Günaydın canım, hiç stres olma . Ben kıyafet alışverişini bitirdim , şimdi sinir oluyorum bebek kıyafetleri gördükçe alasım geliyor hala. O yüzden odası konusunda filan ağırdan alıyorum bende.Herkese günaydın. Mutlu keyifli bir pazar geçirelim inşallah. Haftalar azaldıkça hem heyecan hem stres basıyor beni, hiçbir şeyimiz yok bizim hâlâ elle tutulur :) Yavaş yavaş alırım derken epey yavaş mı davrandım acaba. :)
Üşütmüşüm cnm karnım ondan okadar sertmiş ve kasıklarıma sanki biri oturuyir gibiydi adım aramadım ben ordayken 28 haftalık bir bebeği acil doğuma almışlardi ya şu hemşire milleti yokmu kadinin bebeği rahimden ayrılmış bunlar doktorun falan haberi yok kadını nst ye takmışlar acil doktoru geldi çok kızdı öff böyle görünce özelde doğum yapmak dahamı iyi ne diyorum ama bana bakan doktorda şeker gibiydiGözün aydın güzel haberle dönmüşsün çok şükür. O hissettiğin sertlik ve baskı neymiş acaba, gaz mı?
Geçen gün de yazmıştın ama alıntı yapamamıştım, Japonya'da mı yaşıyorsun? Adını duymak bile heyecanlandırıyor, hastasıyım Japonya'nın, Japonlar'ın :) Gezme tozma konusunda belki de tek hayalim bir gün orada olmak :)
Oooooooo çok şık güzel Günlerde kullan annesiKendime dogum hediyesi aldırdım adama biraz erken ama olsun kışın Yakıt parası olur zorlanır ödemekte bebişimizinde masrafı olur şimdiden aldırdım :)))
Günaydınnn.günaydın :) herkese musmutlu pazarlar :)
Benide ateş basıyo resmen terliyorum sinrada üzerimi açıyorum dün gece kasılmam vae diye hastaneye gittuk meğer üşütmüşümGunaydin lar.güzel pazarlar annisler.
aksamlari özellikle geceleri acayip derecede yanıyorum gogsum soluk borularim falan bas donmemden ve mide bulantimdan sonra cikti insallah usutme gibi biseydr yoksa bu doguma kadar cekilmez yaa böğrüm yaniyo resmen cayur cayirr..köz var icimde
Sanada geçmiş olsun cankm dikkat etmek.lazımBenide ateş basıyo resmen terliyorum sinrada üzerimi açıyorum dün gece kasılmam vae diye hastaneye gittuk meğer üşütmüşüm
Hım haklısın ama olsun içimde kalmasın beğendiğimiz herseyi aldık :)ilk bebek olunca boyle oluyor genelde. Heves edip onuda aliyim bunuda aliyim derken uçer beşer aliyoruz hepsnden bende oyleydim ilk bebegimde çok heves edip onuda aliyim bunuda derken oda dolmuştu . Ama bunda oyle degilim tecrubelendim artık mesela uç dort adet battaniyeye hç gerek yok canim bir tanesi yetiyor surekli onu kullandıım bn kadife pk kullanşli gelmedi bnafermuarlı oldugu için kullanamadım bir battaniye ve uç kundak en ideali ama battaniyeyi polarmi peluşmu ona karar veremedim sakallı ipten ordugum bbk battaniyemde var bilemedim
evet canim insan heves ediyor ilk olunca ve imkaninda varsa içinde kalmamaliHım haklısın ama olsun içimde kalmasın beğendiğimiz herseyi aldık :)
polar kanserojen maddemi içeriyomuş bak hç bilmiyordum . Alirsam bile fazla kullanmamaya çalişirim çok hoşşuma gittgi için almk istiyorum aslında . İlk bebegimde ikş tane battaniye alinca poları almamiştim içimde kalmasın genedeSelam canım, ben bir tane polar aldım gerisi triko, penye ve bambu ipten. Ama polar olanı direkt kullanmayacağım dışarı çıkarken normal battaniyenin üzerine örteceğim çünkü polar için kanserojen deniyor. Çok beğendiğim için bir tane aldım başka da almam.
bende oda yapmıcam canim oglumun park yatagı var birde sepet beşik hatta eskiden anneannelerimizin kullandigi ahsap sallama beşigi bile var . Temizligine yardım edeck kimse yokmu cnm annen kardesin kv filan . Yada imkanin varsa gundelikçi çagırabilirsin bir gunde hallederValla ben öyle alışverişi aman aman tapmadım kıyafet olarak çünkü hem geldi ve hala daha helmeye devam ediyor oda yapmiycam zağten park beşik alıcam uyku setude hediye geldi beni düşündüren bu temizlikler nasıl olacak off off
Bebeğimin kıyafetlerini renklerine göre ayırdım, yarın yıkıcam inşallah, erkenden yapmak lazım gerçekten azıcık iş yaptım hemen yoruldum, son ayları düşünemiyorum bile... Dalan roxy aldım ben de migrostan, onunla kısa programda yıkıcam, bu arada etiketleri kesmeyi unutmayın kızlar, boya verebilir...
Kizlarrr bugun aksamustu kahverengi lekem geldi 1 kez sonra pembe lekeye cevirdi hast.geldik apar topar yatis verdiler cok korktum erken dogum riski icin tedbir amacli dediler...ama ne bileyim simdi 2 serum bitti nst baglandi...offf yavrum daha cok kucuk ne olur dua edin beklesin zamanini:'(
Yardım Edin
Kızlar doktor idrar yolu enfeksiyonu var ama başlangıç az miktarda dedi ilaç verdi ilacın adı monural saşe gebelikte kullanımında yeterli bilgi yoktur yazıyor bende tereddüt ettim içmeye ya ilacı kullanan var mı aranızda ya da enfeksiyon olup da tedavi olan var mı ne yaptınız nasıl iyileştiniz tavsiyeleriniz nedir ???
tesekkur ederim canim iki tane oglumdan kalan var zaten hiç giydirmedim bir tane daha alirim digerlerinide altlı ustlu takım olarak alirim bide sornak istedigim bebek kıyafetlerindede kış sezonu olurmu acaba ben birazda bunun için bekledim kişin dogacagi için kişliklar çiksin oyle alıyım dedim
Teşekkür ederim ilacı yarın kullanmaya karar verdim tamam bol su içicem Sağol
arkadaşlar dönence aldınız mı almayı düşünenler varmı eşimle şuan karar verdik ama size de bri sorayım dedim
http://www.e-bebek.com/playgro-toy-box-muzikal-donence_PLG-TB0102103
Kızlar kızlar yardımlarınız için çoook teşekkür ederiiim
Bir soru dahapeki bu yorgansız uyku setini alsam içinde beşik için yan korumalıkları da oluyor değil mi?
Pinking Tree canım yaa Allah kavuştursun eşinle. Sende yurt dışında doğum yapmayacak mıydın?
Şimdi yalnız mı kalacaksın?
Şu isim konusunda da herkeste haddini bilsin, isim koymak anne-babanın görevidir. Evladın anne baba üzerindeki hakkıdır.
Hele kızı olacakların kayınvalidelerinin kendi isimlerini koymak istemeleri beni nasıl hayrete düşürüyor anlatamam
Yaşayanlarında hemen benim ismimi koyun deyip, hatta orada kalmayıp kendi isimleriyle seslenmeleri gerçekten beni okurken şok etti. Ömür boyu pişman olmamak için ama haa sakın öyle bir şey yapmayın, üzülüp kırılacaklar diye. Azcık geri durmayı bilsinlerAsıl siz üzülmeyin
âmin âmin inş canım Allah razı olsun...canım güle güle gitsin gelsin inşaallah doğumunda yanında olsun
birde yeni doğan kıyafetlerini yıkayın sadece, büyükleri doğduktan sonra duruma göre yıkayın bebeğiniz iri olur kullanamazsınız, hediye verirsiniz iyi oluyor öyle:)
Selamlar arkadaşlar, ben de Ocak annesi olcam allah izin verirse, biraz geç katıldım aranıza :) hepimize sağlıklı hamilelikler.
hoşbulduk canım, ilk bebeğim olcak nasip olursa, oğluşum geliyo.Aramıza hoşgeldin canım
Ilk bebek mi cinsiyet ne :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?