2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar tetanos aşımı yaptırmıştım, şeker yüklemesi de yaptırdım
yapılması gereken başka bir şey var mı
sağlık ocağına uğramıyorum, onlar da aramıyorlar

Benim canım rossman a bakabilirim bebek şeyleri önceden hiç dikkatimi çekmiyordu belki de vardır ben görmedim bu güzel haber :))

Canım içine kurt düşmesin hem önlem Amaçlı hem Bebeğini özledikçe bakman için hastayken vs aklında kalmaması için kamera Şart. Annen Hariç kim baksa Şart.. Güvenlikli döner başlıklı bir kamera al mutlaka..

kızlar şu bebek mobilyalarını (lake olanları)neyle siliyorduk veya kokusu alsın diye suya bir şey mi koyuyorduk unutmuşum. Perşembe inşallah dolabımız gelecekte o açıdan bileyim şimdiden.
Ben azıcık bebek deterjanını sulandırıp onunla sildim rafları sonra da kapaklarını açıl bırakıp havalandırıyorum ama odası yine de kokuyor. En son soğan kesme işlemini deneyeceğim koku gitsin diye..

Canım pimpiriklendikçe çocuklar daha alerjen oluyor o sakin meselesini ben söylemiştim koruyucu ve parfüm diye keşke rahatsız etmeseydim seni.. Belki o kadar dikkate bile gerekliliktir ama ben alerjenim Çocuğum da öyle olursa diye korkuyorum işte.. Sen nasıl yapmak istiyorsan öyle yap gönlünü ferah tut..

Annecim ne kocalar var maşallah benimki doğumdan sonra bebeği ona kitlemeyeyim diye tim yurtdışı seyahatlerini o zamana organize etti :)))

Güle güle kullan canım biz de halımızı isme özel yaptırdık ama attığım resim ile gelen resim Arasında dağlar kadar fark var onu da önemsemedim artık :)
Yorgan pamuk Olmalı canım satıcılar elyafı övse de elyafın bi yararı yok.. Ama ben de yorganını yataş tempur elyaf almak zorunda kaldım uğraşamadığımdan..

Annenlere yakın olması iyi olmuş canım güle güle oturun. Askeri lojmanlar başka ben çalıştığım fabrikanın lojmanında oturuyorum. Bir hanınla görüşeceğim karşı apartmandan inşallab beğeniriz .

kızlar yaaa birmax den kredi kartıyla alışveriş yapamadımmmm kredi kartıyla alışveriş yapabileceğim sarf malzeme satan site var mı bildiğiniz bebek şekeri için?
http://barmar.com.tr ben bu siteden kutu almayı düşünüyorum aradığın şeyler var mıdır emin değilim ama bir bak istersen.

@Sezinuk canim memorial da dogum yapan arkadas yok ama guvenle anlasmasi yok mu doktorunun cok mwmnun kaldi dayimin kizi
Canım tavsiye için teşekkürler. Güveni düşünmüyorum, poliklinik için gideceğim zaman bile strese giriyorum. Yeri bana ters, şehir trafiğine girmek gerekiyor. Tobb düşünüyordum ama memoriali görünce aklım karıştı. Doktorum tobbda çalışıyor bakalım ne diyecek.

çok teşekkürler canım olsun yine de güzeldir bence iyi günlerde kullanın inş sizde

canım bizede söylesene .. netten satılıyor mu.. bence hiçte acele olmaz yerden başlamış olursun.. artık yavaş yavaş çantaları hazırla bence .. için rahat olur..
Canim sahibinden.com da bebek sabunu filan yaz. 2 tl ye satiyo. Cok sasirdim bende 3 bucuktan asagi gormemistim. Cok uygun yapıyo. Numarasini ordan alip whatsaptan iletisime gecebilirsiniz. Bende bugun siparisimi verdim.

Canim tobb ilk tercihim olurdu bazi seeplerden memoriala onyargiliyim

ist da tüm english home larda gecrlimi acaba ?

O deki gibi yeme ve doymama hissi bendede var..ne yapacağımı bilmiyorum yemesem acaba kizimmi acikti diyorum icime kurt düşüyor yesem karnim geriliyor catliyor zaten canim acıyor

Bende geldim iyi geceler hanımlar

sezin_uk sezincim ben çalışma durumunda izin durumlarını bilemiyorum, doğumdan kaç ay sonra işe başlayacaksın şimdi?
3 ay sonra bakıcı demişsin, çok erken değil mi? Birde 37. haftaya kadar nasıl çalışacaksın yaa çok zor olmayacak mı
Ben yarın Allah nasip ederse 30. haftayı bitireceğim. Bugüne kadarda öyle elle tutulur rahatsızlıklarım olmadı.
Ama ağırlaşmak ne demek atık anladım. Bugün Arapça kursuma gidip gelmek, eşimle birlikte eşime ayakkabı bakmak için çarşıda dolanmak mahvetti beni. Merdiven rahatlıkla çıkıyordum şimdi çıkamıyorum 3 basamakta bir dinlenir oldum.
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim, gerçekten çok zor olsa gerek

Pinking Tree canım şu doğum meselesiyle ilgili sana hala yazacağım nolur kusuruma bakma çok geciktim.
Hayranlıkla yapıyorum araştırma "Keşkesiz doğum", "Ten Tene Temas" "Doula" yani özetle gerçek normal doğum.
Ama bu şekilde doğum için eğitim alan doktor ve ebe sayısı şu an çok sınırla sayıda. Ve böyle doğum Türkiye'de hayalinde ötesinde.
Yani aslında hayal değil elbette ama, bunun için idealist doktorlar olmalı, ebeler olmalı. Benim sağlık ocağındaki kendi ebemi bile öldürebilirim o kadar umursamaz o kadar gıcık...
Bununla ilgili çok sözüm var çok isteğim var ve çok cesaretim var..
Aslında normal doğumun sancısını bile merak ediyorum, yaşamak istiyorum, göbek kordonumun hemen kesilmesini istemiyorum, bebeğimi ilk kucağıma ben alayım istiyorum, hemen emmesini sağlamak istiyorum.
Normal doğum çatal denilen o nefretlik koltukta değil, hafif karanlık bir odada istediğim şekilde ıkınarak olsun istiyorum.
Çünkü Keşkesiz doğum doktorunun dediği gibi; annede bebekte özünde doğumu biliyor. Anne ne yapacağını, bebek ne yapacağını biliyor.
Rabbimin mükemmel yaratma sanatı işte. Ama müdahale ederek doğumu bambaşka saçma sapan bir şey haline getiriyor doktorlar, hastaneler..

Neyse sözün özü ben sezeryan yapmak durumunda kalacağım, hem tüp bebek hem bizim özel hastanede doğumun karşılanması vs için, hemde keserek biçerek yapacakları doğum için 5-6 bin lira vermek istemediğimden dolayı.
Ama cumartesi randevum var ve doktorumla konuşacağım, bebeğimin doğumdan hemen sonra yanıma verilmesi, bakım giydirme vs diye asla uzaklaştırılmaması, ve giydirildikten sonra dışarda bekleyen yakınlara verilmemesi, kesinlikle benimle kalması konusunda. Birde doğuma mutlaka eşimin ve ablamın da girmesi konusunda.
Bakalım belki sezeryan her ne kadar keşke dedirtecek bir doğum olsa da ben olabildiğince "Keşkesiz sezeryan" yapmak için çaba sarf edeceğim. Böyle bir yazısı da vardı

Çok uzun yazdım kızlar okuyanlar hakkını helal etsinler, düşüncelerimi özelden paylaşacaktım ama sizde "Keşkesiz Doğum" nedir araştırın diye buraya yazmak istedim.

Güzel annişlerim Mustafamızın odası hakkındaki görüşleriniz için çok teşekkür ederim.
Alıntı yapamıyorum şimdi geri dönüp.
Rabbim daha güzellerini daha iyilerini sizin evlatlarınıza nasip etsin, hepimiz her şeyimizi hayırla sağlıkla kullanalım inşallah.

Odamızı mağazadan aldık. 3495 TL liste fiyatı verdiler. Peşin ödeme yaptık. Zoraki 3100 liraya indiler.
Bu paranın içinde yatağı uyku seti vs hiçbir şeyi yok maalesef. Onları daha sonra alacağız inşallah.

Birde TV reklamlarında görmüş olabilirsiniz Mosder Mobilya Festivali diye bir şey var.
Kampanyaya katılan markalar ekstra indirim yapıyorlar güya. Newjoy'da bu festivale katılan markalar arasında olduğu halde ekstra indirim yapmadılar. Neymiş efendim zam yapacaklarmış ama yapmamışlar
Bir çok ünlü marka var bu festivalde, ama fiyat fark edeceğini hiç sanmıyorum, kandırmacadan başka bir şey değil

aynı kampanyada çilekde de var canım sözde yüzdeelliye varan indirim var 100-200 tl indirimler ve seçili ürünlerde en satılmayanlarda ve en kalitesizlerde oda
satış taktiğinden başka hiç bir şey değil

Ayyy yerim ben bunu buda cok güzelmiş.gule gule sar bebisini insallah.aslinda battaniye ihtiyacım yok ama bulursam alicam

ist da tüm english home larda gecrlimi acaba ?
Canim hic bilmiyorum ama tum english home larda gecerliymis bende yarin vbakicam bende duzcedeyim bakalım varmi burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…