2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canık sakin ol bu kadar yıpratma kendini umursamamaya çalış lütfen değmez eşinle kötü olmaya
canım sevindim bundan sonra dikkat et yorma kendini sakın
canım anne memsi gibi değil onlar dün baktımda
canım benim geçmiş olsun, büyürse stent takılıyor dr demiştir o da doğuma kadar idare ediyor
Benimde karnim taş gubi iş yaptım ondanmı acaba hafif kasılmamda var sanki
olabilir canım dinlen hemen

canım titreşim beşiğin kendinde değil ayrı bir parça o takıp çıkarılıyor müzik çalıyor titreşim apıyor ışığı yanıyor, bizimki ayı kafasıydı, oğluma fayda etmedi alışsa memnun olurdum ayağımda sallamaktan iyidiir

Karti esimden calip alicam yaa guvenmiyo oda beni de etkiliyo.
Dusuk limitli kart bulmam lazim her ihtimale karsi
Ben de aldım bekliyorum, daha Çin'den bile çıkmadı Sanal kart kullanabilirsin, harcayacağın kadar parayı sanal karta yüklüyorsun, alışverişini yaptığında içeride para kalmamış oluyor.

Ben de aldım bekliyorum, daha Çin'den bile çıkmadı Sanal kart kullanabilirsin, harcayacağın kadar parayı sanal karta yüklüyorsun, alışverişini yaptığında içeride para kalmamış oluyor.
Bende tam bunu sorcaktim kalbin temizmis
Az once arastirdimda anlik kullanim oluyo dimi sanal kart sen yuklersen oluyo icinde.ayrica kredi kartimizdanmi aliyo limit yoksa hesabimiza goremi bi limit olustiruyoruz.

Bende tam bunu sorcaktim kalbin temizmis
Az once arastirdimda anlik kullanim oluyo dimi sanal kart sen yuklersen oluyo icinde.ayrica kredi kartimizdanmi aliyo limit yoksa hesabimiza goremi bi limit olustiruyoruz.
Evet yükleme yaparsan para oluyor içinde, yüklemezsen olmuyor. Kredi kartından değil de hesabından gönderiyorsun parayı. Ne kadar gönderdiysen limitin o kadar oluyor, belirli bir limiti yok yani, sen belirlemiş oluyorsun. 50 liralık alışveriş yapacaksan hesabından 50 lirayı kartına gönderiyorsun, alışverişini yaparken aynı kredi kartı bilgilerini verir gibi sanal kart bilgilerini giriyorsun. İçeride para kalmamış oluyor. Kalsa da geri kendi hesabına gönderebiliyorsun.
Çok mu konuştum ne

Tamam canim aydinlandim bu konuda baya bi.
İnternet şubesine girdim baktim kendi adima kredi kartim var ama hesabim yok mecburen esimin maas kartindan yukleme yapariz
Artik bebis dogana kadar anca gelir sipariş

Ali expresten ben alisveros yaptim henuz gelmedi ama alırken satıcılar dan memnun olma oranina ve yorumlara bakıp alırsan guvenilir olur cok tatliymis bunlar .
Benimde çok begendiklerim var ama 1 yas ve sonraki giyeceği kiyafetler
Onun için almak için yazi bekleyecegim

Tamam canim aydinlandim bu konuda baya bi.
İnternet şubesine girdim baktim kendi adima kredi kartim var ama hesabim yok mecburen esimin maas kartindan yukleme yapariz
Artik bebis dogana kadar anca gelir sipariş
Kredi kartına bağlı olarak da oluşturabilirsin belki, onu bilmiyorum. Ben direkt kendi kullandığım şeklini anlattım :) Bilenler kullananlar yardımcı olabilir burada.
İyi alışverişler

Benimde çok begendiklerim var ama 1 yas ve sonraki giyeceği kiyafetler
Onun için almak için yazi bekleyecegim
Evet cok guzel seyler var bende ekledim yaz icin,kis icin ama cikardim sonra nolur nolmaz diye

Kredi kartına bağlı olarak da oluşturabilirsin belki, onu bilmiyorum. Ben direkt kendi kullandığım şeklini anlattım :) Bilenler kullananlar yardımcı olabilir burada.
İyi alışverişler
Verdigin bilgiler bana yettide artti bile.tesekkurler ;-)

bende küçük al dedim biberon almamıştım ilk etapta küçük yeterli olur diye düşündüm senin küçük varsa büyük iyi olmuş
Evet cnm küçük vardı büyük iyi oldu :) inşallah gerek kalmaz kullanmayız heveslendim aldım süs olsun banane emzikte almıştım a 101 den nuk oda .eşime hevesim kalmasın diye aldım dedim oda sevindi alıştırmiycam ben ama ne olur ne olmaz işte kararimiz almamakti yoksa :)

Karti esimden calip alicam yaa guvenmiyo oda beni de etkiliyo.
Dusuk limitli kart bulmam lazim her ihtimale karsi
Evet cnm ya bende guvenemedim keşke düşük limitli kartimiz olsa ne güzel olurdu ama çok güzel şeyler var ya içim gitti :)

Evet cnm ya bende guvenemedim keşke düşük limitli kartimiz olsa ne güzel olurdu ama çok güzel şeyler var ya içim gitti :)
Sanal kart oluşturup alabiliyormussun canim.esimi kandirabilirsem almayi dusunuyorum bana illa bizi dolandirtcan diyo :O
Ya tam tersi olur sa komusabilcenmi dedim

arkadaşım çok geçmiş olsun,Allah senide bebeklerinide korusun inşallah,ne yapmak gerekliymiş peki,yokmu bir önlemi

Ben de siz Ocak annelerinin alışverişlerini göre göre alışveriş olayına hız verdim. Burada herkes birbirini gaza getiriyor. Yetişemicem diye kabuslar görüyorum. Ama tam gaz başladım almaya

Kızlar kasılma deduğiniz nasıl oluyor bikac saattir karnımda gaz varmış gibi karnım şis ve bebeğim sürekli vuruyo bana birde kasıklarımda baskı var napıcı bilemedim

Kizlar catlaklar iicin ne yapıyorsunuz badem yagi kullandim etki etmedi nemlendirici kullandim yeterli gelmedi sebamedin bebe yagini kullanıyorum simdi de ama o da yeterli hissetmiyorum. .catlamayada basladi bacaklarim.karnimda da hi iki tane catlak oldu..cnm cok sikildi..ne yaosak ki

Canim ben mustela nin setini aldim cok memnunum 1 2 yerden çatlama olmuştu hemen aldım kaşıntı ve catlama durdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…