2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende bugün sabah sağlık ocağına rutun kontrollerime gittiğimde evden çıktım çukura girdi ayağ8m yan gelsim az daha düşüyordym hala ayağım sızlıyor allah korusun hepimizi
her aymı gidiyorsun canim saglık ocagina kontrole ? Ben aşi olacagım zaman gidiyorum kontrollerimi her ay duzenli dogum doktoruma yaptryrm. Zorunlu degil bnm bildgm kadarıyla hemşire bir ay snra gel dedi ama gtmm heralde
günaydin annisler.bebisler artk uyutmuyo.uyumayi özler oldum.sabah erkenden uyandirdilar kuzucuklarim.bende gözumu acar acmaz butikbebeden alisveris bile yaptim.ama ilk defa butikbebeden alisveris yaptm.aranizda yapip memnun kalan var mi?
alişveriş ben yapmadım o siteden ama yapanları ve memnun kalanları duydum ben gittigidiyor dan toplu bebek gereçleri almayı duşunuyorum yani giysi degilde kuvet bebek nevresim takımı havlu alez çift kişilik nevresim takımı kendime pijama takımı filan bende merak ediyorum bu siteden alişveriş yapıp memnun kalan varmi diye birde kredi kartıyla odemesini yapıcm guvenlmi diye.

canım sağlık ocağına bende şuana kadar 3 defa gittim ikisi aşı içindi malum.Biride ilk evrakları verdiğim zaman kayıt aşamasında.Ama benide aşıdan 1 ay sonra çağırdı sanırım 2.aşıdan sonra gidicez rutin kontrollere zaman ilerledikçe onlarda takipte tutacak bizi.
Butik bebe den bende ilk defa yaptım sadece yelek aldım ama kredi kartıyla ödedim bi sıkıntı çıkmadı.Bilindik yerlerden alınabilir ama şöyled bi huyum var aldıktan hemen sonra internet şubesine girip çekilen miktarı kontrol ediyorum)

Geçen hafta 40 liraya aldığım battaniye 20 liraya inmiiişş ama o zaman bile zor bulmuştum şimdi hiç bulamam herhalde. Napalım arada uygun alıyoruz arada pahalı. İnşallah istediğin şeyleri bulursun :)

çok iyiymiş nne olur ne olmaz butik bebeden degil canim gittigidiyordan toplu almayı duşunuyor çok çeşit var giysileride civilden alıcm inşallah

Seziniz Allah kolaylık versin inş gönlüne göre birini bulur süt kokulunu öyle bırakırsın.. Güvenlik kameralarını da unutma, kimseye güvenilmiyor bu devirde.. İşlerin rast gider inş..

Canım beşik olarak kullanabilirsin benim ablam 11 aylık bebeğini bunun benzeri nuna leaf te yatırıyor öğle vakti yanında...

Bi ben bulamadım şu dalandan tüh benim yıkadığım şeyler kereste tozu gibi kokuttu eşyaları göya organik belki insandır.. Sende işlerini kolaylamışsın en güzel
Bi yaptın canım..

Benim de göbeğin altından çatlaklar geliyor daha önceden göğsümde de olduğu için çok takmıyorum artık.. sağlık olsun..

Benim de bi setim Aziz bebeden canım gayet eski kaliteli marka için rahat olsun..

Yok canım olmaz kolonyalııklar kapı süsü lavanta keseleri reçel şişeleri çikolatalar sabunlar.. Ben de tüm süs olayını hazırlayıp sipariş verip bitirdim ama kıyafetlerde eksiklerim var :))

Canım korkanların doğumu kolay olur derler hiç korkma.. Hazırlıklı olanların korkmayanlarda da hep bi sıkıntı çıkar .. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.[/QUOTE]
Ayyyy güvenlik kamerası dedin beni paniklettin şimdi bak Bizim lojmanlarda herkes birbirini bilir güvenilir insanlar var, zaten tavsiye üzerine görüşeceğim bir iki kişiyle. Offff inşallah öyle şeylere gerek kalmaz yaa napıcamm ben? Neyse ki ev yakın öğle tatilinde gidip bakabilicem yoksa bütün gün aklım kalır.
Dalan roxyi ben bizim kantinden aldım, bugün de rossmann'da gördüm. Sana yakın rossmann varsa bak canım.
Amerikada olan sen değil miydin? Kafam karıştı

Geçen hafta 40 liraya aldığım battaniye 20 liraya inmiiişş ama o zaman bile zor bulmuştum şimdi hiç bulamam herhalde. Napalım arada uygun alıyoruz arada pahalı. İnşallah istediğin şeyleri bulursun :)
evet hem iyi hemde uygun olunca kalmıyoo malesef
ben alana kadar millet kapmıştır herşeyi
çok iyiymiş nne olur ne olmaz butik bebeden degil canim gittigidiyordan toplu almayı duşunuyor çok çeşit var giysileride civilden alıcm inşallah
gitti gidiyordan hiç almadım ama tırnak bakım seti almaya yeltenmiştim her şeyde 49 50 civarıydı orda 39 40 dı.sonra tek tek aldım.Ama şahıslar kendi satıyo sanırım n11 gibi.Bi sorun olursa ürün onaylamazsın satıcıya para aktarımı olmaz.Kargodan aldığın ürünüde kontrol et.Her hangi bir durumda aksilik çıkmasın.
Sanal pazar,N11,GittiGidiyor 3ü aynı tarz satış yapıyo.Ben sanal pazardan park yatak alıcaktım beğendim ödmeyi yaptım salak adam hemen peşime stokta yok yazmış benimi bekliyodun aslında zaten yokmuş ürün başka vercek bana.Ama sorun çıkmadı iptal etti ödemeyi bi iki gün içinde banka geri ödedi sorun çıkmadı.

günaydin annisler.bebisler artk uyutmuyo.uyumayi özler oldum.sabah erkenden uyandirdilar kuzucuklarim.bende gözumu acar acmaz butikbebeden alisveris bile yaptim.ama ilk defa butikbebeden alisveris yaptm.aranizda yapip memnun kalan var mi?
ben yapıyorum canm güvenilir

Hayırlı gunler ocak annelerinin wn guzelleri
sana da canım

bende akşam gidicem inşallah kalmıştır bişeyler buluruz :)

Bacak, kalça, bel ağrıları, mide yanması, uyku bende de var canım, sabah uyandığımda bile yorgun hissediyorum bacaklarımı, yarın kontrolüm var, doktora sorup buraya da yazarım.
Normaldir diye düşünüyorum çok şiddetli olmadıktan sonra ama merak da ediyorum bir yandan, yarın yazarsan sevinirim

Gittigidiyor'dan ben çok alışveriş yaptım şimdiye kadar, bebekle ilgili değil ama profesyonel fotoğraf makinesi bile almışlığım var zamanında :) Satıcının puanına dikkat ederek alırsan hiçbir sıkıntı olmaz merak etme. Hatta geçen gün medela calma biberon sipariş ettim, aynı gün kargoya verdi satıcı. Bugün gelmesini bekliyorum

Kızlar hava böle bi rehavetli bende öleyim...
Ayyy yatasım var hep.. Ama olmuyı..
Dalan roxy mi alayım bende.. Dalin mi bilemedim.. Ya sabın tozunun kıyafetlerde kaldıgını duydum....
Arkadasımın bi dr da kendin neyle yıkıyosan onuda ole yıka demiş.. Sacma geldi...hiç olmadı hacı şakir beyaz sabunu rendeleyim suda eritir camasırları onunla yıkarım..
Bu hafta oglusumun dolabını hazırlamam lazım artık..

Oglum masallah 24 saatin 20 si hareketlidir heralde..
Hihi

Arkadasım geldi şimdi bi kahve içtik..ohhhhhh...

24 saatin 20 saatimi hareketli benim kizimds tam tersi 24 saatin 4 saati hareketli benim kizim kendini agirdan aliyo sanirim.simdi uslu durup dogumdan sonra gosterebilir marifeti

kızlar şu bebek mobilyalarını (lake olanları)neyle siliyorduk veya kokusu alsın diye suya bir şey mi koyuyorduk unutmuşum. Perşembe inşallah dolabımız gelecekte o açıdan bileyim şimdiden.

ben dalin sıvı deterjan almıştım ki tam burada deterjan konusu açıldı yok dalinde bir şeyler varmış dalan roxy matik iyiymiş diye, bende bu hafta sonu yıkarım diyordum olmadı dalanda alıcaz ama fazla pipirikli olmaya da gerek yok belki.

24 saatin 20 saatimi hareketli benim kizimds tam tersi 24 saatin 4 saati hareketli benim kizim kendini agirdan aliyo sanirim.simdi uslu durup dogumdan sonra gosterebilir marifeti
Ebrumm mahvediyo bni ama inanki ayakta bile karnım böle patı patır bi hareketler... Gece sabaha kadar.. Bilmem ki dunyay gelincede böle olursa yandim..
Kızım hiç böle degildi.. Son aylarda bile buladar hareketli degildi.. Dogdu cok uslu bi bebekti.. Hala öle masallah olsun kızıma.. Ama gerçekten 4 saat ya war ya yok.. Hele yemekten sonra mahvoluyorum yemek yemekten korkar oldum...

kızlar şu bebek mobilyalarını (lake olanları)neyle siliyorduk veya kokusu alsın diye suya bir şey mi koyuyorduk unutmuşum. Perşembe inşallah dolabımız gelecekte o açıdan bileyim şimdiden.
Canım ben mobılya kokularına be bütün kokularına karsı sirkeyi tavsiye ediyorum.. Kendimi bildim bileli kullanırım.. Hem mıkrop kırıyo hemde koku cekıyo.. Sirke kokusuda ucup gidiyo..normal temizliktedede kullan canım.. Buzdolabı içi silerken gardrop silerken wc banyo yüzey camlarda kapıda heryerde durulam suyna kullanabılırsın canım.. Sölim dedim

Annem diyo eskıden sabun tozunda yıkarlarmıs herseyi.. Ama suda bekletıyolarmıs.. Şimdide diyo jel deterjandan al ölcegini az tut..işte ikidefa durulattır bişi olmaz..
Diyorum ki ilk 6 ay böle dalan yada dalin kullanırım sonra biz neyle yıkıyosak onla yıkarım.. Zaten sık sık yıkanıyo il zamanalr kusıyo cişidir sudur budur

Ay yerim onu ben yaaa bak kizina ozendim simdii masallah ikisinede.benim kizimda uslu olur insallahh senin kizin gibi. :) benimki fazla tepinmiyo ya bende hareket etsin diyorum bekliyorum

Ay yerim onu ben yaaa bak kizina ozendim simdii masallah ikisinede.benim kizimda uslu olur insallahh senin kizin gibi. :) benimki fazla tepinmiyo ya bende hareket etsin diyorum bekliyorum
Bir iki haftaya canlanır azcuk dyrsun diye dua edersin.. Bnm kardeşim yanıma geliyo arada erkk kardeşim.. Karsıdan karnımın harkeet ettıgını görünce abla uzaylı gibisin bu ne ya diyio bmle dalga geçiyo .... Ahh keske bn senin gibi olsam şimdi...bu durum kızımn cok hosuna gidiyı..
Karnımı acıp oglum diye agzına dayıyo karnıma oda birden tepkı veriyo bnm kız gülmekten bi hak oluyo.. Ooolûm diyo kızım kardeşine...
Ayy kızlar bi baska ya.. Oglum olmadıgından öle düşünüyom bakalım az kaldı anlıcamda.. Kızlar gercekten cok farklı..

Tabi ya kizlar cok farkli
Allah hic birisinin acisini gostermesin,Allah hem kiza hem erkege sahip olmaninda nasil duygu oldugunu tattirsin insallah.arada benimde karnim titriyo esime diyom bak bakiyo bisey yok sanki anliyo hemem duruyo ama dedigin gibi bi iki haftaya canlanir hepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…