2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bayildim cok guzel iyi gunlerde kullanin insallah:)

benim tansiyonum hep düşük canım ama etkilemiyor çokk beni
bünye alıştı sanırım düşük tansiyona

benimde vajinam ve bacak kenarlarım çok ağrıyor gece tolete zor kalkıyorum sabah zorlanıyorum yürüdükce acı azalıyor
vucut kendini doğuma hazırlıyor sanırım

gözünüz aydın canım darısı başımıza inş
suyu patlatmayı ilk defa duyuyorum

Merhaba kizlar bugün kontrolum vardı bebisimiz gayet iyi 1300 kg 37 cm dr normal dedi sizce nasil 29.haftmizdayiz

maşşalh canım bebişe :)

canım her geçen gün ağırlaşıyoruz rabbim yardımcımız olsun az zaman kaldı sabret bebişi kucağımıza alınca hepsi unutluacak

canım dalan harbiden bebek gibi kokuyor bizim ev bebek gibi kokuyor hele bebek odası mis gibi kokuyor
kapitone raflardan benim evde de var yatak odamda ve salonda kv yaptırmıştı çeyizde beni,m haberim yoktu böyle bir şeyden
ama çok güzel oluyor çok beğendim
bende hemen ölçüleri aldım dolap gelince verdim kv nerde yaptırdıysan aynından yaptır dye dantel mantel dedi kenarına ama ben sevmiyorum evdekiler gibi olsun düz dedim ok dedi
inş dantel mantel koydurmaz kenarına

bu arada canım iyi günlerde kullanın çok güzel takım almışsınız

çok güzel bir şeye benziyor canım ama kullanımı nasıl olur bilmiyorum

Oda cidden cok guzel cok ciciymis. Bayildim resmen. Allah saglikla bebisini de icinde gorup buyutmeyi nasip etsin insaallah..

Canım ben 37'ye kadar gideceğim kısmet olursa, izinlerim çok kıymetli. Bu aralar bakıcı arayışındayım, inşallah iyi birini bulurum. 3 aylıkken bırakıcam Adin'imi bakıcının ellerine, çoookk zor
Şeker testini yaptırdım canım iyi çıktı, aynen devam ediyorum gerekli gereksiz ne varsa yemeye, acaba diyorum şekerim yüksek çıksaydı da diyet yapsaydım daha mı iyi olurdu ki? :)
Benim işlerim yoğun gidiyor, yeni eleman başladı onu yetiştiriyorum, ben yokken işlerime bakacak. O sürekli tepemde o yüzden kaçamak yapıp giremiyorum pek gün içinde. Bugün çoğu kişi izinli, girebilriim sanırım.
Çamaşır yıkama ütüleme işlerinde kolay gelsin canım, kendini yorma bak ne güzel iki gönüllü yardımcın var. Benim kocamdan başka kimse yok yanımda. O da sağ olsun elinden geleni yapıyor.[/QUOTE]

Sezincim sen nerede oturuyodun canim?

ben ben ben kızımın kıyafetlerinin %80inini ordan aldım hepsi de çok güzel geldi fiyatlar da çok uygun eksik kalan bi kaç parçamız var önümüzdeki ay onları da butikbebeden alcam
canim bende kactir alayim deyip vazgeciyordum bugün dayanamadim aldim.bakalm sabiirsizlikla beklicem

Sagol canim...ciktik cok sukur Lokman hek.sincana gittim lekelenmem bitti...ignelerim bitti simdi evde istirahatteyim agir kaldirmak yorulmak kisacasi is yapmak yasak dedi annemin gelmesini bekliyorum artik...
kendine çok dikkat et inşallah bir sorun çıkmaz zamanında geir bebişin doğumu da lokman hekimde mi yapacaksın

Sezincim sen nerede oturuyodun canim?[/QUOTE]
Şulecim ben akıncıdayım tai lojmanlarında. Lojmanda bakıcı arıyoruz. Sen nereye yerleştin en son durumu bilmiyorum. Annenlere yakın mı ev tuttunuz?

yorumlarında kullannaların memnun kaldıkları yazıyordu canım.. bakalım belkide kullanmış yada almış olan vardır.. bu arada 260 tl ye buldum aynısından...

Ankara memorialde doğum yapan tanıdığınız var mı ya da doğum yapmayı düşünen kimse?
Ben hastane arayışındayım da bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. :)

1 ayda cok yani ama bekleyecegim artk bakalm ne zaman gelir
bende geçen ilk defa kapitone yeleklerden almıştım burda hep 1 yaş sonrası vardı.yanlış hatırlamıyosam eğer 18 ind almıştım 24-29 ekim arası göndermeleri gerekiyodu ama kargoya 23 ekim akşamı vermişlerdi gerçi kargo saolsun cuma 9da ellerine ulaşmasına karşın pzt getirdiler ama neyse

Evet canim bende herşeyi yeni yeni ogreniyorum
Bazen sanci gelmiyor suyu geliyormus. Böyle durumda suni sanci veriyorlarmis
Yada sanci geliyor su gelmiyormus
Boyle durumda da suyu patlatiyorlarmis
Ablamin 2. Durum oldu.

kizlar malum kis bebekleri olacak kuzucuklar ya zibindan cok alt üst takimlari mi fazla alsak sanki onlarin daha kalin olanlari var gibi gelio ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…