Benimki de daha Çin de cok merak ediyorum :)
Bunlar kadife tutumlar ne zamandır ekleyemedim Eki Görüntüle 1281770 Eki Görüntüle 1281770 Eki Görüntüle 1281774
Bide lierac var hangusini alsam yararli olur olusanlari da gecirir ne dersin yarin ona gore alacam catladikca cnmda aciyor resmen tenimin yarildigini hissediyorum aciyorCanim ben mustela nin setini aldim cok memnunum 1 2 yerden çatlama olmuştu hemen aldım kaşıntı ve catlama durdu.
canim insallah dualarinizi bekliyorumAllah yardımcın olsun, kuzuların yer değiştirip baskı yapmayı bırakır da senin de ağrıların artmaz inşallah.
Benim yemeklerden sonra ya da gazım olduğu zaman taş gibi semsert oluyor. Kasılma nasıl oluyor bilmiyorum (çok şükür) ama yorma kendini yat uzan bugün.
canim ya gercekten böyle olumlu sonuçlanan örneklerle rahatliyorum.insallah bende cok zorlanmadan hayirli sekilde tamamlarimGeçmiş olsun canım, benim kuzenim de ikiz doğum yaptı, böbreklerine baskı onun da olmuştu ve riskli zamanları atlatıp doğumunu yaptı. Şimdi kocaman oldular, iyi düşün iyi olsun...
canim ilacla duzelmiyormus.katetral denen bir tel takiliomus operasyonla ama operasyon sirasinda narkoz verilmediginden ve cekilen acidan erken dogum basliyormus cogu zaman.ve biz daha 26 haftadayiz cok erken bizim icinarkadaşım çok geçmiş olsun,Allah senide bebeklerinide korusun inşallah,ne yapmak gerekliymiş peki,yokmu bir önlemi
ayy yerim bn onun kadife tulumlarını çok tatlılar yaa nerden aldıgın yazarmisin cnmBunlar kadife tutumlar ne zamandır ekleyemedim Eki Görüntüle 1281770 Eki Görüntüle 1281770 Eki Görüntüle 1281774
Cok gecmis olsun insallah olumsuz hicbirsey olmaz ve gununde saglikla dogar bebeklerin allahim yardimcin olsun ...kizlar moralim cok bozuk idrar yolu enfeksiyonu diye gittim bugün doktora.bebislerim böbreklerime baski yaptigi için sag böbregimde büyüme varmis.doktor tam sınırdasin az bir büyumede mudahale etmek zorunda kaliriz oda erken dogumu tetikler diyor.ve bebeklerin daha cok büyuyecekler her türlu böbrege baski artacak diyor.daha 26.haftadayiz ve agrilar artarsa napcam bilmiyorum
Cok gecmis olsun insallah olumsuz hicbirsey olmaz ve gununde saglikla dogar bebeklerin allahim yardimcin olsun ...[/QUOT saol canim insallahh ilerleme durur
Sağol cnm civilden aldım tavşan kıyafeti hariç onu bi bebe mağazasında aldım görüp marka yok onda :) allahım herseyin en güzelini nasip etsin hepimize inşallah :)ayy yerim bn onun kadife tulumlarını çok tatlılar yaa nerden aldıgın yazarmisin cnm
Teşekkür ederim teyzesi minik minik çok şekerler sürekli açıp bakıyorum :)benimki de çinde sanırım hava yoluna pastaya verilmiş şöyle yazıyor hiç birşey anlamıyorm
- 2014.10.22 03:00 (GMT-7): Açılış
- 2014.10.15 12:30 (GMT-7): dışa Ayrılış office of exchange
- 2014.10.14 10:47 (GMT-7): Toplama
iyi günlerde kullann canm çook tatlılar
sagol cnm civilin internet sitesindenmi aldın yoksa magazasındanmı ?Sağol cnm civilden aldım tavşan kıyafeti hariç onu bi bebe mağazasında aldım görüp marka yok onda :) allahım herseyin en güzelini nasip etsin hepimize inşallah :)
Bide lierac var hangusini alsam yararli olur olusanlari da gecirir ne dersin yarin ona gore alacam catladikca cnmda aciyor resmen tenimin yarildigini hissediyorum aciyor
Cok guzeller canim guzel gunlerde giydir insallah.patikleri a101denmi aldin
Canım ben lierac kullanıyorum 12. Haftadan beri, henüz hiç çatlak oluşmadı. Ben memnunum, kaşıntı da olmadı.Bide lierac var hangusini alsam yararli olur olusanlari da gecirir ne dersin yarin ona gore alacam catladikca cnmda aciyor resmen tenimin yarildigini hissediyorum aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?