2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
iyi geceler herkese canlarım ben battaniye ile ilgili bişey sormk istiyorum polarmi peluşmu ne tur battaniye aldınıZ yazarmisiniz ?
Ben beş tane almışım battaniye biri penye ikisi kalın peluşmu diyolar ne ondan bi tane kadifeye benziyo beyaz kabartma desenli bitane de mavi yine koyunlu oda kadifeden hepsi kaliteli güzel yani :)

Kizlar bise daha soracam kizzlar ben acayip kabizim Afedersiniz.. zeytinyagi icwem bi kasik zarari olurmu.cok kotu durumdayim kayisivs hicc fayda eetmiyor bana malesef

Kizlar bise daha soracam kizzlar ben acayip kabizim Afedersiniz.. zeytinyagi icwem bi kasik zarari olurmu.cok kotu durumdayim kayisivs hicc fayda eetmiyor bana malesef

olur canım kesinlikle iç
Alttan bi üstteki çok güzel :)

saol canım

Kendime dogum hediyesi aldırdım adama biraz erken ama olsun kışın Yakıt parası olur zorlanır ödemekte bebişimizinde masrafı olur şimdiden aldırdım :)))

oh maşşalh canım iyi yapmışssın

Ben beş tane almışım battaniye biri penye ikisi kalın peluşmu diyolar ne ondan bi tane kadifeye benziyo beyaz kabartma desenli bitane de mavi yine koyunlu oda kadifeden hepsi kaliteli güzel yani :)
ilk bebek olunca boyle oluyor genelde. Heves edip onuda aliyim bunuda aliyim derken uçer beşer aliyoruz hepsnden bende oyleydim ilk bebegimde çok heves edip onuda aliyim bunuda derken oda dolmuştu . Ama bunda oyle degilim tecrubelendim artık mesela uç dort adet battaniyeye hç gerek yok canim bir tanesi yetiyor surekli onu kullandıım bn kadife pk kullanşli gelmedi bnafermuarlı oldugu için kullanamadım bir battaniye ve uç kundak en ideali ama battaniyeyi polarmi peluşmu ona karar veremedim sakallı ipten ordugum bbk battaniyemde var bilemedim

Selam canım, ben bir tane polar aldım gerisi triko, penye ve bambu ipten. Ama polar olanı direkt kullanmayacağım dışarı çıkarken normal battaniyenin üzerine örteceğim çünkü polar için kanserojen deniyor. Çok beğendiğim için bir tane aldım başka da almam.

Canim bende cabuk kilo aliyorum senin gibi surekli ac hissediyorum kendimi ac kalamayacagimiza gore buna careyi bol su icmek ve hergun yurumekle buldum. Hele japonyada doktorlar inanilmaz dikkat ettiriyorlar kilo konusunda sende canini sikma bol su ic ve kendini cok yormadan gunde en az yarim saat yuru .

Kızlar acildwn dönüyor kasılmam vae sandım oysa hiç bisiyim yokmuş
Gözün aydın güzel haberle dönmüşsün çok şükür. O hissettiğin sertlik ve baskı neymiş acaba, gaz mı?

Geçen gün de yazmıştın ama alıntı yapamamıştım, Japonya'da mı yaşıyorsun? Adını duymak bile heyecanlandırıyor, hastasıyım Japonya'nın, Japonlar'ın :) Gezme tozma konusunda belki de tek hayalim bir gün orada olmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…