2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Şulecim ben akıncıdayım tai lojmanlarında. Lojmanda bakıcı arıyoruz. Sen nereye yerleştin en son durumu bilmiyorum. Annenlere yakın mı ev tuttunuz?

Batikent'teyim canim. Yani arabayla annemlere 5 dk ama arac olmayinca gidis gelis sikintili malesef. Ancak bu kadar denk getirebildik. Bizim okulda akincida oturan arkadaslar varm onlara sorayim istersen bakici konusu. Esleri asker ama tai lojmani mi oluyo bilemiyorum tabi.

Teşekkür ederim cnm çok kötü oluyomuş hamişken hasta olmak midemde yanıyo daha fena oluyo
öyle canım ilaç alamıyoruz zor oluyor
canı yıka yerleştir, ben şifonyere yerleştirdim üstlerini örtüyle örttüm tozlanmasın diye
Sagol canim...ciktik cok sukur Lokman hek.sincana gittim lekelenmem bitti...ignelerim bitti simdi evde istirahatteyim agir kaldirmak yorulmak kisacasi is yapmak yasak dedi annemin gelmesini bekliyorum artik...
çok şükür canım
geçmiş olsun inşaallah sıkıntı yoktur
ayy şu bilmem iş yerindekiler yok onun karısı bunun bu su örnek verilmiyor mu deli oluyorum gerçekten deli!! Elalemin lafına inanırlar eşlerininkine inanmazlar!!
sonuna kadar katılıyorum canım
ben şimdi bile kalkıp gelmek de zorlanıyorum
Millet evde yatarken yok oram ağırdı yok buram ağırdı valla çalışan ve hamile olmak daha zor
kız evdekiler akşama kadar yatıyor mu evin işini kim yapıyor
geçmiş olsun canım
canım çatın genişliyor normal
canım ne güzel yazmışsın ben aynen o dediğin haldeyim naz niyaz nerde
canım hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyüsün normal olmasına çok sevindim
Merhaba kizlar bugün kontrolum vardı bebisimiz gayet iyi 1300 kg 37 cm dr normal dedi sizce nasil 29.haftmizdayiz
maşaallah gayet iyi
canım eşin gittiği için üzgünsün ama salma kendini lütfen tek zor tabi ama tek değilsin içinde bir can var
yerim senin tepik canını
geçmiş olsun canım

ayy çok güzel canım odanız çok beğendim güle güle kullanın

olur tabi canım çok satılan bir model

Karında dediğin hareketlerin aynısı bende de var özellikle akşam iş bitip oturunca oluyor bazen çok yukarı çıkıp kaburgama dayanıyor o da sıkıntı veriyor.
İlişkiye girerken zorlanmadan bahsetmişsin ama bence bırakın derim artık naçizane aynı dönemi yaşayan biri olarak biz neredeyse kalkışmadık öyle bir şeye belki doğru değil ama çok tedirgin oluyorum işte eşimde aynı. Bir sıkıntı olur belki ilişkiyle alakalı olmaz ama içim içimi yer. En ufak şikayette ilişki durumunu soruyor doktor. Zaten ne kaldı şunun şurası diye düşünüyoruz biz tabi siz bilirsiniz.

hayirli olsun canim :) fiyati ne kadardi acaba?

Ya kizlar bisey daniscam size. Ben cok uygun hediyelik bebek sabunu yapan birini buldumda. Acaba simdi yaptirsam cokmu erken olur? Daha bebegime hic bise almadim hediyeliklerle baslicam Allahim yaa :))

Canim çok guzel
İnternetten mi aldiniz mağazadan mi ?
Kaça aldiniz birde?
Canim bu birkaç ay kullanim için çok pahali değil mi
Bütçe musaitse ama ben çok begeniyorum videosunu da izlemistim
Sahibinden.com da ikinci ellleri de satiliyir uygun fiyata
Ama okuduğum yorumlarda en fazla 4 aylikken yatabiliyirmus
kızlar şimdi aziz bebeden 10lu hastane çıkış seti sipariş vereceğim ne dersiniz aziz bebe iyi midir
Çok.guzl kaliteli marka canim
Tereddüt etmeden alabilirsin

kizlar malum kis bebekleri olacak kuzucuklar ya zibindan cok alt üst takimlari mi fazla alsak sanki onlarin daha kalin olanlari var gibi gelio ne dersiniz
Benim evim çok sicak olduğu için ihtiyac duymadim ama ihtiyaç duyuyorsan soğuk oluyorsa ev al mutlaka

Bugun ruyamda beni kandiriyolat kontrol diye doguma aliyolar normale..kadina diyorumki ben istemiyorum korkuyorumkadin beni zorluyor annemde ısrar ediyor kizimnhise olmaz diye..korkuym kalkıyorm kızlar nolacak böyle ya ben baya korku icindeyim

yok canim evim kaloriferli de ne bilimm simdiden annelik ic güdusu ve ilk bebis ya bilemedim

canim sorma artk her gün cesit cesit rüyalar görmeye basladim.neler neler dogumlar bebekler

Anneler, iki üç gündür bacaklarımda değişik bir ağrı var, hafif belime ve kasığıma da vuruyor. Öyle şiddetli bir şey değil ama çok rahatsız edici. Bir de sürekli gözlerim yanıyor, uykulu uykulu dolanıyorum. Midem yanıyor, vajinal bir yanma da var hafif. Ama idrar yaparken falan sıkıntı yok.
Bütün sıkıntılarımı yazdım doktora anlatır gibi :) normaldir herhalde hepsi, kuzum kıpır kıpır maşaallah. Ama ilk gebelik olunca insan tereddüt ediyor ister istemez. Hayırlısıyla atlatsak şu son haftaları.

Geçmiş olsun. Kalple ilgili de olmayabilir. Benim tiroid ilacım çok gelmiş çarpıntı oluyor diye ilacımı azalttılar. Çarpıntı hormonlarla da alakalı olabiliyor yani.

Sen karar ver canım hamile olan onlar değil sensin. Illa beklentilerini karşılayayım diye kendini zorlama. İş yerinde doğurayım isterseniz derdim ben olsam sinir yapardım.

Günaydın kizlat nasilsiniz ne var ne yok. . Biz iyiyiz..kizim hareketli masallah..bende bu hafta cikmadan cantami hazirlamak istiyorum artik..kizimin herseyi tamam da benim sadece bi pijama takimi bide gigus pedim var :) daha hicbise almadim..

Günaydın canım liste yapıp tamamlarsan daha kolay biter her şey.. Kendine hırka çorap ve çıkış kıyafeti koymayı unutma :) benimkiler de azıcık hazır sayılır.. Valize yerleştirmek lazım aslında yerleştirmiştim ama valiz lazım olunca bir koltuğa teptim her şeyi :))

Canım ben 37'ye kadar gideceğim kısmet olursa, izinlerim çok kıymetli. Bu aralar bakıcı arayışındayım, inşallah iyi birini bulurum. 3 aylıkken bırakıcam Adin'imi bakıcının ellerine, çoookk zor
Şeker testini yaptırdım canım iyi çıktı, aynen devam ediyorum gerekli gereksiz ne varsa yemeye, acaba diyorum şekerim yüksek çıksaydı da diyet yapsaydım daha mı iyi olurdu ki? :)
Benim işlerim yoğun gidiyor, yeni eleman başladı onu yetiştiriyorum, ben yokken işlerime bakacak. O sürekli tepemde o yüzden kaçamak yapıp giremiyorum pek gün içinde. Bugün çoğu kişi izinli, girebilriim sanırım.
Çamaşır yıkama ütüleme işlerinde kolay gelsin canım, kendini yorma bak ne güzel iki gönüllü yardımcın var. Benim kocamdan başka kimse yok yanımda. O da sağ olsun elinden geleni yapıyor.[/QUOTE]

Seziniz Allah kolaylık versin inş gönlüne göre birini bulur süt kokulunu öyle bırakırsın.. Güvenlik kameralarını da unutma, kimseye güvenilmiyor bu devirde.. İşlerin rast gider inş..

Canım beşik olarak kullanabilirsin benim ablam 11 aylık bebeğini bunun benzeri nuna leaf te yatırıyor öğle vakti yanında...

Bi ben bulamadım şu dalandan tüh benim yıkadığım şeyler kereste tozu gibi kokuttu eşyaları göya organik belki insandır.. Sende işlerini kolaylamışsın en güzel
Bi yaptın canım..

evet çatlamaya başladım göbek deliğim sol alt ksımlarından

olacak mecbuuuurrrrr

üzgünüm ama napıyım bebişim daha ağır basıyor

Benim de göbeğin altından çatlaklar geliyor daha önceden göğsümde de olduğu için çok takmıyorum artık.. sağlık olsun..

kızlar şimdi aziz bebeden 10lu hastane çıkış seti sipariş vereceğim ne dersiniz aziz bebe iyi midir

Benim de bi setim Aziz bebeden canım gayet eski kaliteli marka için rahat olsun..

canım eşin gittiği için üzgünsün ama salma kendini lütfen tek zor tabi ama tek değilsin içinde bir can var

Ya kizlar bisey daniscam size. Ben cok uygun hediyelik bebek sabunu yapan birini buldumda. Acaba simdi yaptirsam cokmu erken olur? Daha bebegime hic bise almadim hediyeliklerle baslicam Allahim yaa :))
Yok canım olmaz kolonyalııklar kapı süsü lavanta keseleri reçel şişeleri çikolatalar sabunlar.. Ben de tüm süs olayını hazırlayıp sipariş verip bitirdim ama kıyafetlerde eksiklerim var :))

Canım korkanların doğumu kolay olur derler hiç korkma.. Hazırlıklı olanların korkmayanlarda da hep bi sıkıntı çıkar .. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

yarın mutlaka English home a uğramam lazım kaçırdık bütün indirimleri
Bi ara burda battaniyesi gündme gelmişti tah hatırlamıyorum ama yıldızlı battaniyesi onlar bile 25 ten 12 ye inmiş mağazada şansımı denemem lazım.
çok güzzel şeylerrr var hemde indirimdeee.

yarınki istikamet belli

Bacak, kalça, bel ağrıları, mide yanması, uyku bende de var canım, sabah uyandığımda bile yorgun hissediyorum bacaklarımı, yarın kontrolüm var, doktora sorup buraya da yazarım.

ya bu aralar benimde bacağım ağrıyo gece uykuda sağada yatsam solada yatsam dizim ağrıyo üzerine yatıyorum.uyku dönüşlerinde ağrıyı hissedince bende mecburen sırt üstü yatıyorum.Acaba magnezyum eksikliğinden kaynaklanabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…