2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Herkese günaydın. Mutlu keyifli bir pazar geçirelim inşallah. Haftalar azaldıkça hem heyecan hem stres basıyor beni, hiçbir şeyimiz yok bizim hâlâ elle tutulur :) Yavaş yavaş alırım derken epey yavaş mı davrandım acaba. :)

Günaydın canım, hiç stres olma . Ben kıyafet alışverişini bitirdim , şimdi sinir oluyorum bebek kıyafetleri gördükçe alasım geliyor hala. O yüzden odası konusunda filan ağırdan alıyorum bende.

Üşütmüşüm cnm karnım ondan okadar sertmiş ve kasıklarıma sanki biri oturuyir gibiydi adım aramadım ben ordayken 28 haftalık bir bebeği acil doğuma almışlardi ya şu hemşire milleti yokmu kadinin bebeği rahimden ayrılmış bunlar doktorun falan haberi yok kadını nst ye takmışlar acil doktoru geldi çok kızdı öff böyle görünce özelde doğum yapmak dahamı iyi ne diyorum ama bana bakan doktorda şeker gibiydi

Valla ben öyle alışverişi aman aman tapmadım kıyafet olarak çünkü hem geldi ve hala daha helmeye devam ediyor oda yapmiycam zağten park beşik alıcam uyku setude hediye geldi beni düşündüren bu temizlikler nasıl olacak off off

Gunaydin lar.güzel pazarlar annisler.
aksamlari özellikle geceleri acayip derecede yanıyorum gogsum soluk borularim falan bas donmemden ve mide bulantimdan sonra cikti insallah usutme gibi biseydr yoksa bu doguma kadar cekilmez yaa böğrüm yaniyo resmen cayur cayirr..köz var icimde

Benide ateş basıyo resmen terliyorum sinrada üzerimi açıyorum dün gece kasılmam vae diye hastaneye gittuk meğer üşütmüşüm

Günaydın kizlar Nasılsıniz bugun abim kadar sevdigim bi arkadasimindugunu var.. oraya ggidecez birazdan

Hım haklısın ama olsun içimde kalmasın beğendiğimiz herseyi aldık :)

polar kanserojen maddemi içeriyomuş bak hç bilmiyordum . Alirsam bile fazla kullanmamaya çalişirim çok hoşşuma gittgi için almk istiyorum aslında . İlk bebegimde ikş tane battaniye alinca poları almamiştim içimde kalmasın genede

bende oda yapmıcam canim oglumun park yatagı var birde sepet beşik hatta eskiden anneannelerimizin kullandigi ahsap sallama beşigi bile var . Temizligine yardım edeck kimse yokmu cnm annen kardesin kv filan . Yada imkanin varsa gundelikçi çagırabilirsin bir gunde halleder

Ben de etiketleri kesmedim üşenitorum ama koca koca etiketler yapmışlar mutlaka bebeği rahatsız edecektir kesmek lazım( Allah kolaylık güç kuvvet versin canım..

Truth hiç stres yapma önlemini almak istemiş doktorlar o kadar.. Senin bebeğin vaktinde doğacak bak göreceksin :)

Canım hamşleliğimin başından beri tedavi görüyorum bol su iç korkulacak bir şey yok bu ilaçlarda hep aynı şeyi yazıyorlar kullanmaman daha kötü bol su iç artık bebeklerimiz büyüdü riskli ilaçlar bile ilk üç ayda zarar veriyor diyor doktorlar sonrası rahat inş... Çok geçmiş olsun...

Uzun kollu iç tulumban ve kadife polar tarzı kışlıklar oluyor genelde.. Ama sen tecrübelisiyle zaten bizden iyi bilirsin:) aramıza hoşgeldin tekrar:)

Teşekkür ederim ilacı yarın kullanmaya karar verdim tamam bol su içicem Sağol

Bol su işe hiiiç sıkıntı yok korkma :)

arkadaşlar dönence aldınız mı almayı düşünenler varmı eşimle şuan karar verdik ama size de bri sorayım dedim

http://www.e-bebek.com/playgro-toy-box-muzikal-donence_PLG-TB0102103

Ben almayacağım bebeğin oynadığı iki dk:) ama ablam yağmur ormanı mı ne öyle bir şey almıştı fişler price ten bebişi seviyordu.. Bu da çok güzelmiş.. Ben bebeğe oyuncak konusunda cimriyim kıyafette çıldırıyorum genelde :))

Canım korumalar bazılarında oluyor bazılarında olmuyor standardı yok alacağım beşiğe göre de değişiyor. Ben sepet beşik aldım ablamındı ona 160 tlye cibilikli yataklı yalancı yorganlı yastıkla fırfırlı bir nevresim aldım yan korumaları da var.. Bebekonfor diye bir yerden..
Bir de uyku seti aldık.. Onda da elyaf yorgan ve yan korumalar var.. Nevresim setimde hiçbir şey yok sadece kılıflar..
Ama ablamın nevresim serinde korumalar da dahildi.. Değişiyor ihtiyacına göre la abartma sakın.. Ben abarttım koyacak yer yok şimdi:))

Ben amerikadayım canım hamileliğimin başlarında ailemin yanında tr de idim ama. Döndük artık ve şimdi yalnızım eşim vardı o da iş için uzakdoğuya dünyanın öbürucuna gitti .. Allah sonumu hayır etsin bakalım :)

âmin âmin inş canım Allah razı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…