2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende 7-8 kilo aldım ama hiç kilo almak istemiyorum. Çünkü doğumdan sonra kalıyor kilolar ilk doğumumda da böyleydi kilo alışım ama 4-5 kiloyu veremedim doğumdan sonra gitmedi yani. Çok zayıftım ilk hamileliğim başlamadan ondandır dedim ama şimdi de kalırsa 4-5 kilo çok kötü olacak benim için...

kızlar bu aralar benim kilo almam yavaşladı dediğiniz gibi haftada bazen 1 kg alıyordum şimdi 200 gr falan alıyorum son 2 haftdr
akşam yemeklerini yiyemiyorum karnı şişiyor çok rahaatsız oluyorum fazla kaçırınca yemeği kusuyorum ondan sanırım
inş bebek besleniyordur

Kizlar ben uç gun once ishal ve kusma ile acile gittim.yediğim bişe dokunmuş dedi doktor.kusma geçti ishale ne yaptimsa geçmiyor.doktor bebeğe bakti.sorun yok diyor.gelişememesinden korkuyorum.var mi boyle bir sikinti atlatan

bende kararsızım hala aslında rüzgar ve çınar

çok güzel canım bende ilk kızımda istemiştim ama bilemedim biraz fazla geldi parası ama imkanın varsa al tabi
Ruzgar ismini ben çok istedim ama eşim sevmedi alişilmadık hiç duyulmadık diye bence çok modern ve havalı bi isim Poyraz isminide çok begeniyorum eşimde Yigit diyor baska bişey demiyor

Kızlar evham yaptım nedense. Bişey olsa belirti verirdi de mi?

ay iyi akşamlar herkese çoook yoruldum bugün ütü bile yaptım bebişin eşyalaraçok az işim kaldı

gördümki kıyafet konusunda battaniye konusunda eksiğimiz var ilk olarak kendi eksikleirmi tamamlamayı düşünüyorum sonra da bebişin kıyafetlerini tamamlamayı

Ohh çok şükür sabahtan beri alıntılıyorum ama kayboluyor sonunda Yaptım galiba...

larkincim çok geçmiş olsun şu sıralar aynı dert bende de var. Keşke grip aşısı olsaydım diyorum.
duvar kağıdı Halısı perdem bebek odası rafları hastane çantam kapı süsün kolonya şişelerim şekerlerim lavanta keselerim tamam Allah korkutmasın inş tamamına erdirsin hepimizinkini..
Süpriz bebek partisi bile oldu:) ama resim ekleyemiyorum ( çıldırmak üzereyim:) eşim Yurtdışına gidecek Yanımda olamayacak diye bitirdik her şeyi.. Inş yetişir dua edin :)
Yorgan meselesine gelince ben de pamuk yaptırmak istiyordum ve uyku seti almayacaktım ama eşim almış şimdi nereye koyacağımı şaşırdım. Eğer yorgan vs yaptırıyorsan hiç gerek yok, Alıp
da evini doldurma. Zaten 1-2 yaşına kadar şok da yorgan kullanamayacaklar.

Duygusal değişimlere gelince... Allah affetsin ben de kendimi metres gibi hissediyorum yazmıştım bu hafta( eşim çok iyi süsleneyim püsleneyim gezerken hep yanında ama hastalık zor zamanda a toz oluyor:)) benim de sinir sistemim çökmüş durumda tespih çekip ferahlamak lazım.. Hepsi hamilelikten hepimiznyaşıyoruz(

Canım Amerika'daki doktorlar da günde 2 tane veriyor sinirler zarar görmesin diye:) kime uysal ne yapsak aslında en Güzeli doğal yoldan almak...

Herkss söylemiş zaten uyku seti alma canım yaptıracaksan hepsi elyaf uyduruk parana yazık..

Canım hangi ismi istiyorsan onu koy sen. Eşinin annenin onun bunun derken kafalar karışıyor. Berrak bi zamanında kendini dinle karar ver.. Ayşe ismini ben nedense pek sevmiyorum ama tüm ayşeler biraz Cadı ve tuttuğunu koparan cinsten Şanslı oluyorlar Aklında olsun :)) sen karar ver içinde kalmasın:)

Kizlar bu arabayi almayi düşünüyorum sizce nasıl römer britax

canım bu araba en iyilerinden biri diyorlar sağlıkla kullanan alırsanız inş çok da güZel gözüküyor ..

iyi akşamlar hanımlar yaklaşık 1 ay 1 haftadır midem yanıyoooooor. Şuan bile yanıyo gaviscon kullanıyrum ama çok fayda etmiyo tekrar başlıyo 1 saat sonra.

Kızlar,

bu gece kocamı iş gezisi için yolcu edeceğim, inş doğumuma yetişir( Yanımda Olmasını çok istiyorum bu anı kaçırmasın( aslında girmesini bile istemiyorum ama hep iş iş iş... Sizin için diyor ama bıktım gitmese de geçinir gideriz çok şükür( herneyse..

rabbim hepimize kolay huzurlu sağlıklı Doğumlar nasip etsin inş. Bana da dua ederseniz sevinirim.

Zaten el memlekette yalnızım bari doğumumda eşim Yanıma yetişsin sağlıkla kolaylıkla kızımı kucağıma alayım inş.. Kocam da Yanımda olsun:) ne olur dua edin... Ne olacağı hiç belli olmaz ama korkuyorum.. Bir de ilk defa ayrı kalacağız normalde hep birlikte giderdik.. Allah kimseyi ayırmasın iş gezisi bile olsa (

iyi akşamlar hanımlar yaklaşık 1 ay 1 haftadır midem yanıyoooooor. Şuan bile yanıyo gaviscon kullanıyrum ama çok fayda etmiyo tekrar başlıyo 1 saat sonra.
Benimde canim midem yaniyor
Bende rennie kullaniyorum.
Bana da çok uzum sure etki etmiyor
Umarim doğuma kadar sürmez bu yanma.olayi

canım benim yalnızlık zor iş ama karnında bebişin var artık onunlasın rabim sabrını verrir,yetişir kocacığın doğumuna da herşey istediğin gibi olur hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…