2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar kasılma deduğiniz nasıl oluyor bikac saattir karnımda gaz varmış gibi karnım şis ve bebeğim sürekli vuruyo bana birde kasıklarımda baskı var napıcı bilemedim
canım kasılma bir kaç saniye sürer, göbek deliğinin etrafı sertleşir özellikle

çok güzeller canım güle güle kullanın
iyi geceler herkese canlarım ben battaniye ile ilgili bişey sormk istiyorum polarmi peluşmu ne tur battaniye aldınıZ yazarmisiniz ?
bende peluş, kadife, polar, penye, örgü hepsinden var canım
arkadaşlar yeni bir uyku seti ve cibinlik buldum siz hangi takımı tercih ederdiniz bebişim kızEki Görüntüle 1282029 Eki Görüntüle 1282030 Eki Görüntüle 1282031
birinci kesinlikle çok hoşmuş
Kendime dogum hediyesi aldırdım adama biraz erken ama olsun kışın Yakıt parası olur zorlanır ödemekte bebişimizinde masrafı olur şimdiden aldırdım :)))
güle güle kullan
Kizlar bise daha soracam kizzlar ben acayip kabizim Afedersiniz.. zeytinyagi icwem bi kasik zarari olurmu.cok kotu durumdayim kayisivs hicc fayda eetmiyor bana malesef
canım bir şey olmaz, şimdi tam zamanı saf zeytinyağlı pırasa yemeği kabızlığa birebir oğlum çok olduğu için ordan biliyorum birde siyah kuru erik ye şöyle 10 tane falan üstüne bol su iç

canım hamilelik reflüsü o, çaresi akşam geç saatde yeme, çok salçalı yağlı yeme, yanma olunca soğuk süt iç yudum yudum

Aynı dertten yanıyorum canım ben de, gece uykudan uyanıyorum mide yanmasından, dün kontrolüm vardı, doktor ilaç yaabilirim istersen bebeğe zarar vermez dedi ama ben tansiyon ilacı kullanıyorum zaten fazla ilaç yüklenmek istemediğim için yazdırmadım ilacı, sütle maden suyuyla elmayla idare etmeye çalışıyorum.

Günaydın canım, hiç stres olma . Ben kıyafet alışverişini bitirdim , şimdi sinir oluyorum bebek kıyafetleri gördükçe alasım geliyor hala. O yüzden odası konusunda filan ağırdan alıyorum bende.
Tamam ben de sindire sindire zevkle alayım o zaman :)

Özel devlet ayrımını çok bilmiyorum ama ikisinde de iyi doktorlarla karşılaştırsın Allah hepimizi. Sıkıntının önemli olmamasına da sevindim, dikkat etmek lazım bu havalarda üşütmemek için.

Benimde korktugum sey aslinda hamilelik reflusu.kendime söylemeye korkuyorum ama Kacarim yok.dedigin gibi dikkat etmem lazim
Off yandik biz.Benim Allahtan gece uykudan uyandirma gibi degil simdilik.uyudugumda zarari yok uyanikken derdim cayir cayir yaniyo oralarım Bende sali gidicem.bakalim duruma gore yine ya rennie duo yazar yada gaviscon yazar.soda falan icmedim bu aksam olursa icerim yaa

Kızlar ankarada yaşayan var mi, ben isten hafta içi rahat izin alamadigim için ozelee gidiyorum. Sincan. Koru hastanesine giden var mi aranızda. Aşkım beye başladım dun ikinci gidisimdi. Doktorumdan memnunum ama doğumdan korkuyorum. kafamda deli sorular :) allah yardımcımız olsun.

iyi pazarlar canlarım yine bi soruyla karşinizdayım gelelim soruya : arkadaslar beşiklerinizi kurdunuzmu i? Sepet beşigim kurulacak kutusunda duruyor daha erkenmi diye kurmadım kurmalimiyim ?

ilk dogumunmu cnm korkulacak bişey yok herkes nasıl doguruyorsa bizde oyle dogurcaz doguranlardan ne eksigimiz var saka bi yana bol bol yuruyuş yap dogumun kolay olur canim açilman iyi olur hareket et sancın tutar tutmaz hastaneye gtme suni sanciyi basıyolar dogum hızlansın diye. Kendi sancin suni sancidan çok daha az oluyomuş en azından nefes aldırıyomuş bnde suni sanci aldım ilk dogumumda Allah yardımcımız olsn

Teşekkür ederiz teyzesi :)

onu da araştıralım bakalım saol canm

yorum için teşekkürler canm :)

Herkese mutlu, huzurlu pazarlarrr, dün kızımın tüm kıyafetlerini dalan roxy ile yıkadım astım, birazdan toplamaya başlarım inşallah. Allah böyle mutlulukları isteyen herkese yaşatsın. :)

oh mis gibi olmuştur hepsi çok güzel kokusu vardalan roxy in değilmi bebek gibi kokuyor

iyi pazarlar canlarım yine bi soruyla karşinizdayım gelelim soruya : arkadaslar beşiklerinizi kurdunuzmu i? Sepet beşigim kurulacak kutusunda duruyor daha erkenmi diye kurmadım kurmalimiyim ?

bizimki kuruldu:)

Bugunlerde ruyamda digum görüyorum dun dr doguma alacakmis beni guya..diyorum ki daha 27. Haftadayim diyorum normal icin bekkemek istiyorum diyorum. .dr da diyoki en fazka bi hafta daha bekleriz diyo:) uyandim dedimki acaba erkenmi dogum yapacam nedir

Bende dün doğum yapıyordum rüyamda. Epudral yapmışlar korkuyordum ayaklarımı hissetmezsem diye. Doğumhane gibi bir yere alıyorlardı, normal doğum yapanlar vardı, onlardan etkilenmemeye çalışıyordum. Sonra birden korku geldi ondan sonra da düşündüm birazdan oğluşumu bağrıma basıcam ne güzel diye kendimi sakinleştiriyodum. Baya gerçek gibiydi ama doğuramadan uyandım

İlk doğumum canım, tavsiyelerin için sağol. dikkate alıcam. yarın 29.haftama gircem, daha var doğuma ama olur olmaz yerlerde aklıma düşüyor doğum,düşündükçe de gözlerim doluyor başlıyor akmaya.

Ben surekli acim surekli ama son 3-4 gundur boyle.. Masadan kalkiyorum aklima yiyecek gelio. Duygusal bi sorunum da yok cok sukur :) bebek mi yaglanio acaba :)

ama ucu normal biberonlara benzemiyo eflalim bilemedm bende

ayy ben emzik emsin istiyorum yaa
bugün 3-4 a101 gezdim emzik battanye askı buldum hemen kaptım nevresim buldum ama pembeydi hep bize uymadı

Dogumdan bahsedilmiş nedense içimi heyecanla karışık bir korku kapladı.ikinci dogumum olacak aslında dogum başlayana kadar korku heyecan stres falan filan oluyor..sonra iş ciddiye binince bir cesaret geliyor insana korkmayın yani daha dogrusu korkmayalım

Selam kizlar hafta ici calisinca hafta sonu baya yogun geciyor..dun gezdik bugun dvyemekli misafirim vardi gorumcemler eltim kaynim falan uzun zamandir gelmiyorlardi hepai bi arada cikti iyi oldu kizimda cok mutlu oldu doguma kadar kimse gelez artik hafta ici temiZligi yava yavas yapip bitirdim ama kapi ve camlar kaldi onuda haftaya hafta sonu yaarim ...bu arada esim yarin balikesire gidiyor persembeye kadar yok iyiki kizim var kankam oldu bwnim annemle kankayz diyo bide oglusum gelirde uc kanka olursak :) dunyalar bizim olur ins saglikla....bu hafta 29ekimdn dolayi tatil var aekadasimla gezip tozacagiz ev oturmalarina gideriz ohhh degmeyin keyfime esi gonderip kwyif yapcam bu arada yaein 31+0oluyoeum calisabilir apoeu alicam sabah muayeneye gidip oglusumuda gorururm ..kiyafetlerimizi yikadm yarinda utuleyip canta hazrlicam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…