor.kusma geçti ishale ne yaptimsa geçmiyor.doktor bebeğe bakti.sorun yok diyor.gelişememesinden korkuyorum.var mi boyle bir sikinti atlatan
canım geçmiş olsun yoğurt patates pirinç fayda etmedi mi
sağol canım, takıntılıyım düzen konusunda o yüzden öyle hazırladım
Kizlar bu ara beni ates basiyor nornalmi acaba sizdede oluyormu...
normal canım
canım güle güle gitsin gelsin inşaallah doğumunda yanında olsun
arkadslar bebek tulunları kullanişli oluyormu acaba hemen kuçulup çok giydirilmiyomu kaçar tane aldınız lutfen yardımcı olurmusunuz daha hiç bir sey almadım bn bu hafta hepsini toplu alcam
oluyor tabi canım eğer bulursan ayak kısmı çoraplı olanlardan al onlar daha kullanışlı bacakları gergide kalmıyor o zaman
canım çok geçmiş olsun korkma hiç bana da olmuştu bol istirahat ve ilaçla geçiyor
canım bol bol su iç abart ev ilacı mutlaka kullan
canım amann öyle kv ye ben ne yapardım biliyormusun görmezden gelip sinir ederdim

başla canım başla senin aldıklarını yıkamakla zor bitirirsin:) şaka bir yana ne kadar çabuk hazır olursa ben o kadar rahat oluyorum çok tez canlıyımdır:)

birde yeni doğan kıyafetlerini yıkayın sadece, büyükleri doğduktan sonra duruma göre yıkayın bebeğiniz iri olur kullanamazsınız, hediye verirsiniz iyi oluyor öyle:)

günaydın herkese.. uzun bir zamandan sonra yine buradayım.. 4. aydayken gittim şimdi geldim. okula ev arasında mekik dokuyorum pek fırsatım olmadı girmeye. bu arada cinsiyetimiz erkek. isim şimdilik Ahmet Eren ben de pek alışveriş yapmadım açıkçası şimdi şimdi almaya başlıyorum. Allah hepimizin bebeklerini sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

Günaydın kızlar biberon konusunda araştırmalar yaptım yavrumuz olur da meme istemezse tamamen memeden kesilmemesi için özel bir biberon varmış anne memesi gibi emdikçe süt geliyormuş daha sonra anne memesine alışıyormuş inşallah biberona hiç ihtiyacımız olmaz ama bir ihtimal aklınızda bulunsun paylaşmak istedim MEDELA CALMA fiyatı 50 tl gibi birşey

E="PINAR45, post: 37468723, member: 552876"]yetişir yetişşr canim daha iki ayımız var Allah nasip ederse. Senin ilk bebekmi cinsiyeti ne ? Birde siz acele etmekte haklısınız bebege ayrı oda dizeceksiniz yatagıydı dolabıydı duvar kagıdıydı uzun bi sureç istiyor hepsi bir anda olmuyor . Ama benim oyle bi derdim yok şimdilik bebegi ayırmıcam yanimda yatak odasında beşiginde yatırcam alinacaklar sadece kıyafetleri ve ıvır zıvırlar o yuzden acele etmedim sanırım .[/QUOTE]
Hoşgeldin pınar aramıza:)

bende kullanıyorum canım monurol çünkü enfeksiyon ilaçtan daha tehlikeli dr un verdiyse kullan canım

Tesekkur ederim mutlaka tavsiyelerine uycam elimden suyu dusurmicem :)

Allahım korusun inşallah cnm geçmiş olsun dua edicem :)

Allahım gıcık aynı benim gıcık kv gibi kıskançlık var sinir bozucu nolcak

Kızlar bizim rapunzelimiz vardı ne zamandır görmüyorum siz gördünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…