canım kasılma bir kaç saniye sürer, göbek deliğinin etrafı sertleşir özellikleKızlar kasılma deduğiniz nasıl oluyor bikac saattir karnımda gaz varmış gibi karnım şis ve bebeğim sürekli vuruyo bana birde kasıklarımda baskı var napıcı bilemedim
Bunlar kadife tutumlar ne zamandır ekleyemedim Eki Görüntüle 1281770 Eki Görüntüle 1281770 Eki Görüntüle 1281774
çok güzeller canım güle güle kullanın
bende peluş, kadife, polar, penye, örgü hepsinden var canımiyi geceler herkese canlarım ben battaniye ile ilgili bişey sormk istiyorum polarmi peluşmu ne tur battaniye aldınıZ yazarmisiniz ?
birinci kesinlikle çok hoşmuşarkadaşlar yeni bir uyku seti ve cibinlik buldum siz hangi takımı tercih ederdiniz bebişim kızEki Görüntüle 1282029 Eki Görüntüle 1282030 Eki Görüntüle 1282031
güle güle kullanKendime dogum hediyesi aldırdım adama biraz erken ama olsun kışın Yakıt parası olur zorlanır ödemekte bebişimizinde masrafı olur şimdiden aldırdım :)))
canım bir şey olmaz, şimdi tam zamanı saf zeytinyağlı pırasa yemeği kabızlığa birebir oğlum çok olduğu için ordan biliyorum birde siyah kuru erik ye şöyle 10 tane falan üstüne bol su içKizlar bise daha soracam kizzlar ben acayip kabizim Afedersiniz.. zeytinyagi icwem bi kasik zarari olurmu.cok kotu durumdayim kayisivs hicc fayda eetmiyor bana malesef
Gunaydin lar.güzel pazarlar annisler.
aksamlari özellikle geceleri acayip derecede yanıyorum gogsum soluk borularim falan bas donmemden ve mide bulantimdan sonra cikti insallah usutme gibi biseydr yoksa bu doguma kadar cekilmez yaa böğrüm yaniyo resmen cayur cayirr..köz var icimde
Aynı dertten yanıyorum canım ben de, gece uykudan uyanıyorum mide yanmasından, dün kontrolüm vardı, doktor ilaç yaabilirim istersen bebeğe zarar vermez dedi ama ben tansiyon ilacı kullanıyorum zaten fazla ilaç yüklenmek istemediğim için yazdırmadım ilacı, sütle maden suyuyla elmayla idare etmeye çalışıyorum.Gunaydin lar.güzel pazarlar annisler.
aksamlari özellikle geceleri acayip derecede yanıyorum gogsum soluk borularim falan bas donmemden ve mide bulantimdan sonra cikti insallah usutme gibi biseydr yoksa bu doguma kadar cekilmez yaa böğrüm yaniyo resmen cayur cayirr..köz var icimde
Tamam ben de sindire sindire zevkle alayım o zaman :)Günaydın canım, hiç stres olma . Ben kıyafet alışverişini bitirdim , şimdi sinir oluyorum bebek kıyafetleri gördükçe alasım geliyor hala. O yüzden odası konusunda filan ağırdan alıyorum bende.
Özel devlet ayrımını çok bilmiyorum ama ikisinde de iyi doktorlarla karşılaştırsın Allah hepimizi. Sıkıntının önemli olmamasına da sevindim, dikkat etmek lazım bu havalarda üşütmemek için.Üşütmüşüm cnm karnım ondan okadar sertmiş ve kasıklarıma sanki biri oturuyir gibiydi adım aramadım ben ordayken 28 haftalık bir bebeği acil doğuma almışlardi ya şu hemşire milleti yokmu kadinin bebeği rahimden ayrılmış bunlar doktorun falan haberi yok kadını nst ye takmışlar acil doktoru geldi çok kızdı öff böyle görünce özelde doğum yapmak dahamı iyi ne diyorum ama bana bakan doktorda şeker gibiydi
Benimde korktugum sey aslinda hamilelik reflusu.kendime söylemeye korkuyorum ama Kacarim yok.dedigin gibi dikkat etmem lazimcanım kasılma bir kaç saniye sürer, göbek deliğinin etrafı sertleşir özellikle
bende peluş, kadife, polar, penye, örgü hepsinden var canım
birinci kesinlikle çok hoşmuş
güle güle kullan
canım bir şey olmaz, şimdi tam zamanı saf zeytinyağlı pırasa yemeği kabızlığa birebir oğlum çok olduğu için ordan biliyorum birde siyah kuru erik ye şöyle 10 tane falan üstüne bol su iç
canım hamilelik reflüsü o, çaresi akşam geç saatde yeme, çok salçalı yağlı yeme, yanma olunca soğuk süt iç yudum yudum
Off yandik biz.Benim Allahtan gece uykudan uyandirma gibi degil simdilik.uyudugumda zarari yok uyanikken derdim cayir cayir yaniyo oralarım Bende sali gidicem.bakalim duruma gore yine ya rennie duo yazar yada gaviscon yazar.soda falan icmedim bu aksam olursa icerim yaaAynı dertten yanıyorum canım ben de, gece uykudan uyanıyorum mide yanmasından, dün kontrolüm vardı, doktor ilaç yaabilirim istersen bebeğe zarar vermez dedi ama ben tansiyon ilacı kullanıyorum zaten fazla ilaç yüklenmek istemediğim için yazdırmadım ilacı, sütle maden suyuyla elmayla idare etmeye çalışıyorum.
doktor çıkarcak :))))))çok kilo almasın onun birde çıkması var
ilk dogumunmu cnm korkulacak bişey yok herkes nasıl doguruyorsa bizde oyle dogurcaz doguranlardan ne eksigimiz var saka bi yanaKızlar ankarada yaşayan var mi, ben isten hafta içi rahat izin alamadigim için ozelee gidiyorum. Sincan. Koru hastanesine giden var mi aranızda. Aşkım beye başladım dun ikinci gidisimdi. Doktorumdan memnunum ama doğumdan korkuyorum.kafamda deli sorular allah yardımcımız olsun.
Teşekkür ederiz teyzesi :)canım kasılma bir kaç saniye sürer, göbek deliğinin etrafı sertleşir özellikle
güle güle kullan
canım bir şey olmaz, şimdi tam zamanı saf zeytinyağlı pırasa yemeği kabızlığa birebir oğlum çok olduğu için ordan biliyorum birde siyah kuru erik ye şöyle 10 tane falan üstüne bol su iç
canım hamilelik reflüsü o, çaresi akşam geç saatde yeme, çok salçalı yağlı yeme, yanma olunca soğuk süt iç yudum yudum
Ben de etiketleri kesmedim üşenitorum ama koca koca etiketler yapmışlar mutlaka bebeği rahatsız edecektir kesmek lazım( Allah kolaylık güç kuvvet versin canım..
Truth hiç stres yapma önlemini almak istemiş doktorlar o kadar.. Senin bebeğin vaktinde doğacak bak göreceksin :)
Canım hamşleliğimin başından beri tedavi görüyorum bol su iç korkulacak bir şey yok bu ilaçlarda hep aynı şeyi yazıyorlar kullanmaman daha kötü bol su iç artık bebeklerimiz büyüdü riskli ilaçlar bile ilk üç ayda zarar veriyor diyor doktorlar sonrası rahat inş... Çok geçmiş olsun...
Uzun kollu iç tulumban ve kadife polar tarzı kışlıklar oluyor genelde.. Ama sen tecrübelisiyle zaten bizden iyi bilirsin:) aramıza hoşgeldin tekrar:)
Bol su işe hiiiç sıkıntı yok korkma :)
Ben almayacağım bebeğin oynadığı iki dk:) ama ablam yağmur ormanı mı ne öyle bir şey almıştı fişler price ten bebişi seviyordu.. Bu da çok güzelmiş.. Ben bebeğe oyuncak konusunda cimriyim kıyafette çıldırıyorum genelde :))
Canım korumalar bazılarında oluyor bazılarında olmuyor standardı yok alacağım beşiğe göre de değişiyor. Ben sepet beşik aldım ablamındı ona 160 tlye cibilikli yataklı yalancı yorganlı yastıkla fırfırlı bir nevresim aldım yan korumaları da var.. Bebekonfor diye bir yerden..
Bir de uyku seti aldık.. Onda da elyaf yorgan ve yan korumalar var.. Nevresim setimde hiçbir şey yok sadece kılıflar..
Ama ablamın nevresim serinde korumalar da dahildi.. Değişiyor ihtiyacına göre la abartma sakın.. Ben abarttım koyacak yer yok şimdi:))
Ben amerikadayım canım hamileliğimin başlarında ailemin yanında tr de idim ama. Döndük artık ve şimdi yalnızımeşim vardı o da iş için uzakdoğuya dünyanın öbürucuna gitti .. Allah sonumu hayır etsin bakalım :)
âmin âmin inş canım Allah razı olsun...
canım kasılma bir kaç saniye sürer, göbek deliğinin etrafı sertleşir özellikle
güle güle kullan
Herkese mutlu, huzurlu pazarlarrr, dün kızımın tüm kıyafetlerini dalan roxy ile yıkadım astım, birazdan toplamaya başlarım inşallah. Allah böyle mutlulukları isteyen herkese yaşatsın.:)
iyi pazarlar canlarım yine bi soruyla karşinizdayımgelelim soruya : arkadaslar beşiklerinizi kurdunuzmu i? Sepet beşigim kurulacak kutusunda duruyor daha erkenmi diye kurmadım kurmalimiyim ?
Bende dün doğum yapıyordum rüyamda. Epudral yapmışlar korkuyordum ayaklarımı hissetmezsem diye. Doğumhane gibi bir yere alıyorlardı, normal doğum yapanlar vardı, onlardan etkilenmemeye çalışıyordum. Sonra birden korku geldi ondan sonra da düşündüm birazdan oğluşumu bağrıma basıcam ne güzel diye kendimi sakinleştiriyodum. Baya gerçek gibiydi ama doğuramadan uyandımBugunlerde ruyamda digum görüyorum dun dr doguma alacakmis beni guya..diyorum ki daha 27. Haftadayim diyorum normal icin bekkemek istiyorum diyorum. .dr da diyoki en fazka bi hafta daha bekleriz diyo:) uyandim dedimki acaba erkenmi dogum yapacam nedir
İlk doğumum canım, tavsiyelerin için sağol. dikkate alıcam. yarın 29.haftama gircem, daha var doğuma ama olur olmaz yerlerde aklıma düşüyor doğum,düşündükçe de gözlerim doluyor başlıyor akmaya.ilk dogumunmu cnm korkulacak bişey yok herkes nasıl doguruyorsa bizde oyle dogurcaz doguranlardan ne eksigimiz var saka bi yanabol bol yuruyuş yap dogumun kolay olur canim açilman iyi olur hareket et sancın tutar tutmaz hastaneye gtme suni sanciyi basıyolar dogum hızlansın diye. Kendi sancin suni sancidan çok daha az oluyomuş en azından nefes aldırıyomuş bnde suni sanci aldım ilk dogumumda Allah yardımcımız olsn
ama ucu normal biberonlara benzemiyo eflalim bilemedm bendecanık sakin ol bu kadar yıpratma kendini umursamamaya çalış lütfen değmez eşinle kötü olmaya
canım sevindim bundan sonra dikkat et yorma kendini sakın
canım anne memsi gibi değil onlar dün baktımda
canım benim geçmiş olsun, büyürse stent takılıyor dr demiştir o da doğuma kadar idare ediyor
olabilir canım dinlen hemen
canım titreşim beşiğin kendinde değil ayrı bir parça o takıp çıkarılıyor müzik çalıyor titreşim apıyor ışığı yanıyor, bizimki ayı kafasıydı, oğluma fayda etmedi alışsa memnun olurdum ayağımda sallamaktan iyidiir
ayy ben emzik emsin istiyorum yaaEvet cnm küçük vardı büyük iyi oldu :) inşallah gerek kalmaz kullanmayız heveslendim aldım süs olsun banane emzikte almıştım a 101 den nuk oda .eşime hevesim kalmasın diye aldım dedim oda sevindi alıştırmiycam ben ama ne olur ne olmaz işte kararimiz almamakti yoksa :)
Kızlar ben bişiy yaptim sormayın midye yedim 5-6 tame meğer zararlıymış midye napsamkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?