2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aynen oyle.. kac yasindasin? Ilk bebek mi seninde canim

tesekkur ederim canim bunlar bna bi fikir oldu not alicam aslında ikinci bebegim ama ilkinden bişey hatırlamiyor gibiyim hepsi silinmiş hafızadan

arkadaslar ben kredi kartıyla nir bebek sitesinden alişveriş yapmak istiyorum ama açikçası pek guvenemiyorum. Guvendiginiz kredi kartıyla alişveriş yaptıgınız site adresi paylaşirmisiniz lutfen?

Kizlar ablamin doğumuna gidiyoruz
Dua edin tez zamanda saglicakla kurtarsin ikisi.
İlk bebeği benim ilk yegenim çok heycanliyim :)
ayy ne guzel sanada annelik gibi bisey olacak antreman gibi bisey banada yeni dogum yapan birini getirin
Allahim saglikli kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Hayirli olsun bu arada.

Olmek var dönmek yok
Oda biliyo istediğimi koyacagimi zaten.dediğimi suana kadar karsida ciksa yapar herzaman gerci karsi çıktıktan sonra anlami ne onuda anlamış dgilim ya
kocam ikinci ismi koyacak

Doğum çantasına koymak için 7-8 parça bir şeyler almıştım. İçlerinde Avent'in 125ml'lik biberonu da vardı ama stokta olmayınca iptal etmişler. Ben de bir hışımla başka bir siteden medela calma aldım az önce burayı okuyup @rappunzel sen tavsiye etmiştin bana burda daha önce Arada epey fiyat farkı var ama olur da kuzuma kullanmak zorunda kalırsak memeyi reddetmez umuduyla aldım, öyle olur inşallah

aaa bak ikinci bebeginse buna pek masraf yapmazsın ilk bebekten epey bişeler vardır zaten
yok tatlım nerde ilk giysileri çok yıkandıgı için giyilecek hali kalmadıki eskidi yıprandı ama bir yaşindan sonra giyebilecegi çok kıyafeti var onları saklıyorum almam gerekenler 0-9ay arası giyebilecegi giysiler

ben almadım gerek duymadım çok lazım olan bişey degil ama heves ediyorsa almalisin içinde kalmasın ilk bebek heralde :)

evet canm ilk bebek eşime söylemiş iş arkadaşları öyle almaya karar verdik işe yarıyormuş

Çok güzelmiş çok beğendim biz daha ana ihtiyaçları almadık çok eksiğimiz var böyle ayrıntılara sıra gelmedi daha ama almayi düşünürsem bunu alabilirim bende

bizde beğendik canm

Bunu alırsak en sonlarda alırız herhalde. Ufak tefek alacaklarımız var hala.
Ama bu gerçekten çok güzelmiş, bende bundan alabilirim, alırsak

bizim de var alacaklarımız canm ama buda hoşuma gitti

Kizlar ablamin doğumuna gidiyoruz
Dua edin tez zamanda saglicakla kurtarsin ikisi.
İlk bebeği benim ilk yegenim çok heycanliyim :)

tek avazda kurtarsın rabbim

yok canım hiç korkma kafası sulanmış o an doktorun

Sormadım canım daha pazartesi gittim diye. Bir sorun olsa o zaman gözükürdü diye düşündüm. Bir de yıkanınca bir daha olmadı. Makattan geldiğini düşündüm.

Sormadım canım daha pazartesi gittim diye. Bir sorun olsa o zaman gözükürdü diye düşündüm. Bir de yıkanınca bir daha olmadı. Makattan geldiğini düşündüm.
tamam canım sancında yokmuş inşaallah iyidir minnoşun:)

arkadaslar ben kredi kartıyla nir bebek sitesinden alişveriş yapmak istiyorum ama açikçası pek guvenemiyorum. Guvendiginiz kredi kartıyla alişveriş yaptıgınız site adresi paylaşirmisiniz lutfen?
butikbebe var canım ben oradan yapıyorum alışverişimi. biraz geç geliyor zaten kargoya verileceği tarih yazıyor yanında ama güzel ve indirimli ürünler geliyor hem de ücretsiz kargo. onun haricinde gittigidiyorda alışveriş yapıyorum orası da güvenli.

Ütüyle basım dertte
Yetti gariiiiii.. Son 5 parca

tesekkur ederim canim bilgilendirmen için. Hemen bakıyorum ismini verdigin sitelere . Birde canim hangi urunleri sipariş ettin bu sitelerden ve nasıl kullanişlimi memnun kaldınmı ?

tesekkur ederim canim bilgilendirmen için. Hemen bakıyorum ismini verdigin sitelere . Birde canim hangi urunleri sipariş ettin bu sitelerden ve nasıl kullanişlimi memnun kaldınmı ?
butik bebeden oğluşuma kadife tulum , penye tulum falan siparis ettim çok güzeller . birde siparişte ürünlerim var onlarda haftaya gelir 2 tane kadife tulum sipariş ettim
takip et özellikle sabahları bak yeni ürünler ekleniyor bazen çok indirimde oluyor hemen bitiyor .

Kocam hicbise soylememe izin vermiyor buyukmus falan.aMa benim sabrim kqlmadi artik..temizligin ortadinda insan biseyin ucundan tutqr..ama o arka binadaki kardesine gitti..neymis cocuklari ozlemis..bu kadinla ya cok siddetli tartsisip evime almicam ki buda kocamla aramizdaji herseyi bitirir yada kocami bosicam.az kaldi..

Kizlar iyi dileklerinizi ve dualarinizi eksik etmemissiniz Allah razi olsun hepinizden....mesele cocugun olunca elin ayagin sasiyor hele geride bir baska bebegin varsa...hast.daha aksam 6 ya dek( 10 kere nst ye baglandim...kalcadan celes.....diye bebek erken dogarsa cigeri gelissin diye igne oluyorum aksam iki doz olup cikis yapicam insallah....akintim durdu bin sukurr aklim evdeki kizimda cok sujur abimlere emanet ama ilk ayriligim...Rabbim herkesin evladini bagislasin...yeni dogan katindayim o kadar duygu doluyum ki ingalar ciyaklamalar sutu gelmeyip aglayanlar sezeryandan ayilamayanlar....anne olmak cok zahmetli Rabbim bosuna cennetle mujdelememis...

kızlar bişey sormak istiyorum a101den aldığınız biberonların ucu normal mi yoksa anne göğsü gb olanlardn mı ben kaçırmıştım indirimi eşim şimdi tesadüfen girmiş a101e biberon var diye aradı bende al dedim sonradan aklıma geldi size sorayım dedim bide büyük boy mu aldınız küçük mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…