2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Amiinn inşallah cümlemize amiin

ohh ne güzel biz çalışanlar hep hafta sonuna kalalım hiç bişey kalmasın dimi şaka şaka inşallah bulabilirsin canımcım

merhaba canim sen ikiz bebekleremi hamilesinn çok tatlı yaa cinsiyetleri ne Allah bagışlasın
evet canim bebislerim olacak allah nasip ederse bi kiz bi oglan.o yuzden neyi ne kadar alacagim konusunda panikliyorum.bide erken dogum ihtimallim yüksek oldugu icin hazirliklarimi tamamlayamam die fena panik oluyorum

kızlar şu bebek mobilyalarını (lake olanları)neyle siliyorduk veya kokusu alsın diye suya bir şey mi koyuyorduk unutmuşum. Perşembe inşallah dolabımız gelecekte o açıdan bileyim şimdiden.
Sirkeli suyla sil ama hemen geçmez zağten o koku hep havalandır

kızlar yaaa birmax den kredi kartıyla alışveriş yapamadımmmm kredi kartıyla alışveriş yapabileceğim sarf malzeme satan site var mı bildiğiniz bebek şekeri için?

Slm kIzlar dun esim gitti balikesire aksama arkadasim geldi ohh cay muhabbet bugunde onunla sosyete pazarina gittik sirt cantasi aldim bebegimdogunca kullanrmdiye..kzim cok duygusal babam uzaa gitti diye baslayinca agliyor kuzum babamizda cuma anak gelecek yarin toren var sabah kizinla gidip arkadasa ev gormeye gdicez butun ogretmenler ..sizi ozledim kizlr...birazdan belki bi arkadas kahveye gelebilir belki xok yorgunum aslinda ama kiramadim...

@Sezinuk canim memorial da dogum yapan arkadas yok ama guvenle anlasmasi yok mu doktorunun cok mwmnun kaldi dayimin kizi

Ya kizlar bisey daniscam size. Ben cok uygun hediyelik bebek sabunu yapan birini buldumda. Acaba simdi yaptirsam cokmu erken olur? Daha bebegime hic bise almadim hediyeliklerle baslicam Allahim yaa :))
canım bizede söylesene .. netten satılıyor mu.. bence hiçte acele olmaz.. bir yerden başlamış olursun.. artık yavaş yavaş çantaları hazırla bence .. için rahat olur..

canım ben ilk 2 ay beşik ihtiyacım var.. odasında uyutacağım.. netten 260 tl ye buldum.. sonrasında ana kucağı ve mama sandalyesi olarak kullanırım diye düşündüm..

Seziniz Allah kolaylık versin inş gönlüne göre birini bulur süt kokulunu öyle bırakırsın.. Güvenlik kameralarını da unutma, kimseye güvenilmiyor bu devirde.. İşlerin rast gider inş..

Canım beşik olarak kullanabilirsin benim ablam 11 aylık bebeğini bunun benzeri nuna leaf te yatırıyor öğle vakti yanında...

Bi ben bulamadım şu dalandan tüh benim yıkadığım şeyler kereste tozu gibi kokuttu eşyaları göya organik belki insandır.. Sende işlerini kolaylamışsın en güzel
Bi yaptın canım..

Benim de göbeğin altından çatlaklar geliyor daha önceden göğsümde de olduğu için çok takmıyorum artık.. sağlık olsun..

Benim de bi setim Aziz bebeden canım gayet eski kaliteli marka için rahat olsun..

Yok canım olmaz kolonyalııklar kapı süsü lavanta keseleri reçel şişeleri çikolatalar sabunlar.. Ben de tüm süs olayını hazırlayıp sipariş verip bitirdim ama kıyafetlerde eksiklerim var :))

Canım korkanların doğumu kolay olur derler hiç korkma.. Hazırlıklı olanların korkmayanlarda da hep bi sıkıntı çıkar .. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.[/QUOTE]
sağol canım..

canım ben bahsettim bir ara yıldızlı battaniyeden dün 2 english home gezdim ikisindede yoktu şunda gözüm vardı bulunca affetmedim ayrıca uyku setimi de english home den aldım dün

kızlar şaka maka zaman daralıyor meleklerimize kavuşmamıza az kaldı oyyyy oyyyy

aynen yaa hamilelikde çok güzel ama :) bebişlere hazırlanma süreci bir nevi rabbim herşeyi sırasına göre düzenlemiş

maşşalh canım bebişe benimki de öyle millet bakıcak görecek hareketleri nazar değdirecek diye ödüm kopuyo ,
gece sağa yatıyorum kıpırdıyo sola yatıyorum kıpırdıyo sırt üstü yatıyorum bu sefer de karnım ağrıyor artık rahat bırakmıyor
artık hazırlanmamız lazım tamamn

kızlar merhaba halımızı da almış bulunmaktayız şükürler olsun cumartesi teslim edicekler kesme halı aldık 300 tl ye kapattık ama bizim bütçede hal kalmadı yine açıldık

yorgan alıcaktım bugün ama pamuk mu iyi elyaf mı iyi karıştırdım
elyaf vardı yataş a baktık 50 tl fiyat çok ince geldi bana ama
iyi olan hangi yorgandı kızlar
fiyatlar nasıl yorganlarda

canim pamuk iyi benim annem yun yaptirmisti suslu gelin yorganini bebbk boyu kizima ustune nevresim almistim bundafa onu kullanicam

Slm kızlar bende gitti gidiyordan paek beşik aldım 270 tl görüntü güzel ama kendisinide görmek gerek

Hemen pamuk yorgan örtmen zor olmazmı ağır gelmezmi kuzuya

canım ben ilk 2 ay beşik ihtiyacım var.. odasında uyutacağım.. netten 260 tl ye buldum.. sonrasında ana kucağı ve mama sandalyesi olarak kullanırım diye düşündüm..
Mama sandelyesi için alçak baya bence
Oturup yere öyle yedirmek gerekiyor diye
Ama dediğim gibi beğendiğim bir model
Bende e bebekten 6 in 1 model var stokta yok bayadir
1 ay önce aradigimda 2 ay sonra gelecek demişlerdi
Fiyat 140 civariydi sanirim
Gelirse onu almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…