her aymı gidiyorsun canim saglık ocagina kontrole ? Ben aşi olacagım zaman gidiyorum kontrollerimi her ay duzenli dogum doktoruma yaptryrm. Zorunlu degil bnm bildgm kadarıyla hemşire bir ay snra gel dedi ama gtmm heraldeBende bugün sabah sağlık ocağına rutun kontrollerime gittiğimde evden çıktım çukura girdi ayağ8m yan gelsim az daha düşüyordym hala ayağım sızlıyor allah korusun hepimizi
alişveriş ben yapmadım o siteden ama yapanları ve memnun kalanları duydum ben gittigidiyor dan toplu bebek gereçleri almayı duşunuyorum yani giysi degilde kuvet bebek nevresim takımı havlu alez çift kişilik nevresim takımı kendime pijama takımı filan bende merak ediyorum bu siteden alişveriş yapıp memnun kalan varmi diye birde kredi kartıyla odemesini yapıcm guvenlmi diye.günaydin annisler.bebisler artk uyutmuyo.uyumayi özler oldum.sabah erkenden uyandirdilar kuzucuklarim.bende gözumu acar acmaz butikbebeden alisveris bile yaptim.ama ilk defa butikbebeden alisveris yaptm.aranizda yapip memnun kalan var mi?
canım sağlık ocağına bende şuana kadar 3 defa gittim ikisi aşı içindi malum.Biride ilk evrakları verdiğim zaman kayıt aşamasında.Ama benide aşıdan 1 ay sonra çağırdı sanırım 2.aşıdan sonra gidicez rutin kontrollere zaman ilerledikçe onlarda takipte tutacak bizi.her aymı gidiyorsun canim saglık ocagina kontrole ? Ben aşi olacagım zaman gidiyorum kontrollerimi her ay duzenli dogum doktoruma yaptryrm. Zorunlu degil bnm bildgm kadarıyla hemşire bir ay snra gel dedi ama gtmm heralde
alişveriş ben yapmadım o siteden ama yapanları ve memnun kalanları duydum ben gittigidiyor dan toplu bebek gereçleri almayı duşunuyorum yani giysi degilde kuvet bebek nevresim takımı havlu alez çift kişilik nevresim takımı kendime pijama takımı filan bende merak ediyorum bu siteden alişveriş yapıp memnun kalan varmi diye birde kredi kartıyla odemesini yapıcm guvenlmi diye.
merhaba canim sen ikiz bebekleremi hamilesinn çok tatlı yaa cinsiyetleri ne Allah bagışlasıncanim bende kactir alayim deyip vazgeciyordum bugün dayanamadim aldim.bakalm sabiirsizlikla beklicem
Geçen hafta 40 liraya aldığım battaniye 20 liraya inmiiişş ama o zaman bile zor bulmuştum şimdi hiç bulamam herhalde. Napalım arada uygun alıyoruz arada pahalı. İnşallah istediğin şeyleri bulursun :)yarın mutlaka English home a uğramam lazım kaçırdık bütün indirimleri
Bi ara burda battaniyesi gündme gelmişti tah hatırlamıyorum ama yıldızlı battaniyesi onlar bile 25 ten 12 ye inmiş mağazada şansımı denemem lazım.
çok güzzel şeylerrr var hemde indirimdeee.
yarınki istikamet belli
çok iyiymiş nne olur ne olmazcanım sağlık ocağına bende şuana kadar 3 defa gittim ikisi aşı içindi malum.Biride ilk evrakları verdiğim zaman kayıt aşamasında.Ama benide aşıdan 1 ay sonra çağırdı sanırım 2.aşıdan sonra gidicez rutin kontrollere zaman ilerledikçe onlarda takipte tutacak bizi.
Butik bebe den bende ilk defa yaptım sadece yelek aldım ama kredi kartıyla ödedim bi sıkıntı çıkmadı.Bilindik yerlerden alınabilir ama şöyled bi huyum var aldıktan hemen sonra internet şubesine girip çekilen miktarı kontrol ediyorum)
Günaydın canım liste yapıp tamamlarsan daha kolay biter her şey.. Kendine hırka çorap ve çıkış kıyafeti koymayı unutma :) benimkiler de azıcık hazır sayılır.. Valize yerleştirmek lazım aslında yerleştirmiştim ama valiz lazım olunca bir koltuğa teptim her şeyi :))
Canım ben 37'ye kadar gideceğim kısmet olursa, izinlerim çok kıymetli. Bu aralar bakıcı arayışındayım, inşallah iyi birini bulurum. 3 aylıkken bırakıcam Adin'imi bakıcının ellerine, çoookk zor
Şeker testini yaptırdım canım iyi çıktı, aynen devam ediyorum gerekli gereksiz ne varsa yemeye, acaba diyorum şekerim yüksek çıksaydı da diyet yapsaydım daha mı iyi olurdu ki? :)
Benim işlerim yoğun gidiyor, yeni eleman başladı onu yetiştiriyorum, ben yokken işlerime bakacak. O sürekli tepemde o yüzden kaçamak yapıp giremiyorum pek gün içinde. Bugün çoğu kişi izinli, girebilriim sanırım.
Çamaşır yıkama ütüleme işlerinde kolay gelsin canım, kendini yorma bak ne güzel iki gönüllü yardımcın var. Benim kocamdan başka kimse yok yanımda. O da sağ olsun elinden geleni yapıyor.
evet hem iyi hemde uygun olunca kalmıyoo malesefGeçen hafta 40 liraya aldığım battaniye 20 liraya inmiiişş ama o zaman bile zor bulmuştum şimdi hiç bulamam herhalde. Napalım arada uygun alıyoruz arada pahalı. İnşallah istediğin şeyleri bulursun :)
gitti gidiyordan hiç almadım ama tırnak bakım seti almaya yeltenmiştim her şeyde 49 50 civarıydı orda 39 40 dı.sonra tek tek aldım.Ama şahıslar kendi satıyo sanırım n11 gibi.Bi sorun olursa ürün onaylamazsın satıcıya para aktarımı olmaz.Kargodan aldığın ürünüde kontrol et.Her hangi bir durumda aksilik çıkmasın.çok iyiymiş nne olur ne olmazbutik bebeden degil canim gittigidiyordan toplu almayı duşunuyor çok çeşit var giysileride civilden alıcm inşallah
ben yapıyorum canm güvenilirgünaydin annisler.bebisler artk uyutmuyo.uyumayi özler oldum.sabah erkenden uyandirdilar kuzucuklarim.bende gözumu acar acmaz butikbebeden alisveris bile yaptim.ama ilk defa butikbebeden alisveris yaptm.aranizda yapip memnun kalan var mi?
sana da canımHayırlı gunler ocak annelerinin wn guzelleri
yarın mutlaka English home a uğramam lazım kaçırdık bütün indirimleri
Bi ara burda battaniyesi gündme gelmişti tah hatırlamıyorum ama yıldızlı battaniyesi onlar bile 25 ten 12 ye inmiş mağazada şansımı denemem lazım.
çok güzzel şeylerrr var hemde indirimdeee.
yarınki istikamet belli
Normaldir diye düşünüyorum çok şiddetli olmadıktan sonra ama merak da ediyorum bir yandan, yarın yazarsan sevinirimBacak, kalça, bel ağrıları, mide yanması, uyku bende de var canım, sabah uyandığımda bile yorgun hissediyorum bacaklarımı, yarın kontrolüm var, doktora sorup buraya da yazarım.
Gittigidiyor'dan ben çok alışveriş yaptım şimdiye kadar, bebekle ilgili değil ama profesyonel fotoğraf makinesi bile almışlığım var zamanında :) Satıcının puanına dikkat ederek alırsan hiçbir sıkıntı olmaz merak etme. Hatta geçen gün medela calma biberon sipariş ettim, aynı gün kargoya verdi satıcı. Bugün gelmesini bekliyorumalişveriş ben yapmadım o siteden ama yapanları ve memnun kalanları duydum ben gittigidiyor dan toplu bebek gereçleri almayı duşunuyorum yani giysi degilde kuvet bebek nevresim takımı havlu alez çift kişilik nevresim takımı kendime pijama takımı filan bende merak ediyorum bu siteden alişveriş yapıp memnun kalan varmi diye birde kredi kartıyla odemesini yapıcm guvenlmi diye.
24 saatin 20 saatimi hareketli benim kizimds tam tersi 24 saatin 4 saati hareketliKızlar hava böle bi rehavetli bende öleyim...
Ayyy yatasım var hep.. Ama olmuyı..
Dalan roxy mi alayım bende.. Dalin mi bilemedim.. Ya sabın tozunun kıyafetlerde kaldıgını duydum....
Arkadasımın bi dr da kendin neyle yıkıyosan onuda ole yıka demiş.. Sacma geldi...hiç olmadı hacı şakir beyaz sabunu rendeleyim suda eritir camasırları onunla yıkarım..
Bu hafta oglusumun dolabını hazırlamam lazım artık..
Oglum masallah 24 saatin 20 si hareketlidir heralde..
Hihi
Arkadasım geldi şimdi bi kahve içtik..ohhhhhh...
ben dalin sıvı deterjan almıştım ki tam burada deterjan konusu açıldı yok dalinde bir şeyler varmış dalan roxy matik iyiymiş diye, bende bu hafta sonu yıkarım diyordum olmadı dalanda alıcaz ama fazla pipirikli olmaya da gerek yok belki.Kızlar hava böle bi rehavetli bende öleyim...
Ayyy yatasım var hep.. Ama olmuyı..
Dalan roxy mi alayım bende.. Dalin mi bilemedim.. Ya sabın tozunun kıyafetlerde kaldıgını duydum....
Arkadasımın bi dr da kendin neyle yıkıyosan onuda ole yıka demiş.. Sacma geldi...hiç olmadı hacı şakir beyaz sabunu rendeleyim suda eritir camasırları onunla yıkarım..
Bu hafta oglusumun dolabını hazırlamam lazım artık..
Oglum masallah 24 saatin 20 si hareketlidir heralde..
Hihi
Arkadasım geldi şimdi bi kahve içtik..ohhhhhh...
Ebrumm mahvediyo bni ama inanki ayakta bile karnım böle patı patır bi hareketler... Gece sabaha kadar.. Bilmem ki dunyay gelincede böle olursa yandim..24 saatin 20 saatimi hareketli benim kizimds tam tersi 24 saatin 4 saati hareketlibenim kizim kendini agirdan aliyo sanirim.simdi uslu durup dogumdan sonra gosterebilir marifeti
Canım ben mobılya kokularına be bütün kokularına karsı sirkeyi tavsiye ediyorum.. Kendimi bildim bileli kullanırım.. Hem mıkrop kırıyo hemde koku cekıyo.. Sirke kokusuda ucup gidiyo..normal temizliktedede kullan canım.. Buzdolabı içi silerken gardrop silerken wc banyo yüzey camlarda kapıda heryerde durulam suyna kullanabılırsın canım.. Sölim dedimkızlar şu bebek mobilyalarını (lake olanları)neyle siliyorduk veya kokusu alsın diye suya bir şey mi koyuyorduk unutmuşum.Perşembe inşallah dolabımız gelecekte o açıdan bileyim şimdiden.
Annem diyo eskıden sabun tozunda yıkarlarmıs herseyi.. Ama suda bekletıyolarmıs.. Şimdide diyo jel deterjandan al ölcegini az tut..işte ikidefa durulattır bişi olmaz..ben dalin sıvı deterjan almıştım ki tam burada deterjan konusu açıldı yok dalinde bir şeyler varmış dalan roxy matik iyiymiş diye, bende bu hafta sonu yıkarım diyordum olmadı dalanda alıcaz ama fazla pipirikli olmaya da gerek yok belki.
Ay yerim onu ben yaaa bak kizina ozendim simdii masallah ikisinede.benim kizimda uslu olur insallahh senin kizin gibi. :) benimki fazla tepinmiyo ya bende hareket etsin diyorum bekliyorumEbrumm mahvediyo bni ama inanki ayakta bile karnım böle patı patır bi hareketler... Gece sabaha kadar.. Bilmem ki dunyay gelincede böle olursa yandim..
Kızım hiç böle degildi.. Son aylarda bile buladar hareketli degildi.. Dogdu cok uslu bi bebekti.. Hala öle masallah olsun kızıma.. Ama gerçekten 4 saat ya war ya yok.. Hele yemekten sonra mahvoluyorum yemek yemekten korkar oldum...
Bir iki haftaya canlanır azcuk dyrsun diye dua edersin.. Bnm kardeşim yanıma geliyo arada erkk kardeşim.. Karsıdan karnımın harkeet ettıgını görünce abla uzaylı gibisin bu ne ya diyio bmle dalga geçiyo .... Ahh keske bn senin gibi olsam şimdi...bu durum kızımn cok hosuna gidiyı..Ay yerim onu ben yaaa bak kizina ozendim simdii masallah ikisinede.benim kizimda uslu olur insallahh senin kizin gibi. :) benimki fazla tepinmiyo ya bende hareket etsin diyorum bekliyorum
Tabi ya kizlar cok farkliBir iki haftaya canlanır azcuk dyrsun diye dua edersin.. Bnm kardeşim yanıma geliyo arada erkk kardeşim.. Karsıdan karnımın harkeet ettıgını görünce abla uzaylı gibisin bu ne ya diyio bmle dalga geçiyo .... Ahh keske bn senin gibi olsam şimdi...bu durum kızımn cok hosuna gidiyı..
Karnımı acıp oglum diye agzına dayıyo karnıma oda birden tepkı veriyo bnm kız gülmekten bi hak oluyo.. Ooolûm diyo kızım kardeşine...
Ayy kızlar bi baska ya.. Oglum olmadıgından öle düşünüyom bakalım az kaldı anlıcamda.. Kızlar gercekten cok farklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?