Ruzgar ismini ben çok istedim ama eşim sevmedi alişilmadık hiç duyulmadık diye bence çok modern ve havalı bi isim Poyraz isminide çok begeniyorum eşimde Yigit diyor baska bişey demiyorbende kararsızım hala aslında rüzgar ve çınar
çok güzel canım bende ilk kızımda istemiştim ama bilemedim biraz fazla geldi parası ama imkanın varsa al tabi
yok canım bu öyle bir site değil, ankara istanbul firmalarıOlmaz sanirim aldgin site onemli biz tekzenden aldik
Ruzgar ismini ben çok istedim ama eşim sevmedi alişilmadık hiç duyulmadık diye bence çok modern ve havalı bi isim Poyraz isminide çok begeniyorum eşimde Yigit diyor baska bişey demiyor
Kızlar evham yaptım nedense. Bişey olsa belirti verirdi de mi?Kızlar birşey sormak istiyorum. Sabah uyandığımda tuvaletten sonra peçeteyle sildiğimde kahverengi siyah arası akıntı oldu ya da makattan da gelmiş olabilir. Banyoya girdim hemen yıkandım. Sonra baktım bir daha öyle bir şey gellmedi. Ağrım sızım da yok şükür. Bebek te arada tekmeliyor. Sorun olsa sürekli olurdu de mi? Devam ederdi.bir de pazartesi kontrolde herşey normaldi bir sorun yoktu.
kilo konusunu kızımda çok dert ettim hep iki hafta geriden geliyordu. 3100 doğdu bi ikigün içinde 2700e düştü. çok minicikti. ama hızlı kilo aldı şuan 15 aylık ve kilosu tam olması gereken durumda. boşuna üzülmüşüm sıkılımışım hiç dert etmeyin doğunca çok hızlı kilo alıyorlar. ilk ayda 1.250 gr almıştı mesela.
şimdi hiç sıkıntı yapmıyorum buda önden gidiyor kilosu her bebek farklı sağlıklı olması önemli gerisini dert etmemek lazım.[/QUOTE
kesinlikle kıyas en kötüsü.. Nemim ailemde bebekler 2500-2700 arası kedi gibi doğdukları için hiç takmıyorum kilosunu sağlıklı olsunlar da:))
Ben de elde mi yıkasam makinada mı diye kararsızım. Makina esktir mi acaba minik cicileri?
canım makine eksiltmiyor 15-30 dk kısa hassas programları tercih et.. Benim eşim 3 saatlik programa atmış temiz olsun diye ve her şey Minnak Minnak kalmış battaniyesi bile elbezi kadar şimdi :))
Kızlar hastane için yedek pijama aldım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/yedek-pijamam.1218212/
Bunlar da diğer teyzelerimizden oğluma gelenler http://www.kadinlarkulubu.com/forum.../eymenime-diger-teyzelerinden-gelenler.36270/
Bu da hastane çantamız eksikler var tamamlayınca koyarım içine http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/hastane-cantamiz.36271/
canım ne kadar titiz hazırlamıştım. Bem bir tek bebek eşyalarını şeffaf poşete koydum sen dedin diye.. Sonra küçük bi el valizine hazırladım çantamı.. Bu saatten sonra yalnızım acil bir şey olursa diye koydum attık Rabbim zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize ..
Korkma canim devam ederdi bebeginde hareketli ise normaldir bidw adet gunun mu bugunlerKızlar evham yaptım nedense. Bişey olsa belirti verirdi de mi?
Haklısın canım devam ederdi ya da ağrı sızı olurdu. Adet günüm tam değil ama yakın sayılır. Çok sağol canım. Ufaklıkta tekmeliyor arada şükürKorkma canim devam ederdi bebeginde hareketli ise normaldir bidw adet gunun mu bugunler
elde yıkanmanın daha çok yıprattığını düşünüyorum ben kıyafetleriBen de elde mi yıkasam makinada mı diye kararsızım. Makina esktir mi acaba minik cicileri?
@bestemeste canım ben faranjit oldum boğaz kaşıntısı, boğaz ağrısı, burun tıkanması hapşuruk, vs hiç ilaç içmeden atlattım elhamdülillah.
Sadece ilk 2 akşam çok şiddetli olduğu için ağrılarımı alır diye yatarken Parol içmiştim.
Onu ilaçtan saymıyorum çünkü onu içmeye iznimiz var. Yani grip ilacı antibiyorik vs olmadan geçirdim.
Geceleri çoook zor geçti burun tıkalı olunca uyuyamadım ama geçti.
Bol bol ıhlamur içtim. İçine çubuk tarçın, kök zencefil, tane karabiber, çörek otu, toz zerdeçal, yarım limon atarak kaynattım. Taze taze yapıp içtim hem boğazımı yumuşattı, hemde çok iyi geldi.
Sanada çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.
Pinking Tree canımm çok merak ediyorum ama tüm hazırlıklarınıııı lütfen bir yolunu bul ve ekle lütfeeen
Kızlar hepinizi öpüyorum, hepiniz inşallah iyisinizdir.
Ama bu dileğim alışılagelmiş iyiyim cevabı gibi için değil.
Gerçekten iyi olmanızı istiyorum.
Benim bu aralar canım hep sıkkın, kimseye anlatamıyorum hep içim sıkılıyor, çok aşırı duygusalım gözümden yaşlar boşalıyor hep küçücük bir şeyde boğazıma yumru takılıyor, Çok sinirliyim çok sert tepkiler veriyorum sanki...
Küçücük şeyler kafamda hep büyük sorunlar haline geliyor. Durup durup ağlıyorum.
Benim hormonlar bu aralar çok fena çalışıyor
O yüzden sizinde anlatamadığınız sorunlarınız varsa Rabbimden hepinizin çok iyi olmasını istiyorum.
Kizlar ufak bir bilgi: Japonyada kramplar icin Turkiyede doktorlarin verdigi magnezyumlari kullandirtmiyorlar. Sebebi ise magnezyumun sinirler arasindaki baglari gucsuzlestirmesi ve dogum kasilmalarini bile hissetmemize engel olabilecek olmasiymis. Bana japonyadaki doktorum gece bacaginizda kasilma olursa kocanizi uyandirin ayaklarinizi geriye dogru itsin ama o ilaclari kullanmayin dedi. Dayanabiliyorsaniz dayanin arkadaslar .
Annişkolaaar ben bir şey soracağım size, kimin bilgisi varsa konu hakkında fikir verirse sevinirim.
Şimdi bebek uyku seti bakıyorum internetten.
Bebek odasını alacağımız yerde uyku seti satılıyor odasına uygun 250 küsür lira.
Onu almayıp başka mı alsak diye düşünüyoruz eşimle bende çeşitlerine bakıyorum.
Bir 100 küsür liraya çeşitler var birde 250'den fazla fiyatlar.
250 gibi fiyatları olanların içinde yan beşik korumaları ve yorganı var,
100 gibi fiyatları olanlarn sanırım sadece yan korumaları, yastık kılıfları ve yorgan kılıfı var içinde yorganı yok.
Yani ben mi öyle algıladım bilmiyorum. Birinde yorgan var birinde yok.
Yorganı içinde olsun mu olmasın mı?
Pamuk yorgan yaptıracak annem. Birde uyku setinin yorganına ihtiyacımız var mı?
Fikir beyan ederseniz sevinirim
Günaydın kızlar herkes iyidir inş .
Ben doktor arayışına devam diyorum hala karar veremedim
Isim konusu konuşulmus. Biz de birseyler düşünüyoruz ama hala net birsey yok . Nişanlı olduğumuz zaman dan beri kızımız olursa adı ceylin olsun diyorduk. Ama ceylin isminin kuran da gecmedigini öğrenince bir vazgeçer gibi olduk onun yerine nur ismini koymaya karar verdik. Eşim de annesinin ismini koymak istiyor ayşe nur olsun diyor du . Bende ceylin e takılı kaldım ve ben ceylin koyuyorum sen ne istiyorsan onu koy dedim o ayşe ceylin olsun diyor. Kaynanam nur ceylin diyor annem aysenur diyor . Kafam allak pullak oldu . En sonunda aysenur ceylin koyacağım herkesin gönlü olsun diye ama çok uzun oluyor çok kararsizim isim bu başka birşey de değil bir fikir verin ne yapayım ben
KV konusuna gelince bende kV le oturuyorum kayinpederim rahmetli olduğu için . Çok şükür benim pek sıkıntım olmuyor . Arada tabi canı sıkılıyor insanın keşke kendi evim olsaydi diyorum ama çok şükür büyük bir sıkıntım olmadı .kendi evim olsaydı nasıl olurdu acaba diye düşünmeden de edemiyorum .o icimde ukte yani .Bazen yanlız kalmak istiyorum özellikle bu hamilelik döneminde bunalıyor insan resmen evde durmak istemiyorum evden çıkmak istemiyorum öyle saçma sapan hal alıyor beni o zamanlar zor olabiliyor . Çok şükür kV çok iyidir severim kendisini her işi yapar is beklemez benden de geçinip gidiyoruz böyle .
Kizlar bu arabayi almayi düşünüyorum sizce nasıl römer britax
bennmi az kilo aldım bnami oyle geliyor 68 le hamile kaldım 72 kiloyum
Benimde canim midem yaniyoriyi akşamlar hanımlar yaklaşık 1 ay 1 haftadır midem yanıyoooooor. Şuan bile yanıyo gaviscon kullanıyrum ama çok fayda etmiyo tekrar başlıyo 1 saat sonra.
Canim makattan gelmiş olabilir dediğin gibiKızlar evham yaptım nedense. Bişey olsa belirti verirdi de mi?
canım benim yalnızlık zor iş ama karnında bebişin var artık onunlasın rabim sabrını verrir,yetişir kocacığın doğumuna da herşey istediğin gibi olur hayırlısıyla inşallahKızlar,
bu gece kocamı iş gezisi için yolcu edeceğim, inş doğumuma yetişir( Yanımda Olmasını çok istiyorum bu anı kaçırmasın ( aslında girmesini bile istemiyorum ama hep iş iş iş... Sizin için diyor ama bıktım gitmese de geçinir gideriz çok şükür ( herneyse..
rabbim hepimize kolay huzurlu sağlıklı Doğumlar nasip etsin inş. Bana da dua ederseniz sevinirim.
Zaten el memlekette yalnızımbari doğumumda eşim Yanıma yetişsin sağlıkla kolaylıkla kızımı kucağıma alayım inş.. Kocam da Yanımda olsun:) ne olur dua edin... Ne olacağı hiç belli olmaz ama korkuyorum.. Bir de ilk defa ayrı kalacağız normalde hep birlikte giderdik.. Allah kimseyi ayırmasın iş gezisi bile olsa (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?