Ben beş tane almışım battaniye biri penye ikisi kalın peluşmu diyolar ne ondan bi tane kadifeye benziyo beyaz kabartma desenli bitane de mavi yine koyunlu oda kadifeden hepsi kaliteli güzel yani :)iyi geceler herkese canlarım ben battaniye ile ilgili bişey sormk istiyorum polarmi peluşmu ne tur battaniye aldınıZ yazarmisiniz ?
Sağol cnm evet ordan aldım çok ciciler ya :)Cok guzeller canim guzel gunlerde giydir insallah.patikleri a101denmi aldin
Mağazaya gittik cnm eşimle bi çok şeyi ordan aldık.sagol cnm civilin internet sitesindenmi aldın yoksa magazasındanmı ?
Bizim burdakine niye igrenc igrenc patik getirmislerr :-( ben bundan istiyom banane.Sağol cnm evet ordan aldım çok ciciler ya :)
Bizim burdakine niye igrenc igrenc patik getirmislerr :-( ben bundan istiyom banane.
Yokk maalesefff :-(ay cnm ne biliyim AYNI degilmiki :)
Alttan bi üstteki çok güzel :)arkadaşlar yeni bir uyku seti ve cibinlik buldum siz hangi takımı tercih ederdiniz bebişim kızEki Görüntüle 1282029 Eki Görüntüle 1282030 Eki Görüntüle 1282031
Ilk olan cok hoşarkadaşlar yeni bir uyku seti ve cibinlik buldum siz hangi takımı tercih ederdiniz bebişim kızEki Görüntüle 1282029 Eki Görüntüle 1282030 Eki Görüntüle 1282031
Bende sadece bu ikisini beğendim diğerleri iğrenç ti dediğin gibi hoş durmuyodu hiçYokk maalesefff :-(
Kizlar bise daha soracam kizzlar ben acayip kabizim Afedersiniz.. zeytinyagi icwem bi kasik zarari olurmu.cok kotu durumdayim kayisivs hicc fayda eetmiyor bana malesef
Alttan bi üstteki çok güzel :)
Kendime dogum hediyesi aldırdım adama biraz erken ama olsun kışın Yakıt parası olur zorlanır ödemekte bebişimizinde masrafı olur şimdiden aldırdım :)))
Ilk olan cok hoş
ilk bebek olunca boyle oluyor genelde. Heves edip onuda aliyim bunuda aliyim derken uçer beşer aliyoruz hepsnden bende oyleydim ilk bebegimde çok heves edip onuda aliyim bunuda derken oda dolmuştu . Ama bunda oyle degilim tecrubelendim artık mesela uç dort adet battaniyeye hç gerek yok canim bir tanesi yetiyor surekli onu kullandıım bn kadife pk kullanşli gelmedi bnafermuarlı oldugu için kullanamadım bir battaniye ve uç kundak en ideali ama battaniyeyi polarmi peluşmu ona karar veremedim sakallı ipten ordugum bbk battaniyemde var bilemedimBen beş tane almışım battaniye biri penye ikisi kalın peluşmu diyolar ne ondan bi tane kadifeye benziyo beyaz kabartma desenli bitane de mavi yine koyunlu oda kadifeden hepsi kaliteli güzel yani :)
İç bişiy olmaz sıvı şeyler ye ve bol salata ben öyle cözdüm sabahları sıcal çorbaylaKizlar bise daha soracam kizzlar ben acayip kabizim Afedersiniz.. zeytinyagi icwem bi kasik zarari olurmu.cok kotu durumdayim kayisivs hicc fayda eetmiyor bana malesef
Selam canım, ben bir tane polar aldım gerisi triko, penye ve bambu ipten. Ama polar olanı direkt kullanmayacağım dışarı çıkarken normal battaniyenin üzerine örteceğim çünkü polar için kanserojen deniyor. Çok beğendiğim için bir tane aldım başka da almam.ilk bebek olunca boyle oluyor genelde. Heves edip onuda aliyim bunuda aliyim derken uçer beşer aliyoruz hepsnden bende oyleydim ilk bebegimde çok heves edip onuda aliyim bunuda derken oda dolmuştu . Ama bunda oyle degilim tecrubelendim artık mesela uç dort adet battaniyeye hç gerek yok canim bir tanesi yetiyor surekli onu kullandıım bn kadife pk kullanşli gelmedi bnafermuarlı oldugu için kullanamadım bir battaniye ve uç kundak en ideali ama battaniyeyi polarmi peluşmu ona karar veremedim sakallı ipten ordugum bbk battaniyemde var bilemedim
Teşekkür ederimmmeczacı bana gece yatmadan iç sabaha kadar tuvalete gitme dedi vücutta ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi aklında olsun :)
Kizlar nasilsiniz? Ben iyi degilim ya cok kilo aldim cokhaftada 2 kilo almayı nasil beceriyorum ya. Cok uzuluyorum tartiya cikmaya korkar oldum. 75 le hamile kaldim suan 88 kiloyum ( son ayda 100 ün ustune cikicam diye korkuyorum. Diyetisyenemi gitmeliyim acaba biri bana yardim etsinn
Gözün aydın güzel haberle dönmüşsün çok şükür. O hissettiğin sertlik ve baskı neymiş acaba, gaz mı?Kızlar acildwn dönüyor kasılmam vae sandım oysa hiç bisiyim yokmuş
Geçen gün de yazmıştın ama alıntı yapamamıştım, Japonya'da mı yaşıyorsun? Adını duymak bile heyecanlandırıyor, hastasıyım Japonya'nın, Japonlar'ın :) Gezme tozma konusunda belki de tek hayalim bir gün orada olmak :)Canim bende cabuk kilo aliyorum senin gibi surekli ac hissediyorum kendimi ac kalamayacagimiza gore buna careyi bol su icmek ve hergun yurumekle buldum. Hele japonyada doktorlar inanilmaz dikkat ettiriyorlar kilo konusunda sende canini sikma bol su ic ve kendini cok yormadan gunde en az yarim saat yuru .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?