Şulecim ben akıncıdayım tai lojmanlarında. Lojmanda bakıcı arıyoruz. Sen nereye yerleştin en son durumu bilmiyorum. Annenlere yakın mı ev tuttunuz?
öyle canım ilaç alamıyoruz zor oluyorTeşekkür ederim cnm çok kötü oluyomuş hamişken hasta olmak midemde yanıyo daha fena oluyo
canı yıka yerleştir, ben şifonyere yerleştirdim üstlerini örtüyle örttüm tozlanmasın diyeSa kızlar.. Nasılsınız.. Benim iştahıma dick yok masallah..
Gece kalkıyorum artık ya düşünün..
Bebegimin kıyafetlerini yıkayıp hazırlasammı..
Biraz daha beklesemmi..
Sonucta öle temizcw iki aydaha kalıcak.. Napsam ki.. İşlerim bitti ya saga sola saldırıyorum..
Oglumun yatagının bevresımleri yıkadım güselce.. Yorganını falan geçiririm..
Yastıgını güzelce artık..
Ayy napsam ki..
En iyisi bi maden suyu içeyim:):):)
çok şükür canımSagol canim...ciktik cok sukur Lokman hek.sincana gittim lekelenmem bitti...ignelerim bitti simdi evde istirahatteyim agir kaldirmak yorulmak kisacasi is yapmak yasak dedi annemin gelmesini bekliyorum artik...
geçmiş olsun inşaallah sıkıntı yokturMerhaba arkadaslar canim cok sıkkın 2 3 haftadir nefes alamama kalp carpintisi baygınlık hissi gibi durumlari gün icinde ara ara yasiyordum.bugun yine bunlar oldu üstüne kulaklarim bir an çok az duymaya basladi ve dizlerimin bagi cozuldu öğretmenim ve 1 saat ter döktüm sildim sürekli. Doktorumu aradim kalp eko su çekmemiz lazim ne olur ne olmaz dedi cumartesi gidecegim doktora cok endiseliyim.
ayy şu bilmem iş yerindekiler yok onun karısı bunun bu su örnek verilmiyor mu deli oluyorum gerçekten deli!! Elalemin lafına inanırlar eşlerininkine inanmazlar!!şimdi size bir sorum olacak. Anladığım kadarıyla doğum öncesi izinler 32- 37 haftalar arası oluyor ama 37 den sonraya kalmıyordur herhalde. Geçen akşam eşimle konuşuyorduk dedim dayanabildiğim kadar dayanıcam 37 haftayı bir tamamlasam çok iyi olacak 2 haftada evde olurum ancak dedim, eşime bu kadar çalışmam az gelmiş olacak ki bana diyor ki bilmem nerde bir abla varmış onunla konuşmuşlar, o muhterem abla doğuma 3 gün kalana kadar çalışmış bende öyle yapsaymışım. Belli etmedim ama çok gücüme gitti ben zaten dayanayım diyorum ama beklentileri karşılamıyor demek. Zaten kv de 15 gün kalana kadar çalışsam dediğimde napcan 15 gün evde git çalışmana demişti.
kız evdekiler akşama kadar yatıyor mu evin işini kim yapıyorsonuna kadar katılıyorum canım
ben şimdi bile kalkıp gelmek de zorlanıyorum
Millet evde yatarken yok oram ağırdı yok buram ağırdı valla çalışan ve hamile olmak daha zor
geçmiş olsun canımmerhaba canlar bugun bnm tetonoz aşimin ikinci doz aşisi vardı onu yaptırdım biraz once geldim saglşk ocagından . Ayy çok yoruldum . Yuruyerek gittim yuruyuş olsun diye ama saglik ocagından donerken yokda kan şekerim duştu. Elim ayagım titredi bayılıyodum yolda kendimi bi magazaya zor attım orda biskuvi filan yedrdiler su filan içtimde oyle geçti dinlendim birazda. Off yuruyerek gttigime pişman oldum bida gtmicem hp eşimin yuzundn yuruyuş olur gt dedi off ne zor mş şu hamilelik
canım çatın genişliyor normalslm kızlar cok sukur 30 hftaya girdik, yalnız benım vajinanın içinde öyle bir agrı var kı anlatamam. sankı ıkı kışı bacaklarımdan cekıştırıyor da benım vajıına kemiğim esnıyo, özellikle gece yatmak dönmek çook zor, onun dısında agrı kasılma yanma yok . ılk bebegım korkuyorum acaba neden boyle oluyo , yoksa erken doğum sancısımı bu ? benım gıbı olan var mııııııııııııııı
canım ne güzel yazmışsın ben aynen o dediğin haldeyim naz niyaz nerdeCanım anladığım kadarıyla sen çok güçlü bir kadınsın, kendine yeten, sızlanmayan, kimseye yük olmak istemeyen birisin. İşte o yüzden çevrendekiler, en yakının da olsa seni güçlü görüyor böyle abuk subuk konuşuyorlar. Sen nerede çalışıyorsun ki son güne kadar gidesin, insan ancak kendi işi olur da gözü arkada kalmasın diye son güne kadar çalışır. Üstelik sgklı çalışan isen zaten kullanmadığın izin yanacak, son güne kadar çalıştın diye sgk hizmet ödülü vermiyor yani.
Bence biraz kendini naza çekmeye bak, artık ağırlaşmaya başlıyoruz. Kendini iyi hissetsen de yorgunum de, şuram ağrıyor buram sızlıyor de biraz senin de sıkıntıların olabileceğini anlasınlar. Bu da can yahu, valla sinirlendim
canım hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyüsün normal olmasına çok sevindimKozlar ablam doğum yaptı :)
İlk bebegiydi ve ablam ebe hemşire
Normal doğum oldu
12 saat hastanede Hafif şiddetli sancilar çekti
Sonra dogumhaneye alindi
Orada 11 saat sonra bebekle cikti çok şükür.
Herkes sezenyanlik olduğunu söylemiş doğum sirasinda
Ablam normal diye çok israrci olmus
Suni sanci da istememiş
8 cm aciklikta suyunu patlattilar sonra daha yoğun sancilar baslamis ve bebek geldi.
İkisinde iyi simdi çok şükür.
Darisi bize insallah
maşaallah gayet iyiMerhaba kizlar bugün kontrolum vardı bebisimiz gayet iyi 1300 kg 37 cm dr normal dedi sizce nasil 29.haftmizdayiz
canım eşin gittiği için üzgünsün ama salma kendini lütfen tek zor tabi ama tek değilsin içinde bir can varKızlar ben moralman çökmüş durumdayım.. Her şeye yetemiyormuşum
Eşim yokken ne yemek yapabiliyorum ne bir yere gidebiliyorumistifralarım arttı çok kötü durumdayım..
Ne olacak bilmiyorum nasıl doğum yapacağım 31 hafta olduk artıkağırlaştım yoruluyorum hastayım burada havalar berbat..
yerim senin tepik canınıSelam benim güzel annişlerim ve tepikleyen minişleri
Ben Mustafa'nın adını Tepik Can koydumO kadar çok hareket ediyor ki neredeyse hiç durmuyor
Artık hissetmenin ötesinde hareketleri karnıma dışardan bakınca da sürekli görünüyor
Bugün sağlık ocağına izleme gittim. Kalp atışlarını dinleyecek ebe; dinleyemiyor bir türlü.
Ne kadar çok hareket ediyor, nerede kalp atışını yakalasam hemen kaçıyor zor dinledik dedi
Canım oğlum yaaa çok yaramaz olacak çoook
Safransari gözünüz aydıın, çok sevindim. Allah bağışlasın, hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Ablana bizden çok selam söyle. Darısı hayırla sağlıkla tüm hamilelerin başına...
@truth88 çok geçmiş olsun tekrardan. Çok dikkat et kendine. Her şey hazır olur, her şey yetişir, sakın hazırlık yapacağım diye kalkma yerinden. Senden bebeğinden önemli değil dikkat et kendine.
Pinking Tree canım yaaa Allah yardımcın olsun Allah kolaylıklar versin. Hem gurbettesin şimdi, hem eşin yanında değil, hemde bulantıların varmış dikkat et kendine.
Bende sendenim herhalde. O kadar şey aldım, çocuğumun giyecek çokta bir şeyi yok onu fark ettim
Yani var tabi ki ama yapılan alış-verişlere harcanan paralara göre elde çok bir şey yok.
Zaman yaklaşsın bir şeyler alacağım sanırım.
SILA_M Allah kolaylık versin sılam. Hem halsizlik hem çocuklar hem ev çok zordur çook.
Ben iyiyim elhamdülillah, annem ablam yardıma geliyor hep evi temizlemeye.
Gelmeyin diyorum ama dinlemiyorlar. Gerçi çok iyi oluyor ne yalan söyleyeyim benimde yemek yapmaya evi derli toplu tutmaya halim kalıyor. Olmasalar çok zor olurdu. Birde bizde başka ufaklık yok bakım isteyen ilgi isteyen. Allah kolaylık versin canım.
@pringles ahh onlar ne harika şeyler öyle. Zaten yurt dışında doğum yapmak istiyorum diyorum sürekli, bir kat daha arttı isteğim. Ama öyle bir imkanım yok tabi ki maalesef.
Teyzemin 40 sene önce Almanya'da yaptığı doğum hala Türkiye'de yok. 40 sene önce dile kolay...Hayranlıkla dinliyorum onun doğumunu
geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar....
Nasılsınz bakalım..
Ayyy ben bi fena oldum.. Son bi saattir midem bulanıyo istifar ediyom karnım agrıyo cok fena.. Noldu bana ya zehirlendimmi desem eşim horul horul uyuyı....hayy rabbim ya
Başımda agrıyo bıgun daraldım iki defa dus aldım hemen az basım ıslak kaldıya tamam.. Mecbur minoset içtim...
Hep agrı hep agrı inş bi zararı olmax
ayy çok güzel canım odanız çok beğendim güle güle kullanınBen bu arada Tepikcanın kıyafetlerini yıkadım. Dalan Roxy Matik le. Çok memnun kaldım. Çok güzel kokuyor bebek gibi.
Annem ütülememi kesin olarak yasakladı. Onlar yapacakmış o kadar zaman ayakta kalma sakın elleme dedi. Tamam dedim
Ve bugün bebek odamızı aldııık. Ama en geç 1 ay içinde gelecekmiş. Stoğu bitmiş yatağının üretime giriyormuş. Biraz geç gelecek. ama ödemeyi yaptık.
Hayırlı olsun inşallah. Bende oradayken teşhir ürününün iç ölçülerini aldım, tüm rafları ve çekmeceleri.
Kapitöneden örtü dikeceğiz içlerine.
Kullanmayan varsa tavsiye ederim. Benim mutfağımda, yatak odamda ve salonun vitrin konsol vs içinde kapitöneden örtüler var her yerinde. Hem şık duruyor hemde çok kullanışlı. Temiz tutuyor, arada bir içini boşaltıp silkelemek bile yetiyor.
O yüzden Mustafaya da yapılacak tabi ki
Odamız bu Newjoy Blue Birdy modeli. İnşallah hayırlı olur bizim için.
Eki Görüntüle 1284635 Eki Görüntüle 1284636 Eki Görüntüle 1284637
kızlar oğluma odasında park beşik aldım.. ilk zamanlar bir 2 ay kullanmak için küçük bir beşik bakayım iye düşündüm.. malum ev çok kalabalık olacak .. sizce bunu ik zamanlar beşik olarak kullanabilir miyim
http://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-birarada-uykucu-ana-kucagi-18-kg_TLO-1801006830
Karında dediğin hareketlerin aynısı bende de var özellikle akşam iş bitip oturunca oluyor bazen çok yukarı çıkıp kaburgama dayanıyor o da sıkıntı veriyor.Böle karnımda bi hareketlenmeler var..aksam oldumu bnm tosun baslıyo ama canım acıyo artık okadar.. Göbegimin etrafında tepecikler oludıyo.. Böle tekme degilde sanki birer dakika birer dakika göbek etrafında yükselmeler aşcşamalar yawas yawas.. Napıyo bu cocuk anlamadım ki...nefes alamıyorum..
Bu aralar cok yoruldum ondan mı...
Afedersiniz bide ilşkiye girerken rahim agzın diyim orda bi tarafta sanki çizik çizik bi acılar oldu ama canm acıdı aman korktum ama bili olmadı kanama falan şkür..
Bese bende uyumaya calısayım
hayirli olsun canim :) fiyati ne kadardi acaba?Ben bu arada Tepikcanın kıyafetlerini yıkadım. Dalan Roxy Matik le. Çok memnun kaldım. Çok güzel kokuyor bebek gibi.
Annem ütülememi kesin olarak yasakladı. Onlar yapacakmış o kadar zaman ayakta kalma sakın elleme dedi. Tamam dedim
Ve bugün bebek odamızı aldııık. Ama en geç 1 ay içinde gelecekmiş. Stoğu bitmiş yatağının üretime giriyormuş. Biraz geç gelecek. ama ödemeyi yaptık.
Hayırlı olsun inşallah. Bende oradayken teşhir ürününün iç ölçülerini aldım, tüm rafları ve çekmeceleri.
Kullanmayan varsa tavsiye ederim. Benim mutfağımda, yatak odamda ve salonun vitrin konsol vs içinde kapitöneden örtüler var her yerinde. Hem şık duruyor hemde çok kullanışlı. Temiz tutuyor, arada bir içini boşaltıp silkelemek bile yetiyor.
Canim çok guzelBen bu arada Tepikcanın kıyafetlerini yıkadım. Dalan Roxy Matik le. Çok memnun kaldım. Çok güzel kokuyor bebek gibi.
Canim bu birkaç ay kullanim için çok pahali değil mikızlar oğluma odasında park beşik aldım.. ilk zamanlar bir 2 ay kullanmak için küçük bir beşik bakayım iye düşündüm.. malum ev çok kalabalık olacak .. sizce bunu ik zamanlar beşik olarak kullanabilir miyim
http://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-birarada-uykucu-ana-kucagi-18-kg_TLO-1801006830
Çok.guzl kaliteli marka canimkızlar şimdi aziz bebeden 10lu hastane çıkış seti sipariş vereceğim ne dersiniz aziz bebe iyi midir
Benim evim çok sicak olduğu için ihtiyac duymadim ama ihtiyaç duyuyorsan soğuk oluyorsa ev al mutlakakizlar malum kis bebekleri olacak kuzucuklar ya zibindan cok alt üst takimlari mi fazla alsak sanki onlarin daha kalin olanlari var gibi gelio ne dersiniz
yok canim evim kaloriferli de ne bilimm simdiden annelik ic güdusu ve ilk bebis ya bilemedimCanim çok guzel
İnternetten mi aldiniz mağazadan mi ?
Kaça aldiniz birde?
Canim bu birkaç ay kullanim için çok pahali değil mi
Bütçe musaitse ama ben çok begeniyorum videosunu da izlemistim
Sahibinden.com da ikinci ellleri de satiliyir uygun fiyata
Ama okuduğum yorumlarda en fazla 4 aylikken yatabiliyirmus
Çok.guzl kaliteli marka canim
Tereddüt etmeden alabilirsin
Benim evim çok sicak olduğu için ihtiyac duymadim ama ihtiyaç duyuyorsan soğuk oluyorsa ev al mutlaka
canim sorma artk her gün cesit cesit rüyalar görmeye basladim.neler neler dogumlar bebeklerBugun ruyamda beni kandiriyolat kontrol diye doguma aliyolar normale..kadina diyorumki ben istemiyorum korkuyorumkadin beni zorluyor annemde ısrar ediyor kizimnhise olmaz diye..korkuym kalkıyorm kızlar nolacak böyle ya ben baya korku icindeyim
Aşı olmadan sormuştum aç veya tok farketmezmiş. Duşun da zararı olmaz.Günaydın kızlar tetanoz asisindan önce aç veya tok olmak farkediyor mu ? Asidan önce duş almanın bir zararı olur mu?
Geçmiş olsun. Kalple ilgili de olmayabilir. Benim tiroid ilacım çok gelmiş çarpıntı oluyor diye ilacımı azalttılar. Çarpıntı hormonlarla da alakalı olabiliyor yani.Merhaba arkadaslar canim cok sıkkın 2 3 haftadir nefes alamama kalp carpintisi baygınlık hissi gibi durumlari gün icinde ara ara yasiyordum.bugun yine bunlar oldu üstüne kulaklarim bir an çok az duymaya basladi ve dizlerimin bagi cozuldu öğretmenim ve 1 saat ter döktüm sildim sürekli. Doktorumu aradim kalp eko su çekmemiz lazim ne olur ne olmaz dedi cumartesi gidecegim doktora cok endiseliyim.
Sen karar ver canım hamile olan onlar değil sensin. Illa beklentilerini karşılayayım diye kendini zorlama. İş yerinde doğurayım isterseniz derdim ben olsam sinir yapardım.şimdi size bir sorum olacak. Anladığım kadarıyla doğum öncesi izinler 32- 37 haftalar arası oluyor ama 37 den sonraya kalmıyordur herhalde. Geçen akşam eşimle konuşuyorduk dedim dayanabildiğim kadar dayanıcam 37 haftayı bir tamamlasam çok iyi olacak 2 haftada evde olurum ancak dedim, eşime bu kadar çalışmam az gelmiş olacak ki bana diyor ki bilmem nerde bir abla varmış onunla konuşmuşlar, o muhterem abla doğuma 3 gün kalana kadar çalışmış bende öyle yapsaymışım. Belli etmedim ama çok gücüme gitti ben zaten dayanayım diyorum ama beklentileri karşılamıyor demek. Zaten kv de 15 gün kalana kadar çalışsam dediğimde napcan 15 gün evde git çalışmana demişti.
Günaydın kizlat nasilsiniz ne var ne yok. . Biz iyiyiz..kizim hareketli masallah..bende bu hafta cikmadan cantami hazirlamak istiyorum artik..kizimin herseyi tamam da benim sadece bi pijama takimi bide gigus pedim var :) daha hicbise almadim..
Canım ben 37'ye kadar gideceğim kısmet olursa, izinlerim çok kıymetli. Bu aralar bakıcı arayışındayım, inşallah iyi birini bulurum. 3 aylıkken bırakıcam Adin'imi bakıcının ellerine, çoookk zorOdanıza bayıldım canım, bu tam bir ABİ odası olmuş, büyüyünce de kullanabileceği birmodel seçmişsiniz çok güzel. Yalnız öyle tepikcan falan olmuyor, burada teyzeleri var Mustafa'nın, lütfen yani !!! :)
Sezincim sen ne zaman çıkıyorsun izne? Nasılsın neler yapıyorsun, nasıl geçiyor günlerin. Şeker testini yaptırdın mı birde. Geçenlerde doktorunun işi çıkmıştı, yaptıramamıştın.
kızlar oğluma odasında park beşik aldım.. ilk zamanlar bir 2 ay kullanmak için küçük bir beşik bakayım iye düşündüm.. malum ev çok kalabalık olacak .. sizce bunu ik zamanlar beşik olarak kullanabilir miyim
merhaba anneler dün geçmişi okudum alıntıladım ama cevap yazamadan yattım
musait olursam okurum meark ediyorum böyle
bugün de gelin mevlüdü var gitsem mi gitmesem mi bilemedim evini de görmedim merak ediyorum
bebişe uyku seti aldık yorganı yok, yorgan arayışına girdim
bebişin yıkancaklara devam ediyorum ev mis gibi koktu bu roxy sabun yüzünden
bebişin odası hele nasıl güzel kokuyor
rabbim hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin mis kokularını içimize çekelim inş
evet çatlamaya başladım göbek deliğim sol alt ksımlarından
olacak mecbuuuurrrrr
üzgünüm ama napıyım bebişim daha ağır basıyor
kızlar şimdi aziz bebeden 10lu hastane çıkış seti sipariş vereceğim ne dersiniz aziz bebe iyi midir
canım eşin gittiği için üzgünsün ama salma kendini lütfen tek zor tabi ama tek değilsin içinde bir can var
Yok canım olmaz kolonyalııklar kapı süsü lavanta keseleri reçel şişeleri çikolatalar sabunlar.. Ben de tüm süs olayını hazırlayıp sipariş verip bitirdim ama kıyafetlerde eksiklerim var :))Ya kizlar bisey daniscam size. Ben cok uygun hediyelik bebek sabunu yapan birini buldumda. Acaba simdi yaptirsam cokmu erken olur? Daha bebegime hic bise almadim hediyeliklerle baslicam Allahim yaa :))
Bugun ruyamda beni kandiriyolat kontrol diye doguma aliyolar normale..kadina diyorumki ben istemiyorum korkuyorumkadin beni zorluyor annemde ısrar ediyor kizimnhise olmaz diye..korkuym kalkıyorm kızlar nolacak böyle ya ben baya korku icindeyim
Teşekkür ederim dün duşumu aldım tok olarak gittim aşımı oldum bugün ağrım var sadece ama kızarıklık yada şişlik yok şükürAşı olmadan sormuştum aç veya tok farketmezmiş. Duşun da zararı olmaz.
Bacak, kalça, bel ağrıları, mide yanması, uyku bende de var canım, sabah uyandığımda bile yorgun hissediyorum bacaklarımı, yarın kontrolüm var, doktora sorup buraya da yazarım.Anneler, iki üç gündür bacaklarımda değişik bir ağrı var, hafif belime ve kasığıma da vuruyor. Öyle şiddetli bir şey değil ama çok rahatsız edici. Bir de sürekli gözlerim yanıyor, uykulu uykulu dolanıyorum. Midem yanıyor, vajinal bir yanma da var hafif. Ama idrar yaparken falan sıkıntı yok.
Bütün sıkıntılarımı yazdım doktora anlatır gibi :) normaldir herhalde hepsi, kuzum kıpır kıpır maşaallah. Ama ilk gebelik olunca insan tereddüt ediyor ister istemez. Hayırlısıyla atlatsak şu son haftaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?