2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yok daha neler eşi boşak neymiş deymez benimkininde bana hiic faydası yok anası babası vaemı vae işte görümcem üst katta düşük tehlikem vardı yatacaksın dedi doktorum bakkala gidiyorum bisi lazımmı bile demedi kaç km coluklu cicuklu ablam geldi isimi yaptı ama napim eşimi seviyorum katlanıyorum

Bende aldım cnm nuk markası büyük aldım ben gaz şikayetine iyi gelen biberon. Küçük boyunu eltim getirdi almanyadan alman markası nuk zaten.

Güle güle kullan canım ben de alıcam bu hafta içi medela calmayı

çok kilo almasın onun birde çıkması var

Bende aldım cnm nuk markası büyük aldım ben gaz şikayetine iyi gelen biberon. Küçük boyunu eltim getirdi almanyadan alman markası nuk zaten.
bende küçük al dedim biberon almamıştım ilk etapta küçük yeterli olur diye düşündüm senin küçük varsa büyük iyi olmuş

kizlar moralim cok bozuk idrar yolu enfeksiyonu diye gittim bugün doktora.bebislerim böbreklerime baski yaptigi için sag böbregimde büyüme varmis.doktor tam sınırdasin az bir büyumede mudahale etmek zorunda kaliriz oda erken dogumu tetikler diyor.ve bebeklerin daha cok büyuyecekler her türlu böbrege baski artacak diyor.daha 26.haftadayiz ve agrilar artarsa napcam bilmiyorum

Ayy coküzüldüm canimm.insallah daha ileri gidersiniz ne kadar cok sende kaldikca bebisler icin okadar iyi ama senin icin zor olcak epey .

rabbim yardımcın olsun canım inş göbeğin büyür de içine baskı yapmaz sen de bebişler de sağlıklı olursunuz

Ayy coküzüldüm canimm.insallah daha ileri gidersiniz ne kadar cok sende kaldikca bebisler icin okadar iyi ama senin icin zor olcak epey .
aynen canim ne kadar tasirsam o kadar kar derken bide bu olay cikti.insallah agrilarim cok artmazda operasyona gerek kalmz

Allah yardımcın olsun, kuzuların yer değiştirip baskı yapmayı bırakır da senin de ağrıların artmaz inşallah.

Benimde karnim taş gubi iş yaptım ondanmı acaba hafif kasılmamda var sanki
Benim yemeklerden sonra ya da gazım olduğu zaman taş gibi semsert oluyor. Kasılma nasıl oluyor bilmiyorum (çok şükür) ama yorma kendini yat uzan bugün.

yaaa bende istiyorum o kadife tulumlardann

Geçmiş olsun canım, benim kuzenim de ikiz doğum yaptı, böbreklerine baskı onun da olmuştu ve riskli zamanları atlatıp doğumunu yaptı. Şimdi kocaman oldular, iyi düşün iyi olsun...

Allah yardımcın olsun canım, inşaallah bir an önce düzelir bu durum ve bebeklerini zamanı geldiğinde sağlıkla, huzurla kucağına alırsın.

Slm kızlar park yatak alacagız biz bazılarının titresimli ayari falan var bebegi koyuyorsun icine kendi sallıyomuş falan ama birkac tanidigim bebek ona alışıyor sonra hiç bi yerde uyumuyor kendi yatağını arıyor dedi, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Offf icim gidiyo resmen.
Yine ali expresse bakip ic geciriyorum alma cesaretini niye bulamiyorum kendimde.epey bisey almistim eledim eledim denemek icin 3 parca almaya karar verdik yok onada cesaretim yok ama bi yandanda almak istiyorum

Direk siteden kaydedemedim tabletten de
Alti ustu 3 ü 15 dolar yapiyo ama kartin limiti yüksek korkuyorum güvenmiyorum içimdeki korkuyu yenip bunlari almam lazim

Ali expresten ben alisveros yaptim henuz gelmedi ama alırken satıcılar dan memnun olma oranina ve yorumlara bakıp alırsan guvenilir olur cok tatliymis bunlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…