2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benimki de daha Çin de cok merak ediyorum :)

benimki de çinde sanırım hava yoluna pastaya verilmiş şöyle yazıyor hiç birşey anlamıyorm

• 2014.10.22 03:00 (GMT-7): Açılış
  • 2014.10.15 12:30 (GMT-7): dışa Ayrılış office of exchange
  • 2014.10.14 10:47 (GMT-7): Toplama

iyi günlerde kullann canm çook tatlılar

Canim ben mustela nin setini aldim cok memnunum 1 2 yerden çatlama olmuştu hemen aldım kaşıntı ve catlama durdu.
Bide lierac var hangusini alsam yararli olur olusanlari da gecirir ne dersin yarin ona gore alacam catladikca cnmda aciyor resmen tenimin yarildigini hissediyorum aciyor

saol
canim insallah dualarinizi bekliyorum

Geçmiş olsun canım, benim kuzenim de ikiz doğum yaptı, böbreklerine baskı onun da olmuştu ve riskli zamanları atlatıp doğumunu yaptı. Şimdi kocaman oldular, iyi düşün iyi olsun...
canim ya gercekten böyle olumlu sonuçlanan örneklerle rahatliyorum.insallah bende cok zorlanmadan hayirli sekilde tamamlarim

arkadaşım çok geçmiş olsun,Allah senide bebeklerinide korusun inşallah,ne yapmak gerekliymiş peki,yokmu bir önlemi
canim ilacla duzelmiyormus.katetral denen bir tel takiliomus operasyonla ama operasyon sirasinda narkoz verilmediginden ve cekilen acidan erken dogum basliyormus cogu zaman.ve biz daha 26 haftadayiz cok erken bizim icin

iyi akşamlar herkse benim de midem kötüleşmeye başladı iyice akşam yemek yiyince eziyet oluyor çok dayanamıyorum çıkarıyorum bende

bu arada bende çatladım herhalde çünkü kırmızılık var iki yerde onlar kesin çatlak
şimdiden başladıysak sanırım doğumda harita gibi olucaz

Cok gecmis olsun insallah olumsuz hicbirsey olmaz ve gununde saglikla dogar bebeklerin allahim yardimcin olsun ...

ayy yerim bn onun kadife tulumlarını çok tatlılar yaa nerden aldıgın yazarmisin cnm
Sağol cnm civilden aldım tavşan kıyafeti hariç onu bi bebe mağazasında aldım görüp marka yok onda :) allahım herseyin en güzelini nasip etsin hepimize inşallah :)

Teşekkür ederim teyzesi minik minik çok şekerler sürekli açıp bakıyorum :)

Bide lierac var hangusini alsam yararli olur olusanlari da gecirir ne dersin yarin ona gore alacam catladikca cnmda aciyor resmen tenimin yarildigini hissediyorum aciyor

Benim aldığım 3lu setti hem nemlendirici hem yeni çatlaklara iyi gelen ve catlak oluşumunu onleyen hem de gogus kremi. Şu set

http://www.webannemarket.com/mustela-hamile-hediye-seti.-anne-cantasi-hediyeli

Kullanan arkadaslarim da memnun lierac in Tester i vardi bende sanki mustela daha iyi

Canım ben lierac kullanıyorum 12. Haftadan beri, henüz hiç çatlak oluşmadı. Ben memnunum, kaşıntı da olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…