Karti esimden calip alicam yaaAli expresten ben alisveros yaptim henuz gelmedi ama alırken satıcılar dan memnun olma oranina ve yorumlara bakıp alırsan guvenilir olur cok tatliymis bunlar .
canık sakin ol bu kadar yıpratma kendini umursamamaya çalış lütfen değmez eşinle kötü olmayaKocam hicbise soylememe izin vermiyor buyukmus falan.aMa benim sabrim kqlmadi artik..temizligin ortadinda insan biseyin ucundan tutqr..ama o arka binadaki kardesine gitti..neymis cocuklari ozlemis..bu kadinla ya cok siddetli tartsisip evime almicam ki buda kocamla aramizdaji herseyi bitirir yada kocami bosicam.az kaldi..
canım sevindim bundan sonra dikkat et yorma kendini sakınKizlar iyi dileklerinizi ve dualarinizi eksik etmemissiniz Allah razi olsun hepinizden....mesele cocugun olunca elin ayagin sasiyor hele geride bir baska bebegin varsa...hast.daha aksam 6 ya dek( 10 kere nst ye baglandim...kalcadan celes.....diye bebek erken dogarsa cigeri gelissin diye igne oluyorum aksam iki doz olup cikis yapicam insallah....akintim durdu bin sukurr aklim evdeki kizimda cok sujur abimlere emanet ama ilk ayriligim...Rabbim herkesin evladini bagislasin...yeni dogan katindayim o kadar duygu doluyum ki ingalar ciyaklamalar sutu gelmeyip aglayanlar sezeryandan ayilamayanlar....anne olmak cok zahmetli Rabbim bosuna cennetle mujdelememis...
canım anne memsi gibi değil onlar dün baktımdakızlar bişey sormak istiyorum a101den aldığınız biberonların ucu normal mi yoksa anne göğsü gb olanlardn mı ben kaçırmıştım indirimi eşim şimdi tesadüfen girmiş a101e biberon var diye aradı bende al dedim sonradan aklıma geldi size sorayım dedim bide büyük boy mu aldınız küçük mü
canım benim geçmiş olsun, büyürse stent takılıyor dr demiştir o da doğuma kadar idare ediyorkizlar moralim cok bozuk idrar yolu enfeksiyonu diye gittim bugün doktora.bebislerim böbreklerime baski yaptigi için sag böbregimde büyüme varmis.doktor tam sınırdasin az bir büyumede mudahale etmek zorunda kaliriz oda erken dogumu tetikler diyor.ve bebeklerin daha cok büyuyecekler her türlu böbrege baski artacak diyor.daha 26.haftadayiz ve agrilar artarsa napcam bilmiyorum
olabilir canım dinlen hemenBenimde karnim taş gubi iş yaptım ondanmı acaba hafif kasılmamda var sanki
Slm kızlar park yatak alacagız biz bazılarının titresimli ayari falan var bebegi koyuyorsun icine kendi sallıyomuş falan ama birkac tanidigim bebek ona alışıyor sonra hiç bi yerde uyumuyor kendi yatağını arıyor dedi, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben de aldım bekliyorum, daha Çin'den bile çıkmadıKarti esimden calip alicam yaaguvenmiyo oda beni de etkiliyo.
Dusuk limitli kart bulmam lazim her ihtimale karsi
Bende tam bunu sorcaktim kalbin temizmisBen de aldım bekliyorum, daha Çin'den bile çıkmadıSanal kart kullanabilirsin, harcayacağın kadar parayı sanal karta yüklüyorsun, alışverişini yaptığında içeride para kalmamış oluyor.
Evet yükleme yaparsan para oluyor içinde, yüklemezsen olmuyor. Kredi kartından değil de hesabından gönderiyorsun parayı. Ne kadar gönderdiysen limitin o kadar oluyor, belirli bir limiti yok yani, sen belirlemiş oluyorsun. 50 liralık alışveriş yapacaksan hesabından 50 lirayı kartına gönderiyorsun, alışverişini yaparken aynı kredi kartı bilgilerini verir gibi sanal kart bilgilerini giriyorsun. İçeride para kalmamış oluyor. Kalsa da geri kendi hesabına gönderebiliyorsun.Bende tam bunu sorcaktim kalbin temizmis
Az once arastirdimda anlik kullanim oluyo dimi sanal kart sen yuklersen oluyo icinde.ayrica kredi kartimizdanmi aliyo limit yoksa hesabimiza goremi bi limit olustiruyoruz.
Tamam canim aydinlandim bu konuda baya bi.Evet yükleme yaparsan para oluyor içinde, yüklemezsen olmuyor. Kredi kartından değil de hesabından gönderiyorsun parayı. Ne kadar gönderdiysen limitin o kadar oluyor, belirli bir limiti yok yani, sen belirlemiş oluyorsun. 50 liralık alışveriş yapacaksan hesabından 50 lirayı kartına gönderiyorsun, alışverişini yaparken aynı kredi kartı bilgilerini verir gibi sanal kart bilgilerini giriyorsun. İçeride para kalmamış oluyor. Kalsa da geri kendi hesabına gönderebiliyorsun.
Çok mu konuştum ne
Offf icim gidiyo resmen.
Yine ali expresse bakip ic geciriyorum alma cesaretini niye bulamiyorum kendimde.epey bisey almistim eledim eledim denemek icin 3 parca almaya karar verdik yok onada cesaretim yok ama bi yandanda almak istiyorumEki Görüntüle 1281523 Eki Görüntüle 1281524 Eki Görüntüle 1281525
Direk siteden kaydedemedim tabletten de
Alti ustu 3 ü 15 dolar yapiyo ama kartin limiti yüksek korkuyorum güvenmiyorum içimdeki korkuyu yenip bunlari almam lazim
Benimde çok begendiklerim var ama 1 yas ve sonraki giyeceği kiyafetlerAli expresten ben alisveros yaptim henuz gelmedi ama alırken satıcılar dan memnun olma oranina ve yorumlara bakıp alırsan guvenilir olur cok tatliymis bunlar .
Kredi kartına bağlı olarak da oluşturabilirsin belki, onu bilmiyorum. Ben direkt kendi kullandığım şeklini anlattım :) Bilenler kullananlar yardımcı olabilir burada.Tamam canim aydinlandim bu konuda baya bi.
İnternet şubesine girdim baktim kendi adima kredi kartim var ama hesabim yok mecburen esimin maas kartindan yukleme yapariz
Artik bebis dogana kadar anca gelir sipariş
Evet cok guzel seyler var bende ekledim yaz icin,kis icin ama cikardim sonra nolur nolmaz diyeBenimde çok begendiklerim var ama 1 yas ve sonraki giyeceği kiyafetler
Onun için almak için yazi bekleyecegim
Verdigin bilgiler bana yettide artti bile.tesekkurler ;-)Kredi kartına bağlı olarak da oluşturabilirsin belki, onu bilmiyorum. Ben direkt kendi kullandığım şeklini anlattım :) Bilenler kullananlar yardımcı olabilir burada.
İyi alışverişler
İnşallah canımtamam canım sancında yokmuş inşaallah iyidir minnoşun:)
Evet cnm küçük vardı büyük iyi oldu :) inşallah gerek kalmaz kullanmayız heveslendim aldım süs olsun banane emzikte almıştım a 101 den nuk oda .eşime hevesim kalmasın diye aldım dedim oda sevindi alıştırmiycam ben ama ne olur ne olmaz işte kararimiz almamakti yoksa :)bende küçük al dedim biberon almamıştım ilk etapta küçük yeterli olur diye düşündüm senin küçük varsa büyük iyi olmuş
Evet cnm ya bende guvenemedim keşke düşük limitli kartimiz olsa ne güzel olurdu ama çok güzel şeyler var ya içim gitti :)Karti esimden calip alicam yaaguvenmiyo oda beni de etkiliyo.
Dusuk limitli kart bulmam lazim her ihtimale karsi
Sanal kart oluşturup alabiliyormussun canim.esimi kandirabilirsem almayi dusunuyorum bana illa bizi dolandirtcan diyo :OEvet cnm ya bende guvenemedim keşke düşük limitli kartimiz olsa ne güzel olurdu ama çok güzel şeyler var ya içim gitti :)
kizlar moralim cok bozuk idrar yolu enfeksiyonu diye gittim bugün doktora.bebislerim böbreklerime baski yaptigi için sag böbregimde büyüme varmis.doktor tam sınırdasin az bir büyumede mudahale etmek zorunda kaliriz oda erken dogumu tetikler diyor.ve bebeklerin daha cok büyuyecekler her türlu böbrege baski artacak diyor.daha 26.haftadayiz ve agrilar artarsa napcam bilmiyorum
Ben de siz Ocak annelerinin alışverişlerini göre göre alışveriş olayına hız verdim. Burada herkes birbirini gaza getiriyor. Yetişemicem diye kabuslar görüyorum. Ama tam gaz başladım almaya
Biz biraz aceleciyiz. Her şeyimizi aldık ama hala yetiştiremeyeceğiz diye endişe ediyoruz
Bizim odamızın boyası, duvar kağıdı hazır, bebek arabası aldık, bebek çantası, kıyafet lohusa pijamaları, bebeğin tüm kıyafetleri, ateş ölçer, biberon, emzik, hastane süslemeleri, mevlütte dağıtılacaklaaar
Ay böyle deyince bayağı hazırım diyorum
Ben tembelin ufak eksikleri ve hastane süsleme mevlütte dağıtılacak vs. lerin hazırlanması var sadece. Onlar kafamı çok yoruyor. Bebek odasının modelini de beğendim Kasım ayında alacağız nasip olursa. Böyle işte
Alınır senin eksiklerinde merak etme. Sadece düşüncem hamilelik ilerlemeden alınsa iyi olur gibi geliyor. Gezmek vs zor olur gibi. Bana artık zor geliyor da
Kizlar catlaklar iicin ne yapıyorsunuz badem yagi kullandim etki etmedi nemlendirici kullandim yeterli gelmedi sebamedin bebe yagini kullanıyorum simdi de ama o da yeterli hissetmiyorum. .catlamayada basladi bacaklarim.karnimda da hi iki tane catlak oldu..cnm cok sikildi..ne yaosak ki
Benimki de daha Çin de cok merak ediyorum :)Ben de aldım bekliyorum, daha Çin'den bile çıkmadıSanal kart kullanabilirsin, harcayacağın kadar parayı sanal karta yüklüyorsun, alışverişini yaptığında içeride para kalmamış oluyor.
Bende kandırmaliyim eşimiSanal kart oluşturup alabiliyormussun canim.esimi kandirabilirsem almayi dusunuyorum bana illa bizi dolandirtcan diyo :O
Ya tam tersi olur sa komusabilcenmi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?