Amiinn inşallah cümlemize amiinTabi ya kizlar cok farkli
Allah hic birisinin acisini gostermesin,Allah hem kiza hem erkege sahip olmaninda nasil duygu oldugunu tattirsin insallah.arada benimde karnim titriyo esime diyom bak bakiyo bisey yoksanki anliyo hemem duruyo ama dedigin gibi bi iki haftaya canlanir hepten
yarın mutlaka English home a uğramam lazım kaçırdık bütün indirimleri
Bi ara burda battaniyesi gündme gelmişti tah hatırlamıyorum ama yıldızlı battaniyesi onlar bile 25 ten 12 ye inmiş mağazada şansımı denemem lazım.
çok güzzel şeylerrr var hemde indirimdeee.
yarınki istikamet belli
evet canim bebislerim olacak allah nasip ederse bi kiz bi oglan.o yuzden neyi ne kadar alacagim konusunda panikliyorum.bide erken dogum ihtimallim yüksek oldugu icin hazirliklarimi tamamlayamam die fena panik oluyorummerhaba canim sen ikiz bebekleremi hamilesinn çok tatlı yaa cinsiyetleri ne Allah bagışlasın
Valla benimde sizden assagi kalir yanim yok :) esim olmadan cikma adetim pek yok anca hafta sonu :-(ohh ne güzel biz çalışanlar hep hafta sonuna kalalım hiç bişey kalmasın dimişaka şaka inşallah bulabilirsin canımcım
Sirkeli suyla sil ama hemen geçmez zağten o koku hep havalandırkızlar şu bebek mobilyalarını (lake olanları)neyle siliyorduk veya kokusu alsın diye suya bir şey mi koyuyorduk unutmuşum.Perşembe inşallah dolabımız gelecekte o açıdan bileyim şimdiden.
canım bizede söylesene .. netten satılıyor mu.. bence hiçte acele olmaz.. bir yerden başlamış olursun.. artık yavaş yavaş çantaları hazırla bence .. için rahat olur..Ya kizlar bisey daniscam size. Ben cok uygun hediyelik bebek sabunu yapan birini buldumda. Acaba simdi yaptirsam cokmu erken olur? Daha bebegime hic bise almadim hediyeliklerle baslicam Allahim yaa :))
Canim çok guzel
İnternetten mi aldiniz mağazadan mi ?
Kaça aldiniz birde?
Canim bu birkaç ay kullanim için çok pahali değil mi
Bütçe musaitse ama ben çok begeniyorum videosunu da izlemistim
Sahibinden.com da ikinci ellleri de satiliyir uygun fiyata
Ama okuduğum yorumlarda en fazla 4 aylikken yatabiliyirmus
Çok.guzl kaliteli marka canim
Tereddüt etmeden alabilirsin
Benim evim çok sicak olduğu için ihtiyac duymadim ama ihtiyaç duyuyorsan soğuk oluyorsa ev al mutlaka
Günaydın canım liste yapıp tamamlarsan daha kolay biter her şey.. Kendine hırka çorap ve çıkış kıyafeti koymayı unutma :) benimkiler de azıcık hazır sayılır.. Valize yerleştirmek lazım aslında yerleştirmiştim ama valiz lazım olunca bir koltuğa teptim her şeyi :))
Canım ben 37'ye kadar gideceğim kısmet olursa, izinlerim çok kıymetli. Bu aralar bakıcı arayışındayım, inşallah iyi birini bulurum. 3 aylıkken bırakıcam Adin'imi bakıcının ellerine, çoookk zor
Şeker testini yaptırdım canım iyi çıktı, aynen devam ediyorum gerekli gereksiz ne varsa yemeye, acaba diyorum şekerim yüksek çıksaydı da diyet yapsaydım daha mı iyi olurdu ki? :)
Benim işlerim yoğun gidiyor, yeni eleman başladı onu yetiştiriyorum, ben yokken işlerime bakacak. O sürekli tepemde o yüzden kaçamak yapıp giremiyorum pek gün içinde. Bugün çoğu kişi izinli, girebilriim sanırım.
Çamaşır yıkama ütüleme işlerinde kolay gelsin canım, kendini yorma bak ne güzel iki gönüllü yardımcın var. Benim kocamdan başka kimse yok yanımda. O da sağ olsun elinden geleni yapıyor.
yarın mutlaka English home a uğramam lazım kaçırdık bütün indirimleri
Bi ara burda battaniyesi gündme gelmişti tah hatırlamıyorum ama yıldızlı battaniyesi onlar bile 25 ten 12 ye inmiş mağazada şansımı denemem lazım.
çok güzzel şeylerrr var hemde indirimdeee.
yarınki istikamet belli
kızlar şaka maka zaman daralıyor meleklerimize kavuşmamıza az kaldı oyyyy oyyyy
Kızlar hava böle bi rehavetli bende öleyim...
Ayyy yatasım var hep.. Ama olmuyı..
Dalan roxy mi alayım bende.. Dalin mi bilemedim.. Ya sabın tozunun kıyafetlerde kaldıgını duydum....
Arkadasımın bi dr da kendin neyle yıkıyosan onuda ole yıka demiş.. Sacma geldi...hiç olmadı hacı şakir beyaz sabunu rendeleyim suda eritir camasırları onunla yıkarım..
Bu hafta oglusumun dolabını hazırlamam lazım artık..
Oglum masallah 24 saatin 20 si hareketlidir heralde..
Hihi
Arkadasım geldi şimdi bi kahve içtik..ohhhhhh...
canim pamuk iyi benim annem yun yaptirmisti suslu gelin yorganini bebbk boyu kizima ustune nevresim almistim bundafa onu kullanicamkızlar merhaba halımızı da almış bulunmaktayız şükürler olsun cumartesi teslim edicekler kesme halı aldık 300 tl ye kapattık ama bizim bütçede hal kalmadı yine açıldık
yorgan alıcaktım bugün ama pamuk mu iyi elyaf mı iyi karıştırdım
elyaf vardı yataş a baktık 50 tl fiyat çok ince geldi bana ama
iyi olan hangi yorgandı kızlar
fiyatlar nasıl yorganlarda
canim pamuk iyi benim annem yun yaptirmisti suslu gelin yorganini bebbk boyu kizima ustune nevresim almistim bundafa onu kullanicam
Hemen pamuk yorgan örtmen zor olmazmı ağır gelmezmi kuzuyakızlar merhaba halımızı da almış bulunmaktayız şükürler olsun cumartesi teslim edicekler kesme halı aldık 300 tl ye kapattık ama bizim bütçede hal kalmadı yine açıldık
yorgan alıcaktım bugün ama pamuk mu iyi elyaf mı iyi karıştırdım
elyaf vardı yataş a baktık 50 tl fiyat çok ince geldi bana ama
iyi olan hangi yorgandı kızlar
fiyatlar nasıl yorganlarda
Mama sandelyesi için alçak baya bencecanım ben ilk 2 ay beşik ihtiyacım var.. odasında uyutacağım.. netten 260 tl ye buldum.. sonrasında ana kucağı ve mama sandalyesi olarak kullanırım diye düşündüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?