- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
Sadece grip varsa zaten antibiyotik kullanmamalısın, bol bol sıvı alıp dinlen, doktorun verdiği ilaçlarla en kısa zamanda atlatırsın inşallah...
Kizlar nasilsiniz? Ben iyi degilim ya cok kilo aldim cokhaftada 2 kilo almayı nasil beceriyorum ya. Cok uzuluyorum tartiya cikmaya korkar oldum. 75 le hamile kaldim suan 88 kiloyum ( son ayda 100 ün ustune cikicam diye korkuyorum. Diyetisyenemi gitmeliyim acaba biri bana yardim etsinn
Ya herkeste bisey söylüyo cok sinir oluyorum. Yok sen son ayinda cok fena olucaksin yok cok sismissin. Moral vereceklerine hep kotu etkiliyolar
Ben de elde mi yıkasam makinada mı diye kararsızım. Makina esktir mi acaba minik cicileri?
canım benim eşim 3 saatlik programa atmış her şey Mahvolsu ama 15 dk kısa hassas programlar var öyle atarsan bir şey olmaz.. Makine eskitmez korkma..Dalan roxy hangi markette var ben hiç rastlamadım? Dalin var genelde.
ben de babyme aldım bol bol kullanıp atarım en güzeli ve temizi :))Alt değiştirme örtüsünü ebebekte de bulabilirsiniz. Ben aldım baby&me 10lu paket 5,99tl. Hatta birkaç tane daha alayım diyorum. İncesi de 4,99'a inmiş.
Eki Görüntüle 1280269
Canım bende alıcam dün nette bir yorum gördüm dalininki daha büyükmüş ilk başlarda dörde bölüp kullanıyormuş bir anne fikir olsun, birde marketlerde bez reyonlarında oluyor
ohh maaşallah hepside hazır yok yaa bende cacık olmaz daha aldıklarımı bile yıkamadım yedeğini bile aslını bile almadım geceliğin falan
bunlar çok işe yarıyor özellekle dışardayken hayat kuryarıyor ser altına ohh mis değiştir
Kizlar ben uç gun once ishal ve kusma ile acile gittim.yediğim bişe dokunmuş dedi doktor.kusma geçti ishale ne yaptimsa geçmiyor.doktor bebeğe bakti.sorun yok diyor.gelişememesinden korkuyorum.var mi boyle bir sikinti atlatan
Ruzgar ismini ben çok istedim ama eşim sevmedi alişilmadık hiç duyulmadık diye bence çok modern ve havalı bi isim Poyraz isminide çok begeniyorum eşimde Yigit diyor baska bişey demiyor
Canım durumun varsa içine sindiyse al.. Ama bebek çantası ilk 6 ay kullanıyorlar sonra anneler de bebek çantasından bıkıyorlar kendi büyük çantalarına dönüyorlar :))ya ben bu çantayı beğendim ama biraz tuzlu kullanan var mı
canım bu çantanın hem kola hem çapraz hem de sırta takılabilen modeli var sumo modeli. Ben bi ara ona bakmıştım ebebekte 160 falandı indirimde.
sonra çanta almamaya karar verdim. Evde bi sırt çantam var onu kullanıcam, baktım kullanışlı olmadı o zaman alıcam.
Bu arada hem bebek hem çanta taşımak gereken durumlar için sırt çantası çok pratik oluyormuş diyorlar.
Ben kışın sık sık boğaz enfeksiyonu, gip vs.geçiririm.Geçen haftalarda grip+ boğaz hafif şişti.Bol su içtim bide sıcak içecekler şükür geçti.Zaten antibotik kullansanda, kullanmasanda hastalık en az 1 hafta sürüyo benim, o yüzden sıkıntı yapmadım vede ayaklarını sıcak tut.
76 ile hamile kaldım az önce tartıldımki 89,4 olmuşum .şoktayım ama yapacak birşey yok bebişler sağlıklı olsunda.Bide doktorda uyarmıyo beni tartıyo not alıyo asistan.Bende çok korkuyorum 100 kilo olcam diye.
Aynen ya benimde etrafımda eşimin ailesi dahil çok kilo aldığımı söyleyip duruyo sanki ben farkında değilimde, sanki sırtlarında taşıyolar sinir olmaya başladım iyice.Napıyım içimde sanki aç bir canavar var 2 saatte bir acıkıyorum yemezsemde midem bulanıyo
yok canim az once tartıldım iki kilo daha almişim toplam 6 kilo almişimCok sanslisin nnnnnn sadece 3 kg mu nasil basardin bunu
canım benim yalnızlık zor iş ama karnında bebişin var artık onunlasın rabim sabrını verrir,yetişir kocacığın doğumuna da herşey istediğin gibi olur hayırlısıyla inşallah
Canim kimi çok kullanisli diyorarkadslar bebek tulunları kullanişli oluyormu acaba hemen kuçulup çok giydirilmiyomu kaçar tane aldınız lutfen yardımcı olurmusunuz daha hiç bir sey almadım bn bu hafta hepsini toplu alcam
tesekkur ederim canim iki tane oglumdan kalan var zaten hiç giydirmedim bir tane daha alirim digerlerinide altlı ustlu takım olarak alirim bide sornak istedigim bebek kıyafetlerindede kış sezonu olurmu acaba ben birazda bunun için bekledim kişin dogacagi için kişliklar çiksin oyle alıyım dedimCanim kimi çok kullanisli diyor
Kimi kulannissiz diyor.
Bence çok abartmayarak al sen karar ver. Ben öyle yaptim. Çok kullanisli olursa yine alirim.
canim bol bol su iç antibiyotikten daha faydali bende enfeksiyon olmuştu doktor antibiyotik yazmişti ama ben kullanmadım hamileyim nolır nolmaz diye gun içinde bol su içtim ikinci gunde geçti birde tavsiyem kendini sıcak tut soguklardanda olur genelde çorap giyilmemesinden kaynaklaniyor bende dun uşuttum hmn sanci ypck gbi oldu sıcak su torbası koydum geçtiYardım Edin
Kızlar doktor idrar yolu enfeksiyonu var ama başlangıç az miktarda dedi ilaç verdi ilacın adı monural saşe gebelikte kullanımında yeterli bilgi yoktur yazıyor bende tereddüt ettim içmeye ya ilacı kullanan var mı aranızda ya da enfeksiyon olup da tedavi olan var mı ne yaptınız nasıl iyileştiniz tavsiyeleriniz nedir ???
ahh canim inşallah bişey olmaz bol bol dinlen ayaklarını duvara kaldırarak yat seninle aynı haftadayız dualarım seninleKizlarrr bugun aksamustu kahverengi lekem geldi 1 kez sonra pembe lekeye cevirdi hast.geldik apar topar yatis verdiler cok korktum erken dogum riski icin tedbir amacli dediler...ama ne bileyim simdi 2 serum bitti nst baglandi...offf yavrum daha cok kucuk ne olur dua edin beklesin zamanini:'(
Aynısını kullandım canım, hatta yanında antibiyotik de kullandım, bütün ilaçlarda o ibare var, doktorun verdiği ilaçları kullan enfeksiyon bebek için daha tehlikeli.Yardım Edin
Kızlar doktor idrar yolu enfeksiyonu var ama başlangıç az miktarda dedi ilaç verdi ilacın adı monural saşe gebelikte kullanımında yeterli bilgi yoktur yazıyor bende tereddüt ettim içmeye ya ilacı kullanan var mı aranızda ya da enfeksiyon olup da tedavi olan var mı ne yaptınız nasıl iyileştiniz tavsiyeleriniz nedir ???
İnşallah düzelir hemen, dualarım seninle...Kizlarrr bugun aksamustu kahverengi lekem geldi 1 kez sonra pembe lekeye cevirdi hast.geldik apar topar yatis verdiler cok korktum erken dogum riski icin tedbir amacli dediler...ama ne bileyim simdi 2 serum bitti nst baglandi...offf yavrum daha cok kucuk ne olur dua edin beklesin zamanini:'(
Yok canim ya hep penye oluyortesekkur ederim canim iki tane oglumdan kalan var zaten hiç giydirmedim bir tane daha alirim digerlerinide altlı ustlu takım olarak alirim bide sornak istedigim bebek kıyafetlerindede kış sezonu olurmu acaba ben birazda bunun için bekledim kişin dogacagi için kişliklar çiksin oyle alıyım dedim
hımm çok soru sordum ama dogum çantanini hazırladınızmı neler koydunuzYok canim ya hep penye oluyor
Citcitli badilerin uzun kollusu kisa kollusu var onlar kişlik yazlik olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?