2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sadece grip varsa zaten antibiyotik kullanmamalısın, bol bol sıvı alıp dinlen, doktorun verdiği ilaçlarla en kısa zamanda atlatırsın inşallah...

Ben kışın sık sık boğaz enfeksiyonu, gip vs.geçiririm.Geçen haftalarda grip+ boğaz hafif şişti.Bol su içtim bide sıcak içecekler şükür geçti.Zaten antibotik kullansanda, kullanmasanda hastalık en az 1 hafta sürüyo benim, o yüzden sıkıntı yapmadım vede ayaklarını sıcak tut.

76 ile hamile kaldım az önce tartıldımki 89,4 olmuşum .şoktayım ama yapacak birşey yok bebişler sağlıklı olsunda.Bide doktorda uyarmıyo beni tartıyo not alıyo asistan.Bende çok korkuyorum 100 kilo olcam diye.

Ya herkeste bisey söylüyo cok sinir oluyorum. Yok sen son ayinda cok fena olucaksin yok cok sismissin. Moral vereceklerine hep kotu etkiliyolar

Aynen ya benimde etrafımda eşimin ailesi dahil çok kilo aldığımı söyleyip duruyo sanki ben farkında değilimde, sanki sırtlarında taşıyolar sinir olmaya başladım iyice.Napıyım içimde sanki aç bir canavar var 2 saatte bir acıkıyorum yemezsemde midem bulanıyo

Ben de elde mi yıkasam makinada mı diye kararsızım. Makina esktir mi acaba minik cicileri?

Dalan roxy hangi markette var ben hiç rastlamadım? Dalin var genelde.
canım benim eşim 3 saatlik programa atmış her şey Mahvolsu ama 15 dk kısa hassas programlar var öyle atarsan bir şey olmaz.. Makine eskitmez korkma..
dalin de de koruyucu madde parfüm vs var diyorlar en iyisi dalan roxy ben başlanır marka kullanıyorum ikisini de bulamadım tabi :))

Alt değiştirme örtüsünü ebebekte de bulabilirsiniz. Ben aldım baby&me 10lu paket 5,99tl. Hatta birkaç tane daha alayım diyorum. İncesi de 4,99'a inmiş.
Eki Görüntüle 1280269
ben de babyme aldım bol bol kullanıp atarım en güzeli ve temizi :))

Canım bende alıcam dün nette bir yorum gördüm dalininki daha büyükmüş ilk başlarda dörde bölüp kullanıyormuş bir anne fikir olsun, birde marketlerde bez reyonlarında oluyor

Ablam da ikiye bölüp kullanıyordum çok büyük demişti..

Belki de en güzelini sen yapıyorsun canım son zamanlar biz her işi bitirirsen telaş içinde beklerken sen hazırlıklarla oyalayacaksın:))

Kizlar ben uç gun once ishal ve kusma ile acile gittim.yediğim bişe dokunmuş dedi doktor.kusma geçti ishale ne yaptimsa geçmiyor.doktor bebeğe bakti.sorun yok diyor.gelişememesinden korkuyorum.var mi boyle bir sikinti atlatan

Canım bol bol komposto ve su iç dedi doktorum susuz kalmazsan bebeğe zarar gelmez.. Merak etme,. Inş

Ruzgar ismini ben çok istedim ama eşim sevmedi alişilmadık hiç duyulmadık diye bence çok modern ve havalı bi isim Poyraz isminide çok begeniyorum eşimde Yigit diyor baska bişey demiyor

canım ben de rüzgar ve yiğit i beğendim.. Poyraz çok sert geldi nedense..

ya ben bu çantayı beğendim ama biraz tuzlu kullanan var mı
Canım durumun varsa içine sindiyse al.. Ama bebek çantası ilk 6 ay kullanıyorlar sonra anneler de bebek çantasından bıkıyorlar kendi büyük çantalarına dönüyorlar :))

benim arkadaşım da sırtına çanta önüne bebeği takıp takıp geziyordu hem de karda kışa ve ufacık boyuyla.. Geçecekten de pratik oluyor:)

canım yine senin doktor tartıyor
ben 6 ay boyunca toplasan 2 kere tartıldım dr yanında hiç tartıl demiyor

Herkese iyi akşamlar sevgili ocak anneleri bayadır okuyorum yazdıklarınızı kızlar kiloyu sorun etmeyin emzirme döneminde sadece emzirmekten günde 600 kalori yakılıyormuş birde spor veya diyet yaptık mı zaten kilo veririz..
mide yanması felaket bir durum bende çekiyorum böyle ağzımın içine kadar yandığımı hissediyorum bazen geceleri bu yanmadan dolayı 3-4 kez uyanıyorum...
sanırım isim konusuna herkes takılmış açıkcası benimde oğluşum olacak eşim iki isim istedi ikisinide kendi istediği ismi koyacaz inşallah ben o kadar dert etmiyorum o olmayacak bu olacak diye sonuçta mutluyum babasıda mutlu, mutlu bir ailede büyüyecek oğulcuğum da mutlu olacak isim konusuna takılıp birbirinizi kırmayın güzel yoldan halledin hamilesiniz güzel bayanlar bebeğinize üzüntülerinizi yansıtmayın..
bende bebeğimin hemen hemen bir çok şeyini aldım araba olarak 4 tekerlekli aldım 3 tekerlekli arabalarda denge sorunu olacağını duydum araba devrilebiliyormuş allah korusun mothercareden travel sistem 4 tekelek aldım kafam rahat etti kuzuma birde telsiz aldım mı tamamdır..
Sevgi dolu olun poztif olun kuzucuklarımız mutlu olsun bizim mutluluğumuzu hissetsinler sağlıcakla kalın biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın

arkadslar bebek tulunları kullanişli oluyormu acaba hemen kuçulup çok giydirilmiyomu kaçar tane aldınız lutfen yardımcı olurmusunuz daha hiç bir sey almadım bn bu hafta hepsini toplu alcam

canım benim yalnızlık zor iş ama karnında bebişin var artık onunlasın rabim sabrını verrir,yetişir kocacığın doğumuna da herşey istediğin gibi olur hayırlısıyla inşallah

Âmin inşallah yetişir canım Allah Razı olsun :) sağlıkla kolaylıkla huzurla bebeklerimizi kucağımıza alırız sevdiklerimiz kocalarımız da Yanımızda olur:) kocam kocam :)) hiçbir işe yaramıyor yardım etmiyor amaa Varlığı da yetiyor işte:))
allah kimseyi Eşinden ayırmasın amin
:)

arkadslar bebek tulunları kullanişli oluyormu acaba hemen kuçulup çok giydirilmiyomu kaçar tane aldınız lutfen yardımcı olurmusunuz daha hiç bir sey almadım bn bu hafta hepsini toplu alcam
Canim kimi çok kullanisli diyor
Kimi kulannissiz diyor.
Bence çok abartmayarak al sen karar ver. Ben öyle yaptim. Çok kullanisli olursa yine alirim.

Bebeğimin kıyafetlerini renklerine göre ayırdım, yarın yıkıcam inşallah, erkenden yapmak lazım gerçekten azıcık iş yaptım hemen yoruldum, son ayları düşünemiyorum bile... Dalan roxy aldım ben de migrostan, onunla kısa programda yıkıcam, bu arada etiketleri kesmeyi unutmayın kızlar, boya verebilir...

Kizlarrr bugun aksamustu kahverengi lekem geldi 1 kez sonra pembe lekeye cevirdi hast.geldik apar topar yatis verdiler cok korktum erken dogum riski icin tedbir amacli dediler...ama ne bileyim simdi 2 serum bitti nst baglandi...offf yavrum daha cok kucuk ne olur dua edin beklesin zamanini:'(

Yardım Edin

Kızlar doktor idrar yolu enfeksiyonu var ama başlangıç az miktarda dedi ilaç verdi ilacın adı monural saşe gebelikte kullanımında yeterli bilgi yoktur yazıyor bende tereddüt ettim içmeye ya ilacı kullanan var mı aranızda ya da enfeksiyon olup da tedavi olan var mı ne yaptınız nasıl iyileştiniz tavsiyeleriniz nedir ???

Canim kimi çok kullanisli diyor
Kimi kulannissiz diyor.
Bence çok abartmayarak al sen karar ver. Ben öyle yaptim. Çok kullanisli olursa yine alirim.
tesekkur ederim canim iki tane oglumdan kalan var zaten hiç giydirmedim bir tane daha alirim digerlerinide altlı ustlu takım olarak alirim bide sornak istedigim bebek kıyafetlerindede kış sezonu olurmu acaba ben birazda bunun için bekledim kişin dogacagi için kişliklar çiksin oyle alıyım dedim

canim bol bol su iç antibiyotikten daha faydali bende enfeksiyon olmuştu doktor antibiyotik yazmişti ama ben kullanmadım hamileyim nolır nolmaz diye gun içinde bol su içtim ikinci gunde geçti birde tavsiyem kendini sıcak tut soguklardanda olur genelde çorap giyilmemesinden kaynaklaniyor bende dun uşuttum hmn sanci ypck gbi oldu sıcak su torbası koydum geçti

ahh canim inşallah bişey olmaz bol bol dinlen ayaklarını duvara kaldırarak yat seninle aynı haftadayız dualarım seninle

Aynısını kullandım canım, hatta yanında antibiyotik de kullandım, bütün ilaçlarda o ibare var, doktorun verdiği ilaçları kullan enfeksiyon bebek için daha tehlikeli.

İnşallah düzelir hemen, dualarım seninle...

Yok canim ya hep penye oluyor
Citcitli badilerin uzun kollusu kisa kollusu var onlar kişlik yazlik olabilir.

Kocam beni bugunlerde cok kizdiriyor kizlar..acaba benmi hassaslastim diyorum bilmiyorum cok gicik oldum bugünlerde. .dunde kv evi temizlerken geldi kızlar annem uc Kızkardeşim evde bi sm oturmadilar ama kv biseye elini surmedi ustune de annemlerin aldigi besige bi hayırlı olsun demedi niye aceke ettiler ki demia kardesime..çıldırdım yemin ederim ki çıldırdım..siz olsanz bubkadina napardiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…