Aynen oyle.. kac yasindasin? Ilk bebek mi seninde canimBen kışın sık sık boğaz enfeksiyonu, gip vs.geçiririm.Geçen haftalarda grip+ boğaz hafif şişti.Bol su içtim bide sıcak içecekler şükür geçti.Zaten antibotik kullansanda, kullanmasanda hastalık en az 1 hafta sürüyo benim, o yüzden sıkıntı yapmadım vede ayaklarını sıcak tut.
76 ile hamile kaldım az önce tartıldımki 89,4 olmuşum .şoktayım ama yapacak birşey yok bebişler sağlıklı olsunda.Bide doktorda uyarmıyo beni tartıyo not alıyo asistan.Bende çok korkuyorum 100 kilo olcam diye.
Aynen ya benimde etrafımda eşimin ailesi dahil çok kilo aldığımı söyleyip duruyo sanki ben farkında değilimde, sanki sırtlarında taşıyolar sinir olmaya başladım iyice.Napıyım içimde sanki aç bir canavar var 2 saatte bir acıkıyorum yemezsemde midem bulanıyo
tesekkur ederim canim bunlar bna bi fikir oldu not alicam aslında ikinci bebegim ama ilkinden bişey hatırlamiyor gibiyim hepsi silinmiş hafızadan1 adet 10 lu hastane cıkışı
6 tane zıbın takımı(eldiven mama önlüğü şapka dahil)
2 tane tulum
3 pijama takımı
3 altlık
8 uzun kollu cıtcıtlıbadi
2 kısa kollu cıtcıtlı badi
1 yelek
2 polar battaniye
2 penye battaniye
2 tane pazen battaiye
1 alt acma bezi
6 corap
1 adet banyo havlusu
ben hepsini yenidoğana uygun aldım
ama cıtcıtlı badileri falan, 3 pijama takımı 6 aya kadar giyebilir onlar biraz daha büyük
bakım malzemeleri hariç onları yazmadım aldıklarım bunlar
eczacı bana gece yatmadan iç sabaha kadar tuvalete gitme dedi vücutta ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi aklında olsun :)Haklısın ilaç bu gece midemde olacak
aaa bak ikinci bebeginse buna pek masraf yapmazsın ilk bebekten epey bişeler vardır zatentesekkur ederim canim bunlar bna bi fikir oldu not alicam aslında ikinci bebegim ama ilkinden bişey hatırlamiyor gibiyim hepsi silinmiş hafızadan
ayy ne guzel sanada annelik gibi bisey olacak antreman gibi bisey banada yeni dogum yapan birini getirinKizlar ablamin doğumuna gidiyoruz
Dua edin tez zamanda saglicakla kurtarsin ikisi.
İlk bebeği benim ilk yegenim çok heycanliyim :)
Olmek var dönmek yokbak sen demek o da çekiyormuş , vazgeçme arkadaşım isim konusunda ben çok katıyım bana katılmayan çok olur ama en çok annenin hakkı isim koymak kimse kusura bakmasın
canım jel daha kuru tutuyor meme ucunu böylece yara olmasına engel oluyor, ilk gebeliğimde normal kullandım o çok kalınmış meğer, şimdi jelli aldım incecik hem de tek kullanımlık poşetlerde çantada gayet rahat hijyenik olarak taşınır, birde arka kısmı yapışkanlıymış çamaşıra yapışıyor ped gibi kaymıyor böylelikle, bebedor aldım ben
Canım Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin ablana, sezaryen mi normal mi olacak, haberdar et bizi
kolay gelsin canım
yok tatlım nerde ilk giysileri çok yıkandıgı için giyilecek hali kalmadıki eskidi yıprandı ama bir yaşindan sonra giyebilecegi çok kıyafeti var onları saklıyorum almam gerekenler 0-9ay arası giyebilecegi giysileraaa bak ikinci bebeginse buna pek masraf yapmazsın ilk bebekten epey bişeler vardır zaten
ben almadım gerek duymadım çok lazım olan bişey degil ama heves ediyorsa almalisin içinde kalmasın ilk bebek heralde :)
Çok güzelmiş çok beğendim biz daha ana ihtiyaçları almadık çok eksiğimiz var böyle ayrıntılara sıra gelmedi daha ama almayi düşünürsem bunu alabilirim bende
Bunu alırsak en sonlarda alırız herhalde. Ufak tefek alacaklarımız var hala.
Ama bu gerçekten çok güzelmiş, bende bundan alabilirim, alırsak
Kizlar ablamin doğumuna gidiyoruz
Dua edin tez zamanda saglicakla kurtarsin ikisi.
İlk bebeği benim ilk yegenim çok heycanliyim :)
sağol canım,bol bol dinleniyorum kasılmalarımda geçti çok şükür inşallahh atlatmışımdır.
ya beni niye korkuttu bu doktor anlamadım,dünden beri araştırıyorum kilosu evet çok normal.
eşim etrafımda pervane oldu yazık,bebek kilo alsın diye ha bire yediriyo bana yaaa
Sormadım canım daha pazartesi gittim diye. Bir sorun olsa o zaman gözükürdü diye düşündüm. Bir de yıkanınca bir daha olmadı. Makattan geldiğini düşündüm.canım doktoruna sormanda hatta hastaneye gitmende fayda var tedbir amaçlı
sağol canım amin
amin canım sağol
yıka tabi annesi kaç kişini eli değiyor o aldıklarımıza
gözün aydın canım
sağol canım amin
sana bu konuda katılıyorum canım başından beri yazmak istedim:)
canım benim iştahımda hep az ama maşaallah kuzum iyi korkma sende
canım geçmiş olsun yoğurt patates pirinç fayda etmedi mi
sağol canım, takıntılıyım düzen konusunda o yüzden öyle hazırladım
normal canım
canım güle güle gitsin gelsin inşaallah doğumunda yanında olsun
oluyor tabi canım eğer bulursan ayak kısmı çoraplı olanlardan al onlar daha kullanışlı bacakları gergide kalmıyor o zaman
canım çok geçmiş olsun korkma hiç bana da olmuştu bol istirahat ve ilaçla geçiyor
canım bol bol su iç abart ev ilacı mutlaka kullan
canım amann öyle kv ye ben ne yapardım biliyormusun görmezden gelip sinir ederdim
başla canım başla senin aldıklarını yıkamakla zor bitirirsin:) şaka bir yana ne kadar çabuk hazır olursa ben o kadar rahat oluyorum çok tez canlıyımdır:)
birde yeni doğan kıyafetlerini yıkayın sadece, büyükleri doğduktan sonra duruma göre yıkayın bebeğiniz iri olur kullanamazsınız, hediye verirsiniz iyi oluyor öyle:)
tamam canım sancında yokmuş inşaallah iyidir minnoşun:)Sormadım canım daha pazartesi gittim diye. Bir sorun olsa o zaman gözükürdü diye düşündüm. Bir de yıkanınca bir daha olmadı. Makattan geldiğini düşündüm.
butikbebe var canım ben oradan yapıyorum alışverişimi. biraz geç geliyor zaten kargoya verileceği tarih yazıyor yanında ama güzel ve indirimli ürünler geliyor hem de ücretsiz kargo. onun haricinde gittigidiyorda alışveriş yapıyorum orası da güvenli.arkadaslar ben kredi kartıyla nir bebek sitesinden alişveriş yapmak istiyorum ama açikçası pek guvenemiyorum. Guvendiginiz kredi kartıyla alişveriş yaptıgınız site adresi paylaşirmisiniz lutfen?
tesekkur ederim canim bilgilendirmen için. Hemen bakıyorum ismini verdigin sitelere . Birde canim hangi urunleri sipariş ettin bu sitelerden ve nasıl kullanişlimi memnun kaldınmı ?butikbebe var canım ben oradan yapıyorum alışverişimi. biraz geç geliyor zaten kargoya verileceği tarih yazıyor yanında ama güzel ve indirimli ürünler geliyor hem de ücretsiz kargo. onun haricinde gittigidiyorda alışveriş yapıyorum orası da güvenli.
butik bebeden oğluşuma kadife tulum , penye tulum falan siparis ettim çok güzeller . birde siparişte ürünlerim var onlarda haftaya gelir 2 tane kadife tulum sipariş ettimtesekkur ederim canim bilgilendirmen için. Hemen bakıyorum ismini verdigin sitelere . Birde canim hangi urunleri sipariş ettin bu sitelerden ve nasıl kullanişlimi memnun kaldınmı ?
Aynen oyle.. kac yasindasin? Ilk bebek mi seninde canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?