Bayildim cok guzel iyi gunlerde kullanin insallah:)Ben bu arada Tepikcanın kıyafetlerini yıkadım. Dalan Roxy Matik le. Çok memnun kaldım. Çok güzel kokuyor bebek gibi.
Annem ütülememi kesin olarak yasakladı. Onlar yapacakmış o kadar zaman ayakta kalma sakın elleme dedi. Tamam dedim
Ve bugün bebek odamızı aldııık. Ama en geç 1 ay içinde gelecekmiş. Stoğu bitmiş yatağının üretime giriyormuş. Biraz geç gelecek. ama ödemeyi yaptık.
Hayırlı olsun inşallah. Bende oradayken teşhir ürününün iç ölçülerini aldım, tüm rafları ve çekmeceleri.
Kapitöneden örtü dikeceğiz içlerine.
Kullanmayan varsa tavsiye ederim. Benim mutfağımda, yatak odamda ve salonun vitrin konsol vs içinde kapitöneden örtüler var her yerinde. Hem şık duruyor hemde çok kullanışlı. Temiz tutuyor, arada bir içini boşaltıp silkelemek bile yetiyor.
O yüzden Mustafaya da yapılacak tabi ki
Odamız bu Newjoy Blue Birdy modeli. İnşallah hayırlı olur bizim için.
Eki Görüntüle 1284635 Eki Görüntüle 1284636 Eki Görüntüle 1284637
Bisey sormak istiyorum, normalde benim tansiyonum hep düşüktü, büyük 10 yada 9 kucuk 7 veya 6 falan olurdu. Hamilelikten sonra 12 - 10 yada 11 -9 falan oluyordu ama dün gecedendir 9 - 4 e kadar düşüyor, başım dönüyor biraz ve halsizlik yapıyor, benim gibi tanstansiyon düşüklüğü yaşayan var mı acaba?
slm kızlar cok sukur 30 hftaya girdik, yalnız benım vajinanın içinde öyle bir agrı var kı anlatamam. sankı ıkı kışı bacaklarımdan cekıştırıyor da benım vajıına kemiğim esnıyo, özellikle gece yatmak dönmek çook zor, onun dısında agrı kasılma yanma yok . ılk bebegım korkuyorum acaba neden boyle oluyo , yoksa erken doğum sancısımı bu ? benım gıbı olan var mııııııııııııııı
Kozlar ablam doğum yaptı :)
İlk bebegiydi ve ablam ebe hemşire
Normal doğum oldu
12 saat hastanede Hafif şiddetli sancilar çekti
Sonra dogumhaneye alindi
Orada 11 saat sonra bebekle cikti çok şükür.
Herkes sezenyanlik olduğunu söylemiş doğum sirasinda
Ablam normal diye çok israrci olmus
Suni sanci da istememiş
8 cm aciklikta suyunu patlattilar sonra daha yoğun sancilar baslamis ve bebek geldi.
İkisinde iyi simdi çok şükür.
Darisi bize insallah
Merhaba kizlar bugün kontrolum vardı bebisimiz gayet iyi 1300 kg 37 cm dr normal dedi sizce nasil 29.haftmizdayiz
Kızlar ben moralman çökmüş durumdayım.. Her şeye yetemiyormuşum
Eşim yokken ne yemek yapabiliyorum ne bir yere gidebiliyorumistifralarım arttı çok kötü durumdayım..
Ne olacak bilmiyorum nasıl doğum yapacağım 31 hafta olduk artıkağırlaştım yoruluyorum hastayım burada havalar berbat..
Ben bu arada Tepikcanın kıyafetlerini yıkadım. Dalan Roxy Matik le. Çok memnun kaldım. Çok güzel kokuyor bebek gibi.
Annem ütülememi kesin olarak yasakladı. Onlar yapacakmış o kadar zaman ayakta kalma sakın elleme dedi. Tamam dedim
Ve bugün bebek odamızı aldııık. Ama en geç 1 ay içinde gelecekmiş. Stoğu bitmiş yatağının üretime giriyormuş. Biraz geç gelecek. ama ödemeyi yaptık.
Hayırlı olsun inşallah. Bende oradayken teşhir ürününün iç ölçülerini aldım, tüm rafları ve çekmeceleri.
Kullanmayan varsa tavsiye ederim. Benim mutfağımda, yatak odamda ve salonun vitrin konsol vs içinde kapitöneden örtüler var her yerinde. Hem şık duruyor hemde çok kullanışlı. Temiz tutuyor, arada bir içini boşaltıp silkelemek bile yetiyor.
kızlar oğluma odasında park beşik aldım.. ilk zamanlar bir 2 ay kullanmak için küçük bir beşik bakayım iye düşündüm.. malum ev çok kalabalık olacak .. sizce bunu ik zamanlar beşik olarak kullanabilir miyim
http://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-birarada-uykucu-ana-kucagi-18-kg_TLO-1801006830
Ben bu arada Tepikcanın kıyafetlerini yıkadım. Dalan Roxy Matik le. Çok memnun kaldım. Çok güzel kokuyor bebek gibi.
Canım ben 37'ye kadar gideceğim kısmet olursa, izinlerim çok kıymetli. Bu aralar bakıcı arayışındayım, inşallah iyi birini bulurum. 3 aylıkken bırakıcam Adin'imi bakıcının ellerine, çoookk zorOdanıza bayıldım canım, bu tam bir ABİ odası olmuş, büyüyünce de kullanabileceği birmodel seçmişsiniz çok güzel. Yalnız öyle tepikcan falan olmuyor, burada teyzeleri var Mustafa'nın, lütfen yani !!! :)
Sezincim sen ne zaman çıkıyorsun izne? Nasılsın neler yapıyorsun, nasıl geçiyor günlerin. Şeker testini yaptırdın mı birde. Geçenlerde doktorunun işi çıkmıştı, yaptıramamıştın.
canim kampanya bittikten sonra 7 gün icinde teslim olur dio öylemi pekiben yapıyorum canım memnunum
canim bende kactir alayim deyip vazgeciyordum bugün dayanamadim aldim.bakalm sabiirsizlikla beklicemben ben benkızımın kıyafetlerinin %80inini ordan aldım hepsi de çok güzel geldi fiyatlar da çok uygun eksik kalan bi kaç parçamız var önümüzdeki ay onları da butikbebeden alcam
kendine çok dikkat et inşallah bir sorun çıkmaz zamanında geir bebişin doğumu da lokman hekimde mi yapacaksınSagol canim...ciktik cok sukur Lokman hek.sincana gittim lekelenmem bitti...ignelerim bitti simdi evde istirahatteyim agir kaldirmak yorulmak kisacasi is yapmak yasak dedi annemin gelmesini bekliyorum artik...
Oda cidden cok guzel cok ciciymis. Bayildim resmen. Allah saglikla bebisini de icinde gorup buyutmeyi nasip etsin insaallah..
Canım ben 37'ye kadar gideceğim kısmet olursa, izinlerim çok kıymetli. Bu aralar bakıcı arayışındayım, inşallah iyi birini bulurum. 3 aylıkken bırakıcam Adin'imi bakıcının ellerine, çoookk zor
Şeker testini yaptırdım canım iyi çıktı, aynen devam ediyorum gerekli gereksiz ne varsa yemeye, acaba diyorum şekerim yüksek çıksaydı da diyet yapsaydım daha mı iyi olurdu ki? :)
Benim işlerim yoğun gidiyor, yeni eleman başladı onu yetiştiriyorum, ben yokken işlerime bakacak. O sürekli tepemde o yüzden kaçamak yapıp giremiyorum pek gün içinde. Bugün çoğu kişi izinli, girebilriim sanırım.
Çamaşır yıkama ütüleme işlerinde kolay gelsin canım, kendini yorma bak ne güzel iki gönüllü yardımcın var. Benim kocamdan başka kimse yok yanımda. O da sağ olsun elinden geleni yapıyor.
yorumlarında kullannaların memnun kaldıkları yazıyordu canım.. bakalım belkide kullanmış yada almış olan vardır.. bu arada 260 tl ye buldum aynısından...benim tansiyonum hep düşük canım ama etkilemiyor çokk beni
bünye alıştı sanırım düşük tansiyona
benimde vajinam ve bacak kenarlarım çok ağrıyor gece tolete zor kalkıyorum sabah zorlanıyorum yürüdükce acı azalıyor
vucut kendini doğuma hazırlıyor sanırım
gözünüz aydın canım darısı başımıza inş
suyu patlatmayı ilk defa duyuyorum
maşşalh canım bebişe :)
canım her geçen gün ağırlaşıyoruz rabbim yardımcımız olsun az zaman kaldı sabret bebişi kucağımıza alınca hepsi unutluacak
canım dalan harbiden bebek gibi kokuyor bizim ev bebek gibi kokuyor hele bebek odası mis gibi kokuyor
kapitone raflardan benim evde de var yatak odamda ve salonda kv yaptırmıştı çeyizde beni,m haberim yoktu böyle bir şeyden
ama çok güzel oluyor çok beğendim
bende hemen ölçüleri aldım dolap gelince verdim kv nerde yaptırdıysan aynından yaptır dyedantel mantel dedi kenarına ama ben sevmiyorum evdekiler gibi olsun düz dedim ok dedi
inş dantel mantel koydurmaz kenarına
bu arada canım iyi günlerde kullanın çok güzel takım almışsınız
çok güzel bir şeye benziyor canım ama kullanımı nasıl olur bilmiyorum
canim kampanya bittikten sonra 7 gün icinde teslim olur dio öylemi peki
1 ayda cok yani ama bekleyecegim artk bakalm ne zaman gelirdeğişiyor canım genelde öyle oluyor ama en son alışverişim neredeyse 1 ay sürdü
tedarikçi firmaya da bağlı teslim süresi
genelde 10 12 gün sonra geliyo canım benimkiler hep öle geldi tedarikte sıkıntı olursa geç geliyo1 ayda cok yani ama bekleyecegim artk bakalm ne zaman gelir
bende geçen ilk defa kapitone yeleklerden almıştım burda hep 1 yaş sonrası vardı.yanlış hatırlamıyosam eğer 18 ind almıştım 24-29 ekim arası göndermeleri gerekiyodu ama kargoya 23 ekim akşamı vermişlerdi gerçi kargo saolsun cuma 9da ellerine ulaşmasına karşın pzt getirdiler ama neyse1 ayda cok yani ama bekleyecegim artk bakalm ne zaman gelir
benim de karnım epey catladı..evet çatlamaya başladım göbek deliğim sol alt ksımlarından
olacak mecbuuuurrrrr
üzgünüm ama napıyım bebişim daha ağır basıyor
Evet canim bende herşeyi yeni yeni ogreniyorumbenim tansiyonum hep düşük canım ama etkilemiyor çokk beni
bünye alıştı sanırım düşük tansiyona
benimde vajinam ve bacak kenarlarım çok ağrıyor gece tolete zor kalkıyorum sabah zorlanıyorum yürüdükce acı azalıyor
vucut kendini doğuma hazırlıyor sanırım
gözünüz aydın canım darısı başımıza inş
suyu patlatmayı ilk defa duyuyorum
maşşalh canım bebişe :)
canım her geçen gün ağırlaşıyoruz rabbim yardımcımız olsun az zaman kaldı sabret bebişi kucağımıza alınca hepsi unutluacak
canım dalan harbiden bebek gibi kokuyor bizim ev bebek gibi kokuyor hele bebek odası mis gibi kokuyor
kapitone raflardan benim evde de var yatak odamda ve salonda kv yaptırmıştı çeyizde beni,m haberim yoktu böyle bir şeyden
ama çok güzel oluyor çok beğendim
bende hemen ölçüleri aldım dolap gelince verdim kv nerde yaptırdıysan aynından yaptır dyedantel mantel dedi kenarına ama ben sevmiyorum evdekiler gibi olsun düz dedim ok dedi
inş dantel mantel koydurmaz kenarına
bu arada canım iyi günlerde kullanın çok güzel takım almışsınız
çok güzel bir şeye benziyor canım ama kullanımı nasıl olur bilmiyorum
Bende de bacaklar kalca catladibenim de karnım epey catladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?