Yok daha neler eşi boşak neymişKocam hicbise soylememe izin vermiyor buyukmus falan.aMa benim sabrim kqlmadi artik..temizligin ortadinda insan biseyin ucundan tutqr..ama o arka binadaki kardesine gitti..neymis cocuklari ozlemis..bu kadinla ya cok siddetli tartsisip evime almicam ki buda kocamla aramizdaji herseyi bitirir yada kocami bosicam.az kaldi..
Bende aldım cnm nuk markası büyük aldım ben gaz şikayetine iyi gelen biberon. Küçük boyunu eltim getirdi almanyadan alman markası nuk zaten.kızlar bişey sormak istiyorum a101den aldığınız biberonların ucu normal mi yoksa anne göğsü gb olanlardn mı ben kaçırmıştım indirimi eşim şimdi tesadüfen girmiş a101e biberon var diye aradı bende al dedim sonradan aklıma geldi size sorayım dedim bide büyük boy mu aldınız küçük mü
Güle güle kullan canım ben de alıcam bu hafta içi medela calmayıDoğum çantasına koymak için 7-8 parça bir şeyler almıştım. İçlerinde Avent'in 125ml'lik biberonu da vardı ama stokta olmayınca iptal etmişler. Ben de bir hışımla başka bir siteden medela calma aldım az önce burayı okuyupBellatrix Lestrange sen tavsiye etmiştin bana burda daha önce Arada epey fiyat farkı var ama olur da kuzuma kullanmak zorunda kalırsak memeyi reddetmez umuduyla aldım, öyle olur inşallah
çok kilo almasın onun birde çıkması varsağol canım,bol bol dinleniyorum kasılmalarımda geçti çok şükür inşallahh atlatmışımdır.
ya beni niye korkuttu bu doktor anlamadım,dünden beri araştırıyorum kilosu evet çok normal.
eşim etrafımda pervane oldu yazık,bebek kilo alsın diye ha bire yediriyo bana yaaa
Slm kızlar nasılsınız bakalım bizde iyiyiz hamdolsun
bende küçük al dedim biberon almamıştım ilk etapta küçük yeterli olur diye düşündüm senin küçük varsa büyük iyi olmuşBende aldım cnm nuk markası büyük aldım ben gaz şikayetine iyi gelen biberon. Küçük boyunu eltim getirdi almanyadan alman markası nuk zaten.
Ayy coküzüldüm canimm.insallah daha ileri gidersiniz ne kadar cok sende kaldikca bebisler icin okadar iyi ama senin icin zor olcak epey .kizlar moralim cok bozuk idrar yolu enfeksiyonu diye gittim bugün doktora.bebislerim böbreklerime baski yaptigi için sag böbregimde büyüme varmis.doktor tam sınırdasin az bir büyumede mudahale etmek zorunda kaliriz oda erken dogumu tetikler diyor.ve bebeklerin daha cok büyuyecekler her türlu böbrege baski artacak diyor.daha 26.haftadayiz ve agrilar artarsa napcam bilmiyorum
kizlar moralim cok bozuk idrar yolu enfeksiyonu diye gittim bugün doktora.bebislerim böbreklerime baski yaptigi için sag böbregimde büyüme varmis.doktor tam sınırdasin az bir büyumede mudahale etmek zorunda kaliriz oda erken dogumu tetikler diyor.ve bebeklerin daha cok büyuyecekler her türlu böbrege baski artacak diyor.daha 26.haftadayiz ve agrilar artarsa napcam bilmiyorum
aynen canim ne kadar tasirsam o kadar kar derken bide bu olay cikti.insallah agrilarim cok artmazda operasyona gerek kalmzAyy coküzüldüm canimm.insallah daha ileri gidersiniz ne kadar cok sende kaldikca bebisler icin okadar iyi ama senin icin zor olcak epey .
saol canim benim insallah daha fazla ilerleme olmaz da cok zorlanmamrabbim yardımcın olsun canıminş göbeğin büyür de içine baskı yapmaz sen de bebişler de sağlıklı olursunuz
Allah yardımcın olsun, kuzuların yer değiştirip baskı yapmayı bırakır da senin de ağrıların artmaz inşallah.kizlar moralim cok bozuk idrar yolu enfeksiyonu diye gittim bugün doktora.bebislerim böbreklerime baski yaptigi için sag böbregimde büyüme varmis.doktor tam sınırdasin az bir büyumede mudahale etmek zorunda kaliriz oda erken dogumu tetikler diyor.ve bebeklerin daha cok büyuyecekler her türlu böbrege baski artacak diyor.daha 26.haftadayiz ve agrilar artarsa napcam bilmiyorum
Benim yemeklerden sonra ya da gazım olduğu zaman taş gibi semsert oluyor. Kasılma nasıl oluyor bilmiyorum (çok şükür) ama yorma kendini yat uzan bugün.Benimde karnim taş gubi iş yaptım ondanmı acaba hafif kasılmamda var sanki
yaaa bende istiyorum o kadife tulumlardannbutik bebeden oğluşuma kadife tulum , penye tulum falan siparis ettim çok güzeller . birde siparişte ürünlerim var onlarda haftaya gelir 2 tane kadife tulum sipariş ettim
takip et özellikle sabahları bak yeni ürünler ekleniyor bazen çok indirimde oluyor hemen bitiyor .
Geçmiş olsun canım, benim kuzenim de ikiz doğum yaptı, böbreklerine baskı onun da olmuştu ve riskli zamanları atlatıp doğumunu yaptı. Şimdi kocaman oldular, iyi düşün iyi olsun...kizlar moralim cok bozuk idrar yolu enfeksiyonu diye gittim bugün doktora.bebislerim böbreklerime baski yaptigi için sag böbregimde büyüme varmis.doktor tam sınırdasin az bir büyumede mudahale etmek zorunda kaliriz oda erken dogumu tetikler diyor.ve bebeklerin daha cok büyuyecekler her türlu böbrege baski artacak diyor.daha 26.haftadayiz ve agrilar artarsa napcam bilmiyorum
Allah yardımcın olsun canım, inşaallah bir an önce düzelir bu durum ve bebeklerini zamanı geldiğinde sağlıkla, huzurla kucağına alırsın.kizlar moralim cok bozuk idrar yolu enfeksiyonu diye gittim bugün doktora.bebislerim böbreklerime baski yaptigi için sag böbregimde büyüme varmis.doktor tam sınırdasin az bir büyumede mudahale etmek zorunda kaliriz oda erken dogumu tetikler diyor.ve bebeklerin daha cok büyuyecekler her türlu böbrege baski artacak diyor.daha 26.haftadayiz ve agrilar artarsa napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?