Hemen pamuk yorgan örtmen zor olmazmı ağır gelmezmi kuzuya
http://www.butikbebe.com/Urun/isim-dunyasi/organik-yorgan,UK_1461906.html#.VE_LFR84Ve8
şu yorganı buldum sanırım alıyorum şuan
kızlar tetanos aşımı yaptırmıştım, şeker yüklemesi de yaptırdım
yapılması gereken başka bir şey var mı
sağlık ocağına uğramıyorum, onlar da aramıyorlar
Benim canım rossman a bakabilirim bebek şeyleri önceden hiç dikkatimi çekmiyordu belki de vardır ben görmedim bu güzel haber :))Ayyyy güvenlik kamerası dedin beni paniklettin şimdi bakBizim lojmanlarda herkes birbirini bilir güvenilir insanlar var, zaten tavsiye üzerine görüşeceğim bir iki kişiyle. Offff inşallah öyle şeylere gerek kalmaz yaa napıcamm ben? Neyse ki ev yakın öğle tatilinde gidip bakabilicem yoksa bütün gün aklım kalır.
Dalan roxyi ben bizim kantinden aldım, bugün de rossmann'da gördüm. Sana yakın rossmann varsa bak canım.
Amerikada olan sen değil miydin? Kafam karıştı
Ben azıcık bebek deterjanını sulandırıp onunla sildim rafları sonra da kapaklarını açıl bırakıp havalandırıyorum ama odası yine de kokuyor. En son soğan kesme işlemini deneyeceğim koku gitsin diye..kızlar şu bebek mobilyalarını (lake olanları)neyle siliyorduk veya kokusu alsın diye suya bir şey mi koyuyorduk unutmuşum.Perşembe inşallah dolabımız gelecekte o açıdan bileyim şimdiden.
ben dalin sıvı deterjan almıştım ki tam burada deterjan konusu açıldı yok dalinde bir şeyler varmış dalan roxy matik iyiymiş diye, bende bu hafta sonu yıkarım diyordum olmadı dalanda alıcaz ama fazla pipirikli olmaya da gerek yok belki.
benim kocam tam bir ggariiiiiiiiiiiiiippppoğluşumun usg fotografını iş yerine götürmüş özledikçe bakıyormuş yüzüne ulan didim ben de özledim hemen sabah mesaj attım fotografı göremiyorum diye çünkü bende diye gülmüş sinsiceee
kızlar merhaba halımızı da almış bulunmaktayız şükürler olsun cumartesi teslim edicekler kesme halı aldık 300 tl ye kapattık ama bizim bütçede hal kalmadı yine açıldık
yorgan alıcaktım bugün ama pamuk mu iyi elyaf mı iyi karıştırdım
elyaf vardı yataş a baktık 50 tl fiyat çok ince geldi bana ama
iyi olan hangi yorgandı kızlar
fiyatlar nasıl yorganlarda
Annenlere yakın olması iyi olmuş canım güle güle oturun. Askeri lojmanlar başka ben çalıştığım fabrikanın lojmanında oturuyorum. Bir hanınla görüşeceğim karşı apartmandan inşallab beğeniriz .Batikent'teyim canim. Yani arabayla annemlere 5 dk ama arac olmayinca gidis gelis sikintili malesef. Ancak bu kadar denk getirebildik. Bizim okulda akincida oturan arkadaslar varm onlara sorayim istersen bakici konusu. Esleri asker ama tai lojmani mi oluyo bilemiyorum tabi.
http://barmar.com.tr ben bu siteden kutu almayı düşünüyorum aradığın şeyler var mıdır emin değilim ama bir bak istersen.kızlar yaaa birmax den kredi kartıyla alışveriş yapamadımmmm kredi kartıyla alışveriş yapabileceğim sarf malzeme satan site var mı bildiğiniz bebek şekeri için?
Canım tavsiye için teşekkürler. Güveni düşünmüyorum, poliklinik için gideceğim zaman bile strese giriyorum. Yeri bana ters, şehir trafiğine girmek gerekiyor. Tobb düşünüyordum ama memoriali görünce aklım karıştı. Doktorum tobbda çalışıyor bakalım ne diyecek.@Sezinuk canim memorial da dogum yapan arkadas yok ama guvenle anlasmasi yok mu doktorunun cok mwmnun kaldi dayimin kizi
çok teşekkürler canım olsun yine de güzeldir bence iyi günlerde kullanın inş sizdeBenim canım rossman a bakabilirim bebek şeyleri önceden hiç dikkatimi çekmiyordu belki de vardır ben görmedim bu güzel haber :))
Canım içine kurt düşmesin hem önlem Amaçlı hem Bebeğini özledikçe bakman için hastayken vs aklında kalmaması için kamera Şart. Annen Hariç kim baksa Şart.. Güvenlikli döner başlıklı bir kamera al mutlaka..
Ben azıcık bebek deterjanını sulandırıp onunla sildim rafları sonra da kapaklarını açıl bırakıp havalandırıyorum ama odası yine de kokuyor. En son soğan kesme işlemini deneyeceğim koku gitsin diye..
Canım pimpiriklendikçe çocuklar daha alerjen oluyor o sakin meselesini ben söylemiştim koruyucu ve parfüm diye keşke rahatsız etmeseydim seni.. Belki o kadar dikkate bile gerekliliktir ama ben alerjenim Çocuğum da öyle olursa diye korkuyorum işte.. Sen nasıl yapmak istiyorsan öyle yap gönlünü ferah tut..
Annecim ne kocalar var maşallah benimki doğumdan sonra bebeği ona kitlemeyeyim diye tim yurtdışı seyahatlerini o zamana organize etti :)))
Güle güle kullan canım biz de halımızı isme özel yaptırdık ama attığım resim ile gelen resim Arasında dağlar kadar fark var onu da önemsemedim artık :)
Yorgan pamuk Olmalı canım satıcılar elyafı övse de elyafın bi yararı yok.. Ama ben de yorganını yataş tempur elyaf almak zorunda kaldım uğraşamadığımdan..
Canim sahibinden.com da bebek sabunu filan yaz. 2 tl ye satiyo. Cok sasirdim bende 3 bucuktan asagi gormemistim. Cok uygun yapıyo. Numarasini ordan alip whatsaptan iletisime gecebilirsiniz. Bende bugun siparisimi verdim.canım bizede söylesene .. netten satılıyor mu.. bence hiçte acele olmaz yerden başlamış olursun.. artık yavaş yavaş çantaları hazırla bence .. için rahat olur..
Canim tobb ilk tercihim olurdu bazi seeplerden memoriala onyargiliyimAnnenlere yakın olması iyi olmuş canım güle güle oturun. Askeri lojmanlar başka ben çalıştığım fabrikanın lojmanında oturuyorum. Bir hanınla görüşeceğim karşı apartmandan inşallab beğeniriz .
http://barmar.com.tr ben bu siteden kutu almayı düşünüyorum aradığın şeyler var mıdır emin değilim ama bir bak istersen.
Canım tavsiye için teşekkürler. Güveni düşünmüyorum, poliklinik için gideceğim zaman bile strese giriyorum. Yeri bana ters, şehir trafiğine girmek gerekiyor. Tobb düşünüyordum ama memoriali görünce aklım karıştı. Doktorum tobbda çalışıyor bakalım ne diyecek.
Yani o yüzdwn acele etme demek istedimcanım zaten battaniye ile sarılmıyor mu bebek büyüyene kadar yorganı büyüyünce kullanırız seneye kışa falan anca
yarın mutlaka English home a uğramam lazım kaçırdık bütün indirimleri
Bi ara burda battaniyesi gündme gelmişti tah hatırlamıyorum ama yıldızlı battaniyesi onlar bile 25 ten 12 ye inmiş mağazada şansımı denemem lazım.
çok güzzel şeylerrr var hemde indirimdeee.
yarınki istikamet belli
O deki gibi yeme ve doymama hissi bendede var..ne yapacağımı bilmiyorum yemesem acaba kizimmi acikti diyorum icime kurt düşüyor yesem karnim geriliyor catliyor zaten canim acıyor aynen canim kendime engel olamiyorum sürekli yeme modundaym.karnim da gerilio inanilmaaz allah sonumu hayretsin
Yani o yüzdwn acele etme demek istedim
Güzel annişlerim Mustafamızın odası hakkındaki görüşleriniz için çok teşekkür ederim.
Alıntı yapamıyorum şimdi geri dönüp.
Rabbim daha güzellerini daha iyilerini sizin evlatlarınıza nasip etsin, hepimiz her şeyimizi hayırla sağlıkla kullanalım inşallah.
Odamızı mağazadan aldık. 3495 TL liste fiyatı verdiler. Peşin ödeme yaptık. Zoraki 3100 liraya indiler.
Bu paranın içinde yatağı uyku seti vs hiçbir şeyi yok maalesef. Onları daha sonra alacağız inşallah.
Birde TV reklamlarında görmüş olabilirsiniz Mosder Mobilya Festivali diye bir şey var.
Kampanyaya katılan markalar ekstra indirim yapıyorlar güya. Newjoy'da bu festivale katılan markalar arasında olduğu halde ekstra indirim yapmadılar. Neymiş efendim zam yapacaklarmış ama yapmamışlar
Bir çok ünlü marka var bu festivalde, ama fiyat fark edeceğini hiç sanmıyorum, kandırmacadan başka bir şey değil
Ayyy yerim ben bunu buda cok güzelmiş.gule gule sar bebisini insallah.aslinda battaniye ihtiyacım yok ama bulursam alicamcanım ben bahsettim bir ara yıldızlı battaniyeden dün 2 english home gezdim ikisindede yoktu şunda gözüm vardı bulunca affetmedim ayrıca uyku setimi de english home den aldım dün
Eki Görüntüle 1285388
aynen yaa hamilelikde çok güzel ama :) bebişlere hazırlanma süreci bir nevi rabbim herşeyi sırasına göre düzenlemiş
maşşalh canım bebişe benimki de öyle millet bakıcak görecek hareketleri nazar değdirecek diye ödüm kopuyo ,
gece sağa yatıyorum kıpırdıyo sola yatıyorum kıpırdıyo sırt üstü yatıyorum bu sefer de karnım ağrıyor artık rahat bırakmıyor
artık hazırlanmamız lazım tamamn
Canim hic bilmiyorum ama tum english home larda gecerliymis bende yarin vbakicam bende duzcedeyim bakalım varmi buradaist da tüm english home larda gecrlimi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?